81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• robi11
    még 1 x megpróbáltam (117 GB hely volt)
    de nem sikerül:/
  • Tomy Lee
    A München keci jó a demo-ban.Klose,Müller mit művelnek már elől de komoly lol:)
  • Neoncsoves
    legnagyobb csalódásom az, hogy a kezezést még mindig nem ismeri a játék... előbb egy lövést 16oson belül az ellenfél kézzel blokkolt, erre semmi...

valahogy nem lehet kilőni a videót ami egy meccs lejátszása után jön?
  • Forza Italia
    Én inkább Fifa párti vagyok konzol miatt, de ez a PES PC-n nagyon király. Már vagy a 20. meccsemet nyomom:D

Csak a szereléssel van bajom. Nem tudok szabályosan szerelni. xd
  • robi11
    én bemásoltam a D re ott 114 gb van (gondoltam rá h a hely kvés azért raktam a c ről d re)
  • Breki33
    bszki nagyon unlak már

egyrészt láttam másrészt szerintem már akkor fociztam mikor még
    csak magadban dünnyögtél

Ezenkívül jópár konzollal is rendelkező is van itt aki meg tud normális módon nyilvánulni.
  • Tomy Lee
    Pont,hogy javították a mozgásokat meg bekerült csomó új skill.
    Lazán cselezgetek sokkal jobban megy mint régebbi részeknél.
    Szabadrugásból olyan gólt lőttem a harmadik meccsemen mint amit eddig fél bajnokság alatt nem tudtam pl.2010-es részben.
  • Tormiee17
    ezévig volt 0 pcre a fifa :) mostmár itt is elfgoja verni
  • Breki33
    mert van konzolos fifa fórum

ez pedig direkt PC-s Konami fórum.

És ilyen ovis szintű semmi konkétumról nem beszélő hozzászólasok
    nem ütik meg a szintet.

#68363 hozzászólásban konkrétan leírja a srác, hogy mi nem tetszik neki
    ilyenek simán beleférnek, de ovis szint nem kell

• tobias88
    Kb ez a szint néha itt tényleg:

• Terminátor14
    Nem, csak simán azért, mert a PC-s fórumban vagyunk, fel tudjátok ezt fogni? A konzoloknak ehhez semmi közük...
    Lehet akármilyen jó ott a fifa, akármilyen szar a pes, nem ide tartozik. Pc-n meg a fifa 0, a pes meg legalább tűrhető :)
    Ennyi.
  • tobias88
    Mert ez pöcök fórum? Ja?
  • Tormiee17
    Breki próbáltad már konzolon a fifát? mert ha nem te se így beszélnél utána,ha meg igen akkor életedbe nem fociztál még.
  • Krisz018
    FC Barcelona Kits for PES 2011 Demo

Hotfile

Uploading

Kit by : mstar edit by Backspace.
    Captain Armband by : Filsak

** Import with GGS : Kit ID 5427/5428 **
  • Breki33
    baszki fogd már fel amit mondtunk

azt hogy te ezt gondolod attól még nem lesz igazság
    van aki máshogy gondolja compende?
    és senkit sem érdekel, ez a szint, hogy benyögsz egy ovis színtű az én játékmacim pirosabb dumát

menj szuperherózni a konzolodra
  • DeerHunter01
    mert porig alázza a PES-t ?
    nem vagyok fanboy , pes-t szeretem pc-n , fifat meg xboxon, de miért ne lehetne konzolós verzióról beszélni ha a fifa elsősorban arra koncentrál?
  • Tomy Lee
    Tele van mindenféle gólörömmel már a demo is(mert ez még DEMO).Valószinü a full tartalmazni fog ennél többet és már most másfajta gólöröm van mint eddig volt.
    Természetesen lehet tolni a kritikákat ide de akkor az olyan legyen aminek van is alapja..
  • Terminátor14
    Akkor újra: Konzolos fifa senkit sem érdekel itt.
  • Tormiee17
    ez az igazság...
  • Breki33
    szerinted

de felfogtad, hogy ez a része itt senkit sem érdekel?
  • Breki33
    Miért kell mindig hasonlítgatni?

