81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Shevchenko
    Nemtudjátok mi lehet a gond elég sokszor kilép a játék exe hibára mikor az elején irja nyomj meg 1 gombot, megnyomom és betöltésnél kilép 10 ből 8 szor.
    Csak akkor nem lép ki ha letörlöm a kitservert és a patch nélküli játékot indítom el.
  • Pethy23
    Konami Digital Entertainment GmbH has revealed the content for the latest free update for its PES 2011 title.

The update will be automatically downloaded from 24th November, and adjusts the defender AI to allow for more consistent pressing from various situations and includes a series of alterations based on feedback from users. The difficulty and success rate of Rainbow Flicks has been adjusted to improve gameplay, while throw-ins can now be passed back to the taker. Cursor switching has been generally been improved including situations when the ball is crossed, while the way transfer fees are calculated in Master League has been reworked. Names above CPU players can also now be switched off as they mimic player settings. Shooting has also be tweaked to produce more realistic reactions and results depending on real-time situations.

Some chants within the game have also been refined or changed, and PC owners using relatively low-spec machines will also be able to find matches more easily within the game’s Legends mode.
  • Pethy23
    Kezdtem egy ML-t a Mainz-val és elég érdekes, hogy ott vagyok az Európa Ligába, és hogy simán engedte leigazolni Sergio Busquets-et:D
  • horpeti
    Ez siralmas volt 1-2 óra játék után. :D

A legjobb az volt. 1. meccs magyar - nemtommi (gyenge). egész jó volt a játék.

Utána választottunk jobb csapatokat (Lazio, nemtommi), hogy magasabb legyen a színvonal. Erre visszasírtuk a magyarokat, annyira botorkáltak, meg esetlen volt a játék. :)))

De van egy elmentésem, Real Madrid vs. münchennél mit művelt a madridi védelmem. A vicc kategória, majd csinálok gifet, csak nincs kedvem :)
  • Terminátor14
    A múltkor nem volt annyira szar a 2v2 :D
  • horpeti
    az volt az előzőben is, de nem láttam nagy jelentőségét, ugye a Legend módban választottam ki cipőt. :D De biztos számított...
  • horpeti
    És még az is lehet, hogy legközelebbre felrakom a PES6ot és azzal fogjuk tolni. :D
  • tobias88
    ez helyett megcsinálták a cipő tulajdonságot...
  • horpeti
    Hát jah, így nem lehet tudni, hogy direkt rakták e bele ezt a randomfaktort, vagy szimplán szar.

Egyébként a szabálytalanságoknál is észrevehető (főleg 1v1, 2v2 után), hogy azért konzekvens a bíró, nem annyira random. Tényleg szarul fúj, viszont többnyire azt mindig. Ha ugyanúgy csúszok oda 10x, akkor 8-10x lefújja, vagy nem (te is tapasztaltad, hogy ha nyomsz csel gombot, akkor általában fúj, ha nem, akkor akár kasza is lehet, nem fúj, stb.). Persze ettől még ez szar, ahogy van, de konzekvensen szar. :))

Bár biztos van benne randomfaktor is, hogy mondjuk 80% valószínűséggel fúj, meg stb. Meg az egész valszeg hasonló elven működik.

Amúgy Bill + Roland + Erik 2v2 után leszögeztük, hogy ezzel soha az életben nem fogunk 2v2őzni többet, mert egy kabaré az egész, tiszta vicc. Sírtunk (kínunkban) a röhögéstől.

1v1 még úgy nagyjából játszható, mert ott kevésbé kavarodik magába az AI.
  • Terminátor14
    Jahh, de úgy tűnik, hogy egyelőre még a szabályoknak megfelelően fújó bírót se tudnak leprogramozni, szóval előbb azt kéne elérni, utána lehetne bűvészkedni.
  • horpeti
    Azt kéne beépíteni, hogy különböző típusú bírokat generál, és már arcról (névről) felismerhető, hogy igen, ez angol bíró, ez sokat enged, a másik balfax bíró, szarul fúj, a harmadik Kassai és minden tökéletes... :DDD És a bírót lehet állítani, hogy ki legyen, v. Random (mint az időjárást). :P
  • Grempli
    Hali!

Létezik olyan patch ami tartalmazza a bundesliga 2. osztályát is?
  • zsotesz
    mezőnybe is össze vissza fúj, ami szabálytalan azt van, hogy nem fújja le, a szabályos szerelést meg lefújja.
  • Terminátor14
    Erre már én is gondoltam, mert nem tudok elképzelni olyan agyatlan programozót, aki "véletlenül" ilyen bénára tudná tervezni a bírót! :(
  • tobias88
    Hogy ez hogy nem 11-es a játék szerint...
    Néha az az érzésem, hogy szándékosan tették bele a bírói hibákat, hogy élethűbb legyen! (pl csomó les-t nem fúj be)

• Balázs 17
    magyarok ellen jó a kapcsolat, kb 30játkos van (PC)
  • jolesy
    Aha, értem. Sok magyar van amúgy? Meg magyarok ellen is belassulgat?
  • Balázs 17
    hát lag az nincs, helyette akadás/lassulás van, de szerintem ez se sokkal jobb
    MLO mód nem rossz, de már szinte mindenkinek világklasszis csapata van
    Sokan csalnak, főleg ebben a módban

ami miatt megéri megvenni az a Magyar Community és az ott szervezett tornák/kupák
  • jolesy
    Szép estét!

