81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• tobias88
    "#70006: A képen nem a start menüben állsz, nem a program filesban (hogy jön ide egyáltalán a program files ami egy közönséges mappa?)."

Pontosabban nem a program filesban van a képen, hanem a start menüben, viszont az igaz, hogy ott csak parancsikonok vannak!
  • Breki33
    de van crack

Termi nehogy még egyszer azt mond, hogy ne olvassanak vissza látod ez lesz megmondtam :P

nem az a kép ember hanem a másik #69985
    ez a sajátgépben van ahogy már többször elmondtam........
  • penge96
    lol???XD
  • tobias88
    2002től? Ezt hogy érted?
  • dzsi91
    esetleg ha valakinek lesz válasza a ML menü problémámra:Dazt megköszönném... és egy méghülyébb kérdés:D:D:D a naptárat az ML be azt szeretném h 2002től kezdődjön ne 2010 augusztusában:Dtudom h ezt nagyon nehéz megoldani de valaki hátha...:D
  • [HUN]FaTaL
    Ja akkor ok :) Amíg nincs crack a patchhez addig hiába szenvedtek az 1.0-s exevel.

#70006: A képen nem a start menüben állsz, nem a program filesban (hogy jön ide egyáltalán a program files ami egy közönséges mappa?).
  • Breki33
    még itt is fent van

http://mysoccerpatch.com/download/func-startdown/522/
  • Breki33
    a hivatalosan kijött patchról !

kiis linkeltem szombat reggel hivatalos oldalról
    moddingwayen is fent van
    leírás is van róla, hogy online módban főleg miket javít
    ne keverjük jobban már meg :-)
  • penge96
    Én mindjárt idegbajt kapok... 20 meccset játszottam ma, amiből 3-at megnyertem, 14 döntetlen (mert jól játszok, mivel nem kapok gólt, de rúgni se tudok baszki) és 3 vereség... Nem vagyok képes gólt rúgni, miközben tegnap 5 meccs alatt 15 gólt rúgtam szintén Top Playeren. Megnéztem professionalen és dettó ugyanez... pedig tényleg nem tartom rossz játékosnak magam, már lassan 3 éve játszok a legnehezebb fokozaton, online is toltam, de ilyen még soha sem volt velem... tudom elég szánalmas vagyok hogy most itt siránkozok de ma majdnem egésznap jjátszottam, és nem szórakoztam közbe, hanem idegeskedtem... vagy ez azért van mert a ML-ben bele van építve hogy rossz forma?? (A játékosok mind toppon vannak...) Nem tudom, de már nem bírok várni az új kontrollerig...
  • Breki33
    hihetetlen ma itt mindent többször kell elmondanom

sajátgépben az exe-re álltam rá először de nem írt ki semmit képet is raktam be róla csak kurzor nem látszik
    aztán elkezdett a program filesről okoskodni mondom megpróbálom azt is

• [HUN]FaTaL
    Miért? Nem mindig 1.0 a release verzió, emlékeim szerint a gyári exe is 1.1.0. De ti milyen patchről beszéltek egyébként, mert sehol nem látom hogy egyáltalán bármilyen patch megjelent volna a játékhoz.
  • [HUN]FaTaL
    Nem a parancsikonra, hanem az exere. Parancsikonon nem fog írni semmit...
  • dzsi91
    ...de nemaz a bajom...nemvagyok hülye...csakhogy az ML menüben nemcsak szimpla háttér van hanem pluszba odanyomják a játékosokat....
  • Breki33
  • Breki33
    nézd meg gs-ben melyik az és cseréld
  • dzsi91
    a master league menüje nekem ami nagyon nemjön be...azt szeretném lecserélni h csak egy kép szerepeljen a háttérben mint pl a csak a league/cup modban játszok....ebben ha tud vki segiteni...tudom h soka kérésem:D
  • Breki33
    ha valaki a játékban lévőket akarja cserélgetni szerintem itt megteheti

