81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Shelton
    akkor elmondom hogy a FIFA 10 és 11 között a legnagyobb különbség a játékmenetben van és ugye a pc-sek a tavalyi konzolos fifát kapták meg, már csak ezért sem lehet ugyanaz.
  • Breki33
    most veséztük, ki hogy nem az :-)

ez már nevetséges
    10 emberből mindegyik mást mond
  • Breki33
    tudom, csak eddig pc-n még nem próbáltam

azért hihetetlen hogyha vmire rá van írva, hogy fifa meg next gen lehet bármilyen hiba az vagy nem érdekes vagy tök jó hiába mutatom meg példán egyértelműen és látszik vagy hat hiba a képen.
  • DeerHunter01
    nem tudom amúgy hogy mennyire másabb a konzolos meg a pc-s fifa, majd kipróbálom mindkettőn.
  • tobias88
    Hát, kipróbáltam a fifát, és nem rossz azt kell hogy mondjam, teljes egészében konzolport! Végre van ellenfele a pesnek!
  • Breki33
    akkor megbeszéltük

én azt látom, hogy eddig ment a nagy Hype hogy bezzeg a konzolos hát most kiderült milyen, vagy nem a konzolosok ezt nem tudják eldönteni

én meg azt mondom a fifa 2002-ben szebb gyep volt mint ebben és ezentúl mindig a PC-sről beszélek
  • Tomy Lee
    Ja az már a régiekben is megvolt,felesleges extra..
    Nemsokára lennt lesz a "rivális" demo is kiváncsi vagyok
  • symbol
    grrr...
  • ProGabe #68550
    én most toltam a fifa-t, amiben kikapcsoltam a lövés-szöktetés-ívelés-rúgás asszisztot, tettem elemet a gamepadomba (:D) és azt kell mondjam, hogy nagyon élvezetes lett ez az 11. a cselezés (bal ravasz csodákra képes ;), labdavezetés hihetetlenül jól lett megoldva! egyszerűen érzi az ember, hogy ő irányítja, mit is csinál a játékos

az assziszt nélküli passz pedig valami álom! végre tényleg oda megy a labda, ahova ÉN akarom! nagyon el lehet cseszni a lövést, passzt, de egy kis gyakorlással könnyen olyan szöktetéseket lehet csinálni, amilyenről eddig kb. csak álmodtam! ezzel szemben nem érzem, hogy itt (mármint pes-ben) ekkora a szabadság.

ezt a pár dolgot kéne áthozni a pesbe és akkor nagyon meg lennék elégedve! na "megyek", megnézem PES-ben mit alkotok szabad passzolás címén gamepaddal
  • symbol
    köss már belém :D, most nem konkrétan mondtam meg (?), hogy mikor és hol tetszik pl a gyep? Amikor vezetem a játékosommal a kapusra egyedül a labdát akkor pl szerintem semennyire nem gáz a gyep. Plusz eddig kétféle gyepet láttam, az egyik tényleg gázabb volt, a tisztább szerintem tűrhető. Viszont pár kameraállásban mint ahogyirtam szerintem nagyon szép a gyep, félidőnél, meccs végén amikor a stadiont mutatják, tiszta szép már nah. :)

Amúgymeg lehet szidni a fifát, hogy ezt is képtelen megcsinálni, meg nem sok idő lenne, de pl a PESben is lehetne már végre több "real" bajnokság, mert ez így soványka ennyi év után.
  • Breki33
    az idei konzolosban lehet, hogy jó, de ebben nem

és aki szerint jó az konkrétumokat mondjon már ne azt hogy tök jó
  • DeerHunter01
    én nem vagyok fanboy, engem nem zavar egyáltalán ha összehasonlítanak egy pc verziót a konzolos verzióval , vagy fordítva :D
    szóval én biztos h nem sírnék amiatt.
  • Breki33
    amikor tölti be a meccset és közben játszhatsz

Az tényleg jó csak kissé öncélu és egy idő után unalmas.
  • Breki33
    miért lenne baromság

van konzolos topik
    ott mit szólnának hozzá, ha a PC-s dolgokról kezdenénk el beszélni

ja azt már tudjuk :)
    én most áldom az eszem, hogy nem vettem konzolt és egyáltalán nem érdekel itt van saját helye
  • Shelton
    hidd el, én tudom miről beszélek. pont azért kezdtem el hanyagolni a fifát 2004-ben mert játékmenetben agyonverte a pes és nekem ez volt a legfontosab és ezt előnyét már valahogy nem érzem, pedig hidd el hogy imádtam a pes 4,5,6-ot. nekem az idei fifában tetszik a gyep, a tavalyiban tényleg nagyon sz@r volt.
  • Breki33
    semmi ellenesség nincs én nagyon vártam a fifát de hatalmas csalódás ez a grafika

ez a jelenlegi gyep kb 4-es szint ha meg lehet csinálni akkor kb egy 9-est ki tudnék hozni belőle

