81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• pool26
    Sziasztok !!!
    Leszedtem egy Liverpool chants-et,betettem a megfelelő helyre,működik is de az a
    problémám vele hogy nem csak a Liverpool mérkőzése előtt játsza hanem minden mérkőzés kezdete előtt legyen bármilyen más csapatról szó.Hogy lehet beállítani hogy csak a Liverpool mérkőzése előtt legyen ????
  • barcalaci84
    amúgy a pesedit patch 0.4 is külön helyre telepíti magát?
    tehát megfér más patch mellett?
  • barcalaci84
    ennél rosszabbak szerintem játékon belüli szerkesztősek
  • Breki33
    tehát ilyesmi?

• Breki33
    ilyen jóban vagytok?

ezek a stadion szerkesztővel készített stadionok?
  • barcalaci84
    még régebben töltöttem a winamphoz adx plugin-t

nekem sehova sincs kódom, írtam egy privátot Xavier-nek, ő pedig feltette...
    Most írta , hogy a Gamingaccess 2.0 alapja már az én option fileom lesz...

stadionok:jelenleg az összes premier ligás csapat stadionja...

• Breki33
    Egyébként milyen stadionok vannak a gamingaccess patchben?
  • Breki33
    winamp simán lejátsza?

ezt hogy csináltad?

úgy értettem, hogy hogyhogy nem a Moddingway-ra, nekem oda adott Arial kódot meg ugye elvileg ott Staff vagyok :P

Neked meg a gaminaccess-re van kódod, vagy hogy töltesz fel?

Amúgy örülök, hogy végre van más is aki magyarként jó kis kiegészítőket gyárt
  • barcalaci84
    winampal hallgatom az adxeket

igen youtuberól szedegettem a legtöbb csapathoz (angolokhoz iszonyat jók vannak ,mondjuk azt értem is

gamingaccess- re pedig azért rakom , mert gamingaccess patchet használok , mert szerintem sokkal jobb mint a pesedites (pl. stadionok stb)

illetve marha gyorsan lehet onnan letölteni a nsgyméretű fájlokat is (mint az enyém) szemben a legtöbb más oldallal, ahol felszeletelve apránként lassan jönnek a cuccok...
  • Breki33
    és mivel hallgatod meg az adx-eket játékon kívül

a barcásokat youtubes videókról szedted?

Amúgy te hogyhogy a gamingaccesre pakolsz fel?
    mióta Arielék megcsinálták külön a Moddingway-t azóta visszaesett szerintem.
  • barcalaci84
    a Barcást pl én csináltam , ahogy te is csináltál Juvést
    kis csapatokét is és több nagy csapatét is...

én gamingaccess 1.95 -öt használok most , ennek mellékelve van a az option fileja, szóval aki ezt használja annak elég bemásolni

pesedit patchez is elkészítem az edit.bin filet , de amúgy tényleg pár perc ezt már megszerkeszteni...

Épp most kért fel Xavier , hogy használhassa a packot a jövendőbeli patchekhez, úgyhogy a gamingaccess patchekhez nem kell majd szerkesztgetni, az edit.bin fájljai tartalmazni fogják a változtatásaimat

a cél az lenne , hogy a szurkolók csináljanak jobbat az egyes csapatokhoz, amikkel lecserélhetik akár az enyéimet akár
    az adx fileok neve a csapatok nevét tükrözi...
  • Breki33
    végre van egy jobb kijelző

• Breki33
    ezt értem, de ezek a chants packok is ilyeneket tartalmaznak

pl miben különbözik a te Barca packod a Thommsenban lévőtől?
    honnan vannak milyen minőségűek mivel teszteled stb.

És oké, hogy berakod kisebb csapatok helyére, de ehhez akkor olyan mentés kell ami ezt tartalmazza nem?

Tehát ha bejön pl egy patch egy újabb option filevel akkor abban is be kell külön állítgatni, vagy ez most nem így működik?
  • barcalaci84
    mint írtam a 3 bajnokság Összes csapatához tartalmaz saját egyedi szurkolói hangot+ rengeteg egyéb csapathoz magyar válogatott...

nagyobb csapatok melyeknek kevés chantje volt , kibővítettem pl Real Barca INter Lazio Valencia stb

a holland francia és más kisebb csapatok chantjei helyére kerültek a hiányzó angol spanyol olasz kis csapatok chantjei ( ezeket jórészt én vagdostam össze..)
  • Breki33
    Na mit találtam itt :)

Juventus Chants Collection

http://downloads.gamingaccess.com/46916/Juventus_Chants_Collection

• Breki33
    És ezek mennyiben mások mint a korábbi chants packokban lévők?

