81526
-
Nekem is egy fehér nagy semmi van, talán IEben tesztelted egyedül vagy mi?:D 1680x1050 -
punkers #68637 nekem az van de nem zavar :D -
sudden death #68636 én midnig is ugyjátszottam h a bal alsó a sprint, bal felső a szöktetés,jobb alsó a csel,ill "iramvezérlés" felette meg a taktikai modosito:D -
sudden death #68635 hát jáékon belül müködnie kell ha az RB-re huzoda sprintet akk anna kis kell lennie tehát nálad a jobb felsönek,a cselt meg az RT re..és akk a job alsó lesz -
nem jobb felső a spint pes-ben? :P
az itt RB nem LB szerintem -
Shelton #68633 a sprint gamepad-del ha jól tudom egy gombbal arréb van -
ezt tudom de nekem nem így kell, hanem ahogy pesnél
tehát RT csel, RB sprint
csak akkor mi lesz az LB RT -
sudden death #68631 idén a fifa beállitásával is ugy kell "játszani" mint a PES-nek a beállitásával -
Shelton #68630 fifában alapból a RT a sprint, cselezni meg úgy tudsz hogy lenyomva tartod az LT-t és jobb analóg. -
sudden death #68629 játékon belül a te gamepadodon lévö "5"-gombra nyomd a sprintet tehát LB-re -
sudden death #68628 na igen az "picit" más dolog:D én is kirpobálnám konzolon de csak amiatt nem vennék konzolt más játék ami nagyon érdekel még az ugy is megjelenik pc-re is ugyhogy ez igy fog maradni azt hiszem:D de idén több esélyt kap a fifa is.mindkettövel fogok játszani az biztos:) -
jelemleg a jobb felsővel nem fut gyorsan mintha az alsóval futna
és bal alsó gombbal tudok jól cselezni + persze analóg -
kétlem, hogy a többségnek 16:10-es cucca lenne
akkor már biztos szólt volna itt valaki -
Na ítt hogy állítsam be, hogy jobb felső legyen hátul a gyors futás alsó meg a cselmódosító
-
oké, hogy Te nézheted, de szerintem a többségnek vagy jópár embernek biztos, hogy a fórumon már szélesvásznú cucca van. Talán lehetne egy nagyfelbontású 1680*1050 képet benyomni háttérnek mint jópár másik fórumban. :) De nem pofázok, nekem végül is hót mindegy. :) megyek jáccani :) -
punkers #68623 rápróbálok a fifára -
Shelton #68622 mondjuk az hozzá tartozik a történetemhez hogy én a konzolos fifára tértem át a pes 6 után ami fényévekkel jobb volt mint a pc-s. -
mivel a kb 20 gép közül amin nézhetem egyik sem 16:10-es egyértelműen nem arra van és nemis tervezem -
sudden death #68620 én is véletlenül találtam rá a pesre:D valamelyik lemezemen rajta votla demoja az 5nek és onnatol kerestem mindig csak letölteni nem tudtam mert nem volt még netem:D ugy igazán a 8al kezdtem el játszani azt már meg tudtam szerezni:P én midnig várom mindkettöt fifával a 05el játszottam a legtöbbet azután nálam mélyrepülést vett a játék -
Tomy Lee #68619 Nincs most és nem is tervezem,hogy lesz megint:)
Feleslegesnek tartom kis PC-mre is megvan minden ami kell,sőt..
-
jogos lenne, de azt hittem 16:10-hez van optimalizálva a fórum. nekem 1680:1050-ben szarul néz ki, nem takarja teljesen a fórum. nah de ez kicsit off, csak furcsállottam. amúgy jah, frankón mindenki elmondta a véleményét, de nem volt anyázás meg totál hülyének-nézés. királyság. -
Shelton #68617 ez nagyon így van, én például fifával kezdtem anno mert csak azt ismertem és egy haveromnál láttam először a pes-t, na mondom ennyit a fifáról:D nyomtam is eleget a 4-5-6-al, sajnos számomra a pes 2008 nagy visszalépés volt a 6-hoz képest azóta tértem vissza a fifához, de minden évbe várom a hátha újra megkapom azt a hangulatot amit utoljára a 6-ban. -
azért érdekes, hogy itt most nem tört ki pedig aztán rendesen ment a beszélgetés
akkor most mondjátok be mit és hol állítsak be a fifa irányításában és kipróbálom úgy -
A demos gyepet lehet kijavítom ha lesz hozzá editálóprogram
vagy ha fsheditorral lehet.
