81526
-
Curesz #68718 mer egy nyomorék -
punkers #68717 ilyet mér csinál valaki is? -
1280x800ban jó, 1680x1050ben az asztalimon nem. -
16:9 oké az nálam is van 16:10-esre írtam azt amit -
mester?
talán próbáld ki ezt
http://free-youtube-uploader.updatestar.com/hu -
Ez az ember nem normális
-
ProEvoFan #68712 Breki33 mester!Érdeklődnék h nem tudod milyen programmal lehet HD (720p) videókat felvenni?
Mert a PES góljaimat HDban szeretném feltenni a YouTube-ra. -
Breki: Nálam is gagyi a háttér, szintén 16:9-es képarány, 1920*1080.
Sztem már ez az alap mindenhol, 19" fölötti tft-k csak ebben az arányban (vagy 16:10-ben) léteznek :)
De túl tudom tenni magam rajta :D -
Nem próbáltam, jó nekem a wide is :D -
ProEvoFan #68709 ilyen gól csak a PESben van -
és ha ilyenkor 11-es előtt átállítjátok a hátsó kamera-ra az oldalsó helyett akkor jól mutatja? -
Wide marad, nekem már a 10ben is így volt. De 10ben pl. ha büntetőpárbaj van (értsd hosszabbítás után) akkor már vált kameranézetet. -
más is írta -
vagy valahol valami beállítást nem találok.. -
Na jó, most kicsit felhúztam magam. Nálam van csak bug PES11-ben, vagy tényleg úgy csinálták meg a 11-es rúgást, hogy a kameranézet változatlanul wide marad? -
fczolika #68703 Újabb góóól,remek kommentátorral!
Remélem ez is benne lesz!Ki tud erről többet????? -
fczolika #68702 Ezek a kommentátorok tényleg benne lesznek a végleges játékban?Mert ha igen,akkor az csúcs lenne!
Messi gól,fantasztikus kommentárral! -
így már értem...
hogy ON is legyen:
tegnap én is kipróbáltam, és azt kell hogy mondjam, hogy még mindig veri a fifát, 1-2 apróbb idegesítő hibától eltekintve (ezeket gondolom orvosolják a teljesben) ezek a custom sapkák meg labdafajták nagyon LOL lesz majd:D:D -
mondjuk azt tegyük hozzá , hogy a tavalyi PES-ben is ráfért sok gyepre a csere, főleg a keresztcsíkosakra
Azt hogy mi a gond a Pes új kamerájával énse értem mióta vártunk egy ilyenre, és hogy már most tetszés szerint állítható a többi hát nemsemmi. -
A fű nekem sem tetszik, várom az első mododat. :) -
fczolika #68698 Előre leszögezem,XBOX-on játszom.Nem értem néhány játékostársamat.Ennyire vakok lennétek,hogy nem látjátok a két demo alapján,hogy az igazi focit,az igazi látványt a PES nyújtja.Két éve még Xbox 360-on játszottam a Fifával,de mostmár be se tenném a gépembe.Még a FIFA demót se töltöm le,hiszen eléggé gagyi a PES után.A színek,a gólok,stb.Valaki írta,hogy nem fontos a fű.Hát dehogynem,szinte állandóan azt látod.A FIFÁ-ban az matt zöld,fos színű lehangoló.A PES új kamerája remek,tavaly pont ezt krizitáltam,örülök,hogy rájöttek a hibára.MIntha a hangok is jobbak lennének.Ha a végleges játékben is benne lesznek azok a szuper Brasil,Olasz riporterek amiket láttam a PES videókban a youtube-on,akkor a PES 2011 számomra majdnem tökéletes lesz. -
Na akkor, hogy mi bajom a fűvel?
