81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• penge96
    Dehogy egyenlő, ez a PC-s FIFA egy-két mozdulatot leszámítva ugyan olyan selejt, csak nézzétek meg közelről... PC-n idén is a PES a király
  • Breki33
    azt mondják az előző évi konzolssal egyenlő

deha igen akkor elég ............
  • Shelton
    hát nem tudom, én konzolon próbáltam mindkét játékot és hát nem nagyon találtam olyan elemet amiben a pes felül múlná a fifát. szerintem a fifában sokkal élethűbbek a mozgások, labdakezelések, passzok, a pes tiszta recehegy és mielőtt valaki megvádolna hogy fanboy vagyok, régen nagy pes fan voltam egészen 2008-ig azóta valami nagyon nem stimmel.
  • penge96
    Nehogymár elkezdjetek FIFA-zni egy PES fórumon emberek XDD
  • sudden death
    nos én is kiprobáltam fifát elég régota ez a legjátszhatobb és külön jo dolog h kikapcsolhato a lövés illetve a passz asziszt ezáltal a fifában is jelen lesz a pesben tapasztalhato "szabadság" passz terén:D
  • symbol
    jaja, passz az lehet jobb, bár eléggé egy szintnek nézem, még tolni kéne párat. viszont a lövés fifában még nem nagyon megy billel. :D de két nap aztán már itt a gamepad. :)

online fifával hogy szokott a többség játszani, haverral egy bajnokságot? :)
  • penge96
    Analog analog, én billentyűzeten játszok... de mindegy, erre azt a választ fogom kapni hogy analogon játszak, azon fogok...

Kipróbáltam a FIFA 11-demot, nekem van Boxom is, és aki azt meri mondani, hogy ez egyenlő azzal, vagy csak a közelében is van... hát... a PES idén jobban veri a FIFA-t mint tavaly, konzol szinten is felzárkózott.
  • Neoncsoves
    a labdavezetés tetszik jobban a fifa-ban. passzokat meg lövéseket illetően PES...
  • symbol
    nah végre lejött a fifa is, és hát nem is tudom. a játékosok mozgása nekem ott jobban tetszik. a gyep gynge, de a többi grafikai elem nagyjából oké, ellenben azért figyelhettek volna pár dologra még.
    pl a magyar ékezetek majdnem tapadnak a fekete ablak széléhez, ez nagyon csúnya, amatőr hiba, át is fogom állitani angolra. zavaró, designeri hiba.

a 11-esek elég gagyik még, de lehet csak szokni kell. visszajátszásból kevés van szerintem.

van amiben jobb a pes, de nem rossz ez a fifa azért. :) még kiv leszek másféle időjárásban mit muzsikál a két gamma, de szerintem én fifázni fogok, nagyon szépek a passzok ahogy vezetik a labdát meg etc, tényleg mintha velük élne.
  • Breki33
    Ez amit mutattam konzolon is ilyen volt?

• Balázs 17
    analóggal lehet cselezni, de nézzétek meg a COMMAND LISTet ott le van írva minden trick
  • Breki33
    a Pes képeket is jpg-be rakom be mégis szebbek

énnekem a képernyőn se tetszik

a menü igen meg vmelyik visszajátszás illetve a közeli cselezés igen, de ez így csalódás
  • ProEvoFan
    PES2011 szerintem jobb mint a Fifa2011.
    PESben megint élethűbb a az egész meccs, a játékosok mozgása , a lövés, és úgy az egész egyben van.

Fifanál vékonykák a játékosok (mintha pálcika emberek lennének a pályán) labda kezelés megint túl robotszerű (nehezen pattan el a labda), és továbbra is egy kicsit steril, arcade játék lett,Viszont ez tényleg olyan tavalyi konzolos szintű Fifa, és ez jó benne, mert végre PCre is van egy nagyon jó Fifa:)

Csak hát az idei PES még ennél is jobb, főleg a tavalyi borzalmas rész után:)
    Én a PES mellett vagyok továbbra is.
  • ProGabe #68505
    jól sejtem, hogy a cselek összekötésének a lényege, hogy jó ütemben kell húzni a kart? tehát "csak" ennyi?