A chant relink az option filétől függ?
  • Breki33
    Hálisten már több stadion készítő kért már tőlem füvet az új stadionjába

pl Pate, Forzaroma

pl ezt

[QUOTE=forzaroma]

This beautiful turf, that's great for my Olimpico in Rome, waiting for the download link!:)):BYE:[/QUOTE]
  • barcalaci84
    Top Leagues Chantpack by barcalaci84

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=47000

készítettem egy szurkolói csomagot, amely minden Premier Ligás , Seria A-s, és La Liga-s csapathoz tartalmaz saját eredeti szurkói nótát és még rengeteg más csapathoz is

Népszerűbb csapatoknál többet használok, mint az eredeti játék ( Real ill BARCA 3 helyett 5 stb.)
  • tobias88
    igen, csak lehet hogy olyan füvekkel csinálták, ami nekik tetszik
  • Breki33
    szuper gondolom ez is telepítős megint válogathatom ki az azóta berakott cuccokat külön :P
  • daver88
    PESEdit.com 2011 Patch 0.4 - Additional Stadium Package

* Added 'DLC' players for Other Teams South America and Copa Libertadores teams (→ now all teams up to date)
    * Added 22 generic ingame edit stadiums (thanks to klashman69 & friends)
    * Added 'Stadium Selector' (optional download) with 2 stadiums included for now (Moses Mabhida Stadium, Durban & Schüco Arena, Bielefeld)
    * Bundesliga PESEDIT STATS
    * Corrected map position for the city of Hamburg
    * PSD stats for Serie A and a few of Others Europe
    * Kits for all national teams (complete configs for Europe & Africa, rest only relinked & correct radar/shorts colours right now)
    * New faces (David Luiz, Hugo Almeida)
    * New menus (32 menus in total, 30 custom menus and 2 Messi default menus to choose from)
    * Newest transfers (short term loans in England; South American teams)
    * Partial 2. Bundesliga (emblems, home stadiums, kits, national team players, names)
    * Updated Edit Mode hairstyles (ALL short/straight hairstyles, many of very short/straight/curled)
    * Updated home stadiums for ALL EUROPEAN TEAMS
    * Updated formations for ALL TEAMS of Premier League, Ligue 1, Serie A, Eredivisie, Bundesliga & La Liga; and a few of Others Europe

http://pes2008editing.blogspot.com/2010/11/peseditcom-2011-patch-04-additional.html
  • tobias88
    a fű eléggé ronda, bár lehet hogy az alap játékbeli, de akkor is
  • Poolfan
    köszi breki,holnap megnézem és megbeszéljük! jó éjt
  • Breki33
    Egy csavart kiugratós passz és egy trükkös lövés

• Breki33
    A beadáshoz

• Breki33
    kiderült, hogy hol vannak a játékban készíthető stadion gyepek

Pes 2011 turfs
    I guess in dt08, unnamed_631 is the first turf for created stadiums. Actually i'm not guessing, there's definitely turf there.
    Then unnamed_632 and so on.

Így ezeket cserélve saját gyep használatával készíthetünk stadiont, ehhez készítettem két alap gyepet csíkozás nélkül

• Breki33
    Beraktam a saját gyepemhez jól néz ki így együtt

[IMG][/IMG]

• minimize
    hagyjuk...
  • Breki33
  • Breki33
    a legújabb kitservert raktad fel?

mi van belerakva?

esetleg próbáld meg egyesével berakosgatni és a settings exe-ben megnézni nem állított-e vmit másra

elég nehéz így tanácsot adni, hogy azt sem írjátok le milyen gépetek operációs rendszeretek stb van...
  • Breki33
    én a DLC-ről beszéltem ami a hivatalos update, tehát szó sem volt pesedit féle patchról amihez egyébként kell a DLC

a szöveg nemcsak számomra értelmetlen olvasd már vissza egyszer hogy mit írtál
  • minimize
    oké, számodra értelmetlen volt, nem vitatéma. volt szó róla korábban, az olvasás is megy, de KONKRÉTUMOT nem írt senki, ezért kérdeztem, valami változott-e.
    vágom, hogy Te mit használsz, egyenlőre nálam is ez(mármint a pesedit-féle patch)megy, de ez meg nem volt kérdés.
  • Poolfan
    szasztok! az volna a problémám,hogy ha felrakom a kitservert,onnantól kicsit darabos lesz(mintha picit szaggatna) a játék!!! ha kisebb felbontásra veszem akkor is....segítsetek lécci,mert nagyon idegesítő!!! köszi
  • Breki33
    Ezek vannak

• Breki33
    nem bonyolult volt hanem értelmetlen

nézte egyébként erről volt szó napokig, de van patch és van DLC utóbbi-t használom én pl
  • tobias88
    van 4. is?
  • minimize
    annyira azért nem volt bonyolult, de tessék:
    eredeti patch-el nézte-e valaki a játékot, akinek nem a bolti verziója van, érdekel, (és lassan befejezek egy kupasorozatot), mit tettek jobbá-pontosabbá Konami-ék.
  • Vanek
    na ezaz,hogy nem nagyon találtam olyan oldalt,ahol részletesen le lenne írva az összes kihozható funkció a játékból,én eddig fogtam,és próbáltam simán beadni a labdát,de szeretnék mostmár tudatosan játszani. pl ezeket a funkciókat sem tudtam,hogy külön előhozhatóak:)
  • Breki33
    Ha találok berAKOM a taktikai nekem is jól jönne
    a BEADÁSNÁL TUDOD, HOGY VAN

HIGH CROSS
    LOW CROSS
    CROSS ALONG THE GROUND
    EARLY CROSS?
  • Vanek
    nincs még vhol ehhez hasonló összefoglalások,cselezéshez,taktikához,stb?
    Amúgy a beadás erőssége/pontossága min múlik? Leviszem szélre a labdát és beadom,de néha teljesen átrúgják a pálya másik oldalára,és nem is mindig van csúszka,ahol látnám hogy milyen erővel adtam be...