81526
-
Neoncsoves #68438 ja ezeket én is észrevettem, nagyon tetszik nekem is... egyszer Robbent kiugrattam, csak aztán Puyol felrúgta és szabadrúgás jött :D meg egyszer Barcelona-val majdnem gólt rúgtam kb 40 méterről.
Bayern-nel viszont egy igen ciki gólt rúgtam. Passzolni akartam Schwensteigerrel, megpattant egy barcáson, gurul a kapus fele, az elvetődik de pont nem éri el, én meg csak odasétáltam az egyik játékosom meg csak bepöckölte a labdát :D simán lett volna esélye ráugrani a labdára (lassan gurult a labda aránylag) de ő inkább így próbált meg hárítani. Jót mosolyogtam rajta, de a kapusok amúgy jó munkát végeznek... -
Nekem ezek az eszméletlen jól kivítelezhető keresztbe indítások jönnek be
-
Neoncsoves #68436 ezek ellenére azért szép gól :) -
Neoncsoves #68435 a PC-s FIFA szerintem inkább FIKA, de a FIFA 11-től várom a megváltást PC-n. Piquéről tudom, hogy igen jó játékos, (Inter elleni gólja a BL meccsen nekem is tetszett), de ilyenhez kurvanagy szerencse kell... tök mindegy ki mennyire tud focizni, ilyet lőni elég nehéz, pláne ekkora távból. -
annyi mint konzolos fifában ahol szinte minden második vagy harmadik gól ilyen :-)
érdemes visszakeresni amiket erről korábban beraktam -
te sem tudsz sokat Piqueről látszik :) ahhoz képest hogy szerinted milyen jó a FIFA, elégé nyomon követed a PES-t... -
Neoncsoves #68432 ha már itt egyesek a realitásról dobálóznak... mekkora az esélye annak, hogy egy ilyen mozdulattal így kilövi majdnem a finyakot? sőt, egyáltalán... na mindegy :D -
én is csak jókat tudok mondani a game-ről, rendkívül életszerű, bár ez a fura effekt a visszajátszásoknál már kicsit sok...
első gólom - Pique
-
hát ha elmondanám ma mik történtek velem
hihetetlen ez a mai nap olyanok történnek, hogy hihetetlen -
Nagyi2pac #68429 xDDD -
Tomy Lee #68428 Hogyhogy nincs FAQ?? -
a gém jó csak gólt nem tudok varni xD -
Nagyi2pac #68426 Sorry, de ma nem vagyok toppon...:/
Thx!;) -
következő azt fogja hogyhogy nincs FAQ :P -
ne kezd már teis :-)
csak ma 3* írtam be
#68404 -
Hihetetlen, hogy minden 2. ember ezt kérdezi, vagy hogy miért nem települ a demó :(
Settings-ben lődd be a videós okosságot. -
Nagyi2pac #68422 Most raktam fel a demot, lejátszottam 1 meccset...egyenlőre nem kommentálnám a dolgot, viszont az kurva idegesítő hogy meccs után bead egy X perces kurva hosszú videót...azt hogy lehet kiszedni?
Az img mappából törölni kell ezt: pes11pv.sfd ? Gondolom ez lehet az a videó amit meccs után bead... -
Balls Adidas LC For PES 2011 demo
Ball for Europe club (FC Barcelona & Bayern Munchen)
For club Copa Libertadores (Chivas de Guadalajara & SC Internacional) -Jabulani
http://uploading.com/files/c91a3c4f/Balls%2BAdidas%2BLC%2B%2BFor%2BPES%2B2011%2Bdemo%2Bby%2BSKAy.rar/ -
Balázs 17 #68420 qrva jó lett a játék!!
már most üti a 2010et nálam:P -
sudden death #68419 hát én is néztem nekem nem változott bár nekem valamiért hibát ir ki ha el akrom menteni az exe-t illetve a settignset. ezért a 10ben sem tudtam használni. -
Tomy Lee #68418 ok -
Most nézem, hogy már itt lehet a kamerát belőni a tweakben vki próbálkozott ezzel?
Pes2010-ben tök jó kamaranézeteim voltak lehet simán átrakható? -
Egyébként
-
command list-ban szerintem le van írva -
sudden death #68414 na igen szoval ezekre a megmozdulásokra gondoltam.:P elég fontos és hasznos újítás ez szerintem -
sziasztok! melyik gombal kell cselezni a pes 11 demojába? :D -
-
sudden death #68411 Hát igen szigorú a bíró:) nálam még nem volt piros lap pedig imént egy meccsen két tizenegyst is öszehoztam:D kettönél több sárga nem volt nekem eddig egy meccsen se.de tény h sok az apró kis ütközés amit lefúj,de sztem ez nem befolysálja a játékélményét illetve menetét meghatározóan. viszont határozottan tetszik hogy a játékosaink átugorják,átlépik a passzokat amik nem nekik mennek tehát nem akadályoz saját csapattárs:) -
Azért mert ez itt a PCs topic és a lőtéri döglött kutyát sem érdekli a konzolos Fifa itt. -
és jobb, fraps-re kihozza a kereső a leírást
de nehogy 5-9 megás gifeket nyomj be !
2 max 3 mega -
Tomy Lee #68408 Köszi máris beszerzem:) -
Animation Shop 3-nál nem hiszem, hogy lenne egyszerűbb. -
Tomy Lee #68406 Hogy kell gif-et készíteni?Valami új progi ami egyszerü?:/ -
oooo h bassza meg..... -
ma csak háromszor volt leírva :)
két dolgot lehet
1. kiszeded a settings.exe-ben, hogy lejátsza
2. simán törlöd a videót a könyvtárból ezt nem próbáltam csak írták fórumon
de lehet drasztikusan is mecs vége Alt+F4 aztán megkérdi kilépj-e
-
Neoncsoves #68403 oh, köszönöm -
A C-n kell lenni 5 giga helynek !
A D-n hiába van sok -
Tomy Lee #68401 Ja ezt akartam írni és a bíró meg mintha könnyebben osztogatná a lapokat.
A becsúszás néha életveszély(5-ből 3 piros:-)
-
zotyuka7 #68400 pipáld ki a settings-ben a Disable Movie Playback-ot, így eltűnik a video.
-
szerelésről van egy jó cikk angulul, ha úgy jó
esetleg vki lefordíthatná pontosan :)