81526
-
Open your EDIT.bin file with that tool, then with "open OF2 file" in File menu open one of my Edit.bin
nyisd meg az edit.bin-t, aztán az open OF2 file-vel az övét amiben benne van a chants linkelés -
Akkor valami nem stimmel vagy rosszu fordítom le.
if you use some other patches or if new version of pesedit or gamingaccess patch is released:
1.Copy "dt01.img in your kitsrver/img folder (i you used another dt01.img :delete it first)
2.you have to use PES2011 EDITOR 1.0
3.Open your EDIT.bin file with that tool, then with "open OF2 file" in File menu open one of my Edit.bin
4. click on "Chants" button in "Import OF2" tab then "Save" in File menu
Lefordítanád 3-as mert nemértem egyszerüen.
-
te másoltad be a readme-t -
Nincs benne a readme-be.
Hogy kezdjem el? -
Okés köszii..majd megpróbálom. -
hát most nem állok neki keresgetni, de nem olyan bonyolult a global functions fülön megtalálod
És player namest nagy kezdőbetűsre csapatneveket speciálisra rakom általában. -
ezt elmondta itt már ő többször korábban
szerintem a readme-ben is leírta
szintén az editor kell hozzá
-
Breki azt hogy lehetne megcsinálni hogy a barcalaci84_four_top_leagues_chantpack_2.0 jó legyen a Pesedit 1.0-ához
mert ami benne van EDIT az a 0.4-ához jó.
Hogy kell megcsinálni Pesedit 1.0-ához mert megszretném csinálni? -
Letöltöttem a progit..betudnád linkelni amikor leirtad vagy megmutattad? -
már mutattam korábban PES 2011 Editor 1.2 kell hozzá -
Hát rákéne sztem is..am nehéz elmondani h hogy kell megcsinálnii?? V ink ne probáljam meg?:D -
ezt azért megcsinálom, de rá kéne venni őket, hogy kisbetűsen csinálják -
értem. hát akkor azt nem is érdemes,mert mindig jönnek az újak.. -
pl most
next update 17.12.10 for the edit:
Pesedit 1.0 + realistic gameplay setting by spock2005
OS PATCH 0.4.1 + realistic gameplay setting by spock2005
Only about defence
- Marking
- Movements
- Pressing
- Covering
- Attention position
Pesedit 1.0 + realistic gameplay setting final version by spock2005
Link: www.megaupload.com/?d=VEHT3I20
-
Azt nem nehéz megcsinálni csak az a baj, hogy jön ki egy újabb gameplay patch akkor annál is csinálhatom meg újra -
Jaja. -
felraktam a hivatalos 1.02 patchet végre sikerült leszednem egy jót, utánna felraktam a PES 2011 Patch 1.0-át és ugyan olyan mint amikor nem volt felrakva a hivatalos.
Tehát ez a sorrend is jó:
1.Játék telepítése
2.PESEdit 2011 Patch 1.0 felrakása
3.Játék.
Meg ez is jó amit a Breki mond (ez a megbízhatóbb ezzel biztos nem lesz baj).
1. Játék telepítése
2. Hivatalos patchek felrakása
3. PES 2011 Patch 1.01 feltelepítése
4. Játék.
Megyek ebédelni. -
Nem!:D -
Tehat ha jól veszem ki a szavaidbó akkor neked se kellet felrakni a hivatalos patcheket? -
Már csak ilyen "valami" kéne amitől kisbetűs lesz az egész:S -
basszus felraktam az 1.01-et és most nem megy föl a 1.02 rakd már föl nekem azt a hivatas 1.02 patch-et amivel nem írja ezt ki.
Köszi -
Tökéletesen működik..:P Feltettem újra a játékot-->feltettem a Pesedit 1.0-át-->és feltettem 1.09b exet. Most jó minden..mezek is jók..köszi a segítséget. -
nem találja a telepítést
kétfajta 1.02-es patch van egyébként korábban kiis volt linkelve -
egyértelmű, de most a 1.02-esre nehogy felrakd ! -
nekem itt
c:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download\dt0f.img
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download\dt0f.img
nekem sincs gond a korábban leírtakon kívül -
Nekem ezt irja ki most a 1.02 telepítése elött
Mi ez? -
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download\dt0f.img.