Korábban részletesen leírtam mik zavarnak
most nem írnám be ide újra a képek itt is megtekinthetőek
http://forum.ea.com/uk/posts/list/5396.page
A konkrét képen pár dolog ami számomra nagyon zavaró
Ez a kép az ugye
http://s1.directupload.net/images/100915/8m5xxhxy.jpg
Akkor leírom kicsit részletesebben:
tehát a képen lévővel gondjaim. Ez most játéktól független Pes-ben ilyen lenne ugyanúgy leírnám, leis szoktam
1. a középvonalnál lévő csík ilyen nincs, hogy a körvonal negyede kilóg így belőle
olyan lehet, hogy több csik van olyan is, hogy egy kicsit szélesebb mint a körív (pl olasz pályákon) olyan is van, de így nincs a képen a csíknak a Keyframe felirat kezdetéig kéne mennie vagy kíjebb
2. Ami nagyon zavaró ennél a résznél kevésbé látszik, de a csíkok össze vissza szélesek van, hogy egy vékony egy széles aztán megint vékony össze vissza. És az azonos színűek se egyforma szélesek. Nagyon hülyén néz ki távoli nézetben.
3. A szokásos fifa hiba egyik korábbi részben elég brutál változata volt szerencsére itt kevésbé látszik de elég feltűnő, a csíkozás egyik széle teljesen éles vonal a másik része elmosott bluros átmenet ezis szinte véletlenszerűen váltakozva.
4. Úgy csíkoznak, hogy fogják a textúrát és simán raknak rá sötét csíkokat aminél (lásd előző pont) nem figyelnek a szélekre. De nem így kéne csíkozni
Ilyen eredményt szeretnénk pl elérni
tt fehérrel kell csíkozni, de akkor a legszebb az eredmény ha fehér és fekete csíkozást is rakunk az alap textúrára
És akkor lesz ilyen a kész fű azt hiszem jól látható a különbség
http://s11.directupload.net/images/091128/9hceb7hg.jpg
Ha lesz rá megfelelő editáló progi majd megmutatom fifában is milyen, ha ezt rendesen megcsinálják az a dühítő, hogy bár kell hozzá kis szakértelem, de inkább odafigyelés hiányzik. Mikor tőlem kérnek egy stadionba gyepet megnézem az eredeti képeket, hogy hogy van pontosan a csíkozás és aszerint próbálom elkészíteni, nem csak tetszőlegesen rárakok csíkokat ahogy esik úgy puffan.
pl teszem az St James' Park
megnézel egy ilyen képet és világosan látszik hány csík kell és hogyan illeszkednek
a vonalakra.és akkor elvileg meg lehet csinálni majdnem ugyanilyenre, ittis jól látható, hogy inkább világos a csíkozás,
-
legyen inkább alsó és felső gomb, hátsó az félreérthető
a 3-as az szerintem nálam a lövés, nem a passzra vált embert védekezésben? -
Erről korábban volt szó
Azért mert ott pl ilyen emberek vannak akik belekötnek abba, hogy miért nem használom a válasz erre gombot nem fogja fel, hogy az arra lett kitalálva, hogy egy korábbi hozzászólásra válaszoljunk vele nem azért, hogy minden alkalommal kötelező legyen használni.
Meg pl ez, hogy demo linkjére beírja ezt, hogy no Warez :-)
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=27991
A tegnapi kulturált beszélgetése a Fifa topikban személyeskedő
egymást sértegető vitába ment volna át.
Itt meg nyugodtan meg lehet beszélni a dolgokat az itteniek többsége
meg tudja normálisan beszélni a dolgokat akkor is ha más a véleménye.
És a többség minkét játékot kipróbálja és használja idén.
Lehet, hogy ideiglenesen megis változtatom pl a topik címét, focis játékok kiegészítői vagy hasonlóra. -
nem kötekedésből, de ezeket a fifás dolgokat miért nem a FIFA topikjába írod?...mivel top10be volt ez a topik is, gondoltam benézek, és jól tettem mert ezek nekem is jól jöttek:) úgyhogy köszi:D -
FIFA 11 Demo Skip Front End Mod
It Removes Front End and the game goes directly into Arena Mode.
So you don´t have to wait for Videos and Intro Menus. Enjoy it!
How to Install
Extract this file to your FIFA 11 Demo Main Folder.
FILE = rna.ini goes to Game folder.
