81526
-
sudden death #68598 ez így van pláne ha teljes képet egy iylen sárgás zöldes nem is tudom milyen szinű "fű" boritja be számomra az eléggé rombolja a játékélményt -
ja és azért zavaró ez mert nem lenne nagy munka megcsinálni csak ez nemtödömség látszik, hogy nem figyeltek rá -
oké örülök, hogy végre van valaki aki megérti miről beszélek
és nekem tök mindegy fifa vagy pes ha pesbe lenne ez a gyep ugyanúgy megszólnám.
Szerintem egy gyep amúgy pl sokkal fontosabb a közeli arcoknál egyszerűen azért mert azt mindig látom és hihetetlen zavaró tud lenni mikor egy hupizöld terítőn kell játszani -
sudden death #68595 valamit változtattak mivel a tavalyi részben a jobb analog kar manual passként funkcionált mig most visszakerült rá a cselezés de én ne ma cslezgetésd probálgatom elsöként szoval nemigazán tudom..mit hogyan kéne összerakni:) elöbb a taktikai részeket probálgatom illetve passzrendszert tanulgatom:D -
továbbra sem értem ezt a szót
értem, hogy nem kötözködsz
a fifától nem várom, hogy tökéletes legyen csak annak volt beállítva ezért annak vártam illetve jobbnak mint amilyen
pesnél meg dehogynem zavar a régiek tudják, hogy kb pes 3 óta kifogásoltam grafikai dolgokat
nem véletlen kezdtem el pl évekig reklámtáblákat egyebeket készíteni
nem azért mert ez szórakoztat, hanem nem tetszett
idén mondtam először egy pes-es fúre, hogy nem érdemes javítani mert szerintem tökéletes így -
sudden death #68593 bizony nekem se tetszik..cska fifában nem cska csikozással van baj hanem a szinnel is rendre legalább is én ugy látom:D -
valaki áruljon el 2 dolgot:
cselek összekötése, hogyan?
360-as passzolás: ezt még mindig kötöttebbnek érzem, mint kéne (leírom, egye fene: mint a fifa-ban az assziszt nélküli passzolás)
plusz egy: dribbling, tehát labdavezetés. nálam mindig is ez volt a pes egyik legnagyobb erőssége. nagyon megörültem, hogy ezt még tovább fejlesztették. namost, én ezt nem érzem, sőt! arról beszélek, hogy egyszerűen a bal kar húzásával is lehetett lavírozni a védők között. én vagyok béna (nagyon valószínű, több hónapja nem játszottam pes-sel), vagy ezen tényleg változtattak? -
sudden death #68591 értem én:) hogy miért kell az jó kérdés:D de érzékeny pontja mindkét játéknak a fű az idei pesben szép tavalyiban nem volt az annyira fifában sose tetszett igazán..és a fű azért sztem soakt számít az élményben képernyő nagy részét az teszi ki és elég fontos eleme a grafikának szoval ne mmindegy szerintemse hogy néz ki. lesz mit javitani az valószinü idén és és mindkettöben max pesben a csikozást elég lesz helyre rakni itt ott de ez majd a teljes után kiderül -
akkor megnyugodtam már azt hittem csak én látom annak és igazából gyönyörű
majdnem bemesélték nekem :P -
Shelton #68589 énis elég sokat "peccselgettem" anno a pes-t szóval vágom mi a téma.:) haterkedés akart lenni:) figyu, én most nem kötözködöm csak míg a fifától elvárod hogy tökéletes legyen a pes-nél nem zavar hogy kitserverezgetni kell.:) -
én mindkét játékhoz készítettem füvet
most így lehet, hogy futa, de fifához éveket nézve talán többet is
én ha ránézek egy ilyenre eléggé látom a hibákat
úgy látszik jobban mint egy átlagos user akit ezek szerint ez nem zavar ha egyik oldalon éles a vonal a másikon elmosott csík
-
sudden death #68587 az jó kérdés hogy miért volt agyondicsérve én akárhogy nézek videot a konzolos 10-röl sztem ronda a gyep..de tény cska videon látottra hagyatkozhatok -
mondom ezt tudom
mosst a konzolos Fifa 11-et ne keverjük ide az más tészta
világos hogy tavalyi átirata már több hónapja írtunk itt erről
illetve volt olyan hír hogy fifa 10 illetve world cup mixe és kapushibák javítása -
megmondom őszintén gyepet én sose nézem(néztem),de ma vagy holnap beteszem és megnézem hogy konzolon is ilyen e -
Shelton #68584 én ezzel tisztában vagyok, de nem is én reklamálok hogy miért kell patchet letölteni hogy szép legyen a fű.
-
Nah én eldöntöttem hogy holnap veszek egy box controllert windowshoz x) -
sudden death #68582 nyilván nem tudnak megegyezni és nem is fognak hiszen sok embert épp ez befolyásol a döntésben h melyiket vegye meg szoval nem tehetik meg h megyegyezzenek:D ink keresztbe tesznek a másiknak hiszen konkurenciárol beszélünk,egy versenyhelyzetröl -
nem ez a kérdés egyértelmű hogy az csak az a kérdés hogy minősége megegyezik-e
deha az akkor ez a gázos gyep volt tavaly konzolon
akkor miért volt itt agyondicsérve? -
elmondom azért mert van sok olyan ember aki nem tudja, hogy hogy kell berakni egy bin-t az img-be ezért az egész img-ét fel kell tölteni tehát tulajdonképpen az egész játékot újra patchelve
ez pes3-nál konmkrétan úgy nézett ki, hogy proevoluti pach + pes3.exe és ment a játék lese kellett szedni.
