81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Other Demo mirrors:

Torrent
  • Breki33
    Én egy kicsit többet vártam, de még próbálkozom.

A menüje nagyon szép

DE hogy ez az ember mekkora idióta beírja a demora, hogy no warez :-))))
    klikk
  • Neoncsoves
    +1
  • Curesz
    én is így vok vele :D
  • Nagyi2pac
    Sikerült kipróbálnom a FIFA-t is 1 meccs erejéig...és azt kell mondanom hogy meglepett. Az a tipikus FIFA hangulat megmaradt, viszont ez már egy játszható game...végre!
    Az elmúlt évi FIFA-kkal össze sem hasonlítható, nagyon nagy változáson ment keresztül a FIFA, mondjuk ez az előzetes infók alapján várható volt.

Szerintem most 5-10 évig megint nem lesz nagyobb újítás. xD

Jelenleg úgy vagyok vele, hogy mind2 játék bejön, nem kizárt hogy majd felváltva fogom tolni mindkét játékkal.:)
  • robi11
    melyik gombbal kell lőni??
  • Csabesz6
    A "hivatalos" oldalt be se hozza nekem, amit Breki este linkelt.Többiről meg nagyon lassan jön, ahogy várható volt. Esetleg egy tuti link tipp?
  • Fyrex
    W
  • horpeti
    Na, felrakom én is a demót. Ha lesz kritika, akkor majd mondom. :D
  • jolesy
    Breki33!
    Azt a New Camera Setting-et hogy lehet megcsinálni?
  • Pacal17
    Nem tudja valaki, hogy 360-ra mikor jön a demo?

Fifát ma rakták fel. Aki még nem tudná, a PC-s Fifa 11 a konzolos Fifa 10 majdnem egy az egyben. A Konzolos Fifa11 pár meccs után határozottan javult szinte minden szempontból, de azért nálam még mindig a PES az igazi fociprogram
  • Breki33
    A lövésnél nyomtál még vmit közben?
  • Fyrex
    azért lesz még mit javítani :)

a bíró nem adta meg, mert Messi nekiesett a védőnek...
  • Fyrex
    tényleg, ezt csak most vettem észre :D:D lol
  • Fyrex
    csak én vettem észre, hogy a kapus a váll- fejmagassába érkező lövések nagy részét ugyanazzal a felfelé öklöző mozdulattal védi?
  • Terminátor14
    Nagyon jó gif abból a szempontból, hogy látszik, hogy amikor be akarsz futni egy-egy csapattársad helyére, akkor van probléma, megtorpan egy pillanatra, mert nem tudja, hogy mi a fenét kéne csinálni :D De utána megy tovább, szóval nincs ezzel probléma.
  • Breki33
    Akkor lehet sok van, de szerencsére nem mind ilyen , remélem miis tudunk olyat is mint amit a gép lőtt most
  • Fyrex
    ezen is remekül látszik, hogy a társak azért igyekeznek követni a támadást

amúgy én is billen játszom, és tökéletes az irányítás
  • Breki33
    hát egyenlőre még énse néztem meg a nézőket, de megismerkedek velük :P
  • Fyrex
    azért Messiről ne panaszkodjunk a játékban se! :D

kirugás után
  • Terminátor14
    Igen, olvastam is.
    Nekem ugye nincs még elég tapasztalatom, összesen 3 félidőt toltam, de 2 ilyen szitu volt, és mindkettőnél elvetődve lőtte el nekem, meg egyszer a gép is így lőtt el egy kipattanót, szóval érdekes.

• Breki33
    hát nekem már első meccsen sikerült második gólt így lőttem, szval ez nincs így szerintem, nehezebb de lehet főleg megtolással.
  • tobias88
    Nem volt így beívelésnél sosem, játszottam vele pár órát már... A műegeres dolog akinek tetszik, hát ... 1000szer gyorsabb volt a régi, most meg meg sem találtam elsőre a játékos értékeket... Grafikához hozzátartozik a nézők, szóval ha te lesz*rod az egy dolog...
  • Breki33
    Ezt írták a konzolosok is korábban idéztem is és írtam, hogy remélem nem lesz így.

Viszont én láttam most másfajta lövést is pont most amikor a gép nem így elvetődve oldalra lőtte.
  • Terminátor14
    Amúgy vártál a kamerával a kezdőrúgás utánig? :DD

Mer a meccs előtti kamera tényleg gagyi, én már alapból mentem a beállíátsokhoz, hogy kamerát váltsak, de aztán láttam, hogy alapból wide-on van. Aztán persze szerencsére beállt normálisan az első passz után :)
  • Neoncsoves
    Amúgy most érzem először, hogy a licenszhiány kurvára nem fog engem zavarni ennél a játéknál. a 2010-nél annál jobban zavart
  • Terminátor14
    Biztosan fognak még javítani 1-2 dolgot a teljesig, de a futás sincs szerintem nagyon elrontva...
    Ahogy írtam is, 4-ből 2 gólom beadás után volt, amikor lefutottam a szélen a védőmet :) A tavalyi pes nonszensz volt ebből a szempontból.
  • Breki33
    Mi a borzalmas ezen a kamerán?