DOWNLOAD IT
Enjoy it! -
most itt nem tudom
még nem próbáltam ki -
sudden death #68691 ésa bemásolt fájlban hagyj a végén egy üres sort -
sudden death #68690 értelmezésem szerit csinálsz a FIFA mappádon a Gamen belül egy uj szöveges dokumentumot azt át nevezed rna.ini-re és bemásolod amit kell..elv ennyi ha nem müködik ez a megolás akkor a GL.init kell átnevezni.rna.ini-re és oda másolod be ezeket a beálllitásokat -
sudden death #68689 ja értem:) hát én el képzelni sem tudom hogy hátsó gombon legyen az emberváltás:D
én azon használom ami a tieden a 3-as gomb:D nekem sima mezei ps2-s gamepad van:) -
ProEvoFan #68688 nekem nem megy
valamit rosszul csináltam
leírnád röviden magyarul h kell jól megcsinálni?thx! -
azt tudom, hogy hol állítom azon filózom, hogy mire
Pes-nél automatikusan tudják az ujjaim de most így pl nem tudom
hogy R2 vagy pasz gomb annyit állítgattam most a beállításokat :-)
Lényeg, hogy én szeretnék mindkettőre nagyjából azonos irányítást belőni, hogy ne kelljen állandóan váltogatni, hogy most itt hogy is van ez?
A fenti gombok most belőve futás csel is még az emberváltást szeretném ugyanoda rakni mint PES-ben.
De azt hittem, hogy itt egy csomó ember játszik Rumblepad 2-vel :) -
remélem müködik.. már unalmas a kezdő szint (legszarabb meccsem is 6-0 volt) -
Fifa demo extender + new difficulties
Go to your intall directory \EA SPORTS\FIFA 11 Demo\Game
create a new text file and rename it from "New Text Document.txt" to "rna.ini"
If yoyr windows explorere doesnt show the .txt you can copy the file named "GL.ini" / "GL" and rename it to rna
copy and paste the code below exactly (leaving one line empty at the end)
You can also edit an existing RNA file if you have one
view plaincopy to clipboardprint?
1. // Extra RNA settings..
2. //Skip intro movies 0 = off , 1 = on
3. SKIP_BOOTFLOW=1
4.
5.
6.
7. //Old FIFA
8. //==========
9. // Amateur
10. // Semi-Pro
11. // Pro
12. // World-Class
13. // Uber
14.
15. // DIFFICULTY LEVEL
16. // 0 = AMATEUR
17. // 1 = SEMI-PRO
18. // 2 = PRO
19. // 3 = WORLDCLASS
20. //MM_DEFAULT_DIFFICULTY_LEVEL = 0
21.
22. DIFFICULTY=2
23.
24. //even number
25. HALF_LENGTH=10
26. []
27.
28. // Rendering (Obviously this slows down everything
29. // ------------------------------------------------------------
30. // remove the "//" to activate the options
31. //DISABLE_VSYNC=0 // speeds up the frame rate
32. //DISABLE_MOTION_TRAIL=0
33. //DISABLE_FLAGS=0
34. //DISABLE_FLASHES = 0
35. //DISABLE_FLOORREFLECTIONS=0
36. //DISABLE_PARTICLES = 0
37. //DISABLE_VOLUME_LIGHTS = 0
38.
39. []
40. //windowed = 0, fullscreen = 1
41. FULLSCREEN=1
42.
43. //1 = on, 0 = off. Extra speed boost
44. ENABLE_REFEREE=1
45. ENABLE_LINESMAN=1
46. ENABLE_LINESMAN_FLAGS=1
47.
48. //DISABLE_NIS_PLAYBACK=1 // speed boost
49. //ENABLE_EMOTIONAL_ENGINE=1
50. //PRE_MATCH_ATMOSPHERE=0 // speed boost
51. //ENABLE_CHOREOGRAPHIES_CAMERA=0 //celebrations??
52.
53. []
54. //louder crowds
55. CROWD_TUNE_SECTIONS_HOME_THRESHOLD = 0.15
56. CROWD_TUNE_SECTIONS_HOME_MIX_THRESHOLD = 0.60
57. CROWD_TUNE_SECTIONS_AWAY_THRESHOLD = 0.05
58. CROWD_TUNE_SECTIONS_AWAY_MIX_THRESHOLD = 0.40
59.
