81526
-
Én csak akkor nyomom az irányt amikor már majdnem hozzáér a labdához, bár én billen játszok, oldalra és lefelé kombó általában bejön. -
zsilka péter #71657 Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy csak én vagyok béna vagy tényleg ilyen szar a lövés a 11-ben? Mert alig nyomom meg a lövést és vagy fölé száll és kilövöm a stadionból vagy csak épphogy alányúl és löbböli. Főleg visszagurításnál van ez a löbbölés, mert visszagurítom és ellövöm de csak alányúl és csigalassan megy a lövés. Hogyan kell normálisan lőni? És nektek is csak 2 esés van? Mert elég fura, hogy utánarúgok és seggre esik... Illetve még a passzok nagyon furák nekem. Valaki elmagyarázná ezeket a dolgokat legyen szíves. Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv. -
Köszöntem, le fogom szedni a későbbiekben és kilopom.
Az adidas-ost már leszedtem, de a benne lévő képekből sokra sajnos nem jutottam, gyakorlatilag egyetlen "adidas" felirat és mellette 4-5 ilyen piros-sárga csíkos mittudoménmik.
Csak az nem világos nekem, hogy 2010-ben gyakorlatilag a három "szurkoló-szín" kiválasztásával az Edit-fileban meg lehetett határozni a háló színösszetételét. Itt a 2011-ben hiába nyomkodok bármit, minden fehér, max egy-két csapatnál átszínezi teljes sárgára, kékre...
Ha végképp sehogy nem lehet megoldani, akkor legalább egy ilyen csíkos legyen. Ez nagyon tetszett a 2010-ben...hiányolnám. -
Poolfan #71655 hejj! ez a classic patch teljesen új játékot csinál,külön exe-vel?(mint a community patch).ja,tényleg,ennek a communitynek nincs újabb verziója? -
Szia
A korábban kilinkelt Classic Champions Add-on-ban van benne
ami nagyon jó kis patch korábbi évek híressé vált BL csapatai vannak benne
csodálkoztam is, hogy itt csak én használom, szerintem egyik legjobb patch most ha valaki 80-as 90-es évek csapataival is akar játszani.
Egyébként egy file, ha jól emléxem a háló talán 54-es bin az addontól függetlenül
#71589-ben látott adidas is lehet például -
Szia Breki,
Honnan van néked ilyen csíkos hálód? Én szinte csak fehérrel találkoztam a játékban, vhogy eltűnt az a "csapat színéhez igazított" színkombó, mint a 2010-ben volt. Egyedül talán a Feyenoordnak láttam ilyen 50-50-be függőlegesen leosztott piros-fehér hálót azt kész.
Hiába buzeráltam az option-filet is, vhogy nem akarja ugyanazt, mint a 2010-ben.
Van ennek vmi trükkje?
Ötlet?
Köcce szépen -
Tomy Lee #71652 Megoldva!Másik fórumon mindent leírtak mit hogy kell tehát tárgytalan
-
Ha kellenek a stadionok akkor felrakod, ha nem érdekel akkor nem kell. :) -
zsilka péter #71650 Köszi, amúgy ezt biztos nem kell mellé letölteni?: "PESEdit 2011 Patch 0.4 Additional Stadium Package" -
Semmit. -
zsilka péter #71648 Hali!
Az lenne a kérdésem a hozzáértőktől, hogy a Pesedit Patch 0.5 megfelelően működjön az alapjátékon kívül mit kell feltelepíteni? Olvasgattam a német fórumot is, meg ezt is, de nem találtam rá választ. Előre is köszönöm a választ!
Üdv. -
Tomy Lee #71647 Hali,látom otthon vagy a témában.
Erre válaszolj légyszi nem tudom olvastad e:#71638
kitservert hogy bírom működésre ty -
-
készítettem "goal song" csomagot
22 csapathoz más-más gólzene...
Argentina , Brasil, The Netherlands, England, Germany , HUNGARY
Man UTD, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Man City
AC Milan, Inter, Juventus , Roma , Lazio , Genoa
BARCA, Real Madrid, Valencia , Sevilla, Athletic Bilbao
akit érdekel:
http://downloads.moddingway.com/file/6626.html -
-
Juventus 96 - Del Piero 

-
megtehetem, és már többször meg is tettem már többször, de most úgyis új exe kell majd
egyébként #71582 is az szerintem -
most épp goal song-okat rakok az egyes csapatokhoz
Valakinek van ötlete , hogy a válogatothoz mit rakjak?
Illetve milyen csapatokhoz lenne igény (dalötlettel együtt esetleg) -
Breki!
belinkelnéd nekem légyszíves az általad használt exe fájlt -
Ez a hibaüzi van.
-
Tomy Lee #71638 Hi.
