81526
-
Nemtudom nálam mi lehet a baja..mert felteszem a Pesedit-et és műkődik rendesen az egész,de viszont a mezek nincsenek bbenne..pl Arsenal,Chelsea,Osasuna, stb..viszont ha beteszem azt a 1.09 modot amit breki javasolt akkor benne vannak a mezek de ha azokkal a csapatokkal akarok menni egy baris meccset akk kifagy..hiába attacholtam ujra az új exe.-t:S -
nekem teljesen jól müködik, nemtudok mit hozzáfüzni.
Én elöttem mikor nem volt még a PESEdit 2011 Patch 1.0 akkor felraktam a hivatalos patchet 1.02-öt a francia pes-re mert azt lehet hivalasona patchelni te tudod és azzal mentettem a dolgokat és most is tökéletesen müködnek pedig egy szüz pesre raktam rá amibe csak a PESEdit 2011 Patch 1.0 van.
Szerinted az minek írják vagy mi ez?:
PESEdit 2011 Patch 1.0 - The patch automatically installs the KONAMI PES 2011 Patch 1.02 and the DLC 1.01? -
Ez a DLC és nem a patch !
És Pate pont arról híres, hogy eredeti játékot támogatja sokszor volt korábban olyan, hogy az ő exe-je csak eredeti játékkal ment
Olvasd már el a hivatalos leírását
http://www.pesedit.com/patch/Readme.pdf
Ja és nálam a 1.2-es patch exe-től függetlenül felmegy speciel itt a reload-os exe-re :-)
Szval én továbbra is felraknám a hivatalos patcheket rendesen főleg mert mint több helyen olvasható elég sok gond van így
pl:
"Hali!
Én is letöltöttem az 1.0-ás patch-et, kibontottam, feltelepítettem, majd amikor el akarom indítani a játékot akkor kiírja, hogy valami .dll fájl hiányzik. Pár másodperc múlva elindul a játék, és csak a 1.02-es KONAMI patch-et érzékeli (főmenünél ki is írja, hogy Version 1.02) és a többi az tök szűz, újra London FC-m van meg ilyenek. Aztán kb. 2 perc múlva kidob a játékból egy hibaüzenettel. Hiányosan töltődött le vagy alapból a patch hibás? Lehet hogy inkább megvárok egy újabbat addig meg jó a 0.5-ös. Az hibátlanul fut. " -
Ha játékot felrakod akkor lehet látni hogy ez itt üres C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download\
,de PESEdit 2011 Patch 1.0 felrakása után igy néz ki C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download\dt0f.img. -
Ha Reloaded verziód van akkor semmilyen patchet nem tudsz felrakini, mindig ezt fogja neked kiírni, kipróbáltam már egy párszor.
Ezért találta ki a PESEdit hogy már a Patch 1.0-ba mindent belerakjon, mert rengeteg embernek a Reloaded verzió van és azt nem lehet frissíteni.
Ugyhogy 100% hogy a hivatalos patcheket meg a DLC-t felrakja magától nem kell semmit csinálni.
1.Játék telepítése
2.PESEdit 2011 Patch 1.0 felrakása
3.Játék.
-
Tuti hogy nem kell hozzá.
Én semmit nem rakok fel és fent van a 1.02 patch és a DLC 1.01. -
gondolom attól, hogy nem szedted le és raktad vissza a kitservert az exe-re
meg az abban lévő option file még az előzőé -
Szia Breki!
Feltettem a gamet,feltettem a Pesedit patchet,de viszont ha felteszem a #71768 hsz-edbe amit mondtál akkor kifagy:S Mitől lehet? -
1.1es exével pontosabban, de amikor fel akartam tenni most az 1.2es patchet, azt írta a telepítő, hogy ezzel a verziószámmal nem kompatibilis, szóval netről lehet hogy frissíti magát? -
nálam is ez a helyzet, megy 1.1el -
Tuti hogy nem kellenek hozzá?? Mert akk urja felteszem a játékot,meg csak simát a peseditet,mert nekem nem engette feltenni a hivatalos patcheket..:S -
a hivatalos readme-ből van -
Biztos hogy nem kellenek a hivatalos patchek mert felrakja magától.
Én nem raktam rá semmilyen hivatalos patchet meg DLC és fent van, pedig csak a játékot meg a PESEdit 2011 Patch 1.0 raktam föl. -
már megtaláltam honnan van, viszont a readme-ben ez van
-
ezt nem tudom honnan veszed de tévedés
ez a szöveg pontosan így van
"The patch automatically installs the KONAMI PES 2011 Patch 1.01 and the DLC 1.01." -
PESEdit 2011 Patch 1.0 - The patch automatically installs the KONAMI PES 2011 Patch 1.02 and the DLC 1.01. -
pesedit 1.0 patch-hez nem kellenek a hivatalos patchek mert felrakja magától. -
Köszi Breki!
