81526
-
ja jó azt hittem olyan mint a 10be, és csak cserélni lehet más játékosra :D nem szóltam -
pes editoron kívül mivel lehet átigazolásokat végrehajtani? mert nem igazán történik változás save után... ahhoz képest hogy a multidvd r-55 verzió állítólag mindenben frissitett, elég vicces mennyire levan maradva átigazolások terén =/ -
ez érdekes, mert sokan írták ugyanezt, de az én reloaded verzióm 1.0-át ír ki :P
Majd felrakhatnád az exe-d -
tőled már kétszer kérdeztem a cselezéssel kapcsolatban, de egyszer sem válaszoltál :P
A kommentátorokkal kapcsolatban teljesen más a véleményem.
Az olasz kommentár pont, hogy hangulatos attól, hogy helyzetnél hangsúly felemelve izgatottam kiabálja, hogy Del Pierooooooooooooooooooo és ezt így nyújtja.
Tegnap próbáltam ki a görögöt szerintem azis egész jó igaz én görögország imádóként pár alap dolgot megértek belőle.
Az pont jó ha ketten beszélnek olaszországban szokás is, hogy szinte egymás szájából veszik ki a szót lásd korábbi videót pl.
A Spanyol-t is vártam, de tényleg mintha Jar-Jart hallgatnám ugyanaz a hangsúly mint a filmben volt, nekem az ezért nem tetszik.
A Portugált szeretném még kipróbálni illetve az oroszt letölteni, de eddig szerintem az olasz a legjobb, góloknál helyzeteknél nagyon élethű. -
jolesy #70171 Köszönöm a segítséget! -
Igen. Felraktam a reloaded játékot a DVDről + rá a crack (gondoltam először kipróbálom, mielőtt patchelgetek), és már akkor 1.01-et írt ki.
Azóta nem nyúltam hozzá, csak az EDIT fájlt bemásoltam a save-be a peseditből.
Kamera ilyen még nem állítottam, ma megnézem.
Nem tudom, hogy ez tényleg 1.01, vagy csak a felirat. Minden esetre az 1.01 telepítése nem sikerül, a lentebbi okokból. Ha kell, akkor a szöveget is majd be tom tenni képként de az sima windows hibaüzenetnek tűnik. -
szorítsd le, illetve R2-vel lehet olyanokat amiről gif-et is beraktam
DE itt figyelni kell arra, hogy olyan szituációban légy, hogy rendes tiszta lövőhelyzet legyen, több szorongatva több védőtől, félig eldőlve itt nem valószínű, hogy pontosan fogsz lőni, ugyanúgy mint a való életben.
Legurított kapáslövésnél meg elég egy rövid gombnyomás még mielőtt odaér a labda -
Fatal error, ezen meg se kell lepődni :P -
akkor bocsi azt a választ nem találtam
a játék is 1.0.1-et ír ki?
mert nekem még most sem azt írja ki
kiváncsi lennék azzal az exe-vel menne-e a kamera állítás
egyébként az egész crack vita felesleges volt, hisz a jól ismert helyen 1-ei dátummal kint is van !
"Pro Evolution Soccer 2011 v1.01 (v1.1.0.0) [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE 01-10-2010
RELOADED" -
Balázs 17 #70166 közelről érdemes használni, főleg ha kapusra mész rá
a lövés és utána RT gombot (helyezett lövés) -
Közelről tényleg csak egy pöccintés kell. -
Di Maria oktat:
Amúgy a lövés dologgal én is néha bénázok, szemtől szembe a kapussal képes vagyok 3 méterről főlé rúgni 12-13 méterről...Messziről más megy a lövés, bár ott meg nincs szerencsém, mert rengeteg kapufát rúgok kintről...
Amúgy kipróbáltam az összes kommentátort, görögöt és portugált is beleértve, de nem elég hangulatos egyik sem, például gólnál még a hangsúlyt sem emelik fel, mondják ugyanúgy tovább a szövegüket, sőt néha egyszerre ketten is beszélnek...
továbbra is a spanyol a legjobb számomra, ott legalább kiabálnak ha gól van, meg a hangsúlyozás is megvan...bár az sem tökéletes persze -
Balázs 17 #70163 csak egy tizedmásodpercig kell megnyomni a gombot:P -
jolesy #70162 Nekem még mindig nem sikerült tudatosan egy jó lövést elereszteni o.O nemigazán jöttem még rá hogy is kell...képes vagyok 10 méterről fölédurrantani :[ -
Nem ment fel, írtam. Azt írta, hogy vagy a patch hibás, vagy nem jó verzióra akarom telepíteni (de ilyen windows szöveg). ill. az alap reloaded 1.01-esként indult, szal úgy tekintem, hogy már bennevan, és ezért nem futott le (orig exével sem - de lehet az orig exe sem volt jó, amit a reloaded feltett). :D -
köszi a visszajelzést -
nálam nem megy -
nem írtam le százszor csak a srác szerint jó vele és erősködik, és szeretném tudni másnál működik-e vagy mi a helyzet
másrészt csak segíteni próbáltam erre sértődötten beszólsz
most jobb lenne ha a korábban megbeszéltek szerint járnék el?