60. CROWD_TUNE_BEHAVIOR_HOME_IN_NEUTRAL = 0.50
61. CROWD_TUNE_BEHAVIOR_NEUTRAL_IN_HOME = 0.164
// Extra RNA settings.. //Skip intro movies 0 = off , 1 = on SKIP_BOOTFLOW=1 //Old FIFA //========== // Amateur // Semi-Pro // Pro // World-Class // Uber // DIFFICULTY LEVEL // 0 = AMATEUR // 1 = SEMI-PRO // 2 = PRO // 3 = WORLDCLASS //MM_DEFAULT_DIFFICULTY_LEVEL = 0 DIFFICULTY=2 //even number HALF_LENGTH=10 [] // Rendering (Obviously this slows down everything // ------------------------------------------------------------ // remove the "//" to activate the options //DISABLE_VSYNC=0 // speeds up the frame rate //DISABLE_MOTION_TRAIL=0 //DISABLE_FLAGS=0 //DISABLE_FLASHES = 0 //DISABLE_FLOORREFLECTIONS=0 //DISABLE_PARTICLES = 0 //DISABLE_VOLUME_LIGHTS = 0 [] //windowed = 0, fullscreen = 1 FULLSCREEN=1 //1 = on, 0 = off. Extra speed boost ENABLE_REFEREE=1 ENABLE_LINESMAN=1 ENABLE_LINESMAN_FLAGS=1 //DISABLE_NIS_PLAYBACK=1 // speed boost //ENABLE_EMOTIONAL_ENGINE=1 //PRE_MATCH_ATMOSPHERE=0 // speed boost //ENABLE_CHOREOGRAPHIES_CAMERA=0 //celebrations?? [] //louder crowds CROWD_TUNE_SECTIONS_HOME_THRESHOLD = 0.15 CROWD_TUNE_SECTIONS_HOME_MIX_THRESHOLD = 0.60 CROWD_TUNE_SECTIONS_AWAY_THRESHOLD = 0.05 CROWD_TUNE_SECTIONS_AWAY_MIX_THRESHOLD = 0.40 CROWD_TUNE_BEHAVIOR_HOME_IN_NEUTRAL = 0.50 CROWD_TUNE_BEHAVIOR_NEUTRAL_IN_HOME = 0.164
close and save and have fun -
nah toltam egyet pár fifa után a pes-sel is, nem könnyű döntés.
ha a pes hivatalos bajnokságokat tartalmazna akkor lehet azzal tolnám. :)
sokkal szebb, kidolgozottabb, van benne törődés. elég megnézni a pálya szélén az objektumokat, kamerákat, mindent. a stadiont, a gyepet.
a visszajátszás szaggat (kevés FPS) FIFA-nál egy elég komoly gép alatt, valamint a visszajátszás számomra kezelhetetlen és csúnya is, túl nagy és bonyesz a rendszere elsőre, (rég játszottam ugye focis gammával), valamint azért értitek, PES 2011-ből eszméletlen képeket lehet kilopni. Játékélményre még nem tudok dönteni, jó lenne ha a FIFA-zni lehetne már nehezebb szinten is. :) -
Shelton #68683 na akkor egy kis pc-s tapasztalattal is a hátam mögött:D
vissza is vonom a pes grafikájára tett kijelentésemet, pc-n tényleg nagyon szép, gyakorlatilag a legkisebb részletességel is fényévekkel jobb mint a konzolos verzió, ami egy hányadék, undorító recés sz@r
jól esett lőni pár tipikus "peses" gólt
rátérve a fifára, ez tényleg a fifa 10 és a wc összegyúrva. nemtudom mi baja brekinek a fűvel de szerintem egész korrekt, persze a pes-be tényleg szebb
számomra itt is szebbnek tűnik a pc-s változat max. felbontáson és élsimítással, legalábbis "recementesebb", de azért akkora különbség nincs mint a pes-nél.
-
Szilcsio #68682 Nah sikerült.
Cseppet jó a gém. -
sudden death #68681 emberváltást a defense részen tudod állitani..tehát nyomsz ott betn egy LT-t vagy Rt-t és akk a védekezési beállitásokat is megadhatod és ott be tudod állitani az emberváltást is -
sudden death #68680 akkor rendben:) én sem értem h etza részt miért variálták meg ill ezt hagyhatták volna ugy ahogy de hát "örüljünk" h konzol portot kaptunk ebbe ez is beletartozik.. -
még az emberváltás van fura gelyen