Nem attól lesz rossz vagy jó egy játék.
    Olyan uncsi már #68368 szintű semmitmondó elfogult hozzászólásokat hallgatni.
  • Tormiee17
    de azért mondtam csak,mert pes ugyanaz koznolra mint pc-re és hát... közelébe nincs a fifához.
  • Breki33
    ez meg PC-s fórum

és az ilyen hozzászólások nem kellenek ide
  • Terminátor14
    Pc-s témában vagyunk, itt a konzolos senkit sem érdekel :)

• Breki33
    lehet nem jól emléxek, de az rbr fórumban szerintem volt szó korábban vmi emulátorról
  • Tormiee17
    én nem a pc-sről beszélek :)
  • Breki33

Használjuk már a képkivágást
    windows alapismeretek
  • Breki33
    na az ilyen hülyeségek nem kellenek ide kise jött még a PC-s fifa demo
  • robi11
    hali.
    ez mit jelent???

amikor raknám felfele kb a felénél ezt írja ki...
  • Rob Reggae
    Nekem elég régi gépem van, szóval... Meg egyáltalán nem rinyálok ezért, nem vágom, hogy a francba jött le ez, hogy sírok, gondoltam egyébként is, hogy a 2010 után nem valószínű az új rész elindulása. Most már a 4-5 éves gépek ideje lejárt. Akinek megéri és megteheti beruház új gépre vagy karira, én nem vagyok jelenleg abban az állapotban, ennyi.
  • Tormiee17
    elég gyenge játék lett,megmaradtak ezek a droid mozgások,fifa demohoz képest ez nem is foci.
  • Neoncsoves
    ez a PES nagyon jó lett. várom a fifa demot :P
  • robi11
    ez a pes demo?
  • Markov
    Arról már hallottam, az egy elég jó kis ötlet konami is átvehette volna már.. de nekem csak PC-m van szval..
  • DeerHunter01
    xboxon a fifa10-be vannak külön gólörömök amiket csinálhatsz pár gomb megnyomásával
  • Markov
    Kipróbáltam Én is a demo-t, Én csak kritikát írnék, mert ez lett jó , az lett jót már hallottunk eleget és azok nekem is tetszenek...
    Szóval a CINEMATIC-ok vagyis a GÓLÖRÖMÖK még mindig csak nekem bicskanyitogatóak?!, hogy nem képesek a gólt örömben úgy visszaadni, mintha annak tényleg kirobbanóan örülne a csapat és a szerzője vhogy DINAMIKUSABBAN, reálisabban, nem úgy mint most is és PES09 ben is meg úgy általában mindig, kb ugyan az a recept, hogy GÓL; a szerzője HIRTELEN de mereven! -megindul- majd megáll, jobb esetben még ver egyet a levegőbe az öklével.. szóval hogy is mondjam, elég vérszegény és ez a készítőknek kielégítő volna?
    Anno a FIFA-t korábbi részek 06-07 pont a jó kis gólörömök miatt szerettem, de már ott is abból faragtak le, érdekes... látván a FIFA 11 videókat 80% 1 féle örömködés jött elő amikor gól után megáll és széteszi a karjait és 2en 3an mellészegődnek.. rémületes
  • tobias88
    Fifához is kell természetesen az SM 3.0...
  • Tomy Lee
    Még ma éjjel(vagy már késő délután)úgytudom!
  • tobias88
    Fifa demó mikor lesz majd? Mert igazán azzal összehasonlítva lehet csak véleményt mondani!
  • Fyrex
    Üdv mindenkinek!

Bár az utóbbi hónapokban / évben elég passzívan olvastam csak a topikot, énis elkezdtem az imént tölteni a demot, 5 perc és lent van, kíváncsian várom.