81526
-
Úgy, hogy nem tudom mi bajotok a román kommentátorral, nem kell leszólni...
Másnak akár még hasznos is lehet. -
ott tesztelni tudod, hogy jó-e
nálam itt van a másik fülön
-
midian #70695 Huha
Ez az első padom .
Ott kell ahol mutatja a két kart keresztel ? -
This is for the TV Broadcast style lovers
No-DVD 1.01 Broadcast :
H = 130
Z(n) = 140
Z(f) = 130
and ...
No-DVD 1.01 Wide :
H = 190
Z(n) = 60
Z(f) = 190
-
Ez olyan baromság a tavalyiban így volt az árnyék a bernabeu-ban ahogy a füvön most kb Zambrottáig ahogy a közönségen is látszik
És nemcsak a füvön van ugye akkor árnyék hanem a mezek is árnyékba kerülnek sokkal kevésbé láthatóak szinte az egész jobb oldalon.
Még megnézem lcd-n de monitoron elég zavaró.
És ha a füvet cserélem nem megoldás, hisz az árnyék marad mint a képen.
Azon gondolkozom, hogy az egész stadiont kéne cserélni tehát Pes 2010-ből átrakni a jobb stadiont a Pes 2011-be
-
Egyébként az orsosz kommentárral találkozott már valaki? -
bekalibráltad újra?
ott már látszik szerintem, hogy rendesen működik-e
de érdemes egy másik gépen is megnézni
enyém mindenféle driver nélkül rendesen megy -
Ezt hogy érted? -
Srácok, azért nem kéne a színvonalat egy bizonyos szint alá adni...
midian: Próbáld meg a logitech oldaláról leszedni a legújabb drivert, hátha az segít. Aztán ha nem, akkor a vezérlőpultban kalibráld a gamepadod, hátha segít. -
gólnál üvöltenek mind a ketten :D amúgy kicsit gyenge a minősége, kicsit mintha recsegne, de amúgy nem rossz :)
bár nem értem mit mond, sztem hangulatos :) -
midian #70687 Driver nélkül is ,és másik usb bemeneten is a bal kar előre van nyomódva.
-
Neoncsoves #70686 cigány kommentátor nem lesz? :D -
Román kommentár, úristen 
-
Már van román kommentár is ! -
Wembley stadium & Villa Park Adboards (Not Pitchside)
Install as usual with AFS explorer.
[SIZE="4"]Download[/SIZE]
[URL="http://www.multiupload.com/6L747WVBSC"]http://www.multiupload.com/6L747WVBSC[/URL] -
driverrel és driver nélkül is ezt csinálja?
próbáld meg bekalibrálni, másik USB-be dugni és másik gépen is kipróbálni -
midian #70681 Légyszi valaki segítsen #70676
-
please vágjátok már le róla a szélén a feliratokat és nagyobb zoom-al készítsétek
nem kell ilyen kicsire átméretezni hanem a szélét kell jobban megvágni
illetve itt egyáltalán nincs crop !
ha felrakod az avi-t megmutatom, hogy gondolom
egyébként az alul lévő feliratokat a játékban is el lehet ám tüntetni
-
Hát nem látszik amit akartam, lényeg, hogy a passzt felpörgette, és úgy indította meg magát Rooney. -
Valaki csinált már ilyen szép mozdulatot? :-)
-
Hali!
Kellene nekem pár cucc a játékhoz (nincs időm visszaolvasni most, FAQ-t meg nem látok):
- Igazi nevek (csapat és játékos)
- Eredeti logók (csapatcímerek)
- Mezek
Ezekről vki linket esetleg tudna adni? Előre is köszönöm! -
midian #70676 Gamepad ügyben tudna segíteni valaki?
Néhány napja van meg a egy Rumblepad 2 .
Elindítottam a pes t és a kurzor a menüben elindult lefelé .
A settingsben ha falfalé nyomom a bal kart akkor nem mutatja a kis sárga nyíllal .Megnéztem a beállításokban ott meg a job oldali van lejeb mint a bal kar ,tehát nem középen áll.
Tudja valaki mitől csinálja ezt ?
-
dzsi91 #70675 valaki nemtudja h hogyan lehet face relinket csinálni hex editor nélkül?:S
szeretném a classic playerekhez hozzáadni a saját arcukat...de mivel még nincs editor így elakadtam.vki aki tud segítsen.
vagy itt a hex-es mod viszont ennyire jól nemtok angolul ha vki a lényeget eltudná mondani:
http://pesedit.com/forums/showthread.php?3033-How-to-relink-faces -
fczolika #70674 Valaki írta,hogy az idei PES nem lett jó.ÉN fordítva érzem.Minden szinten javult.A 2010-ért nem voltam oda,hiányzott benne valami.A 2011-ben megtaláltam a régi játékot.Imádom.Ennyi. -
DeDy #70673 Üdv, hogy a manóba lehet az új Pestben csavarni? Lövés után hiába nyomom az iránygombokat úgy száll a labda mintha zsinóron húznák.
Illetve a szerelés is érdekes, elvileg azzal kell amit ha lenyomva tartok a labdás játékos után eredek, de van hogy csak odafut és semmi, de van hogy valahogy elveszi, kéne még mást is nyomni mellé? -
-
nincs kedvem FAQ-val szórakozni, ha valaki megcsinálja akkor kirakom -
hát én meguntam semmi ilyen hozzászólásra nem fogok válaszolni ezentúl
én nem fogok 20*-ra elmagyarázni dolgokat
legalább több időm lesz játszani, az meg ha nem megy neki az ő baja engem nem érdekel
ez a privikre is vonatkozik ! -
igen csak én ott nem értettem egyet veled tehát mivel védtem a fifat elfogult voltam :P -
Rossi1 #70668 De ez a turorial jo, remelem lesz meg tobb is bar vedekezesben sok ujjat nem mondott.