• dzsi91
    ja értem köszi.
    de megéri?:D szval az edigi részekbe a klaszik válogatott ban pl zidane nak más neve volt és a saját arca se volt meg míg a dt0cben otvolt a hozzátartozó arc...nemtudom értitek e mit akarok mondani:D
  • Breki33
    Menu Wallpapers - Barcelona Theme

http://www.multiupload.com/AY6QH44ZE6

• Shevchenko
    classic válogatottakat és játékosokat ki kell hozni a játékba, megkell nyerni a VB-t azokkal a csapatokkal amiből classic válogatott lesz.
  • Breki33
    nem a méret a lényeg hanem a verziószám ha felraktad a patchet utána a patchelt exe kell szerintem itt a 18 megás de a játék kiírja vagy úgyis megnézheted ahogy a Peshungary-n írtam ha neked sem írja ki ha ráállsz.
  • dzsi91
    sziasztok!
    tudom h ez még korai meg csak nemrég jelent meg az a pes 11 de a kitserver kb mikorra várható??
    és még annyit h feloldottam a classic válogatottakat és játékosokat de nemtalálom őket sehol...ebben tud-e nekem valaki segiteni?
  • Shevchenko
    akkor most melyik exe kell hozzá?
    a 40mb-os vagy a 18mb-os?
  • Breki33
    ezt nem te nézted meg hanem én próbáltam ki és írtam is itt

értsd már meg a patch felrakásának semmi értelme,
    ha nem a hozzá való exe-t használod
  • Breki33
    directupload sem csak ha kicsiben rakom
    hu-sra nem rakom mert külföldieknek is pakolok dolgokat meg akkor már picassa sokkal egyszerűbb, képnézegetőben jobb egér gomb a képen upload és kész.

Diablóm van hivatalos kulccsal, úgy értem fősulisként megvettem :P

• Shevchenko
    patchez való exével meg nem müködik a kamera tegnap megnéztem neked,de mivan akkor ha más az exe a patch fent van?
  • Breki33
    ennek nem volt semmi értelme

nem a patchoz való exe-t raktad fel és ha valaki bejön és azt olvassa, hogy megy a patchel a kamera azt ezzel csak megkevered és közben nem igaz !
  • Terminátor14
    Pedig 1-2mp után írja :)
    Lehet, hogy neked vmi módosított xp-d van :DD

Amúgy a noob.hu-t ajánlom képfeltöltésre, nem rak ki ilyen hülye reklámokat :)
  • Breki33
    az nfo-ban egy szót sem írnak erről, persze ettől még lehet, de szerintem csak exe

mikor kijött még nem volt kint a patch igaz az exe sem :P
  • Shevchenko
    Lehet hogy keverem annyira nem vágom ezeket a dolgokat, az piztos hogy én ráraktam a patchet és utánna meg egy 40mb-os exét.
  • Breki33
    ott néztem legelőször
    nekem ott sem írja ki

sajna nem látszik a kurzor, de rajta állok

• Terminátor14
    Szerintem te nagyon csúnyán kevered itt a dolgokat :)

"Képileg" akkor lesz 1.1, ha nincs feltéve a patch, csak az 1.1-es exe. (mivel a játék a verziószámot az exe-ből nézi)

Viszont a Reload akár még lehet is 1.1, ha úgy csinálták meg a release-t, hogy feltették rá a patchet. Ezt persze nem tudhatjuk.
  • Shevchenko
    Sok helyen irják ha nem telepítetted a patchet, akkor az csak képileg 1.01
  • Shevchenko
    RELOADED 1.1.0.0 Mindenkinek azt irja ki de az nemigaz.
  • Terminátor14
    LOL :)))
    És kiderül, hogy igaza lesz a srácnak :P

Sajátgépben nézve írja ki.
  • Breki33
    Ezt csak azért mert eztis törölni fogja

http://s10.directupload.net/images/101003/3pyjl55p.jpg

Szerinte semmi közöm hozzá amit itt az sg-n történt vele :-)

Mit csináltatok vele vki megerőszakolta, már igazán kiváncsi vagyok :PP
  • Breki33
    hát nekem nem írja ki

az nem kérdés hogy van-e patch mert az biztos :)
  • Breki33
    igen mert az 1.0-ás exe :)

de egy 1.0.1-es exevel nem működik

a patch felrakásának meg a másik 1.0 -as exe-vel semmi értelme
  • [HUN]FaTaL
    XP alatt nem emlékszem már de nekem kiírja. 1.1.0.0 az alap verzió (RELOADED). Amúgy szerintem nincs még semmilyen patch.
  • Terminátor14
    Lol, hogyne jönne, csak idő kérdése, most jelent meg a játék...:D