81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Szilcsio
    Ezt kérdezte valaki nemrég mikor lesz pecs itt van írva:

PESEdit.com 2011 Patch 0.2 - Work In Process

NEW FEATURES #0.2 (as of 06/10/10)

* Complete Bundesliga (All added players with PSD stats, correct appearence and boots, ALL teams with correct squads, numbers, lineups and fan colours, added Werder Bremen and Bayern München to 'Bundesliga' league)
    * Correct player names for ALL unlicensed National Teams
    * Fixed ALL transfers and squad numbers for Premier League, Ligue 1, Serie A, Eredivisie and La Liga (only transfers with existing players, no players added yet, wait for next version)
    * New faces (Barrios, Diego, Dzeko, Özil, Pato (changed back to KONAMI default))
    * New kits (Almeria, Besiktas, Cluj, Espanyol, Getafe, Hércules, Hamburg, Lecce, Leverkusen, Nürnberg, Rubin Kazan, Schalke, Wolfsburg)
    * Normalised songs volume to -1dB
    * Relinked a lot of faces (Arango, Asamoah, Ballack, Barrera, Beasley, Beck, Castelen, Farfán, Gentner, Halil Altintop, Helmes, Ivanschitz, Metzelder, Odemwingie, Pander, Pliatsikas, Rolfes, Schäfer, Simunek, van Nistelrooy, Westermann, Zé Roberto, Ziani)
  • Breki33
    rumblepad 2-esem van,
    ugye mint akkor írtam is szét kellett szednem és saját kezűleg megjavítanom, hogy egyáltalán jól menjen, én ha veszek biztos az újabb javított verziót veszek 6000 körüli áron
  • Szilcsio
    Jah !

PC játék
    Bolti ár: 9 990 Ft
    Internetes rendelés engedményes ára: 8 990 Ft
    Kedvezmény: 1000 Ft (10%)
    És szállítási ktsg: 990.-
    Akkor ebbe mi a kedvezmény ? Mondjuk igy is 1000-el olcsóbb.
  • Szilcsio
    Breki ! Amióta van pes pc-re és szó volt a padokról én azóta vettem Logitech Rumle 2-őt 1x cseréltem, de azt is azért, mert ráömlött az icetea és azóta is az van. Sztem ez a legolcsóbb pad és tökéletesen lehet vele mindent csinálni.
  • Szilcsio
    Hát nekem más a tapasztalatom.
    Hátulról csúszol be egyből piros. Sárgát is elég gyakran ad.
    ML-be könnyű igazolni. A 10-be nem volt ilyen könnyű.
  • Breki33
    PES 2011 Camera Settings v1.3 by MxSoniC :

link

features:
    1. change Settings for Camera Type “Normal Close”
    2. change Settings for Camera Type “Normal Medium”
    3. change Settings for Camera Type “Normal Long”
    4. change Settings for Camera Type “Wide”
    5. change Settings for Camera Type “Broadcasting 1″
    6. change Settings for Camera Type “Broadcasting 2″ ( only Height )
    7. change Settings for Camera Type “Vertical Wide”
    8. change Settings for Camera Type “player”
    9. import PES 2010 Cameras
    10. restore original Camera Settings
    11. restore PES 2011 Cameras
    12. load and save Camera Settings from INI File

how to use:
    1. choose the 1.0 PES 2011 EXE or non DVD / cracked EXE
    2. open PES 2010 EXE File
    3. select the Type of Camera
    4. change the settings
    5. press the accept button
    6. save the EXE File
    7. have fun

thanks to:
    Master Master w!Ld@, 222, Ariel, Master goldorakiller, ninuzzu, moddingway Team, PSO Edit Team

changelog version 1.3:
    - add: PES 2010 Cameras

hotfile2 PES 2011 – Camera Settings v1.3 by MxSoniC uploading2 PES 2011 – Camera Settings v1.3 by MxSoniC

• AdaKiller
    ha valaki megvette az origit, írna egy rövid online beszámolót? pl anno volt 2-2 mód is, hoyg az visszakerült-e, illetve szerverek mennyire lagosak.pes5től megvettem midnet kivéve 2010et, és újra gondolkozok, ha online újra fain lesz. előre is köszi :)
  • Terminátor14
    Én ezt most máshogy látom picit :)
    Már ott tartottam, hogy írok ide valami nagyon cifrát, elküldöm a konamit melegebb éghajlatra, és törlöm a játékot, mert ilyen bűn gagyi valamivel én még nem játszottam! :(

Ez volt a BAL-mód gameplay-e utáni tapasztalatom.
    Aztán csak-csak rávettem magam, hogy elkezdjek egy ML-t is, és hát mit mondjak, ég és föld! :)

Persze még mindig nem tökéletes, de azért mégiscsak jó a BAL-hoz képest.
    A bíró nálam a kis odaszúrásokat is lefújta legtöbbször, olyat is, amikor nincs is esdeklős animáció...Ezt kicsit szigorúnak érzem.
    Az igaz, hogy keveset csúszik be a gép, de én már kaptam szabadot bőven. Csak a túl puhány bíró zavar picit :D
    Meg persze a kapus sem tökéletes, de valamicskét javult.
  • Breki33
  • usa911
    Hali !
    opt.file editor mikorra várható ?

