81526
-
Ja, csak gondolom minden lehetséges gombját használod játékban.
Én csak billentyűzettel vagyok és gyakorlatilag a 4 kurzoron kívül 5 gombot használok: beívelés, passz, lövés, szöktetett passz és futás
Ennyire is elég koncentrálni, pedig biztos többet ki lehetne hozni a játékból. -
-
-
zsilka péter #71775 Az lenne a kérdésem, hogy kicseréltem az egyik csapatnak a mezét Game Graphic Studio-val, de a nadrág fekete és a szám is fekete. Hogy lehetne megcsinálni, hogy a szám fehér legyem? Ultimate Editor-ban sem találtam ilyen lehetőséget. Előre is köszi! -
nem értelek teljesen én gamepaddal játszom -
Amúgy minden billentyűt használsz játékhoz?
Mármint gamepadnál biztos jóval több van. -
Én is erre gondoltam, azt hittem az az achieve...mármint csakis logikából gondoltam rá...
Tehát az options-ban van ez is?
Akkor vigyázok rá.
Az enyém azért nem ilyen szép, én még negatívban vagyok összesítve, bár nekem mániám kis csapatokkal játszani.
Épp most jöttem egy Union Berlin - Arsenal meccsről 1-0 :P
Amíg nem paccsolom meg teljesen, addig azzal szórakozom minden évben, hogy random berakok csapatokat és az ellenfélnek addig nem választok újat, amíg meg nem verem. Arsenalt most végre elkaptam, 4-edjére...se a Lazioval, se a Brémával, se a Frankfurttal nem sikerült. -
Ezekre gondolok
nálam 0 vereség volt, és pl a goal scoring A volt előtte és az option file cseréje után megváltozott és most ilyen
-
nemnem az achieve.dat változatlan, de ha más option file-ját használom akkor az ő statja jelenik meg a játékban -
Na megnézem akkor majd mégegyszer
A statod a save mappában van achive.dat-ként, külön
azt dobd vissza azt kész -
Na megcsináltam a gameplay-os 1.9-b -es exe-t rendes távolabbi kamerákkal
az pesedites option filet meg kisbetűs játékosnevekkel.
Csak az a kár, hogy a statom is kicserélődik nekem nem volt egy vereségem se ebben meg van jó pár.
http://www.multiupload.com/Q4HJWE7DOB
-
kitserveres helyre?
semmi ilyet nem kell csinálni,
főkönyvtárba berakod rárakod a kitservert és kész
de nem erről beszéltem hanem erről
-
bemásoltam a kitserveres helyre őket, nyomtam egy patch exe-t a 1.9b-n, vmit molyolt, aszonta kész és elindítottam -
ugye a realistic gameplay-ak próbáltad az 1.9-es exe-t?
bár valószínűleg nem ha nem veszel észre különbséget -
Őszintén szólva pár meccset lejátszottam vele, de én személy szerint nem tapasztaltam különbséget.
Igaz 8-10 meccs nem sok ehhez, most visszakerült ismét az eredeti, vmit bohóckodtam vele, azt újra kellett raknom :P
Viszont az 1.2-es paccs végre tényleg mondható paccsnak, az tényleg látványos az 1.1-hez képest. Elmúlt konami updatek kutyasz*rra sem voltak jók. -
Főleg az új 1.9 gameplay-al
Changelog v1.09a:
- Improved general gameplay balance, allow for more "creativity" for AI gameplay.
- Increased gameplay responsiveness
Changelog v1.09b:
- Same as 1.09a but with more realistic (slower) game speed and player form
http://hotfile.com/dl/86916484/34b5847/pes.2011.gameplay.patch.by.komu-1.09.rar.html -
told nyugodtan top playerre, sokkal élvezetesebb lesz minden meccs -
aha :)
azért tűnt könnyűnek, én mindig top-on tolom, na akkor még több agyf*szt kapsz majd :P
nem tudom itt milyen, 2010-ben volt néhány csörgőlabdás pajtás a pályán -
ha jól emlékszem a dt01-be legyenek, ezt azért csekkold le, hogy tényleg oda pakolja-e -
Glasses #71759 league's official entrance songs and national anthems by barcalaci84
goal songs by barcalaci84 1.0. ezeket beraktam a kitserver mapába és még sem jó mi lehet az oka? -
zsotesz #71758 asszem regularon játszok, így is néha fel*assza az agyam. -
Én általában azt játszom, de először mindig megvárok egy ütőképes paccsot (pesedit mondjuk), azt kicsit kifinomítom a magam igényére, aztán kezdem.
