81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Tomazoe
    A save mappában el van mentve pár visszajátszás!
    Kérdésem az lenne hogy mivel tudom őket megnézni?
    Mert eddig semmivel nem engedte!
  • penge96
    Majestic ne csináld már... senki nem azt mondta amire te gondolsz. Olvas el az én első kommentemet a videód után. Mi egyedül arra reagáltunk hogy szerinted nincs sok különbség a regular és top player között. Ne menjé' e! :D
  • Majestic01
    De, ha így lenézitek az embert mert rúgott pár gólt távolról regular-on (merthogy nagyon könnyű szerintetek )akkor nyomjatok 10 meccset azon a szinten és lehet adni linket a gólokról. Komolyan már megbántam, hogy csináltam videót, amit egyáltalán nem azért csináltam, hogy fényezzem magam, de itt mégis úgy vette 1-2 ember... ahelyett, hogy bíztatnák egymást az emberek, inkább leszólják más ember munkáját. Ezért tart is MO.
    Hiba volt nekem ide írni, ezért is elnézést, többet nem írok.

Jó játékot mindenkinek, én mentem sörözni.
  • Majestic01
    Hát eddig kb 15 meccset nyomtam MU-val top playeren és abból kétszer kaptam ki, és 2 X lett. Viszont rúgtam 2 gólt 30M felett. Mind 2-őt Casillas kapta, valahogy nem bír a lövésekkel:D. Föl is vettem majd csinálok videót.
  • penge96
    Alázzuk San Marinot :D
  • Balázs 17
    kikapcsolod az automatikus cselekvéseket a game plannél?
  • tobias88
    nekem megy a játék, folyamatosan nyerek, de sajnos a passz "bug" miatt
  • penge96
    Nah mivan, már nem akad be minden 30-ról?
  • Pethy23
    Gondolom csak is ezért, nem azért mert nem ment a játék:)
  • Majestic01
    Ugyan az a gondom nekem is. Az előbb így kaptam ki cirka 4-0-ra a reáltól. Kicsit idegesítő...
  • penge96
    Hát, én nem tudnám jobbra megcsinálni, de én inkább maradok a játékbeli arcoknál.
  • gabe paul logan
    Magyar válogatott (scannelt) arcok http://www.multiupload.com/VCOIZR8AY7

Előnézet

Telepítés:
    - ha fenn van a pesedit 0.2-es verziója, akkor a kicsomagolt save mappával írd felül a saját save mappád(Dokumentumok/Konami/Save)
    - ha nincs fenn a pesedit vagy más patchet használsz, akkor a kicsomagolt save mappában lévő face szót tartalmazó fájlokat másold csak a saját save mappádba (így viszont az edit fájlhoz tartozó szakállakat és hajstílusokat, felállást nem kapod meg és be kell töltened manuálisan a játékosok arcát)

:)
  • Breki33
    ezt beszéltük napokig nem írnám le újra

természetesen most beállítva meg a wide nem jó
  • tobias88
    miért fontos hogy az új exe legyen fent?
  • tobias88
    Sajnos a sokadik meccs után kezd idegesíteni a játék bénasága! A gép egyszerűen segíti a passzolgatást mind nekem mind az ellenfélnek úgy, hogy van amikor nem reagál a játékosom szándékosan és így nem tudom megelőzni azt a játékost akinek passzolnak, és pl a mostani meccsen ez miatt kaptam 3 gólt, mert nem tudtam megelőzni a lapost bepasszt az 5ösre...

A másik borzalmas hiba, hogy a kapus az egyik kapufától a másikig (ha jön egy beadás) kb 3-4 másodperc alatt ér át, ezért üres kapu van szinte az ellennek fejeléskor-lövéskor...

Esküszöm gondolkodom hogy visszateszem a 10es verziót
  • Pethy23
    PES 2011 DLC release in 12th October
    Posted by pes-patch On October - 8 - 20107 COMMENTS

Konami Digital Entertainment GmbH today announced the content of its first DLC for PES 2011, which will be available on 12th October.

Available free to PlayStation(R)3, Xbox 360 and PC-DVD users, the download will bring the player roster files completely up to date, while clubs that qualified for the UEFA Champions League Group Round, will be added to the game’s dedicated mode. A number of team kits have also been updated in line with their current use, and four more licensed boots have been incorporated.

