81526
-
Majestic01 #70456 Ezt hol lehet megnézni? -
Balázs 17 #70455 én se nyomtam még sokat, mert nem igen szeretek gép ellen játszani... de itt egy kis érdekesség, ami bizonyítja, hogy nekem, mint ősrégi PESesnek menyire nem megy...
-
Majestic01 #70454 Értem mit mondasz, de én csak annyit mondok, hogy szerintem nehezebb fokozaton ugyanúgy lehet lőni mint könnyű szinten. Annyi a kül, hogy nehezebb eljutni az ellen kapujáig:D de ha távolról lősz, és jól.. az mind1 szerintem milyen fokozat, ha jól lőtted, kapura megy és lehet hogy gól.
Én sem akarok késő este veszekedni, alapból nem vagyok olyan ember. Zárjuk le, és jó game-et mindenkinek:)
Ha én voltam tényleg hülye, akkor elnézést! -
Gratula! Szép gólok, bár a zenét nem szeretem:)
Ettől független én azért igazat adok Majestic-nek, mert tény, hogy nehezebb fokozaton jobban játszik az ellen, de a kapus szinten nem lehet nagy a különbség. Szerintem az is fura állítás Terminator14 részéről, hogy nehezebb szinten kevesebbszer találod el a kaput... én se érzékeltem hasonlót... -
Látszik, hogy fifáztál :D
Nem nyugtatom magam, valami probléma van a felfogásoddal. És ne védekezz már folyton, nem mondtam, hogy nagyképű lettél volna, nem tudom, hogy mi a bajod.
Annyi a lényeg, hogy az új játékban én nem tudok lőni...
Nincs jó távoli lövésem. Nagyjából 20 meccset játszottam eddig, nem lőttem távolról gólt, még veszélyes távoli lövésem se nagyon volt. Talán egyszer 17-18-ról lőttem egy gólt, de az nem túl távoli ugye, minden más gól a 16-on belülről jött.
Erre most áttettem regularra, és 3/3 lövés volt gólveszéyes, egy óriási kapufa meg két beteg védése volt a kapusnak. Úgy, hogy csak simán vittem és 30-ról megnyomtam a d-t...Mindezt 40 másodpercnyi játék után.
Szóval igenis könnyebb :) Vagy szerinted akkor mi a lényege a nehézségi szinteknek? Regularon nehezebb? Vagy ugyanolyan az összes szinten?
Na ez az, amit te sem gondolhatsz komolyan...
Részemről befejeztem, jó sörözést. -
Majestic01 #70451 Ja, azt nem írtam. Szerintem a könnyű és erős szinten annyi a kül, hogy az ellen jobban taktikázik, (támad) és jobban, (agresszívabban) védekezik, de a kapus ha jól lősz meg egy labdát távolról vagy szabadrúgásból akkor tökmind1. -
Majestic01 #70450 Most hazudjak, hogy esténként szeretek leülni gépezni, és sörözgetni?:D
Én annyit írtam, hogy regularon játszok, és ott lettek a gólok. Erre írták, hogy jó, de hát csak regular. Erre én mondom megnézem akkor már top-on, és a reálnak, ugyanúgy rúgtam 2-őt. Most ezzel nem nagyképűsködtem, nem is titeket nézlek le, csak azt írtam ami történt. Ennyi. Magadat meg nyugtasd azzal, hogy jobban adja kis szinten, mert te több éve nyomod, és ezzel nyugtatod magad vagy nem tudom. Én is több éve játszok focis játékkal, csak FIFA-ztam. 98-tól kezdve. -
Hát nyomhatod a sértődött szöveget, meg azt is ,hogy már 3 sörön túl vagy, a múltkor is jót röhögtem ezen :D
Úgy látszik most ez a menő :)
Számomra egyértelmű különbség van, szerintem más számára is. Ezen kívül persze logikus is, dehát mind1, biztos neked van igazad.
Sok szerencsét a következő videóhoz! -
Balázs 17 #70448 ennyi elég neked?:O (és ha nála van vmi probléma amiről ő nem tud?)
peshungary-n eddig többen mondták, hogy nincs lag -
Majestic01 #70447 Érdekes, de én nem is írok erre már semmit. Mindenki élvezze a játékot, azt jóvan.:) -
Nincs mit. Azért reméljük, hogy javul még a helyzet.
Breki: OKé, de én még nem láttam sehol :(
Kipróbáltam, sokkal könnyebbek a lövések regularon. 3-ból 3 kapura ment 8 perc (mmint a játékban eltelt 8 perc, szal csakorlatilag kb fél perc) alatt. Egy nagy kapufa, meg két óriási védés a kapustól :D Mindegyik 25-ön kivülről..