kb itt van a Pes gyep azon nem kell szerintem javítani
    de én konkrét valós dolgokat írtam le ami nem tetszik a gyepben nem olyat, hogy "ott tök jó"
  • Shelton
    ráadásul a konzolos és ps-s pes tudtommal ugyanaz, játékmenetet illetően legalábbis tuti.
  • penge96
    Köszi, most próbálgatom.
  • Tomy Lee
    "Zseniális amúgy ez a sprintelés a játékossal a kapussal szenben"
    Ez hol van??
  • Breki33
    ha a pc-s verziókat nézzük és PC-s fórumban mit néznénk egyértelmű

egyikben pl gagyi gyep másikban szinte tökéletes

én egyenlőre a fifas játékmenetet próbálom szokni, de olyan érzés mintha a fifa 2004-el játszanék kicsit grafikailag tuningolva

a cselezős rész tetszik, de a többi hát nálam nagy csalódás
    a sők csóri meg akkor azt hiszi megkapta a konzolos fifat
  • symbol
    itt is van amikor 3D-s a fű. :) Bizonyos visszajátszásoknál. :)
  • penge96
    Stadion
  • penge96
    Játékosok.
  • DeerHunter01
    Amúgy ez baromság, hogy nem lehet a konzolos verzióról beszélni.
    Ez olyan kb, mintha lenne 3 autó, abból 2 Mercedes meg 1 Renault, de a 2 Merci közt van egy elég nagy különbség. a Reanult az egyiket letudja győzni ezért a másikról már nem is lehet beszélni, mert az ellen nem sok esélye van.
  • báttyó02
    mondj már különbséget akkor grafikában..én 1dolgot tudok,hogy itt pc-snél nem 3ds a fű visszajátszásnál (vagy csak nem állitottam be rndesen), konzolon viszont 3d-s. de ennyi ami nekem feltünik
  • symbol
    a nagy fifa ellenesség közepette azért megjegyzem, hogy vannak nézetek (nem is egy) ahol nekem a FIFA-s gyep sokkal jobban bejön.. :) Nekem még mindig a FIFA tetszik jobban, a passzolás is tök jó (itt is), szóval nah.

Zseniális amúgy ez a sprintelés a játékossal a kapussal szenben. :D ott is tök faja a gyep. :)
  • [HUN]FaTaL
    Állítsd be az analógot valamire, mondjuk numpadra és akkor lehet.
  • Breki33
    más meg azt mondta tök ugyanaz
    szval érdekes hogy ennyire mást mondotok
  • Shelton
    jó szerintem most azért hogy a konzolos verzióról beszélek nem ugyanaz a szint mintha warez-ról beszélnék. Az biztos egyébként hogy még mindig nem 1az1-ben ugyanaz a konzolos és a pc-s fifa. Szerintem grafikailag sem szebb a pes, de ez nekem másodlagos igazából, játékmenet illetően szerintem simán a fifa a nyerő idén. szerintem a pes pont azt a varázsát vesztette el ami miatt leváltottam annak idején a fifát. ez az én véleményem.
  • penge96
    A grafika? Menü? Nah pont ez a kettő nem. Mondjuk a menüt sztem le kell szarni, de a grafika közelről meg sem közelíti a konzolt, annyira látszanak a PC-s jegyek... (elég sokat toltam boxon, szal nem hiszem hogy nem ismerném a játékot)
  • báttyó02
    azért ez túlzás h olcsó utánzat :D
    bár mozgásokban tényleg nem hasonlít,vagy nemtudom lehet csak a bill miatt ilyen darabos,de menük meg grafika az ilyen a konzolos 10-ben is..
  • penge96
    Nah akkor, billentyűzeten egyáltalán nem lehet cselezni?
  • penge96
    Egyértelműen egy olcsó utánzat... semmi köze sincs hozzá
  • Breki33
    bírom, hogy mindenki mást mond valaki szerint a PC-s egy az egyben Fifa 10 konzolos szinte valaki pont az ellenkezőjét

Hát döntsétek már el végre nem olyan nehéz
  • Breki33
    mondok egyet rögtön

grafika, lásd előbbi példákat
    ezt mint mindkét játékhoz patcheket készítő mondom.

recehegy????????????? ez mitis jelent? :)

ez továbbra is PC-s fórum és itt bizony grafikában nagy különbség van sajnos.
  • penge96
    Amúgy végre kapsz egy játékot ami tetszik neked, és már most valami jobb kell? Érdekes:)
  • penge96
    Hogy "kapnátok" már meg? A PC-s FIFA11-nek köze sincs a Boxos 10-hez... ég és föld, most 6 évig megint ugyanilyen lesz
  • penge96
    És én sem vagyok "fanboy", 4 éves korom óta FIFA-ztam, a PES 2009-óta már nem. (Max boxon)
  • symbol
    mellesleg azért az látszik a videókból, hogy a fifa konzolon megint sokkal jobb mint a PC-s, jövőre nem tudja valaki megkapjuk-e egy az egyben azt, amit ők akkor?
  • sudden death
    dehogyis:D csupán vélemény nyilvánítás volt, PES idén is jobban tetszik:P