81526
-
na ezt biztosan nem tenném, nagyon fontos eleme focijátéknak a jó hang legalább 20-30 százalékot jelent szerintem -
Neoncsoves #69934 hol lehet kommentárt állítani? -
Balázs 17 #69933 ki kell kapcsolni és zenét hallgatni játék közben, szerintem az a legjobb megoldás:) -
az olasz kommentár szerintem teljesen jó ugye a brazil az meg ver mindent korábban volt videó róla, Portugált is jónak mondják egyébként !
klikk ide
közönségnek meg eredeti szurkolásokat teszünk be nem kell ide fifa közönséghang :) -
Rossi1 #69931 Ja közönség hangok meg kommentár az gáz! arra jó lenne valami patchet találni! FIFA-ból nem lehet átkonvertálni vhogyan a közönséget? -
lol fail -
Rossi1 #69929 Na végre én is kipróbáltam. Kell még egy kis idő, de nekem elsőre kicsit fura érzésem van....:(
Valahogy a játékosok mozgása mintha változott volna de nekem nem jön be nagyon szögletes. Az irányítást meg kell szoknom az új paddal.
DE a grafika az FERGETEGES!!! Különösen a lassítások tetszenek!!!
Mondjuk mire meglesz a final patch meg megszokjuk az lesz csak a tuti.:) -
Balázs 17 #69928 pedig a legelső pes óta így lehet állítani:D -
Balázs 17 #69927 epic! -
Neoncsoves #69926 LOL fail -
nemsemmi ugyanez a gyerek állítólag Admin
"Valaki kérdezte,hogy a játékosok feje felül a player name hogy tűntethető el,telepítéskor mikor a profilt létrehozod válaszd a player name alatt a no-t,ha már telepítve van akkor dokumentumok alatt a konami save mappában töröld az opció fájlt,figyelj ekkor a mentéseid elvesznek!!! Ezután mikor létrehozod az új profilt ki tudod kapcsolni a játékos neveket."
közben ennyi
-
Szilcsio #69924 Milan :D -
a kép vagy a játékban? -
Már nem azért, de ez valami okádék ronda :D -
"Gyökérok" :D Epic :D -
aztakva ez a Ganszpa1999 mekkora arc engem kezd el leoltani mert beírtam, hogy sokaknak nem megy a patch
"
Ganszpa1999 » 2010-10-03 12:45:07
Az 1.01 hivatalos patch azért nem megy a többségnek mert fogalmatlan az egészhez,tört játékuk van a reload verza és a másikak már fájl verzió 1.1-el jöttek ki,ha valakinek annyi esze nincs hogy az egér mutatót ráhúzza az exe-re,ekkor kiírja a fájlverzió számot,mit akartok 1.1-el frissíteni mikor már alapból 1.1-es? Szerinted a gép miért írja azt a hibaüziben,hogy esetleg a régebbi verzióhoz készült a hivatalos patch? Nem a gép a hülye,az ember nem tudja kezelni,ez a gyökérok.
Letöltetek minden vackot,azt sem tudjátok hogy mit,nem is olvastok utána,divatból teszitek,tisztelet a kivételnek,akinek meg nem inge nem veszi magára.Igen kemény a hangnem,de majd megszokjátok,vagy megszöktök.
Egy kérdés,ha x hülye,akkor muszáj mindenkinek hülyének lenni? Na ugye hogy nem " -
továbbra is a command list-et ajánlom
és hogy mi a manuál pasz?
-
tudom, de van itt aki azt hangoztatta, hogy nem jó neki szólt :P -
Nekrofil #69917 köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek :)
Még egy kérdés amit elfelejtettem, szerelni hogy kell?
a kamu eséseket amúgy beveszi a bíró?
a manuális passz és a sima passz között mi a különbség? és melyik hogy van? -
Majestic01 #69916 és** -
Majestic01 #69915 Szerintem nagyon jó, s azt én írtam. -
A győzikés szakkommentátortól agyhalált kapok, bár a társa se semmi.
