81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Terminátor14
    Ki se próbáltam :) Tuti valami kombó, rögtön visszaadja vagy ilyesmi.
    Holnap talán meg tudom venni a gamepadot, és akkor beszámolok.
  • Breki33
    hát de a kényszerítő az amikor L1+passz-t nyomsz ez meg a command listben egy három gombos combinácio
  • Terminátor14
    Semmit nem tudok, demóval 2,5 meccset játszottam, itt meg csak szórakozom :D Nincs cselezés, pontatlanok a passzok, szal így nem igazán tudok játszani...

Igen, szerintem ezzel feleslegessé válhat a manual passz.
    Sztem a demóban is ilyen volt :D

1-2 passz az a kényszerítő, hogy pontosan milyen és mért ez a neve, azt nem tudom a fenti okokból kifolyólag :D
  • horpeti
    Bal analóggal adok irányt a passzoknak, lövéseknek, mozgásoknak, mindennek.
  • Breki33
    bal vagy job analóggal adst irányt?

ha jobbal az elég kényelmetlen hiszen meg kell nyomnod a 4-es gombot aztán elengedve rögtön húzni a kart
  • horpeti
    A középkezdéses engem is idegesít :D

Meg még a passzt én se érzem, pont azért, mert megszoktam, hogy elég a játékos irányába tolni a kart, és megy neki a labda, de itt sokszor nem. Főleg a kiugratósnál, az úgy működik kb. mint a manual passz (kivéve ha ember irányába tolod, mert akkor mintha észlelné, hogy neki akarod, és akkor viszonylag jól elépasszolja, gondolom a passz tudásához mérten). Viszont ha nem "detektál" targetet, akkor lövi amerre a kart húztad...
  • Breki33
    ja csak gondolom gamepadon érzékenyebb, meg nem tudom melyiket veszi a bal vagy jobb analógot

de akkor ezzel tulajdonképpen majdnem felesleges a manual pasz

és akkor a demoban miért nem volt ilyen?

egyébként te se tudod mi az a 1-2 pasz?
  • Terminátor14
    Nálam is full automatikus.
  • Terminátor14
    Persze, és arra is megy.
    Így már lehet keresztbe, mindenhova passzolni :) Talán még azt is lehet választani (ezt majd csak paddal tudom tesztelni), hogy a játékos "fölött" vagy "alatt" menjen a labda :D

Meg volt egy 70 méteres keresztlabdám, tökéletesen ember elé kapásra :) Kár, hogy Etoo mellé lőtte.
  • Breki33
    hát én direkt nem nyomtam és elindult
  • Breki33
    arra nyomod a nyilat amerre szeretnéd, hogy passzoljon?

eddig nyomtam a kiugratást és általában jól adta
    érdekes, hogy a demoban is

Szerencsére engem a nevek nem zavarnak, csak az hogy félig lehet csak levenni vagy legyen vagy lehessen mindenkinél egységesen.
  • Fyrex
    nem automatikus nálam a középkezdés, csak ha nem várod meg hogy fújjon a bíró, és elkezded nyomkodni, akkor elrontod :)
  • Terminátor14
    Most fogok padot venni, mert billel játszhatatlan, de nekem bejönnek a passzok, a kiugratós is. Kicsit talán túlzottan is érzékeny, de éppen ezért nagyon pontosan lehet adni a lasztit.
    Szerintem jó, bár mondom, még nem tudok teljesen objektívan nyiltakozni.

A középkezdés és a nevek engem is idegesítenek, utóbbiak nagyon,
  • Fyrex
    ja a videóra akartam soz
  • Breki33
    na ezek nem tetszenek nekem

középkezdéskor első passz automatikus minek miért?
    sokszor nyomom kezdésnek a paszt és egyből eladja mert az a második

a neveket ha leveszem csak az én játékosaimról veszi le az ellenfélnél rajta marad

vhogy fura nekem a kiugratos pasz vhogy sosem oda megy ahova kéne van amikor szinte kapura rúgja

mi a tapasztalatotok lehet jobban érzékeli ennél is az irányt?
  • daver88
    sztem nem nekem címezted :)
  • Fyrex
    szép gólok, csak kicsit szemet szúr, hogy az ellenfél csak nézelődik a pályán...
  • Pethy23
    Hidd el számít... Ellenem olyan támadásokat szokott szervezni hogy csak nézek.
  • horpeti
    De legalább nem az van, hogy top playeren a leggyengébb csapattal is ugyanúgy adogat az ellen. :D Mint 2010ben..
  • horpeti
    Ja, top playeren játszok ilyen ligát. Jól van Reál Madriddal vagyok, és béna az ellen, de a top player gyakorlatilag semmit nem csinál. Nem csak hogy támadni is iszonyat gagyin támad (lassan, simán levédekezem), de még védekezni sem védekezik olyan húdedurván.

