81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Shevchenko
    Valami jó kis patch nem jön majd ki hozzá?
  • Shevchenko
    Én felraktam a patchet és a 40mb-os exével tökéletesen megy a kamera is.
  • Shevchenko
    Mert rengeteg ismerösnek RELOADED van és félnek tölle hogyha csinálnak 1 patchet akkor kell hozzá a hivatalos is.
  • Breki33
    én meg leírtam, hogy nem szórakozom többet a patchel
    énis írjak be hozzászólás számot? :)

kameraállítás se megy vele elég volt belőle
  • Breki33
    tudom mire ment fel !

3 órát szenvedtünk mert azt hitted a 2010-es patchre, hogy 2011-es
    és én vagyok szenilis? :)

Csak nem értettem ha felment miért fontos neked.

• Shevchenko
    Amúgy #69676 #69674
  • Shevchenko
    Te már ténleg szenilis vagy
    Erre ment föl,de 1001 szer leirtam Pro_Evolution_Soccer_2011_MULTI_DVD_PC-R55
    A RELOADED verzióra nem ment föl szerintem senkinek, azért kérdeztem hogy te hogy állsz a vele, mert rengeteg embernek RELOADED van meg.
  • Breki33
    ezzel kapcsolatban

hát nálam nem ír ki semilyen verziószámot ha ráállok nálatok igen?
  • Blueblood
    köszi szépen és bocsi még1x!!
  • Breki33
    az én reloaded-em nem az volt az exe-t is megnéztem a játék se ezt írta ki, sőt most sem ezt írja ki
  • zsotesz
    a reloaded eleve 1.01-es, legalábbis nálam azt írja a verziószámnál, eddig nem raktam fel semmilyen patchet
  • Breki33
    azt mondtad neked felment

mi meg le lettünk hülyézve :P

• Shevchenko
    Breki rájöttél már hogy lehet a RELOADED verziót frissiteni 1.01-el?
  • Breki33
    de itt ki szólt hozzá?
    azt se tudom ki ő soha nem hallottam még róla
  • Balázs 17
    2010es hunpatchet ő szerkesztette és utána kapott admin jogot, nemtom miért
    legalább vmi hasznosat is csinálna, nem csak oltaná az embereket, ha vmit nemtudnak megcsinálni
    nincs mindenkinek felsőfokú angol és programozói vagy egyéb tehetsége, de ezt nehéz megemésztenie egy két embernek
  • penge96
    Innen is üzenem annak a gyereknek, hogy NAGYON SZÁNALMAS VAGY!!! :D
  • Breki33
    az oldal

mert a fórumon kérdezett egy srác erre belinkeltem válaszként egy itteni hozzászólást erre ez a köcsög kijelenti hogy ne reklámozzunk másik oldalt

amikor meg más is leírja, hogy nincs igaza akkor kijelenti hogy itt buzerálták

kb annyit írtam, hogy aztse tudjuk ki ő és pl az én dolgaim ide hamarabb rakom fel és fórumos dolgokat erre szó nélkül kitörli

azóta ennyit írtam csak

"Gratulálok, önkényesen törölsz hozzászólásokat !"

azóta kétszer törölte

• tobias88
    Miért nem hagyod a peshungary-t? 5 éve nem élő oldal
  • Breki33
    Sejtettem ezt is kitörölte

http://www.peshungary.hu/forumtopic.php?cikkid=2198
  • Breki33
    Nagyi2Pac!

állítsátok már le ezt a gyereket alábbi hozzászólására teljesen normálisan válaszoltam erre kitörölte :)

Most felvettem kíváncsi leszek ezt is törli-e

• Breki33
    addigra biztos lesznek friss hírek ezzel kapcsolatban én megvárnám az első online tapasztalatokat
  • karmacoma
    Még nem vettem meg. Mo-n csak 8-a, és zavvi.com-on is csak akkorra lehet előrendelni. Csak azért kérdeztem mert parázok, hogy megveszem aztán semmi kedvem nem lesz multizni vele a szar keretek miatt.
  • Breki33
    ezt inkább nemis kommentálom, csak egy kérdés ki buzerálta? :P