Meg akarom mutatni milyen rendesen megcsinálva. -
Shelton #68614 hát mondjuk nálam ez alap:D mindig megmosolyogom azokat akik minden áron próbálják meggyőzni a másikat saját igazukról, mondjuk a legnagyobb poén mikor kitör egy fórumon a PES-FIFA háború
-
van most konzolod? -
igen mivel ott kitakarja a fórum
-
van egy fehér üres négyzet a háttérben. a The Stage Is Set mellett ugy 20 pixelnyire :D elég nagy. -
Tomy Lee #68610 Profi lett az új fifa is,PES grafikában jobb de most fifa is kimondottan tetszik 
-
sudden death #68609 hát ha akkor jobban szét néztem volna megtaláltam volna biztos akk nem kellett volna nekem szerencsétlenkedni vele hanem már kész jó minöségű füvet használhattam volna neked köszönhetöen:) akkor nem azt tettem azota viszont általába azt használom amit te készitesz. amugy fifa füvének javitásának neki állsz majd? vagy maradsz a pes foltozgatásánál?:P -
SZiasztok
kicsi off,de sajnos elég nagy a problem és ott nem nagyon érdekli őket hogy szenvedek
üzenet 1:
Miért ugrál a kurzor?
Úgy mint amikor a régi játékoknál be volt dugva a kormány vagy valami!?
G25 be van dugva,de középen van,és eddig semelyik játéknál nem volt vele baj
5let?
üzenet 2:
kihúztam a g25-t,kihúztam gamepadot amivel játszok ugye
és még mindig ugrál,de csak a menüben,a játékbam tökéletes
légyszi segítsen valaki mert így nemtudok játszani!!!!!!!! -
sudden death #68607 hát van ez igy egyszer ez egyszer az amugy néhány embernél oylan érzésem vna mintha kötelező lenne dönteni hogy melyikkel fog játszani,illetve mitnha csak az egyikkel lehetne.. hiába mondja h mindkettö jó. -
én 07-nél akkor még kiemelt fórum volt a fifa füves témám a soccergaming-on -
milyen fekete semmi?
nem látod a feliratot rajta?
esetleg nézd meg külön szerintem vmi érdekes felbontásban nyomod :-) -
azt dzsonihétjazz óta tudom mit jelent :-)
amúgy bár más a véleményünk nagyon tetszik, hogy normális hanvételben el tudod mondani anélkül hogy pl személyeskedni kezdenél mint ahogy sokan teszik ha a másiknak más a véleménye.
Szóval köszi, hogy normálisan lehet beszélgetni veled
-
sudden death #68603 eddig nem fejtettem ki nagyon a véleményem néhány nagyon elfogult ember jön jönne és akk csak veszekdés lenne azt nem akarom:D és nicns sok jogom leszolni mivel én magam nem teszek tehetek ellene sok mindent ennyire ne értek hozzá:D talán a 06 vagy 07nél untam meg és probltam javitani a fü szinét már én magam:D -
amúgy a fórum alatti ocsmány háttér ezzel a fehér semmivel mire jó? :D amúgy osztom, inkább a fú, gyep legyen igazi, frankó, mintsem az arcokra pazaroljanak időt. :) -
Shelton #68601 az angol hate szóból ered:D
mondjuk én sosem állítottam róla hogy tökéletes lenne, rengeteg dolog van benne ami baromi zavaró, de ezek számomra nem rontanak annyira az élményen. számomra a legfontosabb a gameplay és az én izlésemnek most a fifa felel meg. -
sudden death #68600 iylnekor lenne jo oda menni a készitökhöz és megkérdezni h ezt most komolyan gonodljátok,hol láttatok iylen füvet??...:D -
jól van nem vagyok egyedül :)
ezt eddig nemis tudtam rólad :P