Addig barátságos meccsek...még ebben a stádiumban vagyok :)
De ma jön egy jó kis ápdét, hozzáadtak még vagy 10-12 csapatot.
Remélem azt a két kamu-nevű csapatot kiszedik, ami még maradt, különben nekem kell átfirkálnom.
Hmm...milyen fokozaton adod elő?
Vagy ennyire mocskos könnyű lenne? -
zsotesz #71756 Tényleg become a legend-et játszik valaki? 4. szezonom, első két szezont a De Grafschap-nál töltöttem (holland bajnoki cím, ill. európa liga győzelem), most a Newcastle-nél tolom. Nem rossz de néha fogom a fejem, hogy mit csinálnak a csapattársaim. -
zsotesz #71755 Szerintem nem a gólok minőségével van a baj, itt az volt a kérdés, hogy tetszik-e/jó-e a video. És ilyen szempontból tényleg picit unalmas. Hiányzik belőle mondjuk egy szép fejes gól, vagy egy szépen a végletekig kijátszott gól. De vannak közte szép gólok, az utolsó az poén. -
Szerintem szép gólok gg Frankie!! 
-
Ja meg kiv lennék, te hány ilyet lőttél... ja lehet, hogy egyetse? mert regularon nem jönnek ki a kapuból? xD -
... kiváncsi lennék akkor te milyen gólokat lősz... mert ha ezek neked "szarok", uncsi, akkor mi a szép gól... számomrra ezek nagyobb gólok mint a 4méteresek, hogy bika, és gól.... ezek meg abszolút tudatos gólok. De ha neked ezek unalmasak, akkor nem tudom milyen gólokat lősz. -
Nem akartalak megbántani, de nagy uncsi nézni az átemelős gólokat:) -
Pont az atemelos golok a profi ill. top player golok. Hisz ezeken a szinteken jon ki a kapus. A kis szinteken bent marad a kapuba... nézd meg.
A távoli gólok csak a kis szintesek, a szabad rugas gol top playeres, es a real madrid kapta... azt ne mond hogy az se nagy gól... -
Balázs 17 #71749 ... -
Ne haragudj de ez dög unalmas videó, 10/8 átemelős gól, amit csak regularon lehet megcsinálni (ennyiszer), valamint másik 2 pedig 40 méteres bomba amit szintén lehetetlen top player-en produkálni (szerencsére mert elég irreális:)) -
Üdv!
Nézzétek meg pls a videóm. Van benne regular, profi, és top player szinten is gól!
Szóljatok ott hozzá!
köszönöm szépen!
Jó játékot mindenkinek! -
Glasses #71746 Köszi! -
esetleg tűzfal -
Sziasztok.. A játékon belűl mért nem engedi feltelepíteni a Data pack-et??
Azt irja h Installation Failed..:S -
Version 1.9
more realistic short pass velocity
more realistic long pass error
reduce lag slow player optimize response
reduce a little defense hard
ottimize attacking velocity
reduce a little shot error
Modifications Abilities Values 1.8 to 1.9
defense +19%, then GK -19% to defense +17%, then GK -17%
Acceleration: -10%, then CF and SS +6% to Acceleration: -10%, then CF, WF and SS +8%
response +11% to response +15%
Short pass speed -4% NEW
Long pass accurency -2% to Long pass accurency -4%
shot accurency -4% to shot accurency -1%
swerve +25% to swerve +15%
Realistic gameplay 1.9 by spock2005 - work in progress
You need Pes Editor 1.1 to modify the edit file, open your file edit with Pes Editor, go to globals functions an set this (don't forget, make a copy of your edit file):
ABILITIES
attack -6%
defense +17%, then GK -17%
balance +3%
stamina +6%
top speed -5%
Acceleration: -10%, then CF, WF and SS +8%
response +15%
Short pass accurency -6%
Short pass velocity -4%
Long pass accurency -4%
shot accurency -1%
shot power -5%
Free kick accuracy: +1%
swerve +15%
heading -3%
technique +7%
aggression -35%, then SB and CB +6%
Mentality: +1%
goalkeeper +10%
Teamwork (CB,SB,AMF, SMF, CMF and DMF: +6%)
weak foot accurency -3
weak foot frecquency -3
SPECIAL ABILITIES
MAN MARKING: all SB, CB, DMF, AMF and CMF
BOX TO BOX: all SMF
Removed from all DMF
OUTSIDE CURVE: Applied to EVERYONE
Removed to GK
COVERING: Removed from CB, SB, DMF
ENFORCER: Applied to all DMF
Removed from CB
TEAM TYLE
Player support -9
Support range -19
Defensive Line -3
Position switch -10
attacking style -22
pressing -25%
Compactness -11 -
www.megaupload.com/?d=D54PR1Y5 -
Nemjön be a link -
Most ennek az exe-jével próbálom
pes 2011 gameplay patch+LiquidSnake Patch
Hello I just wanted to update you on my collaboration with spock2005. I would recommend anyone to use its settings with my patch that makes the game amazing realistic and do not forget to enjoy the good word about the work that has been invested here for you.
