81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Shevchenko
    Természetesen
  • Szilcsio
    Sheva megvetted ?
  • Breki33
    nem tudom jobb-e, de eddig hibátlanul működik
  • Shevchenko
    Ténleg jó most nem fagy le, szerintem ezt fogom mindig használni.
    Mégegyszer köszi
  • Danyi
    Anélkül meg eléggé nehéz a játék... meg lépést tartani a géppel...
  • Shevchenko
    Köszi.
    Ez jobb mit a kitserver mert még nemis hallotam rolla?
  • Breki33
    Már volt róla szó

http://www.pes-patch.com/2010/10/megalink-for-pes2011-by-ept.html

kitserver alternatíva
  • Shevchenko
    megalinkbe?
    mi az és hogy működik?
  • Tomy Lee
    Jelenleg én is őszintén így vagyok vele.Jó lett az új PeS de fifa nagyon jó lett:)
    Talán ez betudható annak is,hogy évekig csak a PeS-t játszottam azt most kell kis változatosság és fifa kivánló erre jelen esetben:)
  • Breki33
    én átmásoltam a megalinkbe és teljesen jó, kitserver még elég kezdetleges
  • laca70
    Szép gólok!
  • Breki33
    na eztse mondtam volna
  • Tomy Lee
    Mindig is rosszak voltak a hangok PeS-ben.Fifa verhetetlen hangok+kommentár terén
  • Rossi1
    Köszi.

• Shevchenko
    Valaki nemtudja véletlenül mi lehet a gond, mert felraktam a PESEdit_2011_Patch_0.2-öt és játékon belül mikor irja hogy nyomj meg a gombot kilép a játék exe hibára, de ha a kitserveren belül a managerbe nyomok egy detach-ot akkor jó, igaz akkor nemműköüdik a kitservers dolog.
    Valaki tudja mi lehet a megoldás?
    Elöre is Köszi!
  • Breki33
    Na megvan a Bernabeu -unnamed 138

• Breki33
    megalink-el

de kitserverrel is lehet
  • Rossi1
    Srácok a Chant patchet ti mivel tettétek fel? Én AFS eXpl-el, de nem nagyon szerintem nem működik, semmi változás...
    Tavaly kellett hozzá egy másik program is...
  • daver88

Első próbálkozás, szint: Prof...(ha minőségileg nem a legjobb, váltsd át 480p-be, még ezt ki kell találnom, hogy lehet szépíteni youtubra...)
    Csak finoman a kritikával :D
  • Pethy23
    Mert a gép csak nagyon ritkán sprintel ;)
  • Balázs 17
    mert elbaszta a konami!

kicsit túlzásba vitték ezt a fáradás dolgot, persze a gép 120perc alatt nem fárad el...vicces game:)
  • Danyi
    Hát, ami azt illeti nincs edző. Exhibition meccs. :) És félidőben hulla mindenki... Az előző részekben ilyen nem volt...
  • penge96
    Az edzések pont alatt a játékosok staminájára gyúrjál. Az is lehet hogy maga az edző alacsony szintű, vagy csak simán szétfuttatod a játékosaidat.:)
  • Danyi
    Köszi! :)
    Egy új kérdés... Sima meccset játszok. MU-val... Kb. a félidőben mindenki Staminája piros... :S
    Mi a gond?
  • Szilcsio
    Pont ez benne a jó.
    Életben mikor van vízilabda eredmény fociba?
    Jó van, de nem sokszor állandóan.
    Sztem pont ez benne a jó, hogy nehéz gólt lőni. Valósághű végre.
    Unalmas lenne mindig 12 gólt lőni mindenkinek sztem.
  • VRolee94
    Sziasztok, Xbox360-on hogy lehet a mezekre szponzorokat rakni? Mert még anno PC-n csináltam a 2009-ben úgy hogy képeket raktam rá de itt nem találom az xbox-os ban. Meg szeretném magamnak szépíteni a Liverpool-t, címer, mez.
    Előre is köszi.
  • penge96
    Engem az zavar egyedül a PES-ben hogy nem vagyok képes egyhuzamban termelni a gólokat :D Túl élethű lett, meg kell szoknom hogy nem tudok megverni egy Intert 12-3-ra...:D
  • fczolika
    Ha megengeditek egy kis vélemény az xbox 360-as játékról.
    Én pénteken vettem meg a játékot és azt kell mondjam majdnem tökéletes.Nagyon boldog vagyok,mert tudom idén nem fogom megunni a PES 2011-et!
    A grafika sokkal szebb,a gyepek valósághűen néznek ki,a stadionok(Bernaebau,Nou Camp stb csúcs),a kamera végre tök jó TV szerű és a játékmenet pedig teljesen olyan mint egy meccs, a szurkolói hangok is sokat javultak és a körítés no és a menü is gyönyörű.A zenék is tetszenek.Az egyetlen ami bosszant,hogy az angol nyelvű játékban megint csak angol kommentátor van benne...Na,megyek is játszani,üdv mindenkinek.Ja,a FIFA-t ne is említsétek,nem lehet a két játékot egy lapon említeni.Ég és Föld :)
  • Breki33
    Szóval az igazi meccseken se lő nz ellenfeled távolról hanem mindig becipeli a 16-oson belülre és ott próbálja csak berúgni?

Fifában a gép ugyanis ezt teszi
  • Breki33
    #70525...
  • penge96
    1. Tudtommal nincs.
    2.Szerintem idén nem nem lehet már. Egyébként nagy csapattal is van értelme...
  • Danyi
    Válasz? :)
  • Pethy23
    Használtam, de sose akkor amikor indít a gép és a védőm fele megy a labda:)
  • tobias88
    Vagy csak nem alkalmaztad eddig a R1+R2 billentyűt a régi verziókban
  • Pethy23
    Hát pedig kénytelen vagyok annak nézni, mivel nekem ezzel nincs bajom.
  • penge96
    Örülök, hogy vannak még magyar Newcastle drukkerek :)
  • tobias88
    6 éve játszom, ne nézz már amatőrnek...

Nem mozog a labda fele, mert elrontották tavalyhoz képest
  • penge96
    Nah, én most leültem és kb ugyanolyan bállítások mellett lejátszottam egy meccset a PES-sel és a FIFA-val, és úgy éreztem hogy a PES idegesít, míg a FIFA-t élvezem... nagyon gyorsan változik a véleményem, időbe telik még eldöntöm hogy melyik játék az igazi
  • Maxi
    Hali ! Üdv mindenkinek, nekem tetszik a játék amennyit játszottam, passz rendszert meg kell szokni de szerintem jó, most facepakokat várok Newcastllel játszottam és pár játékos érdekes Carroll is például :) De szerintem jó lesz ez a játék majd elkezdek lassan egy ML-t :)
  • Pethy23
    Cursor-Select Semmi-Assis és váltasz embert amikor felé megy a labda:)