81526
-
Gondoltam tudod. :D
Játszál, én is inkább nézek valami filmet. :D -
Mindegyiknél fordul, ami alap kamera. Lehet a zoommel kell játszani...
Amúgy ez a top player AI akkora gáz, mint állat. Gyakorlatilag semmit nem csinál a meccsen, csak próbál előre jönni, a passzai rosszak, de még így is jó neki, mert 3 játékosommal szaladok el a labdamellett, mire felvenné, meg 3 játékosommal futok bele , de mintha átsiklana mellettem. Furcsa picit, de lehet csak én vagyok ilyen béna, mert mindenkinek jó. :)
Lehet megszoktam a PES2010 pörgését és ez most hihetetlen nehézkes utána. Nem elég dinamikus, de lehet én nyomom rosszul (ha védekezek , akkor az ellenfél se dinamikus) :D -
Én nézzem meg, hogy a te gamepad-on melyik? :D
Amúgy fogalmam sincs...
Msn-nel? Nemtom, mi történt volna? Leköt az FM, azért nem vagyok fent, ha ez volt a kérdés. :) -
pasz nekem pont ez tetszik próbálj ki másik kamerát
a patch felment? -
MSNeddel mi történt? :) -
Nem hallottam. Az melyik a rumblepad 2őn? Nem L2, akkor van még ott a középen fent bal és jobb.. a mode és a vibration gondolom nem . :D -
Select gombról hallottál már?
Nem player select :DDDDDDDDDDD -
Jah, kösz. Akkor az L1 lesz az. Bár az érdekes, mert az L1+ kiugratás aktiválná a stratégiát? furcsa, szerintem nem. :D Minden esetre legalább azt észrevettem, hogy kirúgásnál, dobásnál mutatja, a támadás intenzitást és a benyomható gombokat.
Amúgy nagyon nem fekszik az új PES, de nyilván a más ritmus miatt. De ennyi elég volt, majd holnap újra megpróbálom, hátha jobban tetszik. :) -
Dejó, 3 év után rájövök h lehet irányítani a kapust :D (Emberváltás+Jobb Stick) -
Dehogy cáfolom én nem vagyon nagy szabadrúgásrúgó -
In strategy, you assign preset strategies, which you can activate and deactivate mid-game by pressing ‘Select + Preset Buttons’. -
Meg mivel lehet odalépni?
3 emberrel is szemből nekiszaladok a "pressure" gombbal de elszalad mellette. meg nyomom a szerelés gombot, és engedi hogy elmenjen mellette, amikor csak ki kéne rakni a alábát... :) -
-
ez engem is érdekelne, hátrányban jól jön az all out attack :) -
A stratégiát, amit beállítok meccs előtt, hogy tudom bekapcsolni? (counter, all attack, stb.). L2re nem csinál semmit, meg semelyikre.. :)
Legalábbis nem látom. -
ez már sztem elavult olyan szempontból, hogy idén az L2-vel lehet erősen lőni nem a háromszöggel, tavalyiban volt úgy
cáfolj meg ha nem így van, én így tapasztaltam -
köszi szépen! -
Breki, hogy lehet azt beállítani, hogy a kamera a kapuknál ne forduljon?
Ez az alap wide a játékban.
-
szerkeszted -
azért mert neked nem megy egyébként nem a program szar !
img-t sehogyan nem importálsz hanem abba importálsz file-kat bele
az img-t csak megnyitod ugye hogy szerkeszsd azután lesz aktív az ezzel kapcsolatos funkció ez teljesen logokis -
Rossi1 #70115 Na közben szedem a Peshungary-ról. Köszi Breki -
Rossi1 #70114 Na jól van én feladtam... Egy rakás sz...r ez az AFS epl. Rákerestem minden létező guide-ra és semmi. Valaki le tudná írni hogy hogyan kell img-t importálni egyezerűen nem aktív nekem ez az opció!!! -
itt van ez is
-
tegnap szidtam a Ganszpa1999 srácot, de viszont ez segítség tőle akiknek a szerkesztés nem megy:
"Az oldalon elérhető a pesedit v0.1 patch beépítve a képfájlokban,a letöltések pes2011 alatt eléritek. "
-
közben megtaláltam a belinkelt képeidet a beállításokról. most már minden OK! -
Na, megvan a Box-os kontrollerem
-
Megcsináltam a broadcasting cam-ot érdekes mennyire változik, de egész jó
a két kép azonos beállítás !
-
:D
Na, telepítem.. :P -
Limbó hintó menetre kész
-
valószínű nem fog sikerülni, de ha mégis akkor elküldöm -
Igen, de be kell jelentkezni, ill. regisztrálni a fórumra.
Ezt most nem szeretném.
Ha priviben elküldöd, megköszönöm.
Igen, fel fogom rakni a patchet és utána akarom crackelni. :) -
Balázs 17 #70104
-
ennek csak akkor van értelme ha felraktad a patchet
egyébként a fórumon ott a link -
Én már a 2010ben is tizipárbajnál (főleg amikor Stoke Cityvel vagyok) beraktam Coach módba, és a gép nyerte nekem a párbajt. mivel nekem nem sikerül soha normálisan lőni. :D -
Figyu, az ebben levő link teljes tartalmát nem tudod nekem elküldeni? Letölteném.
A sok cracken való vitatkozások nagy részét átugrottam, így lehet lemaradtam a tényleges linkről.
Köszi!
(talán ma eljutok oda, hogy felrakjam a PESt (és akkor már a patchet is), de nem 100 :D) -
Balázs 17 #70100 kösz ezeket már néztem, de attól még nem megy:D
lehet gyakorolni kéne, csak olyan unalmas:P -
nekem viszont ez kell :P
-
-
Örömmel tapasztalom hogy a ML-ben sokkal jobban meglettek csinálva az igazolások. Végre tudok eladni játékosokat, jupiii... -
azokat felraktam képként ezért nem töltök fel egy negyven megás filet
mindenki be tudja állítani camera setting-el