Innen eddig kaput se találtam gyakorlatilag :P -
GamingAccess Community Patch 1.10
GamingAccess Community Patch 2009-2011
Version 1.1 fixes MegaLink, the name of the EXE is not GACPLink.exe. This installation also automatically deletes the old GamingAccessServer.exe file. All kits are now working, Option File was updated (see below). The installer also has a new interface
Original idea:
Xavier Baez
Visual Basic programming, hex editing. Installer Creator:
Xavier Baez
GamingAccess team:
Shun Razer
Xavier Baez
Emsel
Arsenal4Life
Thanks to:
PES Stats Database (Naud, Norby)
All kit creators
All stadium creators
All face editors
utilities:
MegaLink - neogeo64
KitServer - Juce
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=25631 -
ha veszel kérdezz már rá a legújabb logitech modellekre kaphatóak-e -
Nem, csak azért adták neki a Top Player elnevezést, hogy a magunkfajta egós játékosok azt higgyék, hogy mekkora királyok :PP
Remélem holnap tényleg meg lesz végre a gamepad, aztán érdemben is tudok játszani egy picit :) -
azért valamiért csak nehezebb a Top Player, reméljük :P -
Majestic01 #70441 Köszi, megnézem holnap. Ma már sok volt a game. -
Majestic01 #70440 Nekem billel nagyon adja és minden fokozaton. Lehet nagyobb a tapasztalatod, de próbáld ki, beginneren se fogsz távolról nagy gólokat lőni. Ha meg igen, akkor az beakadna top-on is. Sztem. -
Rol3 #70439 R lefele gombbal lehet cselezni + irányt is kell hozzá nyomni. Én x gombra raktam, úgy pont kézre áll:) -
Rol3 #70438 Köszi, ennyi elég is, akkor mégse veszem meg. -
Szerintem meg én a pes3 óta játszom a játékkal, te meg tavaly még azt sem tudtad, hogy létezik :P Jóh, megint túlzok, bocsi, csak azt akarom mondani, hogy valszeg ezzel kapcsolatban több tapasztalatom van.
A régiekben így volt, ez 100%, meg logikus is, hogy könnyebb fokozaton sokkal könnyebben bemegy. Azért van így megcsinálva, hogy a 8-10 éves srácok is élvezzék a dolgot :D
Majd kipróbálom poénból könnyebb szinten, mert nekem most billel nagyon nem megy a lövés. -
Gabe18 megvette, az oldal alján vagy az előző tetején megtalálod a tapasztalatait. (nem túl rózsás a helyzet) -
Majestic01 #70435 bocs a hülye mondatokért, meg a szóismétlésekért, csak hát túl vagyok a 3.ik sörön:D -
Majestic01 #70434 Nem tudom, de top playeren nem érzek nagy különbséget. Nem fényezem magam, őszintén írok. Szerintem ugyanúgy beakad minden szinten, ha jól meglövöd. Előbbi meccsen a reálnak lőttem még egy gólt 35-ről. Fölvettem azt is. Szóval ugynúgy beakad minden szinten. Szerintem hülyeség, h beginneren beakad minden.... -
Rol3 #70433 Van valaki itt aki megvette és próbálta az online-t?
Érdekelne, hogy javult-e valamit.
Ha végre játszható lenne lehet gondolkodnék rajta, hogy megvegyem:)
-
Nah, végül ott a pont Terminél! -
Értem -
Kicsit el vagytok tájolódva, valszeg a korral jár :DD
Senki nem mondta, hogy gáz regularon játszani, vagy hogy mekkora királyok vagyunk mi top playeren, csak épp regularon a nagyanyámnak is beakadnak az ilyen lövések(érzitek a túlzást, ugye?, a védők is szarok, ergó azt csinálsz, amit akarsz :)
Most ezt nem bántásból írom, de annó amikor egyik haverom átjött hozzám, mutattam neki a pes-t (talán az 5 vagy a 6 volt), akkor ő ragaszkodott hozzá, hogy vegyem le neki a nehézséget 3*-ra (regular ugye), aztán azt néztük, hogy 30-ról lődözte a bombákat full kezdőként..
Erre toltam én is egyet regularon, nekem meg 40-45ről is beakadtak. Megnyomtam a gombot és bement, ilyen fifa szinten kb :DD
Lényeg a lényeg, regularon sokkal könnyebb gyönyörű gólokat lóni, ettől persze még nyugodtan lehet mutogatni, csak én pl nem tudom azt mondani rá, hogy hú de szép, ha tudom, hogy nincs benne az a munka, mint egy top playeren szerzett találatban. És őszinte választ kért a szerző! :P -
hát ezaz
egyenlóre pes, azt vettem észre az után könnyebb a fifa viszont fordítva kell 10 meccs belejönni
Kezdem érteni a fifásokat , hogy miért szidják, nekem se ment két napja
max egy egy gól és szinte csak döntetlenek aztán egyszer csak beindult.
Akiknek nem megy biztos a játékot kezdik okolni P -
Breki, idén FIFA vagy PES?:D -
Én is ezen gondolkoztam XD De inkább egyik se, csak nem tudtam kihagyni :D -
most beszóltál vagy nyaltál? :P -
mondjuk a fifas füvön többet tudnék javítani?
egyébként nektek nem fura, hogy a fifás topikba egyáltalán nem rak be szinte senki szép gólt?
még én raktam be kettőt :P -
Ígyvan, alázza le egy kezdő az öregróka, pro játékosokat, ezt nem hagyhatjuk!
-
"Túl hibátlan." Ha fűkészítésről van szó, ez jellemez téged is XD -
Majestic01 #70422 Na, fölvettem Top playerre a szintet, és Carrick-el 33M-ről szabadrúgásból akkora gólt lőttem Casillas-nak, hogy ihajj:D Úgyhogy lesz köv videó:D, és ezúttal már top player szinten:) -
Erről van szó, ha ez alapján kéne itélkezni én lennék a játékok istenkirálya XD -
Na ez elég jó lett bár szerintem a kép nem adja vissza
kopások is jók és fűnek is néz ki úgy néz ki mégis sikerült rajta javítanom :P
Addig elég is lesz míg nincs stadionlist
mondjuk a vonalazás kicsit erős lett túl hibátlan, de ez könnyen javítható
-
Szerintem is -
dzsi91 #70418 istenem nemtök mind1 mien szinten játszik?ettől nemlesztek menők h pro-k vagytok egy számítógépes játékban... -
de ő nem úgy vezeti a labdát ahogy te, pont erről beszélek
nem csak gyors futást kell nyomogatni aztán csodálkozni :P