81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    most tulajdonképpen mut is keresel?
  • Breki33
    ja most megy a magyarázkodás

"nem te vagy az egyetlen, aki a topicdiktátor áldozata lett"

ez egyértelműen arra utalt, hogy te az áldozatom vagy
    mint kiderült semmi sem igaz ebből

És miért kéne nekem reagálnom pontonként a kritikáidra.
    Ebben az esetben nem azt írtad, hogy szerinted a játék nem jó
    hanem általánosságban kijelentetted, hogy a játék szar.

Erre reagáltam így teljesen normális hangnemben illetve összegyűjtöttem neked amit a kapura lövésről írtak segítségként, hogy neked is menjen.

Erre én vagyok az áldozatokat szedő diktátor :-)

De tudod mit cseréljünk.
    Mutass fel vmit vidd évekig a topikot válaszolj ugyanazokra a kérdésekre 20* itt és privátban, én meg bejövök kritizálni
    aztán ha esetleg nem fogadják el a véleményem jól beszólok.

Mit szólsz jó lesz? Ezentúl a segítségkérő priviket hozzád küldöm :P

Ezenkívül senki se mondta, hogy a Pes hibátlan, énis mondtam jópád dolgot, de ez, hogy a lövés szar meg hogy a Fifa 10-esből lopták a passzrendszert egyszerűen nem igaz és nem azért mert Pes ha fordítva írná valaki akkor is hülyeség lenne, teljesen más a két játék passzrendszere ezt bárki látja aki az új Fifa után a Pes-el játszik.

Ilyenekbe meg belekötni, hogy milyen a logo-m meg hogy játszom a fifával is nevetséges.

Szval zárjuk le ezt az értelmetlen vitát.
  • Attlen2
    Áhh mind1 nem sírok csak idegesitő, hogy nincs 2 logo és helyetük lyuk van majd 0.4 patch megoldja egyébként 0.3 van meg....ja a liga adelante patchal is ez a bajom ott a spanyyol 2 ccsapatainak szar mindegyik logoja meg ott a premier ligás logok is szarok...mind1....
  • Attlen2
    Csak nálam ilyen szar a kereső vagy nálatok is???
  • breckinridge
    Ki mondta, hogy magamra gondoltam?

Az viszont tény, hogy a jelzett kritikák közül csak egyetlenre reagáltál.

"mármint szerinted szar nekem például más a véleményem

bírom ezeket az általános kijelentéseket, pl te nem tudsz kapura lőni, de biztos a lövés szar :-)"

Éppen arra gondoltam, amit a kedves olvtárs írt alantabb. Van olyan, hogy a gép eldönti, hogy azon a meccsen nem lövö gólt. Ekkor a fejem tetejére állhatok a gólvonalról sem rúgom be bármennyi gólt lőttem 40 m-ről. Persze a gép a félpályán nem megy át, csak egyszer, akkor általában három nagy bakit csinálnak az embereim (tipikusan a két középső bekk előrerohan, mögéjük bepassz, kapus véd, de felpattan róla, a gólvonalon a játékosom kivágja, ami az előtte lévő hátáról bepattan. Ez nem vicc, kb. minden tizedik meccset így vesztem el, vagy hasonlóan nagy csalással. A többit persze nyerem, de ez mégis bosszantó.
  • Breki33
    lol áldozata :-)
    miért is?

töröltem egy hozzászólásod is?
    nem !
    sértegettelek?
    nem !

ennyit válaszoltam ugye, holis hülyézlek itt le áruld már el nekem.

hát ez tényleg nagy diktátorság :)

És ez esetben kb ötször leírtam, hogy nem arról van szó hogy jó-e a pes a fifát ugyanúgy leszólta kezdésként szval szó sem volt arról amiről írsz.

És a személyeskedését töröltem ki azután miután szóltam neki, hogy álljon le.
    Szval nem kéne beállítani mintha törölgetném a hozzászólásokat, nagyon ritkán szoktam kb fél évente egyszer és ha igen akkor az egészet a saját hozzászólásaimmal együtt.

Ennyit erről.......
    Érdekes mód mikor vkinek segíteni kell sehol sem vagytok...

