81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    na ezt biztosan nem tenném, nagyon fontos eleme focijátéknak a jó hang legalább 20-30 százalékot jelent szerintem
  • Neoncsoves
    hol lehet kommentárt állítani?
  • Balázs 17
    ki kell kapcsolni és zenét hallgatni játék közben, szerintem az a legjobb megoldás:)
  • Breki33
    az olasz kommentár szerintem teljesen jó ugye a brazil az meg ver mindent korábban volt videó róla, Portugált is jónak mondják egyébként !

klikk ide

közönségnek meg eredeti szurkolásokat teszünk be nem kell ide fifa közönséghang :)
  • Rossi1
    Ja közönség hangok meg kommentár az gáz! arra jó lenne valami patchet találni! FIFA-ból nem lehet átkonvertálni vhogyan a közönséget?
  • [HUN]FaTaL
    lol fail
  • Rossi1
    Na végre én is kipróbáltam. Kell még egy kis idő, de nekem elsőre kicsit fura érzésem van....:(

Valahogy a játékosok mozgása mintha változott volna de nekem nem jön be nagyon szögletes. Az irányítást meg kell szoknom az új paddal.
    DE a grafika az FERGETEGES!!! Különösen a lassítások tetszenek!!!

Mondjuk mire meglesz a final patch meg megszokjuk az lesz csak a tuti.:)
  • Balázs 17
    pedig a legelső pes óta így lehet állítani:D
  • Balázs 17
    epic!
  • Neoncsoves
    LOL fail
  • Breki33
    nemsemmi ugyanez a gyerek állítólag Admin

"Valaki kérdezte,hogy a játékosok feje felül a player name hogy tűntethető el,telepítéskor mikor a profilt létrehozod válaszd a player name alatt a no-t,ha már telepítve van akkor dokumentumok alatt a konami save mappában töröld az opció fájlt,figyelj ekkor a mentéseid elvesznek!!! Ezután mikor létrehozod az új profilt ki tudod kapcsolni a játékos neveket."

közben ennyi

• Szilcsio
    Milan :D
  • Breki33
    a kép vagy a játékban?
  • penge96
    Már nem azért, de ez valami okádék ronda :D
  • penge96
    "Gyökérok" :D Epic :D
  • Breki33
    aztakva ez a Ganszpa1999 mekkora arc engem kezd el leoltani mert beírtam, hogy sokaknak nem megy a patch

"
    Ganszpa1999 » 2010-10-03 12:45:07

Az 1.01 hivatalos patch azért nem megy a többségnek mert fogalmatlan az egészhez,tört játékuk van a reload verza és a másikak már fájl verzió 1.1-el jöttek ki,ha valakinek annyi esze nincs hogy az egér mutatót ráhúzza az exe-re,ekkor kiírja a fájlverzió számot,mit akartok 1.1-el frissíteni mikor már alapból 1.1-es? Szerinted a gép miért írja azt a hibaüziben,hogy esetleg a régebbi verzióhoz készült a hivatalos patch? Nem a gép a hülye,az ember nem tudja kezelni,ez a gyökérok.

Letöltetek minden vackot,azt sem tudjátok hogy mit,nem is olvastok utána,divatból teszitek,tisztelet a kivételnek,akinek meg nem inge nem veszi magára.Igen kemény a hangnem,de majd megszokjátok,vagy megszöktök.

Egy kérdés,ha x hülye,akkor muszáj mindenkinek hülyének lenni? Na ugye hogy nem "
  • Breki33
    továbbra is a command list-et ajánlom

és hogy mi a manuál pasz?

• Breki33
    tudom, de van itt aki azt hangoztatta, hogy nem jó neki szólt :P
  • Nekrofil
    köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek :)
    Még egy kérdés amit elfelejtettem, szerelni hogy kell?
    a kamu eséseket amúgy beveszi a bíró?
    a manuális passz és a sima passz között mi a különbség? és melyik hogy van?
  • Majestic01
    és**
  • Majestic01
    Szerintem nagyon jó, s azt én írtam.
  • DaemoonHunter
    A győzikés szakkommentátortól agyhalált kapok, bár a társa se semmi.
    Nincs valamai normális kommentátor? (alapjátékosokon kívül).
  • Majestic01
    ML az melyik játékmód?
  • Breki33

New Logo Menu HD 7 color by anhtaidatquang

http://www.mediafire.com/?an1gwqk5x4ng9b9
  • Breki33
    Nah miket olvasok?

