81526
-
Én sok mindenben egyet értek veled, de nem mindenben.
Nekem is meg van a saját tapasztalatom (már 1v1 is, 2v1), és véleményem a játékról, de ezt itt nem osztom meg, mert senkit se érdekel, pláne a nem sablon vélemények (mindenkit a magáé) :)))))
Jobban jársz, ha te is "befogod" (csak viccesen kifejezve). :D -
ja persze :-)
-
Domino2007 #70975 Tudja csak mivel te nem vagy hajlandó olvasni ezért én nem vagyok hajlandó válaszolni. ennyi -
Világos. Az én példámban jobbra támadtam. :DDD -
Szóval ha balra fele támadsz és rövidre(képernyő alja most) akarod lőni erősen leszorítva akkor analóg balra le majd jobbra-le. Ha hosszúra akkor balra fel, majd jobbra-fel. -
Ellentétesen mit értesz?
pl. húzom átlósan jobbra + LE az irányt (hogy lője egyik sarokba), aztán bal fentre rántom, vagy bal - lentre (a tényleges irányt a LE adja).
Mondjuk az utóbbi tűnik logikusnak, korább részeknél is az volt, hogy a "visszafele" irány az a gyengébb lövés, előre irány az erősebb lövés, középen hagyva közepes jobban helyezett lövés volt. :) -
Igen Behúzod az irányt majd ellentétes irányba visszarántod:) -
Merre húzod a kart a leszorításhoz? lövésiránnyal ellentétes irányba?
Én lőttem faszán L2-vel is lapos bombát, R2vel is, minden nélkül is. De ugyanazzal a mozdulattal ment már fölé is bőven. :)) -
Srácok nem tudom patchnél mit csináltok, de én folyamat a pesedit patcheket tettem fel most fenn a 0.3as és teljesen jól megy. Pes-patchen van fenn fix plusz ML fix mindent csak sorba fel kell nyomni és kész is egyszerű install nem értem mit rontotok el rajta:) Egyébként Domino barátunk írta hogy vezet meg milyen eredményei vannak azt leírhatta milyen fokozaton játszik, szerintem jó a játék végre Carrolnak is van jó arca :) Breki Newcastles menüt nem láttál semerre véletlenül se ?:) -
gondolom mert a DLC felrakása után ezeket máshová rakja
írtam is ezt már korábban
olyan patch kell ami a DLC-s vagy átrakni manuálisan.
az új pesedites elvileg ilyen
-
Attlen2 #70967 Aha szval a játék mentése mappájába, kell betenni ahol a save mappa van mellé, aha nekem így se jó, nem észlel uj data packot bár belépésnél data pack 1.01-van akkor fel van téve, ha igen mért nincs logo a premier ligáánál meg a angol 2-nél?:) -
a lapos lövést már írtam korábban most csak kíváncsi voltam
okoskánk tudja-e
A chip shot a command list-ben is le van írva, de itt is megnézheted
tudom 2010-es, de most ezt találtam
http://www.allgame.com/game.php?id=69416&tab=controls
Mivel tegnap pont a Fifában gyakoroltam ezeket nem mondanám fejből
mert nem biztos, hogy jól mondom :P -
De csak rejtett könyvtár
pár napja leírtam pontosan hová kell másolni XP-n -
Attlen2 #70964 sztem ez lehet a hiba mert nekem nincs az angol1/2-höz logo... -
Attlen2 #70963 HEllo! a dlc letöltésnél azt irja copy in download folder, vagyis hova kell a pesnek nincs download mappája? -
Akkor jó :) -
Bal analóggal szorítja le a lövést:) -
énviszont akkor rákérdezek,főként Brekitől,hogy hogy van pontosan az átemelés,ill. a lapos-leszorított lövés egy támadás során? jólenne tudni,mert most csak véletlenszerűen jönnek össze a lövések :D -
Jaa, én úgy csináltam hogy a lövés után húztam... akkor ez a baj, de én sem tudom egyszerre nyomni :/ -
Elvileg a jobbal leszorítja, nekem az a gondom hogy a jobb oldali gombon van a lövés és így nem tudom még közben a jobb analógot is húzni :D -
Hát nekem a ballal úgy ahogy leszorítja, de ez édes kevés... -
Jobb analóggal? Hmm, megnézem, köszi :) -
jobb analóggal lehet asszem leszorítani, bár én csak billes vagyok szóval nem tudom megerősíteni :) -
Én sem tudom, hogy hogy kell laposan lőni:( -
volt korábban berakva torrent az jó gyors -
igen sejtettem
most jön a személyeskedés ahogy az érvek elfogytak
de ha ennyire ismered a játékot, hogy idejössz kioktatni másokat
áruld már el nekem, hogy is kell benne laposat lőni? -
midian #70951 Valaki tudna 0.3 as pesedit patch hez pörgősebb linket ?
