81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Neoncsoves
    /off

pont a pacalt nem szeretem, szóval úgy tűnik nem csak játékok terén más az ízlésünk :D

/on
  • Shevchenko
    Isten őrizzen hogy megint belemenjünk, valakinek a PES jön be valakinek a FIFA.
    Én például a pacalt nagyon szeretem, te lehet nem
  • Breki33
    van de ez nem az

pl ha mindenáron hibákat keresünk az hiba szerintem, hogy becsúszással nem lehet igazán szépen szabályosan szerelni mert majdnem biztosan lefúja akkor is ha szabályosan tűnik csak ez esetben nem ad sárga laopt érte

most a rendes becsúszásról -ívelés gomb- beszélek mert van amikor másként rendesen elveszi
  • Breki33
    na inkább megcsináltam rendesen nem bírtam nézni hogy ilyen sötét
    ez speciel hiba :P

• Shevchenko
    Hát igen van a PES-be is nagyon sok hiba, talán még több is mint a fifánál, de sokkal nehezebb meg kiszámíthatatlanabb és pont ez a varázsa.
  • Breki33
    a kezdősebessége volt nagyobb és nem labdavezetés volt hanem megtolta üres területre maga előtt a labdát

rendes terelgetéses labdavezetésnél ne magyarázzátok már meg nekem
    hogy labdával gyorsabb mint labda nélkül :P

egyet kérek tőletek, please sose akarjatok fociprogramot írni
    és ez most tényleg független attól hogy melyik játék ez nem így van
  • Neoncsoves
    ne kezdjük megint ezt a beadásos-nem beadásos témát. nálam fifa-ban még semi-pro szinten is próbál középen betörni és gólt rúgni. tény, hogy próbáld beadásokból is, de nem olyan túl gyakran hogy zavaró legyen...
  • Shevchenko
    Kihagytad amit az 5 éves fiam is megálapított 4 meccs után hogy a legerősebb szinten csak beadásból rug gólt a gép, ugyanis megkérdezte töllem hogy miért csak így tud gólt rugni, mióta felraktam neki a PES-t a FIFA teljesen felejtős lett mert ott a gólok nem olyan sablonosak mint a fifánál.
    És gondolhatod hogy egy 5 éves gyerek még nemtudja hogy mi az hogy PES meg FIFA de izlése már van.
  • Balázs 17
    egy példa:
    t.henry labdával gyorsabb volt, mint nélküle és a leggyorsabb védők se tudták beérni, nem feltétlen azért mert qrva gyors volt, hanem mert a kiinduló sebessége is iszonyat jó volt
    és igen ez a pes legnagyobb hibája, hogy egy Clichyt 4méter előnyből beér egy noname védő is.. VICC!
  • Neoncsoves
    nem szoktam visszaolvasgatni nagyon, úgyhogy valószínűleg elsiklottam a 16oson rúgott gólokkal kapcsolatos dolgok felett.

FIFA hibái (amiket én eddig észrevettem):
    - Gyökér AI (akár társ, akár ellenfél)
    - Néha a bíró nem fúj be egyértelmű dolgokat, illetve piros lapos megmozdulásokat nem díjaz pirossal csak sárgával (10ből 1x kaptam csak arra pirosat, hogy utolsó védőként felrúgtam a labdát vezető játékost)
    - Labda fizikája nem olyan kifinomult mint a PESnél, de fényévekkel jobb mint a tavalyi fifáé.
    - Néha idióta a kapus (pl. ha ívelt indítást adnak szélről, és pont a kapufa belső részére esik le a labda, akkor a kapus nem lövésként tekint rá, ezért ki se mozdul a labdára. 2 napja kaptam 1 ilyen gólt a gépi ellenféltől)

Csodagólokat eddig nem észleltem, mivel nem vagyok túl nagy pro... bár nézegettem videókat, nem lehetetlen :)
  • Breki33
    na ez sem igaz

a szerinted Pes-esek írták pont a szerintük hibákat
    tehát nemcsak, hogy felfogni képesek, de szerintem még keresik is.

