81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Neoncsoves
    a "szinte" szót rossz helyre raktam. Persze lehet másból is gólt szerezni, de nálam a gólok 90%a indításból jött, a többi meg 16oson kívülről lőtt mák volt :)

amúgy a hangok nagyon feldobják a hangulatot, pl. régen egyik játékban ha magyarokkal toltam, megszólalt a Ria Ria Hungária, egyszerűen hihetetlen volt úgy focizni :) szóval ja, sokat számít a hang is. Kiváncsi vagyok amúgy, hogy Fifa 11-ben milyen lesz a magyar kommentátor...
  • Breki33
    na látom vki érti a lényeget :-)
    Ezért nem értem én akik egy abroszon tudnak játszani úgy hogy közben zenét hallgatnak.

De hát különbözőek vagyunk, nálam pl a hang is majdnem annyit számít mint a grafika hihetetlen módon fel tudja dobni a hangulatot egy jó szurkolás és jó kommentár.

Egyébként szerintem a Bernabeuval nincs nagy gond, mondjuk fura hogy a Delle Alpi-t rakják be az előzetes videók alapján :)

• fczolika
    Mint a TV-ben :)!

• Breki33
    "PESben kizárólag indításokból lehet szinte gólt szerezni"

Bocsi de ez baromság, nemis tudom honnan veszed rendben, hogy a fifát szereted ezzel nincs semmi gond de azért ilyeneket mondani ha csak a gifeket megnézed is látszik, hogy nincs így.
  • fczolika
    Én ha játszom,figyelem a füvet,a nézőket,hallgatom a kommentátort és a szurkolókat,szóval mindent!!!Akkor élem bele magam,ha olyan mint a TV-ben.A PES idei része,szinte olyan.A FIFA ettől nagyon messze van.Hála istennek :)
  • Neoncsoves
    én maga a foci szimulációra gondoltam :) a stadionokat lehet javítani, a gyepet is ezek mellékes dolgok. a PESben kizárólag indításokból lehet szinte gólt szerezni, míg a való életben egyre inkább előjön az, hogy passzolgatnak és cselezgetnek nagyon sokat. Akár amikor kispályán focizok, a legtöbb ember cselekkel viszi át a labdát az embereken, nem kipasszolják a védőket. Nagypályán is inkább a gyors passzolgatásra és cselekre mennek rá, nem pedig az ilyen "nagy" indításokra. A FIFA annyiban áll közelebb az egészhez, hogy a cselezés jól ki van dolgozva meg a passzolás is és indítani is nehéz. A PES ettől függetlenül még tetszik a maga módján, sokkal átgondoltabban kell játszani benne. Amúgy amikor meccset nézek, a stadiont nem nagyon szoktam figyelni, a gyepcsíkozást se. A játékra figyelek és nekem ez pont elég :)
  • fczolika
    Mondjuk te mint Real szurkolói(énis az vagyok) nem látod a különbséget?A FIFA-ban pld nagyon kamu a Bernabeau.A PES-ben láttam róla képeket,majdnem olyan mint az igazi.Nem igaz,hogy ezt nem látjátok???
  • Pethy23
    Akkor FIFA11 < PES2011 < Valódi foci

ez a lényeg:)
  • Neoncsoves
    PES2011 meg a valódi foci közt van ám különbség :) nem is kicsi...
  • fczolika
    Nem tudom mit esztek ezen a FIFÁN.Tök béna a fű,és a stadionok sem úgy néznek ki mint a valóságban.Szinte minden stadionnál messze van a kapu mögötti lelátó stb,egyszerűen nem jó.Nem tudom magam beleélni.A kommentátor az jó,a szurkolás is,de ennyi.Az engem nem érdekel,hogy minden csapat benne van.Nálam nem is kérdés melyik az igaz foci= PES 2011.
    A videók alapján,rengeteget javult az idei PES.

-Sokkal jobb lett a kamera.
    -Több és jobb kommentátorok.(Brasil,Olasz,Mexikói,Francia stb)
    -Szuper stadion szerkesztő(ennek nagyon örülök)
    -Sokkal élethűbb szurkolói énekek stb....

• daver88
    nemnem..természetesen nem arra gondoltam...(bár biztosan lesz később olyan is, ami 95 %-ra hasonlít rá, mint ahogy volt a 2010-hez is..)

nem is kéne csapatnév, elég, ha a csapatlogók megjelennének, mint ahogy a '10-hez is...de legalább kicsit hasonlítana:)

• Breki33
    most már nálam is nem tudom mi volt
  • Breki33
    mármint, hogy pont olyat szeretnél mint az eredeti?

nem olyan egyszerű ám megcsinálni, hexa editoros szerkesztés kell hozzá meg a csapatneveket is ki kell cserélni

én már csak a sport1-es logo és design berakásával is megszenvedtem talán 2009-ben
  • [HUN]FaTaL
    nálam is jó
  • daver88
    távol álljon tőlem, hogy bármilyen grafikai cuccot készítő emberkét kritizáljak, de a scoreboardokat ilyen szinten nem lehet szerkeszteni???