Nekem itt van, de nekem nincs gon a játékkal. -
Hivatalos 1.02 elött fel kell telepíteni az 1.01-et? -
ja és a dlc-t nézd meg hogy a helyén van-e -
most előszőr ezt próbáld meg
újra futtatod a pesedit 1.0-ás patch exe-jét, ha kész akkor megnézed az exe-jével jók-e a mezek stb, ha igen és akarsz távolabbi kamerát kicseréled az én exe-mel és úgyis kipróbálod
ha így jó akkor ok, ha nem akkor én az 1.01-el kezdeném ha az még nincs felrakva. -
nem tudom kipróbálni mivel nekem már fent van a hivatalos patch és ezért nem rakom újra megint
a DLC-s könyvtárat átneveztem és megnéztem akkor ugyanoda tölti-e le
illetve megnéztem, hogy a mostani exe-re felmegy-e újra az 1.02-es hivatalos patch, fel is ment mint látható. -
Most akk én is felteszem sorrendbe,de elöbb rakjam a 1.01-et v mehet egyből az 1.02?? -
Érdekes kicsit mintha más lenne a kamera és a Sport1-es logó is kilóg, majd megnézem 16:9-ben
-
Azt még az 1.0-ás patch kijövetele előtt készítettem, előre nem lehetek kompatibilis :P
Az exe viszont jó benne ha a távolabbi kamerákat akarod azt nyugodtan felülírhatod és a mezek is jók
-
Hát akkor azért fagy kinekem,mert én az 1.0-ás Pesedit mellé tettem fel az option file-t ami #71768 ebben a hsz-be van:S -
Rendben javasold nem is azzal van a baj mert amit te mondasz az biztos jó mert az ember alapból is felrakja akkor a hivatalos patchert,de nekem a nélkül is tökéletesen müködik hidd el vagy probáldki.
Szoval akkor a sorrend amit te mondasz az:
1. Játék telepítése
2. Hivatalos patchek felrakása (azt nemtudom kell e 1.02 elött feltelepíteni az 1.01-et)
3. PES 2011 Patch 1.01 feltelepítése
4. Játék.
Elvileg te ezt mondod, hozzáteszem így biztos hogy jónak kell leni én csak azt mondom hogy én kihagytam a 2. pontot.
-
most melyik 1.09-es módot, mert az áll option fileből és van hozzá külön exe is.
Namost az option file az még a 05-é tehát az nem jó az 1.0-hoz elvileg, az exe amit kiraktam az igen mert 1.02-es
De nem tudom honnan szedted le ezért nem tudom pontosan mit értesz 1.09-es mód alatt
-
okés akkor ha valakinek gondja lesz vele akkor hozzád küldöm
olvasd már el kérlek a readme-t hogy mit írnak benne pontosan, direkt kilinkeltem az előbb, képként kiraktam , de akkor újra
ezt írják benne
"The patch automatically installs the KONAMI PES 2011 Patch 1.01 and the DLC 1.01"
Az oké, hogy a DLC-t bemásolja meg exe-t berakja, de ez számomra nem egyenértékű a hivatalos patch felrakással, szóval én azt fogom javasolni továbbra is ha szabad.
Főleg azoknak akik több patchet is használnak és nem akarnak keveredést.
Egyébként is nagy csalódás nekem ez az 1.0 felraktam aztán egy csomó dolog hiányzik belőle ami korábban benne volt, jó eredményjelző akár sport1-es tv kijelzővel, szuper csapatlogók, füvek, kameraállások, gameplay patch, stadion betöltő eredeti háttérképek,csapatlogók ezt mindet rakhatom újra be, igazából nem is használnám ha a gameplay patchek többsége nem az option filéjéhez készülni.
-
Breki mindjárt leirja a sorrendet azt probáéd ki úgy.
Nekem fogalmam sincs mi lehet a baj. -
Breki akkor szerinted mi a sorrend aki a PESEdit 2011 Patch 1.0 akarja felrakni?
Telepítési sorrendre gondolok.
Kiváncsi vagyok mert azt is kipróbálom.