Az online részről tud írni valaki valamit? Laggol-e meg hogy mennyire stabil...látom hogy csak 8 papírba kerül a játék, annó az ötöt és hatot bőven 10-en fölül vettem oO
  • barcalaci84
    dehogyis , ez is a KONAMI sara
  • Breki33
    és miért pont a manu?

a te kezed van ebben? :P
  • barcalaci84
    sajnos igen...
    de legalább amelyik csapat 5 slotot használ annak nem ad be generic chanteket
    hogy a többinél miért csinálták így , az számomra rejtély , illetve az sem értem hogy hogy lehet hogy több mint 100 chantslottal kevesebb van a tavalyihoz képest , bezzeg PS3-on minden csapathoz lehet 5 chantet , bevonuló zenét stb rakni...
    jövőre remélem PC-n is így lesz...
  • Breki33
    csak egyetlenegy csapatnak lehet 8 slotja?
  • barcalaci84
    ha megcseréled , átnevezed etc. a Man Utd. slotjával (nekik 8 slotjuk van)
  • Breki33
    vhogy nem lehet 5 slotnál többet beállítani?
  • Breki33
    akkor ha gondolod küldhetek többet

egyik olyan hogy már alapból több van benne
    meg van a juve induló dobokkal összemixelve szurkolással
  • barcalaci84
    Juventushoz a maximális 5 slot van (kivétel a MU)

és igen mivel korlátozott a slotok száma érdemes szerintem egy chantben több rigmust összefűzni...
    tapasztalatom szerint 1 perc illetve 1 perc 20mp közt ideális a hosszúság, ennél több már csak szökőévben egyszer megy végig...
    én például szeretem úgy csinálni , hogy a chantek végére kerüljön amit ritkábban akarok hallani , mint páéldául egy -egy játékos éltetése (Messi-Messi) ...
  • Breki33
    Kameramozgás képekben mikor a 16-os környékén rázoomol

És amikor kinyit ez ugyanaz a kamera

Ebben a nézetben elég nehéz nem észrevenni az adboard-ot :)
  • Breki33
    ki mit nézzel kapcsolatban tegnap kipróbáltam a távoli Broadcasting kamerát

Hát így sokkal nehezebb játszani a kamera erősen zoomol és változik, viszont így hihetetlen feelingje van mikor rázoomol a kapu előtt helyzetben lévőre sokszor olyan érzésem volt, hogy a tv-ben nézek egy mecset.

Ma ezek után megpróbáltam három fifa meccset de őszintén-szólva már az elsőnél untam
  • net105
    hello
    ez tudom hogy nem ide tartozik de tud valaki html-ben segíteni?
  • Breki33
    én igen és egy jó adboard nagyon sokat dob a játékon

de már van úgyis újabb és jobb
  • penge96
    Az egy dolog, hogy én meccs közben nem a reklámtáblát nézem, de még ha nézném is, szerintem nem olyan zavaró :)
  • Breki33
    na talán így megjelenik

http://www.photo163.com.cn/img/2010_11_16/photo163201846974971.jpg
  • Breki33
  • Breki33
    Na erről a reklámtábláról beszéltem

[IMG][/IMG]
  • Shevchenko
    aha értem.
    Kösz
  • Breki33
    ha jó ez ő edit-bin-je

nekem speciel át van nevezve a játékosnév kicsire csak nagy kezdőbetűvel és szeretném pl a saját statomat, beállításaimat megtartani erre való az editoros

• Shevchenko
    Ha jól értelmezem az EDIT.bint csak be kell másolni a save mappába, mert én azt is megcsináltam ami le volt irva a readme-be akkor ezt nem kell vele csinálni?
    1.you have to use PES2011 EDITOR 1.0
    2.Open your EDIT.bin file with that tool, then with "open OF2 file" in File menu open one of my Edit.bin
    3. click on "Chants" button in "Import OF2" tab then "Save" in File menu

• Breki33
  • Breki33
    A Juventushoz hány slot van most?

Azt is néztem hogy van olyan amiben egymás után van összerakva három különböző
    ez tök jó lenne csak nem tudom ilyen esetben ha hosszabb akkor végig játssza-e

Nem tapasztaltam akadást, de csak a Bernabeuban néztem egy meccsen.
    Lehet újaknak fura, de régebben évekig én készítettem az adboardokat a Superpatchoz is én készítettem még, ez a fórum is azért indult mert vkit zavart az általános pes6 topikban a sok reklámtábla.
    De most egyszerűen nincs időm mindkettőt csinálni.

Egy valami viszont zavaró számomra, a 3 sorban van a Samsung Galaxy jobb felén teljesen átmegy világosba bal oldalon meg sötét most ez egymás után rakva hülyén néz ki mert nem folyamatos az átmenet balra is kellett volna egy kis átmenet és a szöveget középre hozni.