Te meg milyen fifa hibát ismertél itt el, sztem semmit :)
    Amikor kérdeztem a 16-oson rúgott gólokat meg nagyon kussban voltál :P

Egyébként most írtam, hogy hagyjuk már ezt a fifa pes állandó hasonlítgatós baromságot megint
    szó se volt a fifáról minek kevered ide?
  • Neoncsoves
    fociztam igen... de szerintem attól még egy labdát vezető játékos gyorsabban tud futni mint egy labda nélküli... persze ritkán van ilyen, de van. de igazából nem izgat, mert mindig a nagy PES fanok dobálóznak hogy a FIFAsok milyen "szélsőségesek" meg elvakultak, amikor a PES-esek képtelenek felfogni a játék hibáit, míg én, FIFAsként elismerem a FIFA hibáit :)
  • Breki33
    egyébként a fifa topikban is vannak ugyanilyen hozzászólások a fifával kapcsolatban , de ott inkább már nem is szólok

pl a múltkor a kiugratások elleni védekezést szidta valaki és annyira látszott hogy fogalma sincs róla hogy mi a rásegítéses védekezés mikor egyik játékos támadja a másik csapat játékosát másikkal a zónába helyezkedünk az indításra

kb egy nappal raktam be róla a videót ami van magyar aláírással is........
  • Breki33
    őszintén?

az előbbi hozzászólásod után inkább semmit
  • Fyrex
    te fociztál valaha? tudod mekkora sebesség különbség kell ahhoz hogy egy labdát vezető játékos gyorsabb legyen egy simán futónál?
  • Breki33
    hogy ne csak bombagólok legyenek

egy hatalmas egyérintéses csiki csuki ezzel vertem most meg az intert :)

• Neoncsoves
    akkor arra mit mondasz, hogy én már félpályánál lehagytam a védőt, de fénysebességgel fél mp alatt utolér, pedig nem éppen egy Roberto Carlos szintű emberről vagy Májkonról van szó
  • Breki33
    áh ez most fájt

nem az irányváltoztatástól leszel gyorsabb bki ne egy szót emelj ki
  • Breki33
    tessék?

ha a védő állva várja és a támadó lendületből eltolja mellette, dehogy nincs
    és pont hogy meg kell fordulnia és fel kell gyorsítania azzal nyer előnyt a támadő

• Neoncsoves
    plussz a valóságban én sem szoktam gyorsabb lenni attól mert irányt változtatok :D
  • Neoncsoves
    de ilyen nincs a valóságban... ha valaki gyorsan fut akkor gyorsan fut, akkor is ha a támadó után kell fordulnia akár 45fokot akár 0 fokot...
  • Breki33
    két példa amiről beszélek gyors irányváltoztatásos megtolás és a védő lemarad támadó rögtön előnyben van
    kb öt perc kellett hozzá

• dzsi91
    az extra content ben feloldott classic playereket hol találom??
  • Breki33
    szó sem volt a másikról

ez a mániátok
    vonatkoztassatok már el tőle hihetetlen ez már hogy csak ez megy fifa vagy pes
    mint a dedoban istenbíz

szó sem volt a fifáról mi a francnak most idekeverni

nb2-es szint talán megfelel hogy meg tudjam állapítani hogy valaki labdával lassabb mint a labda nélküli védő

én meg azt mondom, hogy szerintem tévedsz sokkal jobb lett
    a srác akit idéztem jól leírta
  • tobias88
    Mert te állandóan azzal jössz, és lehet azt is hiszed, hogy aki ezt szapulja, az a másikat szereti, pedig ez jóval jobb ez tény, de idén egy nagy nulla!

Apró dolgok tönkreteszik az egészet.

"nem csak nézni kéne hanem játszani is"
    Játszok is, de nem olyan szinten, mint amilyen szintű játékosokat kell szimulálnia a játéknak...
    (gondolom te sem olyan szinten játszol, ha játszol)

Élőben látott és tv meccsek százai után mondom, hogy a tavalyi közelebb állt a valódi futballhoz mint ez.
  • Breki33
    ezt most egy verseny?

kikapott :)
  • Breki33
    értem jön az elfogult duma :)

nem csak nézni kéne hanem játszani is
    én most is játszom fifával de ez most hogy jön ide?
  • Rossi1
    Köszi.

A Fifa más sztori 1000-szer leírtam!!! De a PES ben idén én sem érzek nagy javulást. Sőt mozgások és hang terén kikapott nálam a fifától.

A Játékmenet évek óta nem kérdés!!
  • tobias88
    Nem én vagyok a játékban... Nézz focimeccset és meglátod, hogy igazat mondok! Amúgy nem is csak az a baj, hogy nem futja le, hanem az, hogy a védő nulláról utoléri 2-3 mp alatt azt a játékost, aki elfut mellette! És ez megtolásnál is ugyan úgy jelentkezik (r1+r2)!