The DLC also includes three new wallpapers featuring cover star Lionel Messi in the ‘Extra Content’ folder, and KONAMI will be releasing further updates during the coming year.

Remélem tényleg olyan keretet kapunk ami 100%-ig fedi a valóságot, pl. Josh McEachran a Chelsea-ben stb...
  • Breki33
    azért lehet mert visszaírta az 1.0-ás exe-re
    nézd csak meg a bal sarokban !

, teneked meg gondolom 1.2-es camerapatch van :-)

de ezt már rég elmondtam, és már az új exe-t is lehet állítani most kezdhetem újra
  • tobias88
    nekem eddig nem lehetett állítani a kamerát, most már lehet, szóval ne szídjad
  • Breki33
    hülye szar pesedit patch automatikusan átírta a beállított 1.0.1-es exe-met és kicserélte alap 1.0-ra rendes kameraállítások nélkül

frankó
  • tobias88
    Degenerált, Cingár, Béna, Aránylag jó, Süti
  • penge96
    Vagy nem is lennék olyan béna?
  • penge96
    Nah ez hogy lehet? Nektek is leírtam egy csomószor, hogy milyen béna vagyok, és tök gyengén megy az új rész (top player) erre tessék:

• Pethy23
    Semmit nem jelentenek, Amerikába ugye A+ az 5*, itt ha tetszik akkor az 5*=S 5=A 4=B 3=C etc.
  • Breki33
    azt tudom, csak a betűk pontosan mit rövidítenek az érdekelne

bad
    basic?
    average
    super?
  • Majestic01
    Másnak eddig nem volt olyan, hogy támadásnál, nem arra passzol amerre én nyomom. pl. nyomom a jobbra+le, hogy oda rúgja, de ezzel szembe maga elé gurítja csak a labdát. Elég idegesítő már.
  • Breki33
    vagy eléri a hosszún a tök üresen jövő
  • Pethy23
    Ez annyira kiábrándító:(
    Simán mellé ment volna...

• Majestic01
    Na igen, de tegnap már 4 meccset top playeren nyomtam, és mostmár csak azzal nyomom. Majd linkelem 1 hét múlva, és jobb lesz mint ez:D
  • Pethy23
    csak annyi hogy ez regular-on sikerült:)
  • Majestic01
    Köszi. Itt az enyém. Nem sok eltérések vannak:D
  • Terminátor14
    Ahogy a játékos tulajdonságainál is, olyan, mint egy osztályzat :) Szal abc szerint, csak ugye az s a legjobb, mint super :D
  • Pethy23
    Kb mint NBA-be csak itt nem A+ a legjobb hanem S

Legrosszabb talán az F lehet.
  • Breki33
    én még nem

ezt írják róla

"Nem kell fájlokat másolni csak felrakod és játszhatsz is és majd jönnek még a frissítések."
  • Breki33
    A betűk tulajdonképpen mit jelentenek?
  • Pethy23
    Itt az enyém szinte ugyan az:D

• Seva
    Sziasztok!

Valaki próbálta már, ez kompatibilis az 1.01 konami javítással?
    Online miatt vettem meg elsősorban...
  • tobias88
    Én a pes 3al kezdtem ( Az mindenkinek lassan ment? )

Play makingre és támadásra nem tudom, hogy kaphatok ilyen jót, mert egyáltalán nem megy a játék...
  • Breki33
    Ez valahogy jobban tetszik :O

• Balázs 17
    gallery->track records
    jó sok statisztika van ott xD
  • Terminátor14
    Kérlek legközelebb akkor utalj rám, ha tudod értelmezni, amit írtam :) Egy szóval nem írtam, hogy jobban véd a kapus nehezebb fokozaton, azt mondtam, hogy könnyebb lőni, könnyebb nagy gólt lőni :) Nem a kapus miatt, hanem maga a lövés folyamata könnyebb...
    Ebben az is benne van, hogy fogod magas és simán elfutsz x ember mellett, nem veszik el a labdát, várnak, nem támadnak le :D Így előtted az óriási terület, szabadon vagy, semmire nem kell figyelned, csak beállsz irányba, lősz és kész.

Remélem így már világos :)