Bundesliga scoreboard néven feltöltött eredményjelző:

Szerkesztett:

Eredeti:
  • Breki33
    na ez érdekes
  • Terminátor14
    Nálam sem.
  • daver88
    csak nálad...nálam jó
  • Breki33
    csak nálam nem látszik most a banner?
  • Breki33
    ipari mennyiségű hsz lol :-)

kb annyi amennyi fifa video van ezen az oldalon.......

én meg a kreált csapatokat nem szeretem pl de elfogadom ha valaki igen
  • Hunor1
    A Pes-Fifa összehasonlításban kialakult "vitában" NÁLAM a Pes a nyerö méghozzá egy eddig itt nem olvasott szempont alapján.
    Ez a szempont pedig a custom lehetőségek a PES-ben! A demó utáni videóban láttam hogy már SAJÁT stadiont is lehet szerkeszteni a csapatomnak!!! :))))
    Én ugyan is nem szeretek nagycsapatokkal nyomulni hanem a "kreált" csapatommal indulik a bajnokságban.Imádok mezeket szerkeszteni + a címer és most már úgy látom hogy a saját stadionomat is megszerkeszthetem a játékban!
    Remélem a 2011-ben még nagyobb lesz a mezszerkesztési modellek száma.
    De talán nem csak engem fog meg ezeknek a lehetősége?
    Bár azt látom hogy ipari mennyiségű hsz szól a gyep ilyen-olyan csíkozásáról...:)))
  • penge96
    Főleg úgy hogy az a "szar FIFA 11" konzolon tuti bealázza a PES-t, míg PC-n már messze nem mondanám azt hogy a PES a király, a 10-hez képest nem fejlődött annyira sokat a demó alapján. (Nem vagyok se FIFA, se PES párti, mindkét játékkal 8 évet játszottam összesen, szal tudom mi a haladás és mi nem.)

És az a bizonyos a realizmus a PES-ben, amit annyian mondanak, hát nem tudom... ha ilyen lenne életben is a foci, nem nézném, az fix
  • penge96
    Annyira bírom, hogy agyon van linkelve a fórum FIFA 11-es vidikkel, erre jön egy gyerek, és benyög egy hülyeséget :D Oké, tudom luxus vissza olvasni, én se mindig (vagy de?) szoktam, de azért ennyit illene tudni...
  • Breki33
    akkor valamit félreértettél
  • Nagyi2pac
    Próbáld ki.;)
    Elmúlt években a PC-s FIFA egy kalap szart nem ért, most viszont elég jó lett.:)
  • Nagyi2pac
    Pedig én nagyon úgy emlékszem.:D Na mind1.:D
  • Neoncsoves
    tavalyi konzolos FIFA10...
  • daver88
    huhaa, ezt fel kell dolgozni..
  • Balázs 17
    az idei FIFA az a tavalyi FIFA, csak 2011 néven kiadva nem?:D
  • Breki33
    biztos nem

• Nagyi2pac
    Azt...érdekes, mert anno mondtad már te is.;) :D
  • Breki33
    mit az összegyúrást?

isten ments jobb így
  • [HUN]FaTaL
    Köszi, remélem valaki belemoddolja a BL-t :)
  • Nagyi2pac
  • Nagyi2pac
    Nem mintha te még nem mondtad volna...:D
  • báttyó02
    "A Fifában legalább van valami hasonló, kamu névvel vagy ilyesmi?"

igen van
  • [HUN]FaTaL
    Szintúgy ugyanígy gondolom, de mindkettő szuper :)

Más: Nem ide tartozik de talán itt válaszoltok is. :) Tudom, hogy a Fifaban nem lesz se bajnokok ligája se európa liga, mivel a liszenszek a konaminál vannak. A Fifában legalább van valami hasonló, kamu névvel vagy ilyesmi? Talán akkor van esély, hogy belemoddolják :)
  • Breki33
    nem meccsen éles akarok:= nem éles mecsen :P
  • Pethy23
    Én se tudom miről beszélnek:)

Szerintem a Pesbe sokkal finomabb mozgásokat lehet végezni nem kell ilyen oribtális dribble, hogy kicselezzek egy embert.
  • Breki33
    mániátok ez az összegyűrás :P

szerintem a Pes-ben sokkal jobban lehet cselezni, dekázni meg nem meccsen éles akarok

Cselkombináció összeállítást meg én eddig nem láttam a fifában.

Mondjuk ki kell próbálni meccsen hogy működik lehet pont belevezeti a másikba.