81526
-
jolesy #70215 Szép estét!
Valami unlock OF van már a játékhoz? Van néhány stadion elem amit meg lehet "venni" -
Sokszor van gamepados kérdés mindig a régebbieket ajánlja mindenki, hát szerintem ez jobban megéri
LOGITECH Játékvezérlő Gamepad F310
bruttó 6 953 Ft például
és hogy miért az itt olvasható
http://prohardver.hu/tema/fifa_11_mar_elorendelheto_az_576_ban/hsz_714-714.html -
hát nálam is így van MegaLink könyvtár és azon belül Slot0\dt04.img\ -
már kettőt kilinkeltem ide
ma jött egy harmadik -
mond egy hozzászólásszámot -
dzsi91 #70210 a mezekhez való betűk és számokhoz nincs vmi szabály? mint az arcoknál h mondjuk az arcnak a binje+4301(ezcsakpélda).mert így elég sz.r h nemtudom a mezszámokat meg a betűstílusokat hozzáadni a mezekhez -
dzsi91 #70209 nálam csak annyi volt a gond h nem a pes 2011 főmappájába nyomtam a megalinkes fájlokat hanem csináltam azon belül egy külön mappát neki -
Már csak egy normális igazolás patch kellene, semmi más! -
ezt cáfolnám, mindig válaszoltam!!!! nézd csak vissza, én visszanéztem :P -
midian #70206 üdv
Nálam kifagy a játék ha pl bl nél a stratégiát szeretném beállítani.
Ezt mi okozhatja?
A játékot nem patcheltem csak a camera van fenn .
-
akkor írd le hogy hátha másnak is ilyen gondja lesz -
dzsi91 #70204 ja jó megodódott azért köszi -
nálam így van
F:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\MegaLink\Slot0\dt04.img\*.*
a multi egyébként sztem több patch támogatása -
Végre kezdek ráérezni az új lövés- és passzrendszerre :D -
dzsi91 #70201 hát a pes 2011 mapájába másoltam bele egy külön mappába a megalinket -
ez is pes fórum és az is pes fórum én fifa fórumba nem irogatok idén fifa fikázást
illetve csak olyat pl mint amit most tapasztaltam hogy a kapus keze a labdába ér mikor megfogja kirúgásnál -
jó helyre másoltad? -
dzsi91 #70198 ja és ez mit akar jelenteni?
2. Megalink support multi patch pack, just store to slot0, slot1…etc. -
dzsi91 #70197 nekem az a gondom hogy amikor elinditom ezt a megalinket kiírja h insert disc mintha nemlenne crackelve...pesedit patch rajta van gondolom annak az exe-jére kel ráraknom a megalinket de hogy? -
Működik, bár elsőre kifagyott!
Viszont csak az unnamed_*.bin -t veszi be, semmi mást -
Balázs 17 #70195 nekem is hasonló volt, csak fordítva.. én lőttem gép kézzel védett szögletre:) -
bár itt épp jól jártam, a következő részben ezzel már kéne kezdeni valamit
bár, amíg nincs értékelhető kézilabda szimuláor...
-
Neoncsoves #70193 egyébként egyet értek, hogy a kapusok jobbak pesben :) de a FIFA-t így 1in1 nem írnám le -
én is az olaszt használom - most már, hála neked - de néha azért elalszik és későn eszmél, hogy ordító helyzetben vagyok. de amikor nem alszik el, akkor tényleg nagyon jó! ajánlom mindenkinek! -
persze jók a kapusok, reális, hogy a gyengébb csapatoké többet hibáznak, aztán erre még is csak a negatív kritika érkezik itt :)
amúgy egyetértek a sráccal -
Neoncsoves #70190 ebben az írásban is eléggé érezni a burkolt fikázást és az elfogultságot. hogy várjátok el, hogy a fifa-s rajongótábor befogja, amikor egyesek ilyen elfogult szarokat írogatnak PES-es oldalról? -
Na végre valaki érti amiről beszélek :)
"Annak marhára örülök ezen PES-t játszva,h a kapus az szenzációs lett... De tényleg. Az első foci játék a PES 2011,ahol marha jól véd a kapus,és reálisan a rosszabb kapusok csinálnak 1-2 hibát meccs közbe,pl: rossz,ütemtelen kijövetel,s elvétik a labdát,amire ha számítasz gólt szerezhetsz.
Megnéztem a linket,amit adtál Breki. Hallod én ezt magyarázom az összes embernek 5 éve legalább,h mi a töknek játszik 1 szar focis játékkal,és pláne,h mi a fenének isteníti azt,mikor van sokkal jobb ??? A tudatlanság homálya sajnos rajtavan a PES-en is sok foci fan-nál. Rengetegen nem is ismerik a nevét a játéknak,csak a FIFA-t sajnos... Én megnéztem az idei FIFA-t is. Tényleg jobb lett,mint az elődei,tényleg kiemelkedőbb,de a PES-nek még enyhén szólva sem érhet a nyomába...
Ilyen korrekt,gyors csapattal,mint a PESEDIT szinte valószínűtlennek tartom,h vki tartósan elégedetlenkedne a licenszek miatt... " -
igen elég egyszerűen használható, de még cuccot nem raktam bele -
lövéshez taktikához select-el
-
MegaLink Tool by EPT (Kitserver for PES 2011)
Valaki próbálta már? -
Balázs 17 #70185 L+R lenyomva=műesés:D
szerintem azt a cselekhez lehet beállítani esetleg... -
Tessék:
Azért F a Select, mert azzal váltom a taktikákat!
(L2 mire jó amúgy?) -
a PES-hez kéne egy billkiosztás amivel toljátok akkor így mondom...régebben volt itt egy kép róla de nem találtam -
nálam 1.01et ír és kamera patch nem megy -
Balázs 17 #70181 xbox controller -
midian #70180 Sziasztok tudnátok ajánlani valami jó gamepadot .
Pes miatt vennék .
Logitech dual action t néztem eddig
-
talán ha a fifa topikba benéznél -
egy "fifás" bill. kiosztást tudna valaki linkelni? -
Nah már van kitserver féleség:
megalink-for-pes2011-by-ept -
Ok. :) Bár szerintem ugyanazt a reloaded verziót töltöttem le, mint sokan mások. :))
Aztán lehet full kamu az az 1.01... Nem tudom, ezt hogy lehetne megtudni, máskor legalább 1 plusz labdát betesznek a patchbe. :P