81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• [HUN]FaTaL
    Nekem is egy fehér nagy semmi van, talán IEben tesztelted egyedül vagy mi?:D 1680x1050
  • punkers
    nekem az van de nem zavar :D
  • sudden death
    én midnig is ugyjátszottam h a bal alsó a sprint, bal felső a szöktetés,jobb alsó a csel,ill "iramvezérlés" felette meg a taktikai modosito:D
  • sudden death
    hát jáékon belül müködnie kell ha az RB-re huzoda sprintet akk anna kis kell lennie tehát nálad a jobb felsönek,a cselt meg az RT re..és akk a job alsó lesz
  • Breki33
    nem jobb felső a spint pes-ben? :P

az itt RB nem LB szerintem
  • Shelton
    a sprint gamepad-del ha jól tudom egy gombbal arréb van
  • Breki33
    ezt tudom de nekem nem így kell, hanem ahogy pesnél

tehát RT csel, RB sprint

csak akkor mi lesz az LB RT
  • sudden death
    idén a fifa beállitásával is ugy kell "játszani" mint a PES-nek a beállitásával
  • Shelton
    fifában alapból a RT a sprint, cselezni meg úgy tudsz hogy lenyomva tartod az LT-t és jobb analóg.
  • sudden death
    játékon belül a te gamepadodon lévö "5"-gombra nyomd a sprintet tehát LB-re
  • sudden death
    na igen az "picit" más dolog:D én is kirpobálnám konzolon de csak amiatt nem vennék konzolt más játék ami nagyon érdekel még az ugy is megjelenik pc-re is ugyhogy ez igy fog maradni azt hiszem:D de idén több esélyt kap a fifa is.mindkettövel fogok játszani az biztos:)
  • Breki33
    jelemleg a jobb felsővel nem fut gyorsan mintha az alsóval futna

és bal alsó gombbal tudok jól cselezni + persze analóg
  • Breki33
    kétlem, hogy a többségnek 16:10-es cucca lenne

akkor már biztos szólt volna itt valaki
  • Breki33
    Na ítt hogy állítsam be, hogy jobb felső legyen hátul a gyors futás alsó meg a cselmódosító

• symbol
    oké, hogy Te nézheted, de szerintem a többségnek vagy jópár embernek biztos, hogy a fórumon már szélesvásznú cucca van. Talán lehetne egy nagyfelbontású 1680*1050 képet benyomni háttérnek mint jópár másik fórumban. :) De nem pofázok, nekem végül is hót mindegy. :) megyek jáccani :)
  • punkers
    rápróbálok a fifára
  • Shelton
    mondjuk az hozzá tartozik a történetemhez hogy én a konzolos fifára tértem át a pes 6 után ami fényévekkel jobb volt mint a pc-s.
  • Breki33
    mivel a kb 20 gép közül amin nézhetem egyik sem 16:10-es egyértelműen nem arra van és nemis tervezem
  • sudden death
    én is véletlenül találtam rá a pesre:D valamelyik lemezemen rajta votla demoja az 5nek és onnatol kerestem mindig csak letölteni nem tudtam mert nem volt még netem:D ugy igazán a 8al kezdtem el játszani azt már meg tudtam szerezni:P én midnig várom mindkettöt fifával a 05el játszottam a legtöbbet azután nálam mélyrepülést vett a játék
  • Tomy Lee
    Nincs most és nem is tervezem,hogy lesz megint:)
    Feleslegesnek tartom kis PC-mre is megvan minden ami kell,sőt..
  • symbol
    jogos lenne, de azt hittem 16:10-hez van optimalizálva a fórum. nekem 1680:1050-ben szarul néz ki, nem takarja teljesen a fórum. nah de ez kicsit off, csak furcsállottam. amúgy jah, frankón mindenki elmondta a véleményét, de nem volt anyázás meg totál hülyének-nézés. királyság.
  • Shelton
    ez nagyon így van, én például fifával kezdtem anno mert csak azt ismertem és egy haveromnál láttam először a pes-t, na mondom ennyit a fifáról:D nyomtam is eleget a 4-5-6-al, sajnos számomra a pes 2008 nagy visszalépés volt a 6-hoz képest azóta tértem vissza a fifához, de minden évbe várom a hátha újra megkapom azt a hangulatot amit utoljára a 6-ban.
  • Breki33
    azért érdekes, hogy itt most nem tört ki pedig aztán rendesen ment a beszélgetés

akkor most mondjátok be mit és hol állítsak be a fifa irányításában és kipróbálom úgy
  • Breki33
    A demos gyepet lehet kijavítom ha lesz hozzá editálóprogram
    vagy ha fsheditorral lehet.