Letöltöttem ezt:PesClub SuperPatch V4.0-by LeoArsalan
bemásoltam kitserver mappát de nem engedi az attach-ot.Ötlet? -
Nem
-
tehát nem ezt írja ki nálad?
-
pes2011 1.02 patch is out
English
Patch Notes
Time of Release: 24/11/2010
<Patch 1.02 Details>
This Patch contains fixes from all previous corrective patches.
* Supporter's chants have been changed for certain teams.
* Changes were made to the overall Game balance regarding certain Skills and Feints such as "Rainbow Flick" and "Sideway Dribble".
* Changes were made to the Master League Game balance.
http://hotfile.com/dl/84603643/cb6438b/PES2011Patch102.zip.html
-
nem ez a hibaüzenet van,habem a pes2011.exe hibát észlelt és leállt üzi van.
Ilyen hibával még nem taliztam amit felraktál. -
Miket nem lehet :O -
Na frizura és arc is kész
-
-
Megoldva :)
-
Frederik Sorensen nincs bent a PES 2011-ben? -
figyi ha nem hiszed el amit mondok minek kérsz tanácsot? :-)
attól hogy az asztalra másolod meg vissza nem változik semmi
majd jössz pár nap múlva, hogy újra előjött
és még mindig nem írtad, hogy ez jelenik meg ami #71623-ban mutatok
van amikor a képernyőn nemis látszik de prtcreen-re megjelenik -
Most is kipróbáltam már a másodszorra kilépett exe hibára, de ha ugyan azt az exét ki be másolgatom (asztalra, vissza) játák elött akkor nállam jó.
-
ja és ha az exe lenne miért csinálná egy másik dt0f.img-nél három különböző exe-vewl is ugyanazt aztán visszacserélve pedig jó
most pedig kitserverben dt0f.img-t átnevezve hirtelen jó lett tehát szerintem biztosan abban van a bibi -
ha ugyanarról a hibáról beszélünk, ezt még mindig nem mondtad
ennek nincs köze az exe-hez én már régóta a saját exe-m használom
gondolom újra leszedted a dlc-t és most azért jó
"ugyanis ha azt az exét amit most kimásoltunk és minden játék elött bemásolujk akkor tökéletesen működik a játék 10ből 10szer elindul.+
mit másoltunk ki??
és hova másoljuk minden játék előtt?
-
Megvan mi a baj!
Az exéhez van köze.
Sorrend: felrakás, hivatalos patch, dlc, PES 2011 Patch 0.5 felrakása és az exe amit felrakott kimásolása valahova, ugyanis ha azt az exét amit most kimásoltunk és minden játék elött bemásolujk akkor tökéletesen működik a játék 10ből 10szer elindul. -
Na lehet megvan a hiba oka ha ez az
ugyanis kijött a klasszikus bl csapatos addonhoz egy update amiben volt egy
dt0f is most ezt bemásolva jött elő a hiba csak többszörire indult el és a peseditesnél is jelentkezett ugyanez
ugye ide kell másolni
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download\dt0f.img
A mentettet visszatöltve ismét jó lett, tehát valószínűleg ez okozza, mivel rejtett, gondolom nem mindenki veszi észre gondolom ezért jelentkezik újratelepítés után is. -
cipőpack a patchez
http://www.megaupload.com/?d=FX6EIZP3 -
Hello friends,
As each year reviews of PES are really poor quality!
I modify the file containing the comments of integrated PES and those of FIFA are much better!
Here are the comments and Franck Hervé Mathoux Sauzée to replace Dugarry and Gregory Margotton!
So you have the right to a crazy atmosphere in the field during your matches!
Here are some details about the patch:
Names of players (callnames) => 85%
Comments during the game => 90%
Comments on stages => 80%
Comments on Teams => 80%
Feedback sessions TIrsAu Goals => 80%
Team Name => scheduled for V2
I assure you that the atmosphere is totally different from the original game, if you want to keep the original comments aside, make a backup, copy the file to a folder dt00_f.img differ, but I think it will be very rare ^ ^
Installation :
Two methods: A SIMPLE ONE and Pro for editing PES
http://www.multiupload.com/AY391PYJ7T -
melyik img-be kell rakni az arcokat?
egy csomó jó face pack van most csak éppen azt nem írják, hogy kell telepíteni -
mert a 40 megás az alap exe
a patchoz meg a hivatalos patches exe kell !
ha ugyanez van mint nekem hogy e mentés betöltése előtt fagy a korábban ide is berakott hibaüzivel akkor az van amit mondtam
a mentés újrakezdésétől csak ideiglenesen javult meg, de újratelepítéstől úgy néz ki teljesen
Azt is érdemes megnézni, hogy pl a gaminaccess-es és a CCL2011.exe-vel (Classic Champions League Add-On) jó-e