81526
-
Az egész borzalmas szerintem ez a sok villogás, meg ez a pöttyös effekt, mintha 16 színű lenne a kép. -
A pes logó még mindig zavar :(
Oltári gagyi...
Ez persze nem a te hibád, de szerintem nagyon ronda, és egyáltalán nem illik a képre. -
Tomy Lee #69079 Előfordulhat,hogy a teljes verzióban javítják.
Ez tesztelésre szánt demo playernek biztos kapnak visszajelzéseket community-től,hogy mit kellene javítaniuk.
Reménykedjünk full verzsön jobb lesz aki + jó angol-ból az konami fórumon leírhatná a hibákat -
Flashly #69078 végre valaki egyetért velem ebben:
"néhány mozgás elég gagyira sikerült"
sztem az egész labdavezetés/kezelés stb gagyi lett -
megpróbáltam picasával módosítani de csak jpg-ben lehet így nem lehet tökéletes, de vmi ilyesmire gondoltam
a másikat linkbe raktam, hogy ne 10 mega jöjjön be az oldalon -
Tomy Lee #69076 Maradjunk annyiban,hogy a te stílusod is néha elferdül rossz irányba.Ne bunkózzad a hozzászólásom ha nem az ennyi és nincs semmi gond.
Olyan recés volt az a banner,hogy még a vak is kitapintotta volna monitoron keresztül.Kritizáltuk mert volt mit rajta.
#69071 Ez máris jobb csak rossz a minősége
-
EZ még mindig butitott verzió igazából a mozgás folyamatos, de csak így tudtam kisebbé tenni ígyis negyedóráig szórakoztam azzal, hogy felmenjen.
Mostmár lehet kritizálni, de nem célom versenyezni, ha valaki tud jobbat szívesen veszem.
http://i54.tinypic.com/1zvs87k.jpg
-
hol nyögtem be parasztos dolgokat? -
Tomy Lee #69073 Na te csak halgass breki,te is be tudsz ám nyögni jóféle parasztos dolgokat máshol is:D
Különben is kritizáltam nem bunkóztam szal ne vedd már bunkózásnak mert ez nem az volt! -
Azt látom, hogy a feliratok nincsenek pontosan egymás alatt de a felsőt nem tudom mozgatni.
Esetleg még megpróbálnám világosítani az árnyékos részeket az eredetin. -
hmm nem:D -
nem egy könyvtárban van?
méretet kell növelni szerintem rebuild és visszanevezni -
felraktad a megauploados toolbart? -
A készítő vmiért letiltott így itt köszönöm meg pár perc múlva kész -
Kijött egy mez frissités a csapat patchez, de hiába bűvölöm az AFS-explorert, sehogysem kerülnek bele a mezek :( (PES-edit-en megtalálható a patch.) -
Balázs 17 #69065 szerintem a bannerba nem kéne semmilyen játékos, csak egyszerűen pes 2011 -
The file you are trying to access is temporarily unavailable.
az elvileg ezt írja ki -
volt azt hiszem egy pes edites patch korábban pár csapattal
de amit adtam linket onnan pillanatok alatt lejön -
nem húztam, illetve nem emiatt húztam -
már eléggé kezdem unni a barcát meg a bayernt, de nincs kedvem leszedni azt a majdnem 1gigás szuperpatchet...szóval vmi köztes megoldás nincs? olyan 100-200 mega, és csak pár csapat van benne, pl. köztük a milan is:D -
Breki, ne húzd már fel ennyire magad... -
értelmest igen, de pl #69044 elég bunkó hozzászólás
-
Okés, nincs több kérdésem! :D -
Jahh értem...
Hát már nem azért, de teljesen mindegy, hogy ki milyet tud csinálni, nem kell ahhoz húde prónak lenni vmiben, hogy egy értelmes kritikát meg tudjon róla fogalmazni az ember. Főleg egy banerről, ami tök szubjektív, vagy tetszik, vagy nem :D -
nem a tiedével csak a tiedre válaszolva írtam
a képet azért raktam be, hogy a készítónek jelezzem mit szeretnék és kiváncsi voltam a gif hogy néz ki a fórumban.