amúgy nagyon fasza a játék, csak kicsit nekem sivár az egész. nem tudom, hogy csinálják az EA-nél, de a fifa-ban a stadion mindig is élettel telibbnek tűnt nekem

az nagyon jó, hogy a passz és a szöktetés erőssége is végre manuálisan állítható (eleve ez az egyik lényeg, 360 fokos passz ugye), az már kevésbé, hogy bugos a kicsike és néha úgy ellövi, mintha a pirosban lenne a csúszka :D

cselek, dribbling: óvszám! sok gyakorlással ebben olyan dolgokat lehet majd csinálni, amiket még a reklámokban sem látunk. de remélem, hogy ezeket tényleg csak a legnagyobbakkal lehet majd kivitelezni, nem kellenek supermanek a pályára...
  • Neoncsoves
    a te képeden rontott a jpg formátum is :) azért mondtam először hogy nem ilyen. ha nem jpg akkor jobban látszik, hogy nem néz ki ennyire szarul
  • Breki33
    amúgy minden le van írva a command listben :P
  • Breki33
  • Breki33
    azt sejtettem, hogy szerinted jó

de azt állítottad, hogy ez low és nálad teljesen másképp néz ki
    erre kiderült, hogy nem az és nem látom, hogy másképp nézne ki
    nem olyan nehéz egy képet felrakni
    és ne bújj a BMP mögé :-)

Ha ilyen konzolon hál isten, hogy nem vettem ez nagyon amatőr dolog én szebben megcsinálom.

Amint kiderül fsheditorral szekeszthető-e megis csinálom akkor majd látszik a különbség.
  • penge96
    Heh, marhajó
  • Neoncsoves
    nekem se megy a cselezés szóval nemtom mivan
  • penge96
    Valaki megmondaná hogy melyik gombbal kell cselezni? Mert azzal nem megy ami a 10-ben volt :/ (Pes)
  • Neoncsoves
  • gera995
    te igy játszod a fifát és ilyen képe van???:D gratulálok:D FIFA(Y) nem kell bemutatniXDXD PES!(őrült jóó:D)
  • Neoncsoves
    most megnéztem én is jobban... tényleg néhol recés az egész, de az összkép szerintem jó. a konzolos is ilyen volt, szóval jobbat ne várjunk annál. képeket csináltam BMP fileként, majd holnap feldobom őket
  • jolesy
    Köszönöm szépen!
  • Breki33
    tessék a beállítások

hol Low ez?

• Breki33
    tudod, elnézést
  • Breki33
    nem ez full-ra rakott grafika
    direkt beállítottam még a 4*-es szűrést is

1600*1200-on

És hiába állítanád másra a grafikát ezek az elemi hibák benne maradnak
    bal oldalt tök éles jobb szélén elmosták az átmenetet
    az összes csík majdnem más szélességű

a középkezdőkör kis darabja lóg ki a csíkból és még sorolhatnám.
  • Breki33
    azt toodod zoom-al állítani, ha egyedire rakod a képen lévő is ilyen
  • daver88
    nyomj egy képet róla pls.
  • Neoncsoves
    lol ez kb. low grafika. nálam rohadtul nem ilyen :D
  • Pethy23
    Engem a FIFA-ba a kamera zavar a legjobban, egyszerűen teljesen beszűkült a látás. Ha meg beállítom forgatósra akkor, meg borzalmasan oldalt van:(
  • Breki33
    elég alapvető grafikai hibákat látok ezen a képen
    elég csak pl a középső csík két szélét megnézni
  • Breki33
    tényleg ez lenne az agyonístenített konzolos grafika?

• [HUN]FaTaL
    Szintúgy :)
  • Breki33

• Breki33
  • Csabesz6
    Köszi, ezeket én is láttam.
    Már csorog p2p-n.
  • Breki33
    továbbra se tudjuk mi lehet rossz ezen a wide kamerán :-)
  • tobias88
    mondjuk pozitívum is akad:
    - Szöglet és a Szabadrúgásból lévő beadások tökéletesek, azon nagyon sokat javítottak
    - Gép néha hihetetlenül jó passzokat ad, és taktikus is
    - Szabálytalanság rendszer jó, bár egy kicsit lejjebb vehetnének a lefújt dolgokból, de sokat ne, mert majdnem jó
    - Kapus is javult, új animációkkal bővült