81526
-
jolesy #70857 Én is toltam szomszédommal jó pár meccset (20-25 perceseket) és szerintem fantasztikus volt mindegyik, nyilván össze sem lehet hasonlítani mintha gép ellen játszana az ember. 2v1-et mi is próbáltuk, jó volt nagyon...hát még egy 2v2 miylen lenne o.O -
Balázs 17 #70856 management editet használom, régebbi pesekben se használtam azokat a stratégiai dolgokat -
Mi az hogy hogy játszik? Nem kötelező használni őket... asszem van 10 kb a való élethez igazított sratégia. Széleken támadás, védekez-támadó futball, mindenki előre támadni stb. Én a possession (támadó) focit szoktam bekapcsolni, és ha vesztésre állok akkor a meccs végén az all out attack, gyakran bejön. Érdemes a stratégiákat próbálgatni, varálni. -
midian #70854 
Akkor hogy játszol? -
Balázs 17 #70853 nem tudom, mert azt sose használtam:D -
midian #70852 Köszi
Ilyenkor mi van a beállított stratégiával (a négy gombos) -
Balázs 17 #70851 hasonló mint a strategy csak kicsit összetettebb
döntetlen-vezetés-hátrány így vannak a fülek, be tudod állítani 120percig, hogy mit szeretnél, milyen stílust játszani... azt nagyon ki kell tapasztalni még:S
de nem muszáj használni, a lövés gombbal kilehet törölni -
midian #70850 Bocsánat nem arrra gondoltam hanem a Management edit re -
Balázs 17 #70849 ott tudod elmenteni/betölteni a taktikádat, ha szeretnéd -
midian #70848 Sziasztok
Valaki meg tudná mondani mi az a Data Management a játékban.
Kell e használni és hogyan?
-
Heh, megcsináltam... -
"- Use Game Graphic Studio to drag and drop images into dt06.img " Nah megnézem, de szerintem ez még a kitserver előtt volt... -
Valaki megmondja hogy a menü háttereket hova kell másolni? Mert rakosgatom mindenhova, köztük a megadott mappákba, de továbbra is csak a kis menyét Messikét tudom választani -.-' -
Jahh, végülis jó volt, vehetek másik gamepadot :DD -
4,5 fél óra atya 
-
Jah a gép ellen 2v1 is nagyon jó volt, élvezetes lehet a 2v2 is hosszú távon, a váltások kb. megfelelőek voltak (volt már rosszabb is). -
Tegnap toltuk Termivel 1v1 vagy 4.5 órán keresztül. Azt kell mondjam, hogy annyira nincs elrontva, élvezetes volt a játék (legalábbis nekem :P).
Tényleg kijön a taktika (támadás, védekezés), ill. kevesebb a korábban jellemző nagy lehúzás (bár sokszor érződik a nyomás 1ik oldalról, ez végülis az, de átvészelhető).
De azért már 4,5 óra alatt is rengeteg megmosolyogtató gáz dolog jött ki a gémből. Lehet még 4,5 óra és más véleményem lesz. :)
(eddig gép ellen összesen játszottam max. 10 meccset, most meg nemtom hányat, sokat:D) Gép ellen nincs is kedvem nagyon, de most megvenni se. Szal majd kéne tolni 1 gépen. :D -
Angol 2. osztállyal? -
Nah, ha minden jólmegy, akkor ma már lesz Pesedit 0.3-as patch, de legkésőbb holnap...:) -
-
Balázs 17 #70837 a kar fel-le húzása számít, nem a lövés gomb nyomva tartásának az ereje
tehát ha sokáig húzod lefele akkor elfogja rúgni az oldalvonal fele:D
(ezt a meccs alatti 11esre írtam) -
Attlen2 #70836 Hello nem tudom beszéltetek-e már róla de egyszerűen game padom van, szval a 11-rugás akármilyen lágyan nyomom a lövést mindig felé rugja vagy hogy kell igazábol ezt berugni vagy helyezni? -
illetve pes edites-t akartam írni :P -
csak ha nem akarsz evo-patchet használni
le volt írva, hogy várjuk az újabb kompatibilis patcheket -
Meg nem tettem föl nemtudom érdemes e. -
jó kérdés, épp feltettem volna! (azt írja, "naprakész" lesz tőle a játék-patch után(korábban linkelték már)így is az-valami lényegi változás van? -
Aha, igen az "eredeti" patchre gondoltam, mert sokunknak nem (ment) megy rá a játékra... -
a patchet azóta nem próbáltam felrakni -
igazából nem teljesen értem
1.01-es exe van új működő kamarákkal együtt felraktam pár napja
jó sokan letöltötték egy visszajelzést kaptam :) -
Látom a kérdésem kinyírta a topicot 
-
Breki! Megoldódott már az 1.01-es patch+crack dolog? Mert érdekelne
-
milyen patch? -
ProEvoFan #70825 új patch van a játékhoz
Breki! semmi letöltési link?:DD -
Érdemes letölteni a játékon belül a Extra Connect-nél a Data Pack-ot? -
Most melyik a legjobb létező patch amit érdemes rárakni? -
ps3-as verzió lehet nem jobb azt nemtudom, de Xbox360-on szinte teljesen más a játék menete, persze patchelgetni az macerás az biztos,azért maradunk a PC nél, ráadásul nekem ezen is tetcik. -
én a ps3 -as verzióval játszottam elég sokat havernál és látványban és játékmenetben sem véltem felfedezni semmi különbséget ( itthon a a PC-s játékokat is az LCD TV-n játszom...)
a konzolos verziót macerásabb patchelgetni...és több a töltési idő meccs előtt
viszont a Ps3 -as verzióban a játék edit részében minden csapathoz lehet eredeti szurkolói hangokat , bevonuló zenéket, "gólzenéket" állítani a merevlemezről ( érthetetlen , hogy ez miért nem adott a Pc- s verziónál , ahol ez sokkal kézenfekvőbb dolog lenne...
jöhetne már egy bin térkép... -
Poolfan #70820 asszem kipróbálom,csak tudnám mit kell csinálni,miután letöltöttem?:( -
zaragozaban kezdtem BAL-t,alapból 2 éves a szerződésem,de közben lehet olyan,hogy kivásárolnak jó teljesítmény esetén?? vagy húzzam le ezt a két évet,és majd szabadügynökként én döntök hova,és mennyi időre szerződök le? -
hát én az eddigi pes-eket ugyanolyannak láttam konzolon
és ugye ott elég nehézkes grafikát adatbázist stb javítani