81526
-
ezt a paszrendszert kifejthetnéd bővebben mert csak azt hallom hogy jobb de nem érzem így
pl nekem ez a fajta kétnyomásos kényszerítő nem annyira jön be sokszor elrontom illetve nem oda adja vissza ahova szeretném
meg te segítségekkel használod?
mert akkor jóhogy oda adja, de a Pes-nél nekem semmi gondom nincs a passzokkal a cselezésnél viszont finoman el tudom vinni akár három ember mellett is egymás után, de egynél biztos, fifában csinálom a cselt szépen megcsinálja csak a védő közben odalép és elveszi, nekem sok csel inkább öncélú arénában jó mutogatni miket tudok, de mecsen nem annyira.
De nem bánom, hogyha a Fifa tetszik legalább vki megcsinálja a füvet benne junjoong-nak hiába magyarázom
http://www.soccergaming.com/forums/showpost.php?p=2936029&postcount=50 -
Nagyi2pac #68997 Igazából a lényeg az, hogy most már PC-n a FIFA is játszható lett, szóval végre már 2 normális focis játék is van a PC-re, a FIFA közelebb került a PES-hez.
Aztán hogy ki melyikkel játszik az már másik kérdés, de sztem idén mindkettő jó lett és valószínűleg én felváltva fogok majd mind2 játékkal játszani.:) -
detto, nekem is jobban bejön a FIFA 2011, de a PES 2011 sem fogom kihagyni, most már vetélytársak lettek 
-
Az idén nekem mind a kettő nagyon bejön :) -
Nagyi2pac #68994 Nem tudom, nekem a mostani FIFA nagyon tetszik, sok szituációban sokkal élvezhetőbb mint a PES, nagyobb harc van a labdáért, sokkal többféle mozgás van benne, jobb a passzrendszer és a rálövés is. A PES is tetszik, szerintem jobb lett mint a tavalyi, viszont néhány mozgás elég gagyira sikerült, a passzrendszer sokkal jobb mint az előző években, viszont még mindig bőven lenne rajta mit csiszolni, sokszor full máshova passzol, mintha nem is én irányítanám + ezzel az új lövésrendszerrel sem vagyok kibékülve.
Amúgy ahogy elnézem a tavalyi PES-ből majd átlehet rakni az arcokat meg a mezeket, mert elvileg ugyanúgy épülnek fel mint a 2010-ben.:) -
Azt majd a kitserverben állíthatod, mármint a Pes-esben mert állítólag a fifához is lesz. :) -
Aha, majd ránézek. Köcc. A távolság az nem gáz. -
Én így használom:
Picit távolabbi így, mint 2010ben, de a kamera szöge ugyan az! -
Ja, azt írtad, hogy ezek állíthatóak:
Camera Type : Wide
Height : 180
Zoom (near side) : 150
Zoom (far side) : 50
Lehet mégse az angle-lel van a bajom, hanem a zoommal. :) De valami nagyon furcsa nekem, és nagyon nem komfortos. Majd a teljesnél meglátom, hogy jó-e. -
Régi kitserverben azt hiszem "view angle" néven volt egy paraméter, amit ha állítottunk, akkor jobban "bedőlt" a 2 kapu előterében, azt hiszem, most alapból olyan, mint amilyennél anno mondtad a kedvenc beállításod.
A full verzió mikor jön ki? -
Lehet állítani a kamerát, korábban raktam is be képet róla, de hogy fordulást lehet-e azt nem tudom ilyenre nem emléxem. -
Breki: olyan kamerát lehet állítani a 11-ben, amilyen a 10-ben (és az összesben default wide) volt?
Tudom, neked tetszik, hogy így fordul a kamera, nekem pedig az alap 2010ben is szereplő wide tetszik, ami nem fordul (angle más, mint amit te szeretsz).
Gondolom ha most nem is lehet, majd talán a teljesben...? -
Na kb így érzem én is.
-
punkers #68985 tény hogy vannak benne elég supermenes dolgok, de lehet hogy nekem ezért tetszik :D -
Azért ennél volt már jobb :-) -
wright #68983 Olvastam itt véleményeket,ezért leírom az enyémet.
