81526
-
a kép lemaradt
link -
Hát én pont azt akartam írni, hogy a Spanyol nem olyan jó olyan érzés mintha őt hallgatnám a Star wars-ból
Az olasz szerintem jobb, portugált mondják még jónak de igazából mindenki a brazilt várja -
Na kettő már megvan
ez hatásos meg a sarokkal átemelős
a többit még tesztelem
úgy lenne tökéletes ha LB+2*-re lenne két csel vagy arra másmilyen csel lenne, de ígyis nagyon jó ez a rendszer

-
Majestic01 #69809 Ja, azt elfelejtettem kérdezni, hogyan kell ilyen kis videót felvenni a játékból? -
Majestic01 #69808 Üdv. Valami szuper lett ez az új lövési, és passzolási rendszer. Jó ötlet volt, hogy a passz erejét is lehet szabályozni. Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy amikor az első játék indul, pár beállítást lehet beállítani. Azokat a későbbiekben, hogyan lehet? Köszi. -
jah még valami..eddig sztem a spanyol kommentár a legjobb, francia-német-angol eléggé unalmas -
első ollózós mozdulat, amit a teljes játékba elkövet nálam egy játékos...ha ez annak nevezhető :)
-
LB+R-es cselkombóknál mi a tapasztalat hányat érdemes beállítani?
úgy tapasztaltam talán már a kettő is sok kéne a négy leghatásosabb illetve egyre kettőt felrakni -
Balázs 17 #69804 én játszok és kibaszott jó lett!!:)
már alig várom h hazaérjek melóból és folytassam xD -
Jah megvan, L2 -
Nah, tényleg nem tudja senki melyik a manual pass gom?XD -
ilyenre már tényleg nincs időm
a pes 3 uta van asf explorer egy csomó leírás van hozzá -
Nagyi2pac #69800 Aha, ok.:D -
Ezt lehetne orvosolni a banneren vmi FAQ-val amibe pl ezt a AFS pes patch-es dolgot is betehetnéd, stb... -
ma vagy tegnap vmi peshungary-n :P -
Nagyi2pac #69797 Igen, már a játékból is divat lett...csak azért mert FIFA, jó is...szánalmas!:) -
Nagyi2pac #69796 Egyetértek!
-
Matte #69795 igen, én felraktam. minden gond nélkül, simán fut, hibát eddig nem tapasztaltam. sajnos a többi stadion gyepe maradt, pedig a training-stadion gyepe gyönyörű lett. -
Srácok, melyik gombbal is kell állítani a manual passing ki és be kapcsolását? -
Nagyi2pac #69793 Ezt ki írta és mikor?:)
Mert van egy olyan érzésem hogy ezt nem az FIFA-ról írták...ha meg igen akkor nem teljesen értem...
Amúgy van benne sok igazság.;) -
sztem nem
egy negyven megás exe -
Köszi! -
RELOADED crack-et használod?
Úgy jó lesz? -
Nem megy. -
elég a két analóg -
oké de akkor próbáld meg a 1.0.1-es exevel kiváncsi vagyok megy-e
-
R2 + két analóg benyomása -
Ez kell nekem!
Mire van neked állítva leirnád pontosan.
Köszi -
midian #69784 Sziasztok
Valaki le tudná írni nagy vonalakban kb miket szokott állítani meccs elején ?Nagyon más ez az új menü nem igazán értem mi micsoda .
A cselekkel ugyanez a helyzet, billel nyomom ,az eddigi cseleket most nem tudom megcsinálni.
-
Pl. PES-patch-en a kommentekben. Mindenki csak panaszkodik hogy ilyen-olyan errort kap. -
De asszem tavaly is úgy volt, hogy a legújabb patchez nem kellett felrakni a régebbit, tehát ha van 1.2 ahhoz nem kellet az 1.1. Remélem idén is ez lesz, és akkor nincs probléma. -
hol írnak róla? -
Nah, reloaded verzióra sem ment fel a patch, de ahogy elnézem a fórumokat ez egy nemzetközi probléma. -
Én nem is tudom hogy kell feldobni magam :D Olyan már volt hogy az ellen csinálta, a bíró meg bevette, mert takarásban volt... -
Volt mar valakinek, hogy bevette a biro hogy eldobta magat ? -
Akkor crackeld meg, a játék relase-hez kiadott crackel! -
Szép kiss passz sorozat! -
olyan is van nemis láttam
csíkozást is lehet tologatni? -
Na kész a long is, már csak ki kéne találni miért nem jó patces exe-vel
-
Szilcsio #69773 hát pont az átmásoltam és nem indult el vele