81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Gondoltam tudod. :D

Játszál, én is inkább nézek valami filmet. :D
  • horpeti
    Mindegyiknél fordul, ami alap kamera. Lehet a zoommel kell játszani...

Amúgy ez a top player AI akkora gáz, mint állat. Gyakorlatilag semmit nem csinál a meccsen, csak próbál előre jönni, a passzai rosszak, de még így is jó neki, mert 3 játékosommal szaladok el a labdamellett, mire felvenné, meg 3 játékosommal futok bele , de mintha átsiklana mellettem. Furcsa picit, de lehet csak én vagyok ilyen béna, mert mindenkinek jó. :)

Lehet megszoktam a PES2010 pörgését és ez most hihetetlen nehézkes utána. Nem elég dinamikus, de lehet én nyomom rosszul (ha védekezek , akkor az ellenfél se dinamikus) :D
  • Terminátor14
    Én nézzem meg, hogy a te gamepad-on melyik? :D
    Amúgy fogalmam sincs...

Msn-nel? Nemtom, mi történt volna? Leköt az FM, azért nem vagyok fent, ha ez volt a kérdés. :)
  • Breki33
    pasz nekem pont ez tetszik próbálj ki másik kamerát

a patch felment?
  • horpeti
    MSNeddel mi történt? :)
  • horpeti
    Nem hallottam. Az melyik a rumblepad 2őn? Nem L2, akkor van még ott a középen fent bal és jobb.. a mode és a vibration gondolom nem . :D
  • Terminátor14
    Select gombról hallottál már?
    Nem player select :DDDDDDDDDDD
  • horpeti
    Jah, kösz. Akkor az L1 lesz az. Bár az érdekes, mert az L1+ kiugratás aktiválná a stratégiát? furcsa, szerintem nem. :D Minden esetre legalább azt észrevettem, hogy kirúgásnál, dobásnál mutatja, a támadás intenzitást és a benyomható gombokat.

Amúgy nagyon nem fekszik az új PES, de nyilván a más ritmus miatt. De ennyi elég volt, majd holnap újra megpróbálom, hátha jobban tetszik. :)
  • penge96
    Dejó, 3 év után rájövök h lehet irányítani a kapust :D (Emberváltás+Jobb Stick)
  • Breki33
    Dehogy cáfolom én nem vagyon nagy szabadrúgásrúgó
  • Breki33
    In strategy, you assign preset strategies, which you can activate and deactivate mid-game by pressing ‘Select + Preset Buttons’.
  • horpeti
    Meg mivel lehet odalépni?

3 emberrel is szemből nekiszaladok a "pressure" gombbal de elszalad mellette. meg nyomom a szerelés gombot, és engedi hogy elmenjen mellette, amikor csak ki kéne rakni a alábát... :)
  • Breki33

• Fyrex
    ez engem is érdekelne, hátrányban jól jön az all out attack :)
  • horpeti
    A stratégiát, amit beállítok meccs előtt, hogy tudom bekapcsolni? (counter, all attack, stb.). L2re nem csinál semmit, meg semelyikre.. :)
    Legalábbis nem látom.
  • Fyrex
    ez már sztem elavult olyan szempontból, hogy idén az L2-vel lehet erősen lőni nem a háromszöggel, tavalyiban volt úgy

cáfolj meg ha nem így van, én így tapasztaltam
  • Fyrex
    köszi szépen!
  • horpeti
    Breki, hogy lehet azt beállítani, hogy a kamera a kapuknál ne forduljon?
    Ez az alap wide a játékban.

• Breki33
    szerkeszted
  • Breki33

azért mert neked nem megy egyébként nem a program szar !

img-t sehogyan nem importálsz hanem abba importálsz file-kat bele
    az img-t csak megnyitod ugye hogy szerkeszsd azután lesz aktív az ezzel kapcsolatos funkció ez teljesen logokis
  • Rossi1
    Na közben szedem a Peshungary-ról. Köszi Breki
  • Rossi1
    Na jól van én feladtam... Egy rakás sz...r ez az AFS epl. Rákerestem minden létező guide-ra és semmi. Valaki le tudná írni hogy hogyan kell img-t importálni egyezerűen nem aktív nekem ez az opció!!!
  • Breki33
    itt van ez is

• Breki33
    tegnap szidtam a Ganszpa1999 srácot, de viszont ez segítség tőle akiknek a szerkesztés nem megy:

"Az oldalon elérhető a pesedit v0.1 patch beépítve a képfájlokban,a letöltések pes2011 alatt eléritek. "

• mandju
    közben megtaláltam a belinkelt képeidet a beállításokról. most már minden OK!
  • penge96
    Na, megvan a Box-os kontrollerem
  • Breki33
    Megcsináltam a broadcasting cam-ot érdekes mennyire változik, de egész jó
    a két kép azonos beállítás !

• horpeti
    :D

Na, telepítem.. :P
  • Breki33
    Limbó hintó menetre kész

• Breki33
    valószínű nem fog sikerülni, de ha mégis akkor elküldöm
  • horpeti
    Igen, de be kell jelentkezni, ill. regisztrálni a fórumra.
    Ezt most nem szeretném.

Ha priviben elküldöd, megköszönöm.

Igen, fel fogom rakni a patchet és utána akarom crackelni. :)
  • Balázs 17
  • Breki33
    ennek csak akkor van értelme ha felraktad a patchet

egyébként a fórumon ott a link
  • horpeti
    Én már a 2010ben is tizipárbajnál (főleg amikor Stoke Cityvel vagyok) beraktam Coach módba, és a gép nyerte nekem a párbajt. mivel nekem nem sikerül soha normálisan lőni. :D
  • horpeti
    Figyu, az ebben levő link teljes tartalmát nem tudod nekem elküldeni? Letölteném.

A sok cracken való vitatkozások nagy részét átugrottam, így lehet lemaradtam a tényleges linkről.

Köszi!

(talán ma eljutok oda, hogy felrakjam a PESt (és akkor már a patchet is), de nem 100 :D)
  • Balázs 17
    kösz ezeket már néztem, de attól még nem megy:D
    lehet gyakorolni kéne, csak olyan unalmas:P
  • Breki33
    nekem viszont ez kell :P

• Breki33
  • penge96
    Örömmel tapasztalom hogy a ML-ben sokkal jobban meglettek csinálva az igazolások. Végre tudok eladni játékosokat, jupiii...
  • Breki33
    azokat felraktam képként ezért nem töltök fel egy negyven megás filet
    mindenki be tudja állítani camera setting-el