-
Oké leírtad a véleményed, van aki ad rá van aki nem. Miért vársz ennél többet? -
Domino2007 #70949 Én meg azokat bírom akik nem olvassák el rendesen a másik hozzászólását mielőtt leugatják :-D Kétszer sem sikerült ez neked, ez kitűnik a reakcióból :-) -
3 év kihagyás ?????????
miben?
eddig úgy beszéltél mintha milyen jól ismernéd a pes-t nálad hozzáértőbbeket meg idejöttél és kioktattál és ugyan mároztál
bírom az ilyen bejövök és megmondom a frankót embereket akiket előtte nem is láttunk :) -
nem védtem semmit tényeket mondtam ez alapján nem igaz amit mondtál
ennek semmi köze ahhoz hogy jó-e vagy sem ugyanis ez erősen szubjektív
de itt ez a hülyeség amit írtál attól, hogy erősködsz még nem lesz így
a passzrendszer nem ugyanaz ez biztos -
Domino2007 #70946 és 25 meccsen mindössze 11 gólt kaptam -
Domino2007 #70945 egyszerű lenne elintézni ezzel, hogy nem való nekem ez a szimulátor dolog. Így legalább nem kéne elgondolkodni a játék gyengeségein. A valóság ezzel szemben az, hogy a játék bénasága ellenére és 3 év kihagyás után 25 forduló után simán vezetem az olasz bajnokságot, Negyeddöntős vagyok a BLben ahol az első meccset 2-0-ra nyertem és ott vagyok az Olasz kupában is a legjobb 4 között. Na innen is látszik, hogy nem fejlődött a játék 3 év alatt mert ha fejlődött volna akkor ezt nem lehetne megcsinálni ennyi kihagyás után -
szerintem ez a szimulátor dolog nem neked való :) amiket írsz az vagy egyszerűen nem így van a játékban, vagy pedig azért van így mert a realitásra hasonlít, nem pedig "gombnyomkodós" focira -
Domino2007 #70943 tehát azt mondod ugyan az a passzrendszer a PES2011ben mint a 10ben volt? Ugyan már :-D A lövésrendszernél meg nem a 40 méteres bombagólokat hiányolom. Lehet védeni a játékot meg nem észrevenni a hülyeségeket benne meg lehet engem nem szeretni amiért ilyeneket mondok, de attól azok amiket mondtam még úgy vannak -
csak két dolog az új lövésrendszerről korábban részletesen írtam, hogy hogyan kell lőni miért ilyen ez pont realisztikusabb lett élőben se lehet szorongatott helyzetben 30-40-ről bombagólokat lőni
a paszrendszert meg egyáltalán nem koppintották le a Fifa10 konzolos verzióról, mivel ugye ez a mostani Fifa 11 PC-nek felel meg nagyjából ez pont jól látom mivel mindkettővel próbálok játszani nagyjából egyidőben és pont az a bajom, hogy teljesen más
elég csak pl a kényszerítő megoldására gondolva ez fifában ahogy most egy másik fórumra írtam ugye ez
"kényszerítőnél arra gondolok mikor kétszer egymás után nyomom a pasz annak az az eredménye, hogy a passzoló játékos fut tovább és neki igyekszik automatikusan visszapasszolni.
Most ez a szélen mikor megyek gyönyörűen működik bepasz középre közben a szélen továbbfut és visszakapja. Persze csak ha ott előtte nincs ember.
De mezőnyben a pálya középső részén általában nem olyan hatékony sokszor pont ott az ellenfél játékosa van ahová visszaadja ez érdekelne, hogy lehet-e szabályozni, ebben az esetben hogy adja vissza."
Pes-ben teljesen más ugyanaz szinte mint a tavalyiban szval akkor mit is koppintottak le? :-)
Egyáltalán nincs szó ilyesmiről! -
Domino2007 #70941 1 fontosat mindenképp kihagytam. Passzrendszer: Lekoppintották a FIFA10 konzolos verzióról amivel nincs gond mert az tényleg nagyon jó lett. A gond azzal van, hogy nem sikerült teljesen jó minőségben elsajátítani mert néha eszméletlen béna dolgok történnek, annak ellenére, hogy hova irányítod egyébként a gamepadon a dolgokat -
Domino2007 #70940 de akkor leírok pár dolgot, de nem az összeset mert nem férne ki.
Védekezés: Már a PES6ban is jobb volt mert nem repkedtek be maguktól az én csapatom emberei és nem csináltak ezáltal 11eseket meg szabadrúgásokat a gépnek. (jelzem ezekből általában gól van)
Irányítás: Szintén már a PES6ban is jobb volt azon egyszerű oknál fogva, hogy ott minden gombnyomásra azonnal reagáltak a játékosok. Most ez nincs így.
Lövésrendszer: A 2008ban sokkal irányíthatóbb volt. A mostani irreális és nem azért mondom mert nem tudok vele nagy gólokat lőni mert tudok, hanem mert sok esetben télleg irreális dolgok történnek a lövéskor.
És ami 1az 1ben ugyanaz mint a PES2008-ban az pedig az hogy vannak olyan meccsek amikor ha 100szor lőssz kapura akkor sem nyersz, mert akármit csinálsz akárhova tekergeted a taktikai csúszkákat vannak meccsek amiket egész egyszerűen nem tudsz megnyerni mert nem lehet és nem azért mert béna vagy hanem mert az 1000%os helyzeteket is kihagyják a játékosaid, vagy ha mégse akkor jön a gép és akárhogy gólt lő és ez csalás. Na így elsőre ennyi. Emésszétek és lehet hülyézni meg bénázni :-) -
Domino2007 #70939 mert nem kérdeztétek :-) csak hülyéztek -
az egészben az a vicc, hogy a gyerek még 1 konkrét dolgot nem írt, azon kívül hogy szar a játék