81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Terminátor14
    Ne csináljátok már ezt légyszives. Tudtok ti olvasni? Hol írtam, hogy a hollandokat kell verni.
    Kezdek nagyon mérges lenni. Bakker, arra válaszoljatok, amit leírok, ne másra! Finnekről beszéltem, nem hollandokról, érted? Finnek :) Kicsit más tészta.

gabe: Örülök, hogy elégedett vagy, hogy megkaptad, amit akartál :) Én csak azok után tahóztam veled, hogy te belekezdtél, okod pedig nem volt rá.
    Úgyhogy részemről ennyi, gratulálok :)

Lehet jönni privibe keménykedni, ha úgy teszik.
    Brekinek valszeg így is elég munkát adtunk...
  • [HUN]FaTaL
    Te mit vártál egyébként? Hogy új edző és két hónap alatt a semmiből összelapától egy Hollandiát elverő világválogatottat? Ne légy nevetséges.
  • Terminátor14
    Na igen, pont ez a baj.

Mondjuk 10 éve úgy álltunk a meccsekhez, hogy a nagyoktól félünk, oké, ők elverhetnek minket. De azért egy dán, svéd, stb... csapattól nem fostuk össze magunkat.

Most meg azt látjuk, hogy már ezek a csapatok más szintet képviselnek, a svédeket pl mióta próbáljuk megverni?

És mindenki el van ájulva a 8-0 miatt. Oké, valóban gyönyörű eredmény, én is ott ültem a tv előtt, örültem minden gólnak, Szalai góljánál meg eldobtam az agyam. De most komolyan, nektek megfelel, hogy annyira vagyunk jók, hogy talán a málta/albánia/san marino kaliberű csapatokat megverjük, a többiek ellen meg aztán reménykedjünk?

Oké, inkább költői a kérdés, nagyon elkalandoztam...:)

Sorry az offért.
  • gabe paul logan
    Én még nem éltem meg, hogy valamire való eredményt érjen el a felnőtt válogatott. Győztünk, örülök. Ha megverjük a svédeket itthon, akkor még esélyünk lehet a pótselejtezőre.
  • gabe paul logan
    Kibújt a primitív szög a zsákból, ahogy látom. Ez volt a célom és látszik, hogy hol is tartasz.
    Amúgy a tied megtaníthatta volna, hogy nem illik másét emlegetni, mert lehet, hogy már nem él.
  • Tomy Lee
    Még csak eddig 1 kiemelkedőbb csapattal kerültünk össze a Svédekkel ki is kaptunk.Ha ezt a játékot folytatjuk megesznek minket vakok vagytok??
    Nézzétek már,hogy játszik a többi kiemelkedőbb nemzeti válogatott OMG
  • Terminátor14
    Jóh, hozzátartozik a dologhoz, hogy elég ideges voltam és a 93. percben Szalai lövésénél kikapcsoltam a tv-t, aztán így írtam...
    Szóval persze, örülök a győzelemnek, nem is erről van szó, nem is várom el ,hogy sziporkázva játsszunk...

De az fáj, hogy a gólunk után úgy ültem végig 40 percet, hogy a gatyám tele volt, hogy mikor kapunk már gólt, annyira nem tudtunk semmit sem kezdeni velük. És mégegyszer, egy finn csapatról van szó, nem is a svédről vagy akár a hollandról.
  • Tomy Lee
    Tudod te mennyi fizetést kapnak focistáink?
    Mutatnak 2 meccset ami összejött nekik egy kaka selejtezőben?Ettől most ők kurva jók?
    Mindig elvéreznek egyszerűen aki idősebb már és sok hosszu éven bízott bennük annak simán elnézhető,hogy nem szurkol nekik teljes gőzzel mert ki ábrándultunk belőlük.
    Van az új generáció aki nézi őket nem is tudja a magyarok siralmas foci múltját azt vakon szurkol nekik bízva egy jobb jövőben de a szitu ugyanaz lesz mint eddig...
  • daver88
    Szar játék, nem szar játék, nyertünk, ez az ami a legfontosabb. Akinek nem tetszik a magyarok játéka, az ne nézze a meccset, nézze meg a végén az eredményt...
    Sztem nem játszottunk rosszul a második félidőben, megvoltak a helyzetek, rúghattunk volna 3-4 gólt, igaz a finneknek is volt helyzetük, de korántsem olyan veszélyesek....

Görögök hogy nyertek EB-t 2004-ben??? csodajátékkal?? hát nem...ugyanezt az egycsatáros játékot játszották, mint mi, kontrákra építve az egészet...
  • Terminátor14
    Édesanyáddal beszélj ilyen stílusban, ne velem, jó?
    Nem gyűlölöm a magyarokat, sőt, minden meccsen szorítok, de akkor is el vagyok keseredve, hogy ilyen szarok vagyunk. Pont.

Még egyszer ilyen stílust velem szemben ne engedj meg magadnak...;)
    Én a válogatottról beszéltem, ahelyett, hogy személyeskednél itt (minden ok nélkül), inkább menjél aztán rejszolj a magyar pes kommentátor petícióra :) Sok sikert, szükséged lesz rá! (Látod, én is tudok személyeskedni...)

Jahh, amúgy a kommentár az mást jelent, tudod, kommentátor, de semmi baj :)

• gabe paul logan
    Kakafej vagy, azért írok ilyesmiket, hogy lásd tipikusan az az ember vagy akinek semmi se jó és komolyan is gondolja, szép életed lehet. Örülj a svédeknek vagy a hollandoknak ma este, az eredményük biztos nem mák lesz, hanem a sztárjátékosaik tudása.

