81526
-
Azt hiszem most jó lett
csak nem értem miért ilyen bonyolult korábbi fifákban alapból jó volt -
a konami baromsága tólük kérdezd, gondolom temp-be pakol -
sudden death #68676 elvielg ha kint a jobb felsöt teháta 6-os gombot az rb-re raktad akk bent annak kéne lennie.. -
sudden death #68675 igen nekem aza sprint. nézd meg neked melyik az RB lehet fel van cserélve probáld meg h másik heylre rakod addig probáld amig nem kerül oda ahova akarod végülis 4 lehetöség van:P pontosan nem tudom meg modnani melyikre kéne tenned nem simerem a a gamepadod:) -
Szilcsio #68674 Azt látom, de nem c-re mért nem lehet tenni ? -
és neked bal alul van a sprint mert az az LT a képen
viszont én RB-t raktam a sprint mellé de nem került jobb felülre -
sudden death #68672 nekem igy néz ki bent:D -
Shelton #68671 na felrakom mindkét demo-t az anti-gamer pc-mre, meglesem mi a helyzet
-
én a jobb felsővel szeretnék futni az itt nem RB? -
sudden death #68669 [IMG]http:// Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
-
na elvileg megvan a megoldás,angolul
elég jól tudok angolul de hogy ez mit jelent arról foggalmam sincs:D
segítene valaki?
It just acting weird. had to map my keyboard on the joypad. -
igen arra közben rájöttem de megcseréltem az ábra alapján és eredménye az lett, hogy a futás maradt ahol van a csel viszont elkerült a jó helyről -
Shelton #68666 az LB az a labdanélküli játékos váltás, az RT a sprint -
Shelton #68665 rákattintasz az egyikre, kijelöli és utána arra amire cserélni akarod:) -
meg nem értem itt LB-t ír runra
az a másik kép alapján bal felső pedig bal alul van
-
ja most kint cserélgetve a csel jó helyen van alul a jobb oldalon de a sprint bal alulra került de jobb felülre kéne -
minek? -
na és fifan belül, hogy tudom pontosan felcserélni a gombokat?
most így van ha megnyomom az A-t akkor megy körbe a jel és azután?
-
Shelton #68660 na, utána néztél? -
sudden death #68659 elhiszem h bonyolult:D a léyneg h én a jelek szerint máshogy használom teljesen az irányitást:D képeke lehet megtudnám értetni de ahhoz kéne pár kép:D és fáradt is vagyok meg holnap melozok..:D -
5 giga hely kell neki a C-n -
sudden death #68657 van elég helyed? 5 giga kell neki.. -
huhh ezt egyszer olvasd vissza :-)
-
punkers #68655 nem rossz ez a fifa se.nem gondoltam volna hogy valaha ilyet mondok -
Szilcsio #68654 Valaki tud nekem is segiteni ?
C-re nem tudom felinstallálni a demot és, ha meghajtót és könyvtárat váltok, akkor nem hagyja telepíteni. Mi lehet a gond? -
Ezért nem kell ilyen háttér, vagy ne rakj bele fehér kockát mert így borzalmasan néz ki 1680x1050ben. -
sudden death #68652 meg máshol használoma lövést passzt mint te elég valószinü:D ha most az xbox kontrollert nézzük akkor nekem az A:lövés X:magas passz Y: sima passz B: emberváltás -
sudden death #68651 szoval pesben kint átállitok 4 gomota hátsokat madj játkon belül még ugy lövöm be magamnak h a bal also legyen a futás a felette lévő a szöktetés.:D jobb odlalt legyen a csel ill a módosító:D h etz be tudjam igy állitani kint és bent is kellett variálnom:d -
Valami förtelem a játék menüje... -
Shelton #68649 hát itt egy-egy gomb nagyon sok funkciót lát el különböző szituáciokban szóval időbe telik míg megtanulod. a controller settings-ben meglátod, minden levan írva. -
ezt most írd le úgyis, hogy értsem :-)
pesben mit állítottál még be játékban?
ott settingsben kicseréltem két gombot amit írtam és kész -
sudden death #68647 itt csak belöttem h ami ott A B X Y LT RT LB RB az a zenyémen melyik legyen és játékon belül lehet simán beállitani :D csak játékon belüp mdnig ujra kell állitani miután kilépek-.- de az nem tart semeddig..:D pesben is igy vna kint belöttem h melyik gomb melyik legyen majd bent ugy állitottam be -
rendben akkor a többségnek megfelelt :P -
azt hittem ezt is célszerű kint beállítani mint pesben -
nekem 16:9 és van fehérség
-
mivel nem lehet egy kép az összes felbontásban teljesen jó -
nem nagyon használok ie-t mint fejlesztő :P
-
Shelton #68641 szerintem is játékon belül nézd meg minden le van írva hogy melyik gomb micsoda és az ízlésednek megfelelően be tudod állítani. -
te nem itt állítod hanem játékon belül? -
Persze, egy darab felbontásban. Mindenki másnál szar :D