-
de mondom, hogy ez egy példa amivel kipróbáltam kirakva milyen
az a legyegyszerűbb most már, hogy effekteket levegyem de meg kellett tanulni kezelni
azt birom, ha olyan kritizál aki nem hiszem, hogy jobbat tudna
A lényeg az, hogy kérném a képet a szöveg nélkül -
Az, hogy ordibálsz, hogy EZ CSAK PÉLDA, amit már negyedszer írsz le, szerintem bőven nem a legszebb hangnem :) Az enyémmel meg nem tudom, hogy mi a probléma...
Ettől függetlenül akkor még mindig nem értem, hogy minek raktad be a képet? Ha ne hasonlítsuk, ne írjunk róla véleményt se.
Mondjuk a banner is pont annyira izgat (tehát kb semennyire), mint a háttér, csak gondoltam reagálok... -
Tudom, hogy túl nagy méretű lenne normális minőségben berakva, de amiket írtam, azok nagyrészt nem a minőségromlás miatti hibák :)
És igen, az alap kép nem volt rossz, de ez a sok csili-vili inkább zavaró, mint szép :) -
én nem mondtam, hogy hasonlítsuk össze főleg ilyen hangon -
ott hogy egy példaként berakott kicsinyített lebutított kép lett csak megadva
és ugye az alap jópár napja belett rakva direkt mondtam a srácnak, hogy kérdezzen itt rá akkor mindenki kussolt szinte, euek alapján úgy gondoltam jó
aztán mikor azt használom alapnak már nem jó lol :-)
ha most én ugyanolyan minőségben raknám be 8-15 mega lenne gif-ben.
-
Jamm, és te indítottad el ezt a nonszenszet azzal, hogy beraktad a képet :P
-
Akkor még egyszer: Te beraktál egy képet, mi meg reagáltunk :D Ezzel mi a baj? Vagy miért raktad be? Hogy senki ne írjon egy szót se? Nem értem :)
Tökmind1, hogy hol a felirat, vagy hogy most épp kettő van rajta, attól még le lehet írni, hogy mi nem tetszik a képen, nem? Vagy akkor csináld meg úgy, ahogy szerinted jó, és tedd be újra :D -
meg azis elég nonszensz hogy egy másfél megás direkt lebutított gif-et hasonlítunk egy egy sokkal nagyobb flash-hoz :)
megnézném, ha egy gólból készített gifból minden 8. képkocka maradna meg hogy nézne ki :P -
még egyszer van egy alap képem amihez nem tudok hozzányúlni mert nincs is meg és eszközöm sincs hozzá
ezért van két felirat és ezért raktam ki a szélre EZ CSAK PÉLDA
amikor készítette nagy kus volt, hogy mi nem jó -
ne idegesíts elmondtam, hogy ez csak egy példa
olyan nehéz felfogni, hogy nincs most itt photoshop?
mióta lettél ilyen kötekedő? -
A pályán, meg úgy az egész képen szerintem csúnya ez a homályosító effekt, olyan "gagyi" hatást kelt.
Plussz a fehér feliratokkal (pes-sel is a logóval együtt) van még baj, nekem valamiért nem jön be. (nagyon recés, nem ad minőségérzetet) Az is lehet, hogy csak simán nem illik ez a teli fehér felirat/logó a képhez.
A mostani tényleg sokkal jobb, nincs telenyomva zavaró effektekkel, szebb a színvilága és maga a kompozíció is tetszik! :) -
Tomy Lee #69044 hol van ez a mostanitól omg#69039
Inkább akkor mostanit írd át 011-re azt maradjon lolXDD
-
nem kell mindig mi csináljuk -
#69041 -
De az erért van mert nincs hely elhelyezni a szöveget középre és így soknak tűnik.
Meg ugye leveszem a frame-t hogy ne 8 megásokat rakjak be példának