Ja, és nagyon nem számít, hogy Madriddal vagyok, mert olyan körülményesen passzolgatok (minden második félre megy ezzel a manuálos dologgal:D), szal furcsa, hogy a top player ennyire nulla. (jó persze annál jobb, mint amilyen videókat linkeltek regularon, nincs olyan, hogy szabadon viszem, csak nincs olyan érzésem, mint 2010nél , hogy lealáz, mert godmód). :D Viszont így meg nem nagyon tud semmit csinálni. De lehet azért van ez, mert gyengébb csapattal van.
  • horpeti
    Na, kipróbáltam kamera patchet, a 2010es kamerát.

Először beállítottam 1.01es nodvd crackre (mivel azt írja ki a reloaded), de nem működött. Ergo érdekes.
    Utána beállítottam 1.0s ra, na akkor tényleg a 2010es kamera volt, bár kicsi tmáshogy mozgott, de nem forgott. Van mit rajta csiszolni. :D

Kimegyek, cserélek 70. percben. Visszalépek újra forog a kamera. Érdekes. :)
  • Majestic01
    A szint Regular. És rövid, mert egyenlőre ennyit lőttem:D
  • Breki33
    szépek, de nálam az is akad és a feliratot pont a gólokra raktad középre
  • Breki33
    arra gondolsz, hogy hányadik percig mit játszon?

a cselkombókat L1+ R irányokra csinálja
  • Breki33
    en azt nem szoktam, hanem gyorsan veszem fel és belassítom úgy szebb és folyamatosabb és az avi kisebb
  • Balázs 17
    hát ez sok gól volt:ASD:DSA milyen szint ez?:O
  • Majestic01
    Üdv. Csináltam videót a legszebb góljaimról. Ítt jobban is látszik.
    kommenteket várom szeretettel:)
  • daver88
    ez az a kép, amiből a középkezdésnél kiindul a kamera, és beáll a beállított értékre...:)
  • daver88
    valaki nem tud erre a kameranézetre beállítást mondani??? mert nem sikerül egyszerűen ilyenre megcsinálnom...:(

KATT
  • horpeti
    Ízlések és pofonok. Nekem a nem forgó jött be. :)
  • Gabe18
    Hát mivel olyat én még a demóban sem csináltam igy ezt a kérdést passzolom...
    Sőt egyelőre ott tartok hogy a taktikai beállításoknál szeretnék rájönni hogy a "managemant edit" részen azok a szép szines csíkok mire jók és ott mit lehet állítani, mert fogalmam sincs.
    A kézikönyv 20 oldalban tárgyalja a legalapvetőbb dolgokat azt annyi, úgyhogy attól már nem leszek okosabb.
  • tobias88
    ,akkor nyisd meg a Jasv Animation Shop 3-mat. File->Open...és kiválasztod a videót.(Ide) ha túl hosszúra csináltad a