• breckinridge
    Nyugi, nem te vagy az egyetlen, aki a topicdiktátor áldozata lett. Én is mertem említeni kb. 15 PES hibát (mindamellett még most is nagy peses vagyok), erre egyetlenbe belekötve kvázi lehülyézett. Na de majd kitörli azt, aki nem őt magasztalja, vagy mer PES hibáról írni (van ám bőven).
  • Domino2007
    nos akkor télleg jó olvasást, ha érvek nélkülinek látod :-D
  • Breki33
    az érvek nélküli személyeskedés és a másik sértegetése az tényleg nagy ellentmondás :-)

maradjon csak

na pá

• Domino2007
    töröld a többit is!!!!! Nem kell, hogy bárki is lássa, hogy volt aki ellent mert mondani neked!!!!!!
  • Breki33
    lol "bizonyítottad magad" :)

jóhogy törlöm a személyeskedésed
    elég világosan szóltam
  • Domino2007
    hűű látom megy már a moderálás is :-D na akkor télleg viszlát. most bizonyítottad magad ;-)
  • Breki33
    Aki egyben akarja letölteni a Brazil kommentárt
    tessék itt a link

http://hotfile.com/dl/77465684/befd75e/dt00_b.7z.html
  • Breki33
    teljesen másról beszéltem :-)
    arról, hogy lehet látni, hogy fent vagy csak éppen nem tudod a választ
    kik is " nem olvassák el rendesen a másik hozzászólását "

újabb bukta :P
    nem tudtad a választ tök egyértelmű és még annyi sincs benned hogy elismerd

a képem az pedig egy nicklogó ami tetszik, és mint már jópárszor elmeséltem nem vagyok nagy Pes-es a jó focijátékokat szeretem
    jelen pillanatban is fifához készítek kiegészítőt, de látom ezis kimaradt :)

ezzel a stílussal sose lehettél jó arc főleg mert nem nagyon szoktam a Peshungary-ra írni, kivéve az utóbbi hónapban.

Utoljára mondom hátha felfogod, nem azzal van a baj, hogy nem tetszik a játék
    hanem azzal, hogy hülyeségeket beszélsz.
    A fifa és a Pes passzrendszere teljesen más és hiába hajtogatod ez oltári nagy baromság.

És nem a háttérben Fifázom ezt elég nyilvánvalóan leírtam korábban.
    Úgyhogy megint mellélőttél. :)

kezd elegem lenni a felesleges flamelésedből

• Domino2007
    Breki!

Megsúgom neked, hogy attól, hogy csak most írtam ebbe a fórumba attól még jó ideje olvasom kívülről. Úgyhogy a buktáról ennyit :-D Amúgy jól fest a fifás képed egy PES-es fúrumon :-) Íme a nagy PES-es. Amúgy megsúgok még valamit. Annak idején én még emléxem rád a peshungary-ról. Mivel akkor még nagyon szerettem a sorozatot akkor még "jó arc" voltam nálad. Most hogy észreveszem a játék hibáit és ennek hangot is adok mostmár egyből csak "okoska" vagyok. Na ennyit erről. Te is látod, hogy ez a rész nem stimmel ezért fifázol a háttérben :-D
  • Maxi
    Még nem de ezek után akkor kifogom :) Gólnál jókat ordibál ?:D
  • daver88
    Próbáltátok már a brazil kommentárt?? nagyon nagy, alig bírtam röhögés nélkül játszani a meccset...még így is, hogy nem értettem belőle semmit...nagyon jól sikerült!!
  • Maxi
    Tudom ajánlani a Logitech Chillstreamet nekem az van, van benne még pici ventilátor is nekem bevált :)
  • Tomy Lee
    A hátvédek profin működnek magas szinten.Át kellene állítani mindenkinek és nem azzal foglalkozni,hogy "megnyerjek 20-ból 20 meccset hanem,hogy autosave-n működtetni a játékot.

• [HUN]FaTaL
    Ha már gamepad: Én valami x-box stílusút szeretnék mert jobban fekszik felül a bal analóg. Kérdés: Melyiket érdemes? Gyári xbox vagy valami utángyártott (pl. logi)?
  • Terminátor14
    Hát, a giminek vége, így is hosszúra nyúlt ez az 5 év :D (nyelvi előkészítős osztály, ezért 5, nem buktam :P)

Most 1 év szünet az egyetem előtt, aztán gondoltam egy kis munka nem árthat, meg persze jól jönne a pénz is...
    Az egyik pc-s boltban dolgozom, ott találkoztam a logival.
    Nem bontottam ki, szóval nem tudom, de nagyon jól néz ki. 1.-én szerintem megveszem, akkor tudok többet is mondani.
  • Breki33
    azt hittem még tanulsz

