81526
-
"tárgytalan" -
igen, csak az a vicc, hogy ezt szerintem billnél is kellene csinálnom, és az meg ugye lehetetlen... -
Mielőtt felnyomnám maxra a lövést, már nyomom lefele az analogot, és miután ellövöm, tovább tartom -
igen,de erre elrúgja a felső tribünre :S ... egyszerre kell lenyomni,vagy van vmi sorrend? mert a videóban is maxra felviszi a csúszkát,nekem meg elszáll az összes ilyen rúgás:S -
Újabb példa a kiugratós passzra
-
ez csak az én véleményem azt rakd be ami neked tetszik -
A Foo Fighters nem tetszett alatt? Az a másik, amin egy csaj vokálozik az a jútyúb műve -.-'
De rendben, megfogadom a tanácsod. -
A videó jó, csak szerintem a zene nem illik hozzá
Sokkal jobb lenne lassabb focis zenével mint pl ez
vagy ez ami igazából is foci összefoglalók végén a legszebb jelenetek zenéje volt évekig németeknél, és nagyon illet a lassításokhoz szép gólokhoz
Vagy az italian soccer anthem is illik ilyenekhez
http://www.youtube.com/watch?v=TkKDM9mtV0A
-
Beívelés + Analog lefele -
Nem hinném hogy nehezebb lenne... -
:) Amúgy nektek nem tűnt fel, hogy nehezebb lett a játék sokkal a DLC-k után? -
hi!
nekem xboxon van meg az új pes,néztem videókat amiket linkeltetek szabadrúgásokról,de nekem egyikse jön össze practiceben,valaki le tudja irni hogy pl a sorfal alatt elmenő lapos rúgást hogy kell kivitelezni? vagy tudtok kifejezetten xbox controllerrel bemutatott szabrúgás vidóet? -
Nem.
Pisztácia, én annak is örülök hogy a nyomi youtube egyáltalán fent hagyta a videómat... már értem miért szidják annyian. Egyébként ez a videó kb egy vol 0.1 :) -
ProEvoFan #71244 a PES edit0.3 telepitése után elvesznek a mentett állások?
-
Grat, szép gólok. Bár nekem jobban tetszett majstic vagy kinek a videója.
-
Az utóbbit nézzétek, ott eredeti soundtrack van! -
Na, akit érdekel a videóm az itt megnézheti!
vagy itt
-
A new tool is under construction by 's Editor m!ChaL!S.This tool will allow you to do several things as:
[LIST]
[*]Kits Importing
[*]Faces Importing
[*]Emblems Importing
[*]Balls Importing
[*]Songs Importing
[/LIST]
Also you will have the chance to Edit:
[LIST]
[*]Leagues
[*]Players
[*]Teams
[/LIST]
And finally the tool will also contain a balls/songs reanamer.
Soon will be realesed a beta version.For more information visit -
Kicsit erre emlékeztet amit most lőttem, tökre tetszik ez így, bár nem tudom a gif-en látszik-e hogy nem erős inkább külsővel lőtt kicsit csavarodik és a kapuson mikor túljutott lazán szép lassan pattogva becsavarodik a sarokba :P
-
szép, de ez inkább laposan helyezett lövéa -
Ezt így kell csinálni:
-
-
na, a tube megint letiltotta, kitalálok valamit. -
Kész a videóm :) -
Dragao test
-
Nekem mostanában jó.
Egyébként csinálok egy Gól videót, remélem majd tetszeni fog :) -
mindig a press any key után csinálja a loading-nál, viszont ha elindul azután hibátlan
most is harmadikra indul el -
Nálam továbbra is az van, hogy a játék indításakor egyszer kétszer a save betöltődésekor az elején ezt írja ki
Aztán harmadik negyedikre elindul és azután hibátlan, de kezd már egyre jobban zavarni, nem értem mitől lehet ez a mentési mizéria
van amikor meg sokáig tölt aztán kiírja a korábban mutatott occured error üzit. -
írtam itt nekik
http://www.pes-patch.com/2010/10/konami-stadium-new-turfs-by-arturo610.html#comments
a válasz
#
Breki says:
30 October 2010 at 20:07
too green
#
Jamal_2009 says:
30 October 2010 at 20:22
No, this is fine…
#
Breki says:
30 October 2010 at 21:23
not real
#
Noname says:
30 October 2010 at 22:00
Thx! A different (surreal) feel to the game.
-
Nem tudom látható-e
kicsit beleakadt a kapus a hálóba :P
-
pl azért mert közben dolgozik a frissítéseken
nem olyan egyszerű ám ezt tesztelni, gondold csak el
már egy saját csapat szurkolásait elkészíteni is nagy munka és senki sem ismeri az összes csapat szurkolását
ilyenkor gondolom mindenki szeretne már egy chants packot minél előbb és nem akar heteket várni rá -
igen, lövésnél is az analóggal változtathatod
sőt pl szabadnál is analóggal csavarhatsz
ezt így elmondani nem tudom, de az elején mikor Pes 2010-es módra akartam a kiugratást használni mindig rossz helyre ment most pedig már 3-4 ilyet fel tudnék venni egy meccsen, már szinte mindig azt nézem kit lehetne kiugratni
illetve a szélen sokkal meredekebben lehet belőni az üresbe futónak így lendületből jobban kapu felé húzhat akár
lehet, hogy nyomom közben a gyors futást is de az biztos, hogy másképp van az elején azért is nem ment, és itt nem az erősségről van csak szó -
egy a lényeg még mindig nemtudom hogy kell ilyet passzolni.
kiugratás + analóg irány az nállam simán csak kiuratás. -
az analóggal adod meg az irányát?
az analóggal a játékosomat irányítom.
Nem jöttem még rá hogy kell csinálni pedig nyomkodok össze vissza mindent -
Igaz, köszi de én általában ahogy meglátom hogy fent van az új, rögtön leszedem, szal már megvan az összes. Mondjuk nem értem miért nem tudná egyben kiadni az egészet, nem telik el olyan sok nap a részek között szal... -
You need v. 0.1+0.2+0.3 before you install 0.4 !
szóval érdemes erről a torrentről szedni, nekem 250el jött -
Már kijött az új:
Tommsen 0.4
-
Nekem nagyon bejön ez a szurkolói hang csomag!
Tommsen 0.3 gyors torrent link -
ez nem tetszetős
, mint a régi fifás füvek...
-
tetszetős