81526
-
HD Videonak 1,8mbit a bitrátája youtubeon. -
#68231 -
HD video
és a képet nem én csináltam ! -
Tomy Lee #68234 Holnap demo?? -
Hagyd már a youtube 1,8mbit tömörítési rátájú szarját :D -
Ez a híres 3dgrass?
-
-
Ezért kérdezek ott már direkt másokat -

-
FIFA 11 PC: AC Milan vs Manchester United - Legendary 17 Minutes (HD 720p)
-
Gabinnyo #68227 Hehe, ahogy várható volt. Sosem értettem miért kell ilyen elvakultan védeni az imádott programot. PES párti vagyok mióta Pc-re kiadják a sorozatot, mégsem védem elvakultan ha megkérdezik, ugyanis mint minden más játéknak, nyilván ennek is vannak hibái, pusztán megtanultam ezekkel a hiányosságokkal együtt kezelni, szeretni. De ez a teljesen vakon védés, ez már nevetséges :D -
Köszi:) -
szerda -
Üdv.
Lehet tudni, hogy mikor jön a demócska?
Kösz szépen. -
ennél a videón Owennél is rossz -
-
2:05 -
05:09 -
Gabe18 #68219 Razer? Olyan egerem meg bill-em van. Ránézésre, meg általános működésre nagyon profi. Ellenben ilyen full amatőr hibák jönnek elő bennük.
Pl. a billentyűzet gyönyörűen világít, van rajta külön USB meg anyám kínja.De néha teljesen magától elfelejt egy-egy betűt... Hiába nyomom nem írja... Akkor ki kell húzni,bedugni újra és akkor jó lesz. Legújabb driver meg ilyenek nem segít.
Az egér? Alapvetően szintén jó. Csak éppen a görgője néha valami okból úgy nyikorog napokig hogy szabályosan zavaró. Aztán magától elmúlik... Az oldalán ahol fogja az ember, ott meg gumi részt fél év alatt elengedte a ragasztás.
Úgyhogy nekem elég vegyesek az érzelmeim. Pl. legközelebb egeret biztos Logitech-et veszek. -
én most 12 ezres árral számoltam
de térjünk vissza a focikhoz -
folyt köv priviben 
.
-
Jahh, sztem jól jönne.
Én előtte valszeg kipróbálnám, mivel tuti drága lesz, és finnyás vagyok a gamepadokra :D (xbox 360-as sem jött be) -
És én mégis mi a lószart mondtam miután te belémkötöttél? Annyit mondtam, hogy jók de drágák. -
kiszelőztessek?
egyébként ha ez a gamepad lenne PC-re is ennyiért és lehetne kapni én vennék -
Curesz #68213 :D:D:D:D -
Fúúj látom és ÉRZEm jól megizzadtatok itt a vitába
-
na ugorjunk -
Okos vagy ismét :)
Nem, és szerintem nincs olyan ember az egész Földön, aki ezt megtette volna.
Csakhogy ha már találkozol 4-5 termékkel ugyanabból a márkából, és látod, hogy nagyjából ugyanazt a (magas) színvonalat képviselik, akkor talán kijelenthető, hogy maga a márka is jó :)
És igen, ezt mindkettőről ki merem jelenteni.
Ha szeretnél még szájkaratézni, akkor dobjál privit, mert mint írtam (csak felfognod nem sikerült) ez nem az a topik.
-
"Igen, a Logitech-kel kb egy szint, ami mondjuk bóknak számít"
Tesztelted mindkét márkából az összeset? -
enyém a megtiszteltetés -
Megérte azért regizni, hogy ilyen sok értelmes dolgot ossz meg velünk :)
Köszi!
-
jah meg sokan a világítás miatt veszik
:D -
mikiking #68205 -
azért kérik meg az árát mert a sok buta kisgyerek megveszi mert heaton meg frod pólóján razer logo van
csak azt nem nézik meg hogy ők is egy 2000 forintos MS egérrel nyerték sorra a világversenyeket. razerrel nem jáccanak profik. -
A leírás alapján én kipróbálnám
csak:
"Pontos ár és dátum később!" -
Ha nem tudod, akkor minek szólsz hozzá?
Tesztelted az összes logi meg razer terméket? Hihetetlen milyen emberek vannak :)
Igen, a Logitech-kel kb egy szint, ami mondjuk bóknak számít, nem tudom, hogy ebben hol a probléma. De mégegyszer, rodhdtul nem ez az a topik, úgyhogy én befejeztem. -
Jók, de semmivel sem jobbak az egerei mint a Logitech vagy Microsoft termékek, ellenben drágábbak. Billentyűzetük nem érdekel, gamepadot meg nem tudom. -
A Razer arról híres, hogy gamereknek készít komoly kiegészítőket...
Mutass mondjuk egy 2000ft-os billet vagy egeret tőlük...Jaaa, hogy az nincs :DD
Nem tucattermékek, az árukat is megkérik, de cserébe igenis jók. Úgyhogy erről ennyit, különben sem erről szól a topik :)
-
PC-n is működik az összes xbox gamepad, xinput driver kell microsoft.comról. -
razer a túlárazott szarjairól híres
egyetlen jó egerük a régi deathadder volt