és kézbevetted?

kíváncsi vagyok milyen
  • Terminátor14
    Nem vettem még, de gondolkozom rajta, tetszett :D
    Majd ha megjön a fizu, addig tuti, hogy semmit sem veszek :P
  • Breki33
    és ilyet veszel?

ja már vettél :)
  • Terminátor14
    Ma jött egy ilyen, úgyhogy mégis kapható már a drága :)
  • Maxi
    Köszi a segítséget és bocs a sok kérdésért :)
  • horpeti
    Amúgy vicces, de Terminél most nem a legjobb a gép, és ott sokkal lassabb 0-n a játékmenet, mint nálam. Érezhetően. Szal lehet belenyúl azért a gép is az élménybe. :)
  • Breki33
    mi gond lehetne?

persze kell hozzá a dll

• Maxi
    Sikerült én voltam a béna csak szimplán kellett beírni a nevet megy is :)
  • Maxi
    Ahha én is erre köszi, ez rendesen jó a legfrissebb pesedit 0.3 as patchel nem lesz gond vele?
  • Breki33
    Erre

http://www.multiupload.com/6ISKQJ21NR

nem használom a programot
  • Maxi
    Arra gondolsz amit régebben linkeltél ? Egyébként a proginál csak annyit csinálsz hogy belehúzod a pes exet?
  • Breki33
    zsuzsi50 visszatért atyaisten

"zsuzsi50 » 2010-10-21 15:41:07

Tudna valaki valamilyen konkrét GYORSÍTÁST a játékhoz?
    Olyan kitserverről még nem tudok ahol feljebb lehetne húzni a sebességet sajnos.
    De a játékban a +2-es sebesség is olyan mintha lomha szamarak mászkálnának a pályán!
    A hátvédek folyamatos töketlenkedése meg egyszerűen idegesítő!
    Lassú szar... "
  • Breki33
    próbáld ki az írt exe-vel énis azt raktam fel új kameranézetekkel
  • Maxi
    Elvileg igen azt láttam fenn le is szedtem, de nem akart menni pesedit patch van fenn elvileg csak a legfrissebb.
  • Breki33
    Ha a Juce féle

Select Sides Unlocker-re gondolsz az pont No-DVD 1.01 by RELOADED-hez való az pont jó

http://ifile.it/sdz516h/side_unlock.zip
  • Maxi
    Kérdésem volna, láttam fenn neten egy select side unlockert, de csak bizonyos exe fájlra jó az van írva, esetleg nem lehet valahogy megoldani hogy másképp is menjen? Tavaly is volt ezzel bajom hogy van két gamepadom meg bill és srácokkal nálunk indítottam egy communityt és mindenki mással szeret játszani természetesen kívül settingsbe keyboard volt az 1es és 2es 3as meg egy egy pad. Beállítottuk csapatokat elindult a liga és nem választhattam oldalt soha. Ezért nem tudtunk rendesen játszani és ez elég rossz és most is így van. Erre ha valaki tud valami megoldást az nyugodtan leírhatja köszönöm.
  • Breki33
    sosem olvasod, de ez hagyján de a keresőt se használod :P

tegnap direkt beírtam a keresőbe és meg is találtam amit erről írtam itt
    mondjuk ma vmiért nem

direkt kérdeztem ezt a lapos lövést mert biztos voltam benne, hogy nem tudja
    nagy hallgatás is volt addig míg vki itt el nem mondta, csakhogy látható hogy mikor volt fent, szval ez egyértelmű bukta :P

De van még kérdésem, ha lesz képe letagadni :P

• horpeti
    Jó, hát mondtam, hogy nem értek egyet mindennel. :)
    Meg ebből láthatod, hogy nem is olvasom elég lelkiismeretesen a topikot (lebuktam). :D

De ha visszaolvasol, hogy milyen bagatel dolgokon ment a vita (szar a lövés!!, nem te vagy a béna!!), talán megérted. :P
  • Breki33
    nem kellene uszítani

főleg úgy hogy teis olyat kérdezgetsz amit már leírtam csak a keresőt kellene használnod, szerintem pont Pethy-nek mondtam el pár napja.

és itt egyébként sem arról van szó hogy jó-e a játék vagy sem hisz ez szubjektív, hanem egyértelmű baromságokat írt például, hogy a fifa 10-es konzolos passzrendszerét lopták le a pes-ben ezt bárki aki játszik egyszerre a két játékkal cáfolni tudja