Pes:Amikkel eddig játszottam focis játékokkal,azok közül a 11 az ami átadja azt hogy FOCI élmény.Reálisabb,kidolgozottabb lett.
Fifa:Nagyot javult minden tekintetben és remek VIDEÓJÁTÉK élményt ad.De ez nem foci.Aki focizik(zott) az érti amit írok. -
természetesen a méretezés megoldható :) -
Bannernek 
-
szerintem cselezésben is jobb a Pes legalábbis nekem azzal jobban megy
hát a fifa élmény nekem még annyira nem jött át
viszont a Pes 11-et más fórumokon nagyon dicsérik, hogy mennyivel jobb lett mint a 10 -
punkers #68979 Szerintem most a fifa valamennyivel jobb lett a demo alapján, de a pes sem rossz.Pontrugásokban egyértelmüen jobb lett a pes, meg a játékos kidolgozottságában is.De a fifa nagyobb élményt nyújt, szerintem... -
Flashly #68978 Videogameszone.de-től csak 86%-os értékelést kapott a PES 2011... nem is csoda :)
-
WECN
Yes, our courses using original turf KONAMI :BOP:
Soccer_City his replacement is Konami Stadium
Please back up your DT07.IMG
Thank you my friends
Download: -
-
Video to GIF Converter supports the following video formats:
AVI: Standard AVI (uncompressed), MPEG4, DivX, XviD and more, it depends on the codec installed on your computer.
MPEG: Custom MPEG1, MPEG2 format and NTSC VCD, NTSC SVCD, NTSC DVD, PAL VCD, PAL SVCD, PAL DVD.
WMV/ASF: WMV, ASF, ASX and all Windows Media Video formats.
Quick Time: Quick Time Video formats.
próbáld ki a másikat érdekes módon mintha az másik program lenne még a készítő oldala is más
http://www.watermark-software.com/ -
K-lite codec pack van fent...nem tudom mi baja lehet. -
midian #68973 Sziasztok
A demóban tudnátok segíteni a taktikát és egyéb meccs előtti beállításokban,hogy kb mivel mi állítható .
Sajnos nem igazán értem.
-
Na 3.2-es találtam
http://hotfile.com/dl/54877974/adece15/WS.Video.to.GIF.3.2.rar.html -
hm nálam simán megy
milyen hibát? -
nálam sajnos a fraps-al felvett videket nem nyitja meg, hibát ír ki... -
Egyébként a program neve
Video to GIF Converter Version 5.20 és innen letölthető és kipróbálható
http://www.leapic.com/video-to-gif-converter.htm -
akkor messi kerül oda :-) -
Szerintem nem kéne oda felirat. -
igen szerintem is, de kezdetnek jó
viszont szerintem a két sor kicsit távol van még egymástól -
Szem ez már majdnem tökéletes!:) (Én aztán végképp nem akarok belekötni, mert fele ennyire jót sem tudok csinálni, de sztem az Engineered for freedom felirat kicsit recés, vagy nem is tudom...) -
-
Szval ha van akinek okossága erre azt szívesen venném :P -
Egy gondom van a progival, hogy a regisztrálatlan verzió középre kiírja a please register feliratot.
Mint ahogy ezen a példán is látható - direkt ráraktam több efektet próbaképp
-
Én kezdtem el annó a gif készítéshez a Jasc Animation Shop programot itt illetve az akkori fifa fórumban ajánlani.
Nagyon jó is volt, de azt hiszem itt az ideje a továbblépésnek
Egy fantasztikus kis programot szeretnék most nektek ajánlani ami szintén avi-ból gif-et készít de sokkal több lehetőséggel
Lehet különböző effekteket rárakni -nagyon sokféle van- contrasztot élességes színt stb állítani nagyon egyszerűen
És ha kész még kapunk egy gif optimizer progit is ami optimalizálja igény szerint
-
gondoltam így jobb, de ha nem tetszik vissza csinálhatom az eredetire -
De miért húztad így szét a felső szót?