"Valami hihetetlen jó lett az új rész. Ez az új passzolási rendszer is csak javított. 10/10 "

Mégis jó a passzrendszer?
  • Breki33
    ez verziótól függ én rögtön másoltam be az összeset így most ezek vannak

angol
    német
    spanyol
    olasz
    portugál
    orosz?
  • fczolika
    Segítsetek már!
    Az angol verzióban milyen nyelvűek a kommentátorok?
  • Breki33
    akkor nem értem a hozzászólásod

egyébként már frissítve van

• Fyrex
    melyik csapattal?
  • Szilcsio
    Azt nem tudom, hogy ki kezdett már rajtam kívül ML-t, de a tapasztalatom az, hogy meglepően könnyen lehet igazolni pl. D. Militot simán megvettem.
  • penge96
    Ez érdekes... eddig meccsenként 2-3 gólt rúgtam, most pedig 7 meccs alatt sikerült kemény 1 gólt rúgnom, de még helyzeteket sem tudok kialakítani... próbálok variálni a taktikákban de semmi. Elég vicces hogy Walcott labdával nem tud lefutni egy Wolverhamptonos nevenincs senki védőt...
  • Szilcsio
    Tudom :D
  • Poolfan
    köszönöm breki a segítségat...akkor várok!!!
  • Breki33
    áh ez most fájt :P

a játékban alapból az, arról volt szó
  • Breki33
    pl azért mert még nincs kész

gondolj csak bele már az nagy szám, hogy a kereteket nagyjából jól megcsinálták ennyi idő alatt
    ne legyetek már ilyen türelmetlenek két napja jött ki !

• Szilcsio
    pesedit-en már van 0.1 pecs, de még az sem tökéletes.

Breki Giovinco már nem juvés
  • Breki33
    -cselezésről tegnap volt szó pont

-mert alapból az van beállítva
    "Automata taktika kikapcsolása : Menagement Edit-be ki tudod kapcsolni és állíts mindent off-ra.Csak ne felejtsd el utána beállítani a Strategy módban a neked megfelelö manuális taktikát."

-R1 ?

-ez pasz _P
    biztos a paszt nyomod?

lehet ívelés vagy manual pasz

érdemes ám megnézni a control leírást a játékban minden ilyen irányítási cselezési dolog le van írva

• [HUN]FaTaL
    - Korábban le volt írva, nem tudom az ideiben hogy kell cselezni asszem a jobb analóggal lehet leszorítani a lövést.
    - Mert be van kapcsolva az automatikus csere
    - E vagy RB, ha nyomogatod nem nyomvatartod akkor megtolja a labdát
    - Mert túl nagy erővel passzolod
  • Poolfan
    hahó! miért van az ,hogy miután felraktam a patch-et a peseditről,a német bajnogságban fals neveket ír??? nem mindenkiét ,pl:leverkusenben ott van hyypia,de a kapus valami wlalakiscu???? az európai klubcsapatok(egyéb) meg a bundesliga 2 logo alatt vannak??? amúfy premierliga ok,meg a többi is...csak ez miért van???a játék csaszi!!! Lécci valaki segítsen,köszönöm!
  • Nekrofil
    Nem vagyok nagy PES-es úgyhogy pár alapvető kérdést ill tanácsot szeretnék kérni:
    - hogy lehet cselezni/viszonylag pontosan lőni távolról
    - miért cserél helyettem a gép
    - hogy lehet értelmesen sprintelni
    - mért van az, hogyha megnyomom a passzot, akkor vagy nem arra passzol amerre épp a kart húzom, vagy 1 embert kihagy és a pálya másik felére passzol

hirtelen ennyi, remélem nem gond a tudatlanságom