Nincs valamai normális kommentátor? (alapjátékosokon kívül). -
Majestic01 #69913 ML az melyik játékmód? -
New Logo Menu HD 7 color by anhtaidatquang
http://www.mediafire.com/?an1gwqk5x4ng9b9 -
Nah miket olvasok?
"Valami hihetetlen jó lett az új rész. Ez az új passzolási rendszer is csak javított. 10/10 "
Mégis jó a passzrendszer?
-
ez verziótól függ én rögtön másoltam be az összeset így most ezek vannak
angol
német
spanyol
olasz
portugál
orosz? -
fczolika #69909 Segítsetek már!
Az angol verzióban milyen nyelvűek a kommentátorok? -
akkor nem értem a hozzászólásod
egyébként már frissítve van
-
melyik csapattal? -
Szilcsio #69906 Azt nem tudom, hogy ki kezdett már rajtam kívül ML-t, de a tapasztalatom az, hogy meglepően könnyen lehet igazolni pl. D. Militot simán megvettem. -
Ez érdekes... eddig meccsenként 2-3 gólt rúgtam, most pedig 7 meccs alatt sikerült kemény 1 gólt rúgnom, de még helyzeteket sem tudok kialakítani... próbálok variálni a taktikákban de semmi. Elég vicces hogy Walcott labdával nem tud lefutni egy Wolverhamptonos nevenincs senki védőt... -
Szilcsio #69904 Tudom :D -
Poolfan #69903 köszönöm breki a segítségat...akkor várok!!! -
áh ez most fájt :P
a játékban alapból az, arról volt szó -
pl azért mert még nincs kész
gondolj csak bele már az nagy szám, hogy a kereteket nagyjából jól megcsinálták ennyi idő alatt
ne legyetek már ilyen türelmetlenek két napja jött ki !
-
Szilcsio #69900 pesedit-en már van 0.1 pecs, de még az sem tökéletes.
Breki Giovinco már nem juvés -
-cselezésről tegnap volt szó pont
-mert alapból az van beállítva
"Automata taktika kikapcsolása : Menagement Edit-be ki tudod kapcsolni és állíts mindent off-ra.Csak ne felejtsd el utána beállítani a Strategy módban a neked megfelelö manuális taktikát."
-R1 ?
-ez pasz _P
biztos a paszt nyomod?
lehet ívelés vagy manual pasz
érdemes ám megnézni a control leírást a játékban minden ilyen irányítási cselezési dolog le van írva
-
- Korábban le volt írva, nem tudom az ideiben hogy kell cselezni asszem a jobb analóggal lehet leszorítani a lövést.
- Mert be van kapcsolva az automatikus csere
- E vagy RB, ha nyomogatod nem nyomvatartod akkor megtolja a labdát
- Mert túl nagy erővel passzolod -
Poolfan #69897 hahó! miért van az ,hogy miután felraktam a patch-et a peseditről,a német bajnogságban fals neveket ír??? nem mindenkiét ,pl:leverkusenben ott van hyypia,de a kapus valami wlalakiscu???? az európai klubcsapatok(egyéb) meg a bundesliga 2 logo alatt vannak??? amúfy premierliga ok,meg a többi is...csak ez miért van???a játék csaszi!!! Lécci valaki segítsen,köszönöm! -
Nekrofil #69896 Nem vagyok nagy PES-es úgyhogy pár alapvető kérdést ill tanácsot szeretnék kérni:
- hogy lehet cselezni/viszonylag pontosan lőni távolról
- miért cserél helyettem a gép
- hogy lehet értelmesen sprintelni
- mért van az, hogyha megnyomom a passzot, akkor vagy nem arra passzol amerre épp a kart húzom, vagy 1 embert kihagy és a pálya másik felére passzol
hirtelen ennyi, remélem nem gond a tudatlanságom