81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• [HUN]FaTaL
    HD Videonak 1,8mbit a bitrátája youtubeon.
  • Breki33
  • Breki33
    HD video

és a képet nem én csináltam !
  • Tomy Lee
    Holnap demo??
  • [HUN]FaTaL
    Hagyd már a youtube 1,8mbit tömörítési rátájú szarját :D
  • Breki33
    Ez a híres 3dgrass?

• Breki33
  • Breki33
    Ezért kérdezek ott már direkt másokat
  • Breki33

• Breki33
    FIFA 11 PC: AC Milan vs Manchester United - Legendary 17 Minutes (HD 720p)

• Gabinnyo
    Hehe, ahogy várható volt. Sosem értettem miért kell ilyen elvakultan védeni az imádott programot. PES párti vagyok mióta Pc-re kiadják a sorozatot, mégsem védem elvakultan ha megkérdezik, ugyanis mint minden más játéknak, nyilván ennek is vannak hibái, pusztán megtanultam ezekkel a hiányosságokkal együtt kezelni, szeretni. De ez a teljesen vakon védés, ez már nevetséges :D
  • Csabesz6
    Köszi:)
  • daver88
    szerda
  • Csabesz6
    Üdv.
    Lehet tudni, hogy mikor jön a demócska?

Kösz szépen.
  • tobias88
    ennél a videón Owennél is rossz
  • Breki33
  • Breki33

2:05
  • Breki33

05:09
  • Gabe18
    Razer? Olyan egerem meg bill-em van. Ránézésre, meg általános működésre nagyon profi. Ellenben ilyen full amatőr hibák jönnek elő bennük.
    Pl. a billentyűzet gyönyörűen világít, van rajta külön USB meg anyám kínja.De néha teljesen magától elfelejt egy-egy betűt... Hiába nyomom nem írja... Akkor ki kell húzni,bedugni újra és akkor jó lesz. Legújabb driver meg ilyenek nem segít.
    Az egér? Alapvetően szintén jó. Csak éppen a görgője néha valami okból úgy nyikorog napokig hogy szabályosan zavaró. Aztán magától elmúlik... Az oldalán ahol fogja az ember, ott meg gumi részt fél év alatt elengedte a ragasztás.
    Úgyhogy nekem elég vegyesek az érzelmeim. Pl. legközelebb egeret biztos Logitech-et veszek.
  • Breki33
    én most 12 ezres árral számoltam

de térjünk vissza a focikhoz
  • Breki33
    folyt köv priviben

.

• Terminátor14
    Jahh, sztem jól jönne.

Én előtte valszeg kipróbálnám, mivel tuti drága lesz, és finnyás vagyok a gamepadokra :D (xbox 360-as sem jött be)
  • [HUN]FaTaL
    És én mégis mi a lószart mondtam miután te belémkötöttél? Annyit mondtam, hogy jók de drágák.
  • Breki33
    kiszelőztessek?

egyébként ha ez a gamepad lenne PC-re is ennyiért és lehetne kapni én vennék
  • Curesz
    :D:D:D:D
  • Markov
    Fúúj látom és ÉRZEm jól megizzadtatok itt a vitába
  • Breki33
    na ugorjunk
  • Terminátor14
    Okos vagy ismét :)

Nem, és szerintem nincs olyan ember az egész Földön, aki ezt megtette volna.
    Csakhogy ha már találkozol 4-5 termékkel ugyanabból a márkából, és látod, hogy nagyjából ugyanazt a (magas) színvonalat képviselik, akkor talán kijelenthető, hogy maga a márka is jó :)

És igen, ezt mindkettőről ki merem jelenteni.

Ha szeretnél még szájkaratézni, akkor dobjál privit, mert mint írtam (csak felfognod nem sikerült) ez nem az a topik.
  • [HUN]FaTaL
    "Igen, a Logitech-kel kb egy szint, ami mondjuk bóknak számít"

Tesztelted mindkét márkából az összeset?
  • lolSL
    enyém a megtiszteltetés
  • Terminátor14
    Megérte azért regizni, hogy ilyen sok értelmes dolgot ossz meg velünk :)
    Köszi!
  • lolSL
    jah meg sokan a világítás miatt veszik
    :D
  • mikiking
  • lolSL
    azért kérik meg az árát mert a sok buta kisgyerek megveszi mert heaton meg frod pólóján razer logo van

csak azt nem nézik meg hogy ők is egy 2000 forintos MS egérrel nyerték sorra a világversenyeket. razerrel nem jáccanak profik.
  • Breki33
    A leírás alapján én kipróbálnám

csak:
    "Pontos ár és dátum később!"
  • Terminátor14
    Ha nem tudod, akkor minek szólsz hozzá?
    Tesztelted az összes logi meg razer terméket? Hihetetlen milyen emberek vannak :)

Igen, a Logitech-kel kb egy szint, ami mondjuk bóknak számít, nem tudom, hogy ebben hol a probléma. De mégegyszer, rodhdtul nem ez az a topik, úgyhogy én befejeztem.
  • [HUN]FaTaL
    Jók, de semmivel sem jobbak az egerei mint a Logitech vagy Microsoft termékek, ellenben drágábbak. Billentyűzetük nem érdekel, gamepadot meg nem tudom.
  • Terminátor14
    A Razer arról híres, hogy gamereknek készít komoly kiegészítőket...
    Mutass mondjuk egy 2000ft-os billet vagy egeret tőlük...Jaaa, hogy az nincs :DD
    Nem tucattermékek, az árukat is megkérik, de cserébe igenis jók. Úgyhogy erről ennyit, különben sem erről szól a topik :)

• lolSL
    PC-n is működik az összes xbox gamepad, xinput driver kell microsoft.comról.
  • lolSL
    razer a túlárazott szarjairól híres
    egyetlen jó egerük a régi deathadder volt