A Wide nagyon jó és a többi is tetszés szerint állítható mint már írtam

A taktika állításról egyébként az előzetesekben nagyon jókat írtak.
  • tobias88
    Még egy hiba:
    Senkivel nem lehet lefutni senkit a játékban, a leglassabb játékos is simán beéri Messi-t, ami ugye a valósághoz viszonyítva nonszensz! Rendben, hogy 2010ben túl könnyű volt, de azt megcsinálni kell, és nem túlkompenzálni!

Abban reménykedek, hogy tavalyi demót is elrontották, talán most is javítanak valamit...
  • Terminátor14
    Én is billel tolom, ugyanaz az irányítás, mint eddig, szerintem semmi baj vele.
  • Neoncsoves
    - Kamera szerintem kurvajó.
    - Nézőket leszarom, nem őket nézem.
    - Vegyél gamepadot (van már olcsóért)
    - Fullba biztos javítják
    - Igen, ez szopás, de ez pes2010nél is így volt

taktikai beállítások meg nekem tetszenek
  • Terminátor14
    Nálam semmi baj a helyezkedéssel, max ha befutsz valamelyik társad helyére, akkor zavarodik kicsit össze a gép, és nem tudja, hogy mit csináljon azzal a játékossal, aki épp ott lenne :D

A 4-ből 2 gólom volt beadás után, a másik 2 meg 3-4 érintős passzjáték és sakk-matt gól.
  • tobias88
    Én enyhén csalódtam most...

- Kamera borzalmas
    - Nézők irtó rondák
    - Irányítás billentyűzeten szörnyű
    - Bíró beállt a sorfalba emberváltáskor
    - Felívelésnél mindig működik a becsúszás gomb, még akkor is amikor a játékosod a képen sincs, így azonnal kiállít, ha véletlenül megnyomod

És a legborzalmasabb:
    Taktika beállításnál az az érzésem mintha egy 3 éves kisgyerek tervezte volna? Mi az istent csináltak azzal? Hogy lehetett ezt ennyire elrontani?

Szánalom játék lesz ez így szerintem...
  • Neoncsoves
    sajnos nem nagyon lendülnek meg a társak. Volt, hogy futott előre a társam, utolértem valahogy, az meg nem futott tovább, hanem egyszerűen megállt és nem is követett.
  • Breki33
    én az előtte lévőre gondoltam :-)
  • Terminátor14
    Ezek jók, de megvolt már ugyanígy kb az előző részekben is :) Védővel kijöttem a 16-oson kívülre, vártam kicsit, és már ment is a magas kiugratás, nagyon sok ilyen gól született. Ami talán változott, hogy a csapattársak is jobban beindulnak.
  • Neoncsoves
    próbálj meg low csapatokkal játszani (van az a Copa de lófasz akármi, na... ott a hajamat téptem néha)
  • Neoncsoves
    FIKA 11 demo
  • Terminátor14
    Megvan a játék első mocskosul idegesítő eleme is :(
    Az összes levegőben közelítő labdát így lövi el :( Én is lőttem most egy ilyet, bár nem ment be, de azért gáz. Én full szemben álltam a kapuval, jött a labda, ha vár egy kicsit, rádől és telibe bikázza, akkor jó kis lövés lehetett volna belőle(vagy ha leveszi), ehelyett eldobta magát és rákanalazta bénán.

Ami még feltűnt: a demó túl könnyű, vagyis a passzrendszer (ami nagyon tetszik) miatt nagyon egyszerű kijátszani a gépet. Most második meccsemen (hmm, rájöttem, hogy van 2. félidő is :DDD) 4-1-re nyertem, de simán lehetett volna 5-6 is. Amit még megfigyeltem, hogy a kb 10 beadásomból 9 tökéletesen oda ment, ahova én akartam, és ez így egy kicsit soknak tűnik :) De persze örülök neki...
  • Fyrex
    lényeg ami lényeg

azért játék a játék, mert te irányítod, és összehozhatsz ilyet :) de be kell látni hogy a tavalyi FIFA konzolon az ilyen gólokról volt híres bárkivel bármikor.

2 meccs után nem tudom eldönteni a PES is erre felé tendál-e, de az eddig tapasztaltak alapján nem.

Breki: igen épp erről akartam postolni én is :) nagyon szépen be lehet csavarni az ötösre