"
    Ganszpa1999 » 2010-10-03 16:59:44

Onefan,teljesen egyetértek ezen oldal leépülésével,viszont hunpatch idején tettem oda pár linket az sg-re amiért buzeráltak,azóta rühelem őket mint a lőtéri tetves kutyát,amúgy meg minden sokkal előbb fent van külföldi oldalakon mint bármelyik magyaron,a magyar kiegészítők meg ide kerültek fel eddig,a jövőről meg kár beszélni mert jövőbe nem lát senki.
    Én cikkeket leírásokat nem értem rá eddig készítgetni,illetve nem sokat,egy két feltöltésre futotta csak tőlem,"
  • Breki33
    Ez a csel nagyon nagy

• Breki33
    #69890 ?
  • Breki33
    tessék

de ez tényleg nem ide való !
  • Blueblood
    Tudom, hogy nem ide tartozik, úgyhogy elnézést kérek, hogy munkát okozok a modiknak, de nem találtam a helyét. Szóval

Tudnátok ajánlani egy új és jó stratégiai játékot? Vagy egy picit régebbi, de szintén jót. Ha valamelyiknek különösen nagy a gépigénye, akkor mondjátok légyszi! Barátomnak vennék szülinapjára, de az a helyzet, hogy nem vagyok otthon azokban a játékokban ami nem foci
  • Breki33
    mondjuk én nem nagyon használom egyébként is GS-el sokkal egyszerűbb szerintem
    Deffered mode bekapcsolva importáljuk ami kell utána mentéskor automatikusan más nevet ad neki vmi ilyesmit, hogy dt07_REBUILD.img
  • Breki33
    passz simán működni kéne az img-t már megnyitottad

• Rossi1
    Srácok, segítség kéne. Az AFS EXpl-ben az import folder menu nem aktív? Mit csinálok rosszul?
  • midian
    Billentyűzethez hogy állítjátok a cselezést?
    Alapból nagyon nem trükköznek.
  • Rossi1
    Ez tényleg bitang!!!!

Amit a hangról írtam az az előző PES-hez képest írtam. FIFA-t nem játszom kb 6 éve. ezt a mostani részt viszont nem tartom rossznak. Szóval lehet ez is az is idén. Bár két teljesen külön történet!!! De egyet alá kell írni az EA a hangok és zenék terén mindig jó volt!
  • daver88
    állítólag csak november elején :(
  • Shelton
    Mármint profin nyerek akkor ha kis csapat ellen játszok..
  • Shelton
    Ja, én is, de ezzel is csak akkor ha az eddig PC-n megjelentekről beszélünk. Szerintem az emberek többsége ugyanígy volt vele akárcsak én, fifa, majd véletlen találkozás a pes-sel és onnantól csak az, de azért az idei PC-s fifa össze sem hasonlítható az eddigiekkel, azokra mind igaz ami le volt írva a másik írásban. Egyébként most pc-n nyomom a PES-t, egész jól fut a gépemen(a fifa akad, mint az állat-p4 3,0ghz,1gb ram), de elég nehéz "visszaállni", top playeren is csak akkor nyerek, ha kis csapat ellen játszok.PC-n engem se zavart sose a liszensz hiány, konzolon már inkább.
  • Pethy23
    Még nincs, de libertadoras-t brazil kommentárral hatalmas élmény lesz játszani:D
  • tobias88
    Brazil kommentátorhoz tudnál linket adni légyszi? Ezt kipróbálnám szívesen
  • Breki33
    Nagyi2Pac ki ez az elvetemült ember? :)

Ez a honlapja
    klikk

zöld füvön fekete betükkel
  • Breki33
    ez megőrült vki kérdezte, hogy kell asf explorert használni belinkeltem innen egy hozzászólást ami az említett ACP22 féle leírást tartalmazza

"Ganszpa1999 » 2010-10-03 14:22:32

A problémák topicban ACP22 leírta miként kell afs-el importálni a pesedit patch-et a játékba,keressetek rá ott.

MINDENKIT MEGKÉRNÉK a konkurencia oldalaira való mutagatástól (link,amely reklám)tartozkodjon,vagy másolja be ide a dolgot vagy írja le,de az oldal terhére ingyen reklámot ne propagandáljon.Köszönjük.

Ha valakinek nem megy az afs importálás,akkor nekiállok megcsinálom és felrakom ide a kész img fájlt,azt csak a játék eredeti img mappájába berakod azt go game,ja és az editet a save-be. "

• Neoncsoves
    igen, pl. Madrid meccsen felszólal egy Hala Madrid, vagy magyar meccsen egy Ria Ria Hungária, azért az adja... :)