81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Shevchenko
    A magyar szurkoloknak mi a száma?
    dt01.img-n belül unnamed ?
  • pisztácia
    Ja, azt nem írtam, hogy Ibrahimovic cirka 18millió Euro volt...:D
  • pisztácia
    Igen, köszi szépen.
    Az előbb nyertem meg mindent az MU-val, (FA kupa, BL, bajnokság) Professional szinten. Előbb leigazoltam Buffon-t (95-ös), Van Der Saar már idős volt. Előtte Ibrahimovic.ot, Berbatov helyére, (97-es:D), utánna Puyol-t és őt raktam CSK-nak.
  • Balázs 17
    game plan --> játékosra ráviszed kurzort -->lövés gomb --> select captain

ha erre gondolsz
  • pisztácia
    Üdv mindenkinek!
    Azt szeretném kérdezni, hogy ogy lehet a csapatban a CSK-t átadni másnak?
  • tobias88
    kamerát hogy lehet úgy beállítani, hogy ha felül van a labda, nagyjából lássam a pálya alját is, de legalább a pálya közepét?
  • Breki33
    Fine Day test

2 different version

• Breki33
    Én nem raktam újra most másodsorra megint elindult előtte új mentéssel már jó volt.

Nem igazán értem mi ez
  • penge96
    Na, Breki mostmárt jó?
  • penge96
    Dettó
  • Breki33
    Ez érdekes most meg ezt írta ki

• Breki33

Info:

Hi, i relink all teams banners to the first texture, and in the rest of textures i put banners for 26 teams, then i relink this 26 teams to the new textures, you can see teams list in the preview.

I have to say that i tested PES 2010 extended bin and the bin works, but the relink to the new slots has not been satisfactory
  • Breki33
    ezért szedtem innen
  • penge96
    Csak 2 részes a v0.3? Akkor én hogy szedhettem le négy részest? Érdekes...
  • penge96
    A hivatalos patchet már mióta nem tudom felrakni...:D
  • Breki33
    de szokott pont ezen gondolkozom

a Titu-s chantekhez adtam egy csomó mirrort korábban

Tommsent én innen szedtem egyikről az elsőt közben másikról a másodikat

http://www.pes-patch.com/2010/10/tommsen-chantpack-v0-3-pes-2011-update.html
  • Breki33
    szval nem magától javult meg

érdekes, hogy egyszerre jelentkezett ez a hiba nálunk a mentéssel

én először azt hittem hogy sok a kommentár, de a mentéssel van vmi, de nem értem mi.

dlc-t és hivatalos patchet is felraktad?
  • penge96
    Olyan nem lehet hogy a játék belépéskor neten keresztül egy konami szerverre akar rákapcsolódni, mi?XD
  • penge96
    Újratelepítetettem, minden szűz, lecrackeltem a razorossal, aztán beléptem, megcsinálta a "profilt" utána ki írta. Kiléptem, visszaléptem, és megjavult... most visszamásolgattam a mentéseket meg a patcheket és mostmár működik..

Breki, nem tudsz egy gyorsabb linket ahonnan egybe letudnám szedni a chanteket?
  • Breki33
    chants pack nekem nem fagyott én azt rámásoltam a tittusra úgy hogy a nagyobbakat nem engedtem felülírni
  • Breki33
    bki dehogy hülyeség pont ez a problémám nekem is a mentés betöltődésekor egy csomó ideig gondolkozik majd kiírja ezt

most gondolkoztam az újratelepítésen

kitöröltem a mentést akkor kapásból bejött kérdezi a beállításokat beállítom aztán akarom menteni és újra An Error Occured

Nálad, hogy oldódott meg?
  • penge96
    Pfff, akárhányszor írok az oldalra valami problémát, kapásból megoldódik... tök úgy jön le mintha egy hülye lennék... de a Tommsen-es prob. még fenn áll, vagy valaki tudna véleményt mondani a Tititu-s packről? Az nem fagy?
  • Neoncsoves
    valakinek van ötlete, hogy hogyan lehet labdákat készíteni? modellezés vagy csak egyszerű textúra?
  • penge96
    Valaki nem tudja miért kapom azt a feliratot a játékba belépve hogy "An Error Occured"? Már 2x újraraktam és semmi változás... tegnap még jó volt...
  • penge96
    Csak nekem fagy be állandóan Tommsen chant packje? Annyira idegesített hogy töröltem a fenébe... tudom csináljak magamnak...
  • Breki33
    ez se semmi :-)

• Neoncsoves
    thx:)
  • Breki33
    a fórumában is hasonlókat írnak

"PES 2011 - Camera Settings v1.3 ★ add: PES 2010 Cameras
    game exit with Pate1s patch when using camera angle
    if it doesn`t happen with u what is exactly the exe file u change (original or noDVD and if so what one of the 2 option in each one u use 1.01 or 1.00) "
  • Breki33
    kipróbálom
  • Breki33
  • Neoncsoves
    PESEdit patchhez nincs valakinek torrent linkje?
  • Shevchenko
    Ha esetleg kijön egy új DLC akkor ujra kell kezdeni a bajnokságot amit elkezdél?
    Mert akkor inkább nem kezdek el semmit.
  • tobias88
    Ahogy betöltené a wide kamerát... Mint a régebbi verziók, amikor sötét képet toltak rossz beállításkor, csak az 1.4es lefagy...
  • Breki33
  • Breki33
    maga a játék?
  • tobias88
    1.4 és elvileg angle-t is ki lehetne kapcsolni, de bármit választok, lefagy!
  • Breki33
    vaúú 10.10-es felrakása után elfelejtettem és nem lőttem be a szűrőket most megtettem és még szebb lett

Egyébként innen letölthető az összes teszt fű és ez az utolsó unnamed_116emirates11jobb.bin

test_turf_pack.rar (10.76 MB)

http://www.multiupload.com/R76O7FMWBQ
  • Breki33
    A Camera Settingsre gondolsz?

Nekem abból az 1.3-as van

Nálam meg mióta kitservert használok az van hogy elindul a játék egy hang és lefagy ezt eljátssza még egyszer főmenü betöltődésekor aztán harmadikra teljesen jó és ha menüig eljutok teljesen jól megy, de nem tudom mi lehet ez mintha vmi a menüvel lenne
  • Breki33
    ez miatt? :P lol

egyszer láttam, de ott a kereső
  • tobias88
    1.4es camera beállítót hogy kell beállítani, hogy ne fagyjon meg a gép?
    Mindig leáll a játék, bármit próbálok!