Viszont ugye kitserverrel ezek az emberkék is kb 200 megás patcheket kaptak és szinte full új játékot.
Belemenjek mélyebben is?
pl hogy gyep cserénél az egyés stadiont ki kellett rakni mert míg nem volt rá progi ketten tudtuk az egész fórumon berakni?
mi az a hatekedés? -
sudden death #68579 a bajnokságokat igen a jogok miatt "kell" ami más bele kerül fű,arcok,mezek, azokat sem kell letölteni,azok nélkül is elég szép és jó a játék,de midnig van aki jobbat akar, midnig lehet jobbat csinálni de ez fifánál is igy van hiszen ott is megjellenek patchek,mezekkel,arcokkal,fűvel.. -
Ezt én értem de minden pénz és megegyezés kérdése lenne szvsz. Kár hogy nem tudják, tudták megoldani hogy mindketten megvehessék a jogokat valahogy. -
egy ember állítja azt hogy ez nem a fifa10 konzolportja
mindenki más aki ismeri a konzolost az ellenkezőjét mondja..innentől kezdve nincs miről beszélni -
Shelton #68576 a másikat meg honnan tudjam mikor jön egy konzolos kijelenti ezt jön egy másik aki kijelenti az ellenkezőjétha ők nem tudják eldönteni nekem honnan kéne tudnom? -
én nem játszom
tudhatnád, hogy sosem játszom bill-el csak kiegészítő tesztelésekor
a másikat meg honnan tudjam mikor jön egy konzolos kijelenti ezt jön egy másik aki kijelenti az ellenkezőjét
ha ők nem tudják eldönteni nekem honnan kéne tudnom? -
Shelton #68574 akkor én meg csak azt tudom kérdezni, hogy miért kell a pes-hez gb-nyi patchet letölteni hogy tökéletes legyen(tudom, hogy a jogok miatt)?! egyáltalán nem tisztem védeni a fifát, de ez nekem kicsit már hatekedés szagú..
-
ez most vmi új
mi most vhol máshol járunk :P -
már írtam, de most éppen azt játsszák, hogy nem értik meg, ez a fifa11 PC tényleg a fifa10 PS3/xbox360 :D
nem billel kell játszani, ennyi. nézzetek kicsit körül a hivatalos fórumon -
nem de kb annyira érdekel mint egy csajnál a kinézete
és nem tudok egy asztalterítőn játszani egy agyondícsért ng-nek nevezett valami legyen már rendesen megcsinálva
hihetetlen hogy ilyenekre nem figyelnek és hogy mi jobban meg tudjuk csinálni én ha játszom érezzem azt, hogy a pályán vagyok ne egy texturán
de látom itt kell ez
egy fociban kb 60% írányítás gameplay és egyébb összetevők kb 25 a grafika és 15 a hang -
Attól még rakhatnának a pesbe végre 5-10 bajnokság helyet +-ba mert a modderek úgyis megcsinálnák, csak hely nincs... -
Neoncsoves #68569 aki szerint fifában még mindig nem pattan el eléggé a labda, az nézzen már körül a controlsban... alapból assisted-en van az összes dolog (passzolás, indítás, lövés, ívelés, etc). -
sudden death #68568 éppen az EA miatt nincsen a pesben annyi bajnokság illetve "valodi" bajnokság.mintahogy a konami miatt nincs Bl és El a fifában.ne mazért mardnak ki ezek a játékokbol mert nem tudják megcsinálni pusztán nem csinálhatják meg. -
de miért kell kijavítani
a játék kijövetele előtt azt írták tökéletes lesz
hát számomra ez nem az attól, hogy rajta van a Fifa neve
Fifa 2003-nál ezt éreztem és azt hittem idén újra, de sajna nem -
Na végre!:) -
emberke #68565 Az ide PES szerintem fantasztikusra sikeredett. Az a plusz 1000 animáció amit beraktak a játékba nagyon sokat dobott az egészen. Hihetetlen élvezetes, látványos meccseket lehet játszani. Baromi jó lett az új cselezési rendszer is, mindenki kénye kedve szerint, egyszerűen öszeállíthatja kedvenc cselsorozatait. A magam részéről már alig várom a teljes játék megjelenését. -
ugyanezt énis elmondtam pár hozzászólással ezelőtt
nem ez a kérdés az a kérdés hogy Fifa 11 PC ugyanaz-e nagyjából mint a Fifa 10 konzolos kicsit javítva, mert nem úgy tűnik. -
Shelton #68563 most téged egy focis játékban tényleg a pálya csíkozása meg gyep érdekel a legjobban?
-
Hagyjad rájuk... "Teljes egészében konzol port" hehe, év vicce. -
Szerintem idén mind a két játék jó lett. :) Remélem lesz szebb fű a Fifához meg kijavítják ezt a baromságot hogy a kapufába szaladnak a gól után a játékosok :D
Kár hogy a fifában nem lesz se bajnokok ligája, se európa liga. Talán majd a modderek :) -
szerintem nagyban számít, hogy billel tolják. én megmondhatom, hogy ég és föld a különbség!
fifa fórumról:
"regretfully I can confirm that the PC version is FIFA 10. I mean, they didn't upload the wrong file or anything, they've simply ported fifa 10 to pc."
hozzáteszem, a srác nem tudta, hogy a 10-et portolják PC-re, bár talán pont ettől hiteles ez a vélemény -
az újra azt írták, hogy teljesen más, de roszabb lett ezt egy konzolos írta aki szerint idén a PC-s jobb :-)