81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Pethy23
    Nekem még az tűnt fel hogy nincs gólöröm a demóban, mert mindig ez a szlalomozást csinálja:)
  • Breki33
    Amúgy nagyon szép gól
  • Breki33
    Dehogynem félfordulattal, pont ez a mozgás van nagyon sokszor a rendes ollózásnál többször.

Ezt remélem tényleg javítják nyilatkoztak is egy lob bugról amit javítanak, de az nem tudom pontosan mi lehet reméljük ez.
  • Neoncsoves
    kész csoda
  • Pethy23
    A legszebb benne, hogy nem ollózta :D
  • daver88
    jaja, reggel már láttam...továbbra is érdekes...:)

első hosszú indításos gólom, eddig nem nagyon sikerültek ezek:

• Breki33
    Ez egyébként Serie A Scoreboard :-)

http://downloads.moddingway.com/file/5543.html
  • HoReSz1975
    Már kint van PS3

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pro.Evolution.Soccer.2011.PAL.JB.PS3-ATAX
  • Neoncsoves
    az nem számít úgy tünik
  • Hunor1
    A Pes release viszont csak 30.-án konzolokra nem??
  • [HUN]FaTaL
    FIFAból már van xbox release, remélem ma jön a pc.
  • Neoncsoves
    nem japán nyelvű, hanem csak német, orosz, meg ilyenek vannak benne. angol nincs
  • Neoncsoves
    PS3 verzió (japán nyelvű asszem) már fent van neten... remélem jó hétvégénk lesz és lesz PC verzió FIFA-ból is és ebből is :D
  • Breki33
    A teljes videó

• Breki33
    A kapusok védelmében mrészt a Gifshoup-ot tesztelve

• Breki33
    Ezt most lőttem Fifában, szegény kapus itt se tudja hova kéne, hogy álljon.
    viszont itt nagyongyorsan eltoporog a másik sarokig ahol elegánsan mellévetődik. :-)

Pár éve kibeszéltük itt az akkori fifa-ban a szabadrúgásnál a kapus mozgást, hát ez ugyanaz most is :P

• Breki33
    ja te a védőre írtad az igaz

kicsit hülyén van megcsinálva az animáció
    mondjuk ettől függetlenül ez gól mint a képen is látszik
    de biztos hívta a természet :-)

• Breki33
    És hogy hasonló szöget is nézzünk a hivatalos UEFA videóból aminek vmi olyasmi a címe hogy "Roberto Carlos Teaches How To Take Free Kicks"

És oppá holis áll a kapus?

Egyébként itt a lövés pillanatában elindult középre és a helyére rúgta valami Cé :P

• Breki33
    pont, hogy nem célszerű középen állni inkább a sorfal által védett sarkot szokták feladni kicsit ilyenkor, mert oda nehezebb rúgni

Gondolom ezt mindenki tudja melyik meccs

Lehet magyarázgatni, de semmi gond ezzel, persze lehet vitatkozni millimétereken

• Balázs 17
    olyasmit ovlastam, hogy az online master ligában lehet saját csapattal játszani, tehát saját név saját mez stb:P
    erről ti mit tudtok?
  • Tomy Lee
    Hát az elég vicces megoldás volt,igen és pont a legmagasabb érdekes:D
  • Tomy Lee
    Jó nagy hülyeség annyira kiállni a szélre.Semmi esélye hárítani ha sorfal felett,alatt egyéb módon középre ill.másik szélre megy a laszti.
    Nagyon bal oldalon volt
  • mgkp
    Mondjuk célszerű nem kiszaladni a közepéről :D
  • Breki33
    részre :P
  • Breki33
    pont így kell felállítani a sorfalat a rövidre és a másik résre állni
  • Breki33
    akikről írtam pont nem menőznek, csak játszani akarnak
  • mgkp
    Hát pedig igen, én alig szoktam cselezni. Ha meg arra a mondtatomra értetted, hogy "kipasszolok mindenkit" azt nem nagyképűségből értettem. Hanem arra akartam célozni, hogy én szinte csak passzolok.
    Nekem ellenben nem olyan szar kis életem van, hogy ilyenekkel menőzzek, hogy én jobb játékos vagyok. Ez is milyen már, ezzel csak azok menőznek akik csak a ilyen szar virtuális világban bírnak kitűnni :D Ezt egyébként is rohadt szánalmasnak tartom.
  • Tomy Lee
    Na de azért jól bevartad:p
  • Tomy Lee
    Lehet megszólni de én ismét úgylátom,hogy megint szar helyen van a kapus független szabadrugástól ahogy az utobbinál történt.Jóhogy nem támaszkodik már a bal lécnek.
  • Pethy23
    Szabadrúgás gól.

Vajon ha felugrik akkor is bemegy?:)

• Breki33
    mármint hivatalosan?
  • Breki33
    hát én ismerek pár embert akinek nem nagy a szája itt de eléggé megf..na pár szóban nagymenőt :)

egyébként sem a cselezés volt a lényeg itt
  • penge96
    Breki, el is hiheted, mert én sem szoktam cselezni PES-ben, mivel nem tudok, és sikerül akármelyik csapatot kipasszolnom akár offline akár online.
  • fczolika
    Magyarországra az Angol verzió jön?Remélem ennek ellenére,nem csak angol kommentátor lesz benne.Mit tudtok erről???
  • Breki33
    aham képzelem :)
  • mgkp
    Ez is baromság, hogy melyik mire jellemző.
    Játékostól függ. PES-ben meg FIFA-ban is alig szoktam cselezni. Kipasszolok mindenkit.
  • Breki33
    szerintem pont a Pes-re jellemző a cselek, nagy lövések
  • fczolika
    Ehhez mit szóltok??? Milan-Juventus video...
  • Neoncsoves
    hát ja. bár nekem mindig is a látványosabb foci (cselek, nagy lövések) jött be, azért szeretem jobban a FIFA-t. de amikor megfontoltabb, taktikusabb focira vágyom, mindig szívesen veszem elő a PES bármelyik részét.
  • Breki33
    a pes-ben szerintem sokkal jobb az l1-es kényszerítő mint a fifában a kétszer nyomom a paszt típusú automatikusan adom

én speciel pont most lőttem fifában indításból gólt, mondjuk én imádom a hosszú keresztlabdákat, de pesben (11) nem nagyon lőttem még kiugatásos gólt, lehet ilyen a stílusod nálam inkább az egy ember mellett kis testcsellel elviszem és helyzetbe kerülök beadom vagy rálövöm 16 környékéről megy de a 90%-al szemben még 10% sincs az indításgól.

Mondjuk ezis tág fogalom mert lehet keresztlabda előre a futó csatár elé ívelés vagy lapos kiugratás üresbe.

Ez mind különböző fajta gól ezeket egy kalap alá vonni érdekes.