information about my patch:
PES 2011 gameplay patch by komu
1.08
This patch will remove some of the code that decreased on demand (or before games), some of the players stats on certain situations.
The idea of this code was to balance some of the in-game situations but is wrongly implemented and causes annoying "AI "cheating-like" feeling.. (some other parts that do similar functions are not entirely removed in this patch)
Also it will fix some of the "Form Status Arrows" issues mentioned...
Next patches will include other improvements in the AI / stats and maybe we can remove some of that stupid delays/stop animations as requested.
Changelog v1.03:
- Improved AI: sharper and more "big match" aware, less "fake" cheating
- reduced stupid lags when controlling/receiving the ball
- better response
- Totally removed AI scripting dependence for players form in game.
- More realistic player behavior (top players should behave and perform like top players and differentiate from mediocre players)
- Players get to the end of the match in better shape (PES default made em look like zombies with 20 minutes left!!)
Changelog v1.04:
Now we are tuning the real gameplay deep into the AI (both AI CPU and player AI mates).
The play should be more intelligent with better more realistic game build up. AI will react in a more realistic way to how game strategies are being played, both position and passing are tuned.
Funny enough, I just enabled parts of the code that were unused due to coding malpractice.
Looks like KONAMI left all the ingredients for an excellent game but they refused to make it right??? (smells like a commercial trick)
NOTE: The result of the patch is that AI will participate on a more intelligent way on the game, this is a subtle change that should improve the gameplay a lot. But don't expect miracles, the game is what it is.
Changelog v1.05:
-Tune up the fatigue for non CPU players.
Changelog v1.06:
-Tune up the gameplay, a little more aggressive on the attack.
Changelog v1.07:
-Fixed some quirks
Changelog v1.08:
Adapted to KONAMI update 1.20
Changelog v1.08a:
- Improved opponent AI (adjust game difficulty accordingly)
Changelog v1.08b:
- Same as 1.08a but with more realistic (slower) game speed and player form
Instructions:
1) use the patcher tool to patch pes2011.exe
2) enjoy
download link:
http://hotfile.com/dl/85648782/43c84d2/pes.2011.gameplay.patch.by.komu-1.08.rar.html -
Miért nem próbálod ki?
kb 15 másodperc felrakni
gamepplay patchról nem lehet szerintem egykét meccs után véleményt mondani, de ezeket írják
Default Re: Realistic gameplay for Pes 2011 for Konami patch 1.02
If you speak to me spock2005...my feedback is:
+ Very realistic gameplay
+ Better Goalkeepers
+ More difficult goals
- Players are very slow sometimes so opponents take the ball
- Unreal Shots(like you hit a baloon)
- I want better passing
P.S. Some of the above characteristic don't only refer to you but also the yair21
Try to adjust the agility so they are more agile....
Also you should make better the passing ability(s.p. accuracy e.g.)
Re: Realistic gameplay for Pes 2011 for Konami patch 1.02
I like it alot, very realistic and players don't act so stupid as before, especially defence which is good. I think you should increase response and agility. I'm using your settings + yair's 1.08b exe. Keep up great work! C'mon people give more feedback because this is really better than default gameplay
Re: Realistic gameplay for Pes 2011 for Konami patch 1.02
I have used your settings on my OF & i like it a lot, it's very good.,Thanks.