ugye arról volt szó, hogy rövid jelenet max 2 mega egész akció, 3 mega körül lehet
ha nagyobb akkor linkeljük -
Elfogadom a problémádat, de hiába írod le 100* ;) -
ezt nem hiszem, de köszi a beszólást
gondolom nemcsak nekem fontos, hogy lehessen az újabb patch-el is kamerát állítani
-
city of manchester stadium
[url]http://www.multiupload.com/V6N12IDIE8[/url
-
Még mindig gyorsabban betölti mint elolvasni az elmúlt 250 hszt ami csak arról szól neked miért nem 1.01 a játék és nem jó hozzá a camera patch... -
Pes2011 Songs list
dt02:
14: 50mila - Nina Zilli
15: L' Inferno - Nina Zilli
16: Aerious Light - Data
17: Armistice - Phoenix
18: In Your Arms - Destine
19: When I Grow Up - Fever Ray
21: Theo - Apples
22: The Law Of Life - Elite Force
23: Stop For A Minute - Keane Ft. K'Naan
24: Sweet Disposition - The Temper Trap
25: Celestica - Crystal Castles
26: The Reeling - Passion Pit
27: Cousins - Vampire Weekend
28: AIE A Mwana - Black Blood
29: Dental Driller JABBERLOOP - Soft Lipa
30: Marcha De La Vida - Balkan Beat Box
31: Roda Piao - Azymuth
32: Poira - Democustico
33: Die tomorrow - Coldrain
34: Crystalised (Rory Phillips Remix) - The xx
35: Head first down - Whitley
36: Sleepeater - Shihad
37: Wumbanzanga - Konono
38: Microdancing - Babasonic
44: Konami music (Tech Funk)
45: Konami music (Advertise)
46: Konami music (Maximum hop)
47: Konami music (Ball of revenge)
48: World Beat Dance - Dan Stewart
49: Adrenaline - DaFuzz
50: Mood Control - Ignacio "Nacho" Garcia
51: To A Perfect end - Nobuko Toda
52: We are one - Nobuko Toda
53: Evolution - Nobuko Toda
54: Victim Ora - Nobuko Toda
55: V1 - Nobuko Toda
56: Konami music (Royal Road)
57: Konami music (Finale)
58: Konami music (Reworked,reuited)
59: Konami music (Berimbau beats)
60: Konami music (Peacock tail)
64: Konami music (Frogger)
65: Konami music (Gradius)
66: Konami music (Castlevania)
67: Konami music (Konami wai wai world)
68: Konami music (Twinbee)
69: Konami music (Mystical Ninja)
70: Konami music (Contra)
71: Konami music (Pooyan)
72: Konami music (Yie ar Kung Fu)
alll files are unnamed_... adx -
erre senki? -
szép, de ne ilyen nagyban rakd már be please
több mint három mega ezt simán 60%-osra lehetne méretezni vagy megvágni #70145-ben az egész akció kisebb méretű
így gondolom ezt például, másfél mega lett
-
már beraktam korábban a válasz az volt azt hiszem priviben, hogy túl gyors :P -
Rossi1 #70149 Grazie Mille!:) -
Ma esti finomság:P
-
Azért elég szép potya megint a kapus részéről :) -
Szilcsio #70146 Láttam valakinek ezzel is gondja volt:
AFS explorer tutorial
http://www.pes-patch.com/2010/10/afs-explorer-tutorial-by-hawke-how-to-patch-pes-2011.html -
az előreívelés már nem fért bele, ezért azt sárgával jelöltem, de a lényeg, hogy érdemes jól beállítani a taktikát, lásd itt a szélső védők mozgását támadáskor! :)
-
Szilcsio #70144 Bombonera Stadion (Boca Juniors)
http://www.pes-patch.com/2010/10/la-bombonera-boca-juniors-by-anhtaidatquang.html -
próbáljátok már ki nektek megy-e ezzel a kamera patch ő azt állítja nála igen
http://www.sendspace.com/file/immkr5 -
énse értem közben felrakta az exe-t azzal is próbálom, de a wide ilyen lett
-
dzsi91 #70141 vki estleg akkor tudna segíteni? mert pl ha megcsinálom az internek a régebbi csapatlogóját akkor photoshopban tök szép sima a széle amikor meg beteszem a gamebe ott tök recés a széle..gondolom roszul mentem el pedig szinpaleta módban mentem png ként -
A reloaded verzió elvileg csak így működik? (bármit állítok, nem megy ezzel a progival) -
dzsi91 #70139 azt vki meg tudja mondani h a real madrid hoz tartozo szám és betüstilus a dt0c-n blül meik bin? meg h amikor logot(pl csapat) készitek akkor miért recés a széle (photoshoppal). -
programot sorry -
A Peshungary-n itt a srác ezt írja
Sonic féle 1.2-es camera settings+ 19megás 1.1-es crack Itt van és mükődik
http://www.peshungary.hu/forumtopic.php?cikkid=2197
én vagyok béna, hogy a linken csak a porgarom találtam?
-
szval felment a patch?