81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    mármint a telepítés elején?
  • Golyo69
    az elején kérdezi hogy milyen nyelv legyen
  • Breki33
    hol állitjátok be a fifa demo nyelvét magyarra?
  • Breki33
    Bezárulnak a kapuk a DigiSport előtt

A T-Home előfizetői már biztos nem nézhetik a sportcsatornát, és ott az angol bajnokságot, vagy a Bajnokok Ligáját. Állítólag azért nem sikerült megegyezni, mert a DigiSport mindenképpen a legolcsóbb csomagba akart kerülni. Mert csak így tarthatja meg a BL jogait.

http://index.hu/kultur/media/2010/09/17/bezarulnak_a_kapuk_a_digisport_elott/
  • Breki33
    hát én pesben most jobban tudok cselezni

A fifa pazar grafikájával meg azért vitatkoznék
  • mgkp
    Kipróbáltam mind a 2 játék demóját és szerintem mondhatjuk, hogy(véleményem szerint) most tényleg 2 jó focis játékot kaptunk pc-re. Mind a 2 tetszik tényleg. Mind a kettőnek vannak ugyan hibái de kiegészítik egymást. Nekem a FIFA tényleg kicsit lendületesebb, az animációk (mozgás, futás, gólörömök) és a hangok is jobban tetszenek.
    PES-nél viszont jobb a passzrendszer meg jó, hogy nem lehet 2 másodperc alatt eljutni a kapuig.
    Mind a 2 grafikája pazar, azt hiszem ezekre nem lehet panasz.
  • Breki33
    hát kipróbálás nélkül nem vennék
  • daver88
    ha műszaki hibára gondolsz, természetesen semmi...

múltkor már kicsit részleteztem, hogy nekem magasan vannak a karok, nem áll kézre...

jól gondoljátok meg a vásárlást, mert Magyarországon ha minden igaz nem forgalmazzák már...:D
  • Breki33
    mi a gond vele? :P
  • Breki33
    én élőben mondom nem a játékban
  • daver88
    4000-ért odaadom az enyémet, hibátlan állapotban...ha megtalálom a számláját, még van rá garancia is..:)
  • horpeti
    Én a 2010 master ligában gyenge emberrel is lőttem mindenhonnan, ahonnan nem szégyeltem, simán akadtak befele oda, ahova nem is gondoltam volna. Nyilván nem a fantasztikus controller használatommal. :D
  • Breki33
    lőné
  • Breki33
    ballábas játékossal?

ezt inkább rövidbe löné jobblábas meg visszahúzná és másik lábbal mint Brehme a hollandoknak pl.
  • Pethy23
    Én határozottan lövést nyomtam:)
  • Breki33
  • sudden death
    szép gól:D am igen lehetne lecsuszott beadásak is nézni:D én is rugtama tizben néha nagy golt a beadás gombbal én is csak néztem:D
  • Breki33
    azért ha
  • Pethy23
    Persze de lágy beadás nem "csúszik" így le :P
  • Nagyi2pac
    Az igen!
  • Breki33
    2-en biztos ha lágyan adod be
  • Pethy23
    Persze, hiszen annyian várták középen a labdát:)
  • Breki33
    vald be, hogy beadni akartad, csak lecsúszott :P
  • Breki33
    de a játékban :-)

illetve már többször beraktam

• gera995
    pc-s verziora van valami csel lista v tutorial?
  • Pethy23

• Breki33
    Hello

Biztos fifat akartál írni?

frame skipping Pes sztem
  • Breki33
    nemsemmi Fifa szerkesztés :-)

Ismerős ez a program
  • Breki33
    Pc Guru mindig híres volt elfogultságáról
    egyszer azt hiszem játszottam is online az egyikkel két fifa mecs után döntetlen lett ő meg állandóan azt nyomta

Aztán jött hogy 4-1-ra (vagy hasonló) vert meg engem csak azt felejtette el mondani, hogy játszhatatlan lag volt vagy nem ment jobbra az analogom akkor már nem emléxem melyik pontosan.
  • Breki33
    Ezt már leírtam, nekem egyenlőre nem jön be még az irányítás beállítással is szenvedek, grafikai dolgokban pedig hát leírtam többször is.
  • zoral1000
    Sziasztok

Valaki segítsen hogy kell beállítani a fifa 11 ben a felbontást???

nekem a config ban azt írja hogy 1280x1024 a játék mikor indul pedig egyből áttvált valami soal kissebre meg néha beakad szerintem a frissítés és a frame skipping miatt ezeket hogy lehet állítani??

köszi

sziasztok
  • tobias88
    Tizeneggyest tud valaki lőni? Mert nekem eddig 4ből 4 fölé ment és mind középre, pedig a tavalyi rendszert próbáltam használni!
  • Nagyi2pac
    Meg amúgy is FIFA pártiak...ha lehet ezt mondani...
  • Nagyi2pac
    Már tavaly is a konzolos FIFA-t vették alapul amikor hasonlítgatták a 2 játékot...
  • tobias88
    Pc Guru amúgy...
  • tobias88
    "A FIFA 11 kétszer három perces meccset kínál nekünk, míg a PES 2011 kétszer 5 percet. Véleményünk szerint a FIFA 11 ismét kimagaslik, főként hogy immáron egy az egyben a zseniális next-gen konzolokra készített verzió érkezett PC-re, ami minket teljesen elvarázsolt és újfent meggyőzött; el lehet felejteni az eddig ismert sémát, ezúttal a PC-sek tényleg egy merőben új, sosem látott FIFA-t kaptak. Természetesen a PES is sokat fejlődött a rengeteg újításának köszönhetően (kiemelem a precíz, ám nehéz passzrendszert), de egyszerűen kevesebb lendületet, hangulatot éreztünk a meccsek alatt, mint a konkurenciánál"

Főleg az elejére hívnám fel a figyelmet, hogy szerinzük tavaly is jobb volt a pc-n a fifa...
  • Nagyi2pac
  • Nagyi2pac
    Nem, még ilyen szerkesztgetésekkel egyáltalán nem foglalkoztam, a FIFA-ban meg azt sem tudom mi fán terem a szerkesztést illetően.:D

Különben neked mi a véleményed az új PES-ről illetve FIFA-ról? Nekem mind2 bejön, szerintem ez a mostani FIFA már elég játszható állapotban van, nekem kimondottan tetszik. Igaz még mindig az a tipikus FIFA stílusa van, több dolog is van ami nem tetszik benne, de ez fordított esetben a PES-re is igaz.
  • Breki33
    Azt láttad Fifaban milyen bonyolult füvet cserélni?

hexa editor dds szintén
    ez a demó csíkozása

• Nagyi2pac
    Mekkora gól!
    Aha, ok. Thx!;)
    És ha nem vagyok tiszta helyzetben, akkor ne is próbálkozzak kapura lövéssel?:D
    Am, nem értem hogy ezt miért így csinálták meg...hülyeségnek tartom.