Hogyha tényleg komolyan gondolod amit írsz, akkor te már nagyon elfogult lehetsz! Én nem játszottam fifával 5 éve és most sem játszom, mert egy nagy nulla! De idén a pes lefele ment a szintet tekintve...
  • Breki33
    PES2011.exe (18.41 MB)

új kamera nézetekkel

http://www.multiupload.com/6ISKQJ21NR
  • Breki33
    Már mutattam korábban, de felrakom az exe-m akkor ha megint elszúrja egy ilyen telepítős patch akkor legalább meglesz.

A hivatalos fifa fórumon reklemálnak hogy pes gameplayt szeretnének fifa kinézettel.

De úgy dicsérítek a Fifat mutassatok már egy szép gólt legalább 20 méterről
    eddig egy ilyet se rakott be senki %
  • Breki33
    New Features of the latest version:

* Complete Bundesliga (All added players with PSD stats, correct appearence and boots, ALL teams with correct squads, numbers, lineups and fan colours, added Werder Bremen and Bayern München to 'Bundesliga' league)
    * Correct player names for ALL unlicensed National Teams
    * Fixed ALL transfers and squad numbers for Premier League, Ligue 1, Serie A, Eredivisie, La Liga and most of Others Europe (only transfers with existing players, no players added yet, wait for next version)
    * New ball (adidas 'Torfabrik')
    * New faces (Barrios, Diego, Dzeko, Özil, Pato (changed back to KONAMI default))
    * New kits (Almeria, Anderlecht, Besiktas, Cluj, Espanyol, Getafe, Hércules,
    * Hamburg, Lecce, Leverkusen, Nürnberg, Rubin Kazan, Schalke, Wolfsburg)
    * New music (3 songs, details below)
    * Normalised songs volume to -1dB
    * Relinked a lot of faces (Adler, Arango, Asamoah, Ballack, Barrera, Beasley, Beck, Castelen, Farfán, Gentner, Halil Altintop, Helmes, Ivanschitz, Jovanovic, Krasic, Metzelder, Odemwingie, Pander, Pliatsikas, Rolfes, Schäfer, Simunek, van Nistelrooy, Westermann, Zé Roberto, Ziani)
  • Rossi1
    Breki neked mik a kamrabeállításaid?

Felraktam a patchet és kb a kispadról mutata a pályát...

Ami engem zavar hogy a FIFA-ban nagyon jó a 360 mozgás és itt most érzem a hiányét. Egyébként ma játszottam vele sokat és kicsivel jobb a véleményem bár még mindíg fura az 2010-hez képest...
  • Breki33
    egyszer azért menj ki a pályára és nézd már meg mennyit futsz 100 méteren labdával és mennyit labda nélkül

pont ha így lenne akkor lehetne reklamálni !
  • DeDy
    Üdv.
    a kitserver 0.2 tartalmazza már az angol csapatokat? ( 0.1-et se használtam, ha abba már benne lett volna akkor gondolom a 0.2ben is )
    Mert a leírás ami van hozzá egy helyen mindössze ennyi.

"Új,mezek,új arcok,új csapatok,komplett bundesliga,új labda,és minden ami már a pesedit teamtől megszokott"
  • Breki33
    én erre mást írtam de úgy látszik hiába
  • tobias88
    Hát, nem tudom hogy sikerült ez a konaminak, de ez a játék egyre jobban kezd idegesíteni! Ha nyerek, akkor is a bugokat használom ki, és nem csak jobb vagyok...

Beadások 80%át a játékosom fejeli el mindig, esélye sincs a védőnek és Eto'oval ma kipróbáltam, hogy labdával le e tudom futni egy nagyon gyenge csapat játékosát, és nem, pedig a játékosnak (utólag megnéztem) 65ös speedje és 67es gyorsulása volt...

És erre írja azt valaki, mert nem tudsz játszani...
  • Breki33
    és persze a közönségen is
  • Breki33
    á hiába csináltam meg rendesen és szedtem ki a félpályát beárnyékoló részt nem jó mert a játékosokon az árnyék vált így is így csak eredeti árnyék lehet

Zambrotta-n látszik hogy már árnyékban van

• Breki33
    á Fifát csináltam a Pes-ből :P