Meg tudjuk ezt beszélni priviben? -
a rutrackerről szedd le a pesedit 1.0-ás patchet
De kell hozzá kitserver és kell hozzá a 1.02-es hivatalos patch és a DLC is
Aztán ha kész ajánlom ezt
#71768 -
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni tőletek hogy hogy mik kellenek ahhoz hogy a játékban a valós csapatok, logók, és aktuális igazolások szerepeljenek.
Kimondottan csak az alapjáték van feltelepítve (ver: 1.01), semmi patch, kitszerver se más dolog.
Létezik már valami exe.s patch ami mindezt megoldja egyszerűen??
Elhihetitek nekem úgy hiányzik ez az egész dolog mint púp a hátamra.
Csak a kisfiamnak szeretnék örömet szerezni azzal, ha normálisan nézne ki, valós dolgokkal a játék.
Ha valaki le tudná írni hogy sorba mik kellenek ehhez, azt nagyon megköszönném.
-
Pl. sima barátságos meccsen dobtam vmi Brescia - AIK rangadót ott csak a második félidőben kiszórt nekik 4 sárgát, egy pirosat...
Csak kicsit furcsállom...
Más az AI barátságoson és Ligában? Lehet ez?
Top playeren és 10 percesen tolom -
Elkezdtem egy mester ligát, de van két dolog, ami zavar:
- Eddig még nem esett az eső egyszer sem (17 meccs alatt)
- Ellenfél még nem kapott sárgát se ellenem soha
Mi a tapasztalat?
Az eső az egy dolog, ott vmi nem megy lehet...
De hogyhogy barátságos meccseken kapják a sárgákat azért, itt meg egyet sem. Vagy annyira csörgőlabdás mindegyik, hogy még ehhez is dinnyék?
Bundesliga 2-ben vagyok. -
Pesedit 1.0 + realistic gameplay setting final version by spock2005
Link: www.megaupload.com/?d=14WU00EB
Credits:
PesEDIT.com Patch 2011
-
pasz még sose jutott eszembe mecs közben, hogy leszedjem :)
valószínűleg nem -
Kezd egyre többször bejönni ez a leszorított kapáslövés
-
Laca1985 #71793 Breki, meccs közben nem lehet kikapcsolni, hogy a játékos felett ne látszódjon a neve? -
Felkértek egy El Classico-s HD Nou Camp elkészítésére
10 változatot készítettem ilyen lett az eredmény
first part:
nou camp1.7z (29.12 MB)
second part:
nou camp2.7z (28.85 MB)
-
csak tipp
Select Sides Unlocker by juce -
klinsmann #71790 sziasztok
letöltöttem a GA 2.30 patch-et és játék közben nem lehet a joy-t p1-ből p2-be húzni, valaki ? -
-
Alvalade Full HD Turf Pack[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Green"]DAY FINE[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Green"]EVENING FINE[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Green"]NIGHT FINE[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Green"]DAY/EVENING RAIN[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Green"]NIGHT RAIN[/COLOR][/SIZE]
-
Lehet rosszat linkeltem be előbb, akkor EZ biztos jó:
PES 2011 National Logos for Flags for PesEdit 1.0 Corrected -
PES 2011 National Logos for Flags for PesEdit 1.0
Nah, így jobb... -
Jó lett az 1.0 pesedit, tegnap este át is szabtam a saját pofámra. A labdákat berakták közvetett módon a dt0f 1815-ös file-jába (gondolom relink-szerűség), aki esetleg szereti a labdákat cserélgetni.
Címereknél beraktam az immár 3 éve nálam taroló nemzetközi klubcímereket zászlók helyett...minden évre megőrzöm, szerencsére mindig fel lehet használni, amíg ilyen filerendszert használnak.
Ha valakinek kell:
http://www.megaupload.com/?d=1KNG7FOJ
Teljesen 1.0 kompatibilis. Nagy logókban nemzeti címerek, kis logókban waving flags...amit sajnos nem használ a játék, ezt kicsit elbaltázták...a kis méretű címereknél is a nagyot csökkenti le. -
már rég van a szokásos helyen :)P -
dehogynem, csak az sg elérakja megát
de ebből azért nem olyan nehéz kitalálni :-)
http://www.sg.hu/www.megaupload.com/?d=GQ81TTSH -
Laca1985 #71782 Nem jó a link Breki! -
Várok a torrentes verzióra
-
PESEdit.com 2011 Patch 1.0 - Released!
http://pesedit.com/forums/showthread.php?3876-PESEdit-com-2011-Patch-Version-1-0!-Released!-04-12-10&p=71881
-
Hát egyértelmű, hogy ezt a játékot gamepaddal sokkal jobb játszani.