Tanacs: Nem gondoltal meg ra, hogy raksz egy menupontot a bannerhez es ott lennenek ezek linkek osszgyujtve meg a FAQ? Akkor talan nem kene mindig valaszolgatnod. -
Rossi1 #70667 Akkor nem vagy...:) Olvasd vissza amit irtam, tisztelem amit csinalsz de neha csak az van amit te mondasz, mas meg lehet nem ugy gondolja. Ennyi ettol senki se nem jobb vagy rosszabb! Sot abban is igazad van, hogy gondolom jo dolog mozgat abban , hogy viszed ezt a forumot es le a kalappal erte. Csak nekem abbol van elegem itt is ott is (es tudom erre a valaszt) kulonbozo velmenyek utan rogton vita van mindket forumban. Ahelyett, hogy kulturaltan elfogadnank es meghallgatnank egymast. Ennyi... De ezen nehez is lesz valtoztatni mert eberfuggo... Lehet irhatunk ra egz Patch-et. -
Ja ja, de én soha nem szaroztam le a fifát csak emondtam pár híbát amit egy 5 éves gyerek vett észre 2 óra játszás után, mert gondolom unta hogy a gép csak beadásból tud gólt rugni, de azért még jó lehet a fifa csak nem nekünk
-
-
First PES 2011 DLC
Konami Digital Entertainment GmbH today announced the content of its first DLC for PES 2011, which will be available on 12th October.
Available free to PlayStation(R)3, Xbox 360 and PC-DVD users, the download will bring the player roster files completely up to date, while clubs that qualified for the UEFA Champions League Group Round, will be added to the game’s dedicated mode. A number of team kits have also been updated in line with their current use, and four more licensed boots have been incorporated.
The DLC also includes three new wallpapers featuring cover star Lionel Messi in the ‘Extra Content’ folder, and KONAMI will be releasing further updates during the coming year.
-
na ezt most már tisztázzuk
miért is vagyok elfogult?
fifás fórumokon ugyanígy leírom ezeket a dolgokat fifával kapcsolatban is, persze inkább másik fórumon nem az ittenin
Itt egy csomó dolgot leírtam ami nem tetszik és valós hiba
sose mondtam, hogy tökéletesnek tartanám a játékot ezenkívül pl leírtam, hogy lenne jó szerintem a csel kombo rendszer a mostani helyett.
és akkor miért is lennék elfogult azért mert nem tud lőni és esetleg elmondom, hogy kéne? Pont erről beszélek ha én erre nem reagálok
sose jön rá, hogy esetleg van valami oka ennek és, hogy miért van.
DE ettől én persze elfogult vagyok :-)
Érdekes módon régebben meg Pes-esek vádoltak itt pl azzal hogy elfogult
vagyok a fifa javára, ez azért érdekes dolog, évekig voltam az aktuális fifa fórum házigazdája pl itt is :P
Szóval hagyjuk már ezt a elfogult dumát, engem az zavar ha valaki megalapozatlanul szarozz vmit ugyanígy zavart pl Sheva beírása is a fifa topikban mint itt a lövés szarozása. Mindkettőnél ezekre reagáltam. -
Rossi1 #70662 Jo neked...:)
Mondom, hogy elkezdtem, nem is egy Mirror-rol de gyiken sem tudtam leszedni.
Valoszinuleg tegnap volt valami a netemmel, majd megprobalom megint.
-
dehogy senki
meg tudom nézni pontosan hányan szedik le és azt is, hogy melyik országból
egyébként kb 8 mirror van és nálam közvetlen link is ahonnak 500kval jön
-
Rossi1 #70660 Jol van hagyjuk, de Breki fogadd mar el, hogy neha masok mast is eszre vesznek vagy lehet nekik az nem jon be. Ennyi!
Tisztelem amit csinalsz, de neha elfogult vagy...
Ami a taktikat illeti, nos en nezegettem, de eddig meg nem talatam semmi eget rengeto dolgot amit nem allittotam be. Atfutom megint, a csuszkakat ugy erted amike a compactness, stb resznel vannak? -
Rossi1 #70659 Senki, mert nem lehetett let0lteni. Legalabb is nalam kurva lassu volt es a vegen meg is akadt.:)
De majd meg probalkozom. Allitottam a kameran egy kicsit azota jobb de kivancsi vagyok a tiedre.
-
A becsúszással kapcsolatban erről beszéltem
"Nekem csak az nem tetszik a játékban, hogy szabályos becsúszást előszerettél fúj be a mocsadék bíró. Onnan lehet tudni, hogy szabályos, hogy sohasem ad érte sárgát, régebbi részekben is így volt már.
Tehát látod, hogy becsúszol, tök szabályosan elrúgod a labdát, és lefújja, na akkor 100 %, hogy nincs sárga. A visszajátszásból meg kiderül, hogy ezt még az NB1-ben sem fújták volna le. Én szerintem ez elég nagy hiba. Ezért már nem fogok többet becsúszni a tizenhatoson belül, nem éri meg kockáztatni, hiába tudom, hogy a labdát érem el, a bíró befújja. "