Meg akarom mutatni milyen rendesen megcsinálva.
  • Shelton
    hát mondjuk nálam ez alap:D mindig megmosolyogom azokat akik minden áron próbálják meggyőzni a másikat saját igazukról, mondjuk a legnagyobb poén mikor kitör egy fórumon a PES-FIFA háború
  • Breki33
    van most konzolod?
  • Breki33
    igen mivel ott kitakarja a fórum

• symbol
    van egy fehér üres négyzet a háttérben. a The Stage Is Set mellett ugy 20 pixelnyire :D elég nagy.
  • Tomy Lee
    Profi lett az új fifa is,PES grafikában jobb de most fifa is kimondottan tetszik
  • sudden death
    hát ha akkor jobban szét néztem volna megtaláltam volna biztos akk nem kellett volna nekem szerencsétlenkedni vele hanem már kész jó minöségű füvet használhattam volna neked köszönhetöen:) akkor nem azt tettem azota viszont általába azt használom amit te készitesz. amugy fifa füvének javitásának neki állsz majd? vagy maradsz a pes foltozgatásánál?:P
  • Firerock
    SZiasztok
    kicsi off,de sajnos elég nagy a problem és ott nem nagyon érdekli őket hogy szenvedek
    üzenet 1:
    Miért ugrál a kurzor?
    Úgy mint amikor a régi játékoknál be volt dugva a kormány vagy valami!?
    G25 be van dugva,de középen van,és eddig semelyik játéknál nem volt vele baj
    5let?

üzenet 2:
    kihúztam a g25-t,kihúztam gamepadot amivel játszok ugye
    és még mindig ugrál,de csak a menüben,a játékbam tökéletes
    légyszi segítsen valaki mert így nemtudok játszani!!!!!!!!
  • sudden death
    hát van ez igy egyszer ez egyszer az amugy néhány embernél oylan érzésem vna mintha kötelező lenne dönteni hogy melyikkel fog játszani,illetve mitnha csak az egyikkel lehetne.. hiába mondja h mindkettö jó.
  • Breki33
    én 07-nél akkor még kiemelt fórum volt a fifa füves témám a soccergaming-on
  • Breki33
    milyen fekete semmi?

nem látod a feliratot rajta?
    esetleg nézd meg külön szerintem vmi érdekes felbontásban nyomod :-)
  • Breki33
    azt dzsonihétjazz óta tudom mit jelent :-)

amúgy bár más a véleményünk nagyon tetszik, hogy normális hanvételben el tudod mondani anélkül hogy pl személyeskedni kezdenél mint ahogy sokan teszik ha a másiknak más a véleménye.

Szóval köszi, hogy normálisan lehet beszélgetni veled

• sudden death
    eddig nem fejtettem ki nagyon a véleményem néhány nagyon elfogult ember jön jönne és akk csak veszekdés lenne azt nem akarom:D és nicns sok jogom leszolni mivel én magam nem teszek tehetek ellene sok mindent ennyire ne értek hozzá:D talán a 06 vagy 07nél untam meg és probltam javitani a fü szinét már én magam:D
  • symbol
    amúgy a fórum alatti ocsmány háttér ezzel a fehér semmivel mire jó? :D amúgy osztom, inkább a fú, gyep legyen igazi, frankó, mintsem az arcokra pazaroljanak időt. :)
  • Shelton
    az angol hate szóból ered:D
    mondjuk én sosem állítottam róla hogy tökéletes lenne, rengeteg dolog van benne ami baromi zavaró, de ezek számomra nem rontanak annyira az élményen. számomra a legfontosabb a gameplay és az én izlésemnek most a fifa felel meg.
  • sudden death
    iylnekor lenne jo oda menni a készitökhöz és megkérdezni h ezt most komolyan gonodljátok,hol láttatok iylen füvet??...:D
  • Breki33
    jól van nem vagyok egyedül :)

ezt eddig nemis tudtam rólad :P