81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    tessék

Ganszpa1999

Minőségo háttérképek amelyek magasan verik az eddig megjelent menüképeket,van benne italy stars,Barca,Messi,Arsenal,Cassillas,Robinho,kaka,julio Ceasar.
    A képeket méretezd át,convertáld a menü binjeibe.
    Valamikor majd meg csinálom és felrakom binbe rakva is,de egyenlőre a hunpatch logóit szerkesztem,viszont ezekért a képekért kár lenne ha nem lenne közzétéve

• penge96
    Sejtettem...:)
  • Breki33
    én tudok :)
  • Breki33
    milyen szempontból?

igazából inkább kiakadok néhány ember hozzáállásától ott
  • penge96
    Hát ezek a csapat hátterek elég gázak minőségileg sajna :/ (Én nem tudok jobba, mielőtt valaki megkérdezné.)
  • Pethy23
    Amúgy köszi, ha látsz jobbat ne tartsd magadban:)
  • Pethy23
    Elég gány minőség + nem tetszett nekem soha ez a galléros mez:)
  • penge96
    Breki ahogy látom nagyon élsz a FIFA fórumon :D csalódtam:((( :D
  • penge96
    igen, már látom
  • penge96
    Pethy, ha akarod van Chelseas is:
    Itt

• Breki33
    Ilyen

• Pethy23
    Meg minőségre is:P
  • penge96
    Jah, tényleg az a legjobb.
  • Pethy23
    Köszi! Első háttér tetszik arra le is cseréltem.
  • penge96
    Milyen a Juve-s background minősége? Mert ami van Arsenalos az elég gyenge, ahogy ezek is...:/
  • penge96
    Mert hasonlít egy menyétre, vagy valamilyen rágcsálóra, de attól függetlenül jó focista...
  • Breki33
    Miért menyét?

nekem már juve -s van

• penge96
    lecserélné* (ezt hogy lehet így elírni?XD)
  • penge96
    Ha valaki lecsérné a Menyét Messi-t a menüben akkor:
    PES-EDIT 2011 MENU PACK

• Rossi1
    Szóval most nézem mi ilyenkor a teendő...:)
  • Rossi1
    Felülírja!
  • Breki33
    elég a dátumot megnézni :)
  • Pethy23
    Vagy lehet, csak én nem változtattam a kamera beállításokon, szóval inkább csinálj backup-ot neki.
  • Pethy23
    Nekem nem írta felül.
  • Breki33
    Ezis felülírja az exe-t?

mert akkor elmentem
  • Breki33

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download
  • Shevchenko
    dlc-t az img-be bele kell másolni?
  • Shevchenko
    Miért lehet máshonnan is letölteni a dlc-t?
  • daver88
    akár ott is lehet, mindegy...

torrenten meg regelni kell
  • Shevchenko
    DLC-t a játékon belül kell letölteni?
  • tobias88
    hogy kell leszedni a torrentet?
  • daver88
    nem kell, csak az új dlc...
  • Shevchenko
    Ehez kell a PESEdit.com 2011 Patch 0.1, 0.2 is?
  • daver88
    Torrent

kedvenc orosz oldalunk :)
  • penge96
    Na, megvan... furi, hogy az elsőt egy másik helyről töltöttem le mint a többit, és nem ment. Pedig átneveztem. érdekes
  • penge96
    Hát ez marhajó, nem csinál semmit... 3x letöltöttem a part 2-t és ugyanúgy error...
  • penge96
    Nah, van már fix.
  • penge96
    Ez remek, a part 2 hibás...
  • penge96
    Én részemről megvárom a torrentes változatot... sikerült megint négy részletben feltölteniük...
  • penge96
    PESEDIT.COM 2011 PATCH 0.3 - RELEASED!

Added all 'DLC players' and fixed names and incorrect squad numbers for Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Serie A, La Liga, Bundesliga and around half of Other Teams Europe
    Added all 'DLC kits' (new kits for more than 50 licensed teams including the England national team and Villarreal)
    Added correct locations for the unlicensed teams in the team selection screens
    Added missing teams to CL mode (Arsenal, Chelsea, Schalke) and added Copa Libertadores teams to other game modes
    Compatible with DLC 1.01 (also includes it)
    Complete kits and kit configurations for European unlicensed National Teams, also for a few African (Austria, Belgium, Bosnia, Bulgaria, Denmark, Finland, Hungary, Israel, Montenegro, Norway, Poland, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Switzerland, Ukraine, Wales; Algeria, Angola, Cameroon, Egypt)
    Full PSD Stats for Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Bundesliga and La Liga
    ML sponsors: real companies for ML sponsors
    New faces (Aduriz, Ba, Bargfrede, Benaglio, Bender, Carroll, Castro, Contento, De Gea, Delpierre, Derdiyok, Gonalons, Großkreutz, Hazard, J. Hernandez, Holtby, Höwedes, Hummels, Ibisevic, J. Jones, K. Jones, Kolarov, Koscielny, Luiz Gustavo, Pitroipa, Pogrebnyak, Renato, Riether, Reinartz, Renato Augusto, Reus, Salihovic, Schmelzer, Schürrle, Storari, Subotic, Valdez, Wesley)
    New adboards for all stadiums
    New kits (Bolton, Chelsea, Newcastle, Hoffenheim, Stuttgart)
    New song (The Kids Don't Stand A Chance (Miike Snow Remix) – Vampire Weekend)
    Relinked a lot faces (Ayala, Alfonso Alves, Altidore, Beckham, Donovan, Earnshaw, Emerson, F. Insúa, Franco, Geovanni, B. Jones, Juninho, A. Koné, Kurányi, Ljungberg, Morientes, Odonkor, Ono, Pirès, Ochoa, Ricardo Oliveira, Osorio, Rivaldo, Torrado, Vennegoor of Hesselink)
    Updated a few National Teams' squads (England, France, Italy, Netherlands, Portugal, Argentina, Brazil)