Szólottam. Utáld a magyarokat tovább!!! Igen, igen kiforgatom a szavaidat, mert túl dramatizálod a dolgokat. Nem hogy örülnél, hogy végre összejött valami nekünk.
  • Terminátor14
    Figyelj, majd 5 év múlva beszélgetünk, ha elértél egy bizonyos kort és lesz valami fogalmad a dolgokról, oké?

Néha bravúrokat is véghez viszünk? Én elég rég láttam bravúrt..
    De mindegy is, csak felidegesítem magam.

Lényeg a lényeg, ha csak nincs valami ordítóan fontos mondanivalód (ha mégis van, akkor jöhet privibe...), akkor hanyagoljuk egymást :) Köszi.
  • Bulykin
    Üdv!
    Nem olvastam vissza, mert már rég jártam is és több mint ezer új üzim volt :P
    Van már valami fasza kis patch a 2011-hez? gondolok itt a csapatnevek javítására vagy vmi ilyesmi...
  • Terminátor14
    Akkor közhelyeket tudtok olyan bölcsen puffogtatni, hogy szakadok a röhögéstől :)
    Igen, gólra játsszák? Én azt hittem kapufára...

Nem tudom miért nem lehet megérteni, hogy én ilyen siralmas játék után nem tudok örülni egy mákos győzelemnek. Ennyi. :)
  • penge96
    Mert? Hogy kéne? Gondolkozz már, ez a magyar válogatott, ha nyerünk akkor tök mindegy hogy, de legalább nyertünk! Mit vársz a válogatottól, hogy úgy fog játszani mint Németország? Ez nagyon messze van még, tökéletes az is ha behúzzuk a kötelezőket és néha bravúrokat is véghez viszünk...

Én nem tiltom meg neked hogy megszólalj, de csak úgy tedd hogy tudd hogy mi nem egy futball nagyhatalom vagyunk...
  • Tomy Lee
    lol "ez a csapat":DDD
  • gabe paul logan
    Ez a meccs 2-1 lett volna mindenképpen, csak a "lesgól" helyett kellett ez a csodagól. Amúgy meg a spanyolok ilyen szar játékkal nyertek vb-t, úgy hogy nem igazán értelek. "A focit gólokra játszák, nem helyzetekre."
  • Terminátor14
    Így kell játszni? Lol, legközelebb inkább ne szóalj meg kérlek :)

• penge96
    Termi hogy mondhatsz ilyet? Így kell játszani végre, 10 év után valami... elsírtam magam Dzsudzsák góljánál, ez már egy csapat!!!
  • Terminátor14
    Nem az eredménnyel van bajom, hanem a játékkal...
    Nem volt helyzetünk az egész meccsen, semmi. A végén mikor fullra kitámadott az egész finn csapat, akkor volt 3 kontránk. A gól meg kapushiba, potya. Szánalom volt nézni ahogy 40 percen keresztül védekezünk 10 emberrel egy finn csapat ellen, és semmire nem vagyunk képesek.

Az mondjuk a dolog másik oldala, hogy most az egyszer végre nekünk volt szerencsénk a végjátékban, de akkor is tartom, hogy egyáltalán nem érdemeltük meg a győzelmet.
  • gabe paul logan
    Hihetetlen, hogy igazság, szerencse a mi válogatottunk oldálán volt ezúttal, soha nem láttam még ilyet életemben.
  • tobias88
    Én azért örülök, ha lehet! Azeriak is nyertek Törökök ellen, Írek is döntetleneztek nemrég Olaszországgal! Most már ez a módi...
  • Terminátor14
    Ez a semmirekellő szar csapat egy pontot sem érdemel meg, hánynom kell ha rájuk gondolok...
    Gerával az élen :(
    Ennyit Egerváriról, a hihetetlen képességű finn csapat ellen is teljesen inkompetensek voltunk végig.
  • tobias88
    Dzsudzsák, húhú
  • tobias88
    Az szép... Most mi is nyerhettünk volna, ha nem egy vak a partjelző!
  • Breki33
  • Breki33
    én is

nem változtatok rajta játékban
  • midian
    Játékban a kiosztásra gondoltam ,kar stb
  • Breki33
    sztem jó az alap én csak a lövést és az ívelést cserélem
  • daver88
    olvass vissza...
  • midian
    Köszi megoldódott driver nélkül nem szarakszik
    Tudsz egy olyan pad beállítást amivel jókat lehet cselezni ?
  • daver88
    Miért van az, hogy a játékban akarom letölteni a DLC-t, le is tölteni, majd amikor telepíteni akarja, akkor kiírja, hogy Download file is broken...

volt már valakinek ilyen?
  • penge96
    Háhá XD
  • tobias88
    teljesen
  • Breki33
  • bakkerman
    sziasztok,mennyire jól optimalizált a gém??
  • Nagyi2pac
    Ez általában így szokott lenni...
  • Nagyi2pac
    Szép gól!
  • Breki33
    Nem teljesen, állítólag a kitserver működik vele

a klub logok -kerültek a dt0f -be

new kits are located in dt0f, between 1923 and 2026

pesedit patch függők várják meg a 0.3-ast :)
  • tobias88
    Leöli a pesedit patchet teljesen! (Mezek-logók-stb...)