ide jön az, hogy minden 2. framet olvastass csak be, esetleg 3.at
  • Breki33

"-Először is, szükséged lesz két programra: Fraps és Jasc Animation Shop 3.
    Indítsd el a Frapset,és tedd kis méretre.Indítsd el a FIFA 08-at,itt pedig töltsd be az elmentett visszajátszásodat. Beállíasz egy megfelelő kameraállást(a legjobb az, ha kicsit ráközelítesz a játékosra és a labdára),utána pedig az általad animálni kívánt jelenettől kezd el lejátszani lassan. Amikor elkezdődne a lövés,vagy a csel,vagy akármi,akkor nyomd meg az F9-et úgy,hogy közben a lassú lejátszás még menjen. Ha a labda a hálóban landol,vagy ha a cselnek vége,akkor nyomd meg az F9-et mégegyszer. A gólod bekerült a C:\Fraps mappába egy avi fájlként. Ha nem szeretnéd gif-be átalakítani,akkor csak simán feltöltheted a youtube-ra,vagy ha csak magadnak mentetted el,akkor hagyhatod úgy is,ahogy van.
    Ha gif-be szeretnéd elmenteni,akkor nyisd meg a Jasv Animation Shop 3-mat. File->Open...és kiválasztod a videót.ha túl hosszúra csináltad a videót,előfordulhat,hogy sokáig fogja tölteni(egyébként ilyenkor érdemes mindenféle programból kilépni,mert a program nagyon RAM-igényes).
    Ha betöltötte,akkor válaszd ki a Crop nevű eszközt(balról a 4. az eszközök között),és jelöld ki a lényeget. Ezután érdemes végigpörgetni az egészet a csúszka végighúzásával,megnézvén a képkockákat,hogy minden lényeges dolog belefért-e a kijelölt részbe. Ha igen,akkor nyomjuk meg felül a Crop gombot(Options... mellett), ha nem,akkor még kedvünkre alakíthatjuk a kijelölést,zsugoríthatjuk,széthúzhatjuk,mozgathatjuk,stb..Ha a croppolással megvolnánk,akkor jön a kép lekicsinyítése. Animation\Resize animation,és itt állítsuk be kisebbre a méretet(érdemes minél kisebbre állítani a Widht-et,kb 200-250-re,ha fekvő képről van szó), ezután pedig már csak a mentés és az optimalizálás van hátra.Files->Save as...,itt a fájl típusát állítsd gif-re.Mentés gomb, majd most jön az optimalizálás. Ez azért kell,hogy rontsunk az animáció minőségén a kisebb méret érdekében(fórumukon nem nagyon szeretik,ha 1 mb-nál nagyobb gifeket raksz be),én a kettes szintet szoktam választani(alulról a második),aztán tovább gomb,és utána még további 2 tovább gomb,a legvégén pedig megnézhetjük,hogy mekkora lett az elmentett gifünk mérete. A gólunkat mostmár más is megcsodálhatja gif formájában.

És ne feledd!Készíts minél több animációt,gyakorolni kell, hogy a lehető legszebb gifeket tudd megcsinálni kis méretben."
  • Breki33
    a saját cselkombókat lehet használni?
  • Gabe18
    Multi része megy. Kb. olyan szintű mint a múlt évi. Előfordul némi lag, de szerencsére a 2008-as borzalomtól messze van. Igaz eddig 3-ból 3-nál is vörös kapcsolatot jelzett, úgyhogy ez a "legrosszabb" lehetőség, de igy is teljesen játszható volt.
    De a játékmenet nagyon jól kijön a multi meccseken. Legalábbis az eddigi 3 lejátszott meccsemen szinte elő sem fordult hogy egy játékos 30-40 méteres sprintekkel kerüljön helyzetbe, az által hogy a "ő a sztár játékos akkor ő a gyorsabb". A labdát is elég könnyű elveszteni, megy a lökdösödés ha utolérik. stb... Tehát sokkal inkább a passzjáték kerül előtérbe.
    Ami nem tetszik hogy a demóhoz képest a bíró jóval engedékenyebb, többször az egyértelmű rossz becsúszásra se adott lapot. Viszont legalább hátulról becsúszás az lap volt kettőből kétszer.
    Úgyhogy eddig pozitív, az már kevésbé hogy 3 meccsből egy döntetlent sikerült csak kihoznom.
  • Szilcsio
    Én a 0.1-et használom és jó vele minden.
    De tettem uj edit.bin mert az igazolások nem voltak még jók benne.
    De a 0.2-höz már van pdf.
    Sztem pár nap és kész lesz
  • Attlen2
    HEllo azt nem lehet vhogy beállitanni, hogy a játékos nevek és állapotjelzések a radar két oldalán legyenek?
  • daver88
    Adebayor egy pattanás után felívelés után kilőtte a hosszút:

• tobias88
    azt hittem replaynél mondod, bocsi
  • Majestic01
    leszedtem a progit, kicsit bonyolult ez nekem:D