Köszönöm !
  • Attlen2
    Ja és a master legue mod szerintem megközeliti simán a manager modot, sőt, a pesedit kiadta ezt a patchot,(2010-re) hogy vannak másodosztályos csapatok, nagyon jók...le a kalapall....
  • Buddy
    Ami nagyon szembetűnt nekem, hogy pl. azokat az odapiszkálásokat, amit a Demoban lefújt, azt a teljesben már nem teszi meg (amikor majdnem orraesik-animációval odébblökik) - namost ha labda van a dologban, az oké, de sokszor csak odébbpakol, ez normális esetben szabálytalan...a Demoban is az volt. Az ellenfél védekezése is más, nagyon keveset csúszkálnak be szerintem.
  • Breki33
    ez más kombináció

LB+A->Before Trapping Ball Y
  • Pethy23
    Nálam pont tegnap kapott a gép pirosat:D 25 meccs kellett ehez ami sztem reális is lehet. Sárgát 1-et többnyire ad meccsenként.
  • Pethy23
    Gondolom kényszerítő:D
  • Buddy
    Körbeolvasgattam más fórumokon és sajnos személyesen is tapasztaltam, hogy a játékvezetőket ismételten lebutították a teljes verzióra. A demoban több szabálytalanság volt, bíró is aktívabb volt, a teljes verzióban alig rúgnak föl és sokszor ez a pár szabálytalanság is büntetlen marad. Kicsit Pes2010 érzés...negatív értelemben.

http://forums.pesfan.com/showthread.php?t=233894

Lejátszottam már jópár meccset, a meccsenkénti szabálytalanság-átlag ilyen 1-2, Top fokozaton, sárga fényévenként egyszer, piros még nem volt (per ellenfél). A demóban láttam már mindent, már a harmadik meccsen lezavarta az egyiket, az emberem meg csak úgy röpült a levegőben, amikor lekaszálta.

Véleményetek és tapasztalatok mi ezzel kapcsolatban?

Köszi előre is
  • Breki33
    akkor most én kérdezek mi az 1-2 pasz?
  • Breki33
    9-es a rumblepad 2-esen
  • Hunor1
    sory de melyik a "select" gomb?
  • Gabe18
    Hm, CD Galaxisban már kapható? Státusznál azt írja...
  • Breki33
  • Breki33
    köszi a válaszokat !
  • Breki33
    lövés, manuál passz, knock the ball on
  • Pethy23
    cselezés
  • horpeti
    Az L2őt akkor mire lehet használni?
  • Pethy23
    Select gomb+R1 v R2
  • Danyi
    Btw, van már valami realizáló patch? Mármint valós csapatok+mezek?
  • Danyi
    Jaja, támadás védekezés én csak normálisan állítani nem tudom... :D
  • horpeti
    Főleg, hogy az ellenfelét sem látom. :D
  • horpeti
    Tudod, ez a támadás védekezés csík. meg ott jelenik meg , ha be van nyomva vmi taktika. Mondjuk engem zavar, hogy nem látszik egész meccsen, megszoktam már. :D
  • Pethy23
    Mennyire helyezkedjenek feltolva a játékosok, legalább is nekem ez jött le az elmúlt évek során.
  • Breki33
    Meg tudja valaki mondani, hogy a bal oldali csík mit szabályoz pontosan?

• horpeti
    kamera patchet még nem próbáltam. :)
  • dzsi91
    valaki eltudja nekem magyarázni h kell mondjuk egy csapatnak a logóját elkészíteni h a játékban is úgy jelenjen meg nem pedig recésen vagy hibásan?
  • jolesy
    köszi
  • daver88
    jó, ok, most már látom melyikre várod a választ--> #69890...az nekem kimaradt :)

szóval, fifával nem keverem, mert ott nem tudok cselezni, mindig elveszik a labdát csel közbe :D

amit pedig abban a videóban csináltam, amiről beszéltem:

biciklicselt nem kell bemutatni, a hátmögött elhúzás azt ugyebár úgy csináljuk, hogy nyomod valamelyik irányt, aztán LB + bal analóggal kétszer arra az irányba amerre el akarod húzni...(le vagy föl)
    a harmadik része pedig a támaszkodólábbal való eltolás szintén egyszerű, LB + kétszer arra az irányba amerre mész bal analóggal...
  • tobias88
    na de mindegyiknél olvastam, hogy ez-az kimaradt
  • Hunor1
    hello.
    A taktikai beállításokat megcsináltam de nem tudom meccs közben aktiválni...Valaki írta hogy a select gombbal kell kiválasztani de -szégyen - nem tudom melyik a select gomb..:S
  • ProEvoFan
    az idei PES2011-et végre a nagy online magazinok is jól értékelték!!!
    több pontot kapott mint a fifa 2011:P

PS3 9 pont
    X360 9 pont
  • dzsi91
    http://www.pes-patch.com/2010/10/extra-content-unlocker-1-0-1-0-by-222.html

ezzel fel tudod oldani a GP-ért megvvásárolható elemeket