81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Még nem, de nem is értem én biztos nem sietek leszedni

KONAMI DLC jön 21-én tehát ugye holnapután
    addig felrakni és megint kamerákat chantokat beállítani neveket kisbetűsre venni gameplay patchet keresni sztem nem érdemes.
  • zsilka péter
    1.1-es Pesedit patch fent van már torrenten? Mert ezek a szaros darabolt file-ok mindig sérültek akármit csinálok. Tudna valaki torrent linket adni? Előre is köszi.
  • zsilka péter
    Igen tudom, így csináltam, de nem jó.
  • Breki33
    akkor még egyszer

van egy barátságos mecs

pl Juve-Lazio

A kapus meze fehér
    ha megcserélem és Lazio-Juve mecs lesz tehát jobb oldalon van a Juve (tehát idegenben) akkor a képen láthatóan zöld mezben lesz.

Most ez szerintem független attól, hogy melyik stadionban játszunk nem így értendő az idegenbeli
  • zsilka péter
    Nekem nem működik. 5429 a Manchester kapusmeze, elmentettem manchester_5429.bin néven ide: KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\kitserver\pesedit\img\dt0c.img\ de nem működik. Mindig a bal oldali mezben van a kapusom. Tehát ahol Breki neked a fehér mez van nekem mindig abban jön ki.
  • Breki33
    most írtam le

igen, így van de ez zöld
  • Breki33
    KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\kitserver\pesedit\img\dt0c.img\juventus_5363.bin ide kell rakni
  • Breki33
    akkor vagy nem jó helyre raktad vagy van még egy ugyanolyan névvel

ha gondolod feltöltöm az enyém

• Trunks
    Nyilván úgy próbáltam. Nekem így néz ki:
  • zsilka péter
    Akkor tehát ha beteszek ilyen módon 2 kapusmezt akkor a jobb oldali ( Breki nálad most a kék ) akkor az akkor jelenik, meg ha idegenben játszom? Vagy hogy van ez? Mert tettem be ilyen módon már be mezt, de nem váltogatta a játék.
  • Breki33
    Azt tudod, hogyha a második slotra rakod akkor csak akkor jelenik meg ha a jobb oldalon második csapatként játszol úgymond idegenben

nálam a bin így néz ki

• zsilka péter
    Megnéznétek nekem legyetek szívesek, hogy a HSV nektek a BL-ben vagy az EL-ben indul? Mert egyszer amikor voltam velük a EL-ben indultak, most megint elindultam velük, de most a BL-ben vagyok. Hogy van ez? Randomra sorsol vagy mi? Előre is köszi!

Üdv.
  • Trunks
    Nem volt ilyen bin ott, ezért beraktam a ...\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\kitserver\pesedit\img\dt0c.img mappába egy unnamed_5363.bint, amiben a 2. slotba tettem a lentebb említett mezt. Nem történt semmi változás. Ezek után átneveztem a unnamed_5363.bint, hogy ne zavarjon be, majd GGS-sel megnyitottam a dt0c.img-t és ott kicseréltem, ismét semmi sem történt.
  • Breki33
    Kipróbáltam nálam rendesen működik ha \dt0c.img\juventus_5363.bin-t használtam

arra vigyázni kell ne legyen ugyanilyen végű még ebben a könyvtárban

• Breki33
    szerintem csak manuálisan
  • matula77
    Valahogy megoldható a 3.-számu mez választása meccs elött?
  • Breki33
    Melyik? :-P

Ez mindegyik különböző

Az az érdekes, hogy képen másik néz ki jól mint játékban pl az első nekem képen nem tetszik de valóságban jó a 3. meg képen mutat jól

• Breki33
    Ja teljes img-be való berakáskor érdemes a Deferred módot használni, hogyha nagyobb méretű a berakni való mez ne legyen gond vele
  • Breki33
    A Juventus kits a játékban 5363-5364.es slot

63 a kapus nekem ez a bin nincs a kitserver-es folderben
    most nem teljesen értem hová raktad be pontosan azt a mezt vagy egy

5363-ra végződő bint raksz be a kitserverbe vagy magában a d0c.img-ben kell cserélned.

De akkor a kitserverben ne legyen azonos nevű mert az jelenik meg !
  • Trunks
    Ez nagyon jól néz ki!
  • Trunks
    Innen szedtem a havas pályákat, és tényleg a 2010-est próbáltam. Viszont a PESedit patch 1.0-t felraktam, majd kicseréltem a Juve idegenbeli kapusmezét (mert a hazainál és idegenbelinél is a fehér van) arra a kékeszöldre és semmi sem változott. Próbáltam kitservernél berakni egy bin fájlt, illetve a dt0c.img-ben kicserélni, mégse változott a játékben semmi.
  • Breki33
    További verziók

• Pato97
    Nem tudom meikbe van mert annyi kiegészitő van benne:S!!
  • Breki33
    Én most itt tartok, kicsit kevésbé havas

• Breki33
    Ezt javítottam fel :)

De van ilyen is

Bristol City Stadium snow turf for PES 2011

http://www.pesoccer.com/patches/pes2011/bristol-city-stadium-snow-turf-for-pes-2011.html
  • matula77
    Melyik kiegészítőben van GDB?
  • Buddy
    Találtam én is havas kütyüt:
    Havas pálya

De nem tetszik :))
  • Breki33
    hiába a kitserverben ezek vannak

AFS2FS 10.0.2 afs2fs.dll Manage AFS (.img) game content using files and folders: much easier and quicker to install/remove patches, without the need modify *.img files.
    Speeder module 10.0.4 speeder.dll Increase or decrease gameplay speed.
    Sides module 10.0.4 sides.dll Allow free side selection during matches.
  • Pato97
    De én egy kiegészitőt használok és ott benne van a GDB mappa és ott van minden bajnokság!
  • Breki33
    tudtommal a kitserverben egyenlőre még nincs GDB server telepítésekor érdemes elolvasni a readme-t hogy miket tartalmaz :P
  • Breki33
    én biztos nem cserélném

az F510-es javított felturbózott Rumblepad 2-es

itt részletesen leírtam miben jobb, most akkor tényleg kipróbálhatod igaz-e amiket írnak.

http://prohardver.hu/tema/fifa_11_mar_elorendelheto_az_576_ban/hsz_714-714.html

• Breki33
    Én nem nagyon szoktam becsúszni, főleg 16-oson belül
    de mezőnyben most kipróbáltam, jól kivitelezve simán lehet szabályosan szerelni nálam pl itt megszereztem a labdát és ment tovább a játék

A gameplayt javító patch fent van, de szerintem ez nem változtatja meg ezt, de korábban le volt írva részletesen mit változtat.

Havas Konami stadionomat nem egészen értem, hogy rakhattad, be mivel Pes 2011-hez csak saját magamnak készítettem havas pályát tehát még nincs publikálva

pl amiatt hogy hiába csinálom meg rendesen a szélét is
    mint itt látható

http://s3.directupload.net/images/101215/lpmkz28d.jpg

van olyan stadion ahol a szélét levágja a #71893-ben láthatóra és egy kicsit furán néz ki, hogy a pálya teljesen havas a szélén meg semmi hó nem látható

Szerencsére más stadionokban jó azért általában.

Szval nem tudom te mit raktál be de lehet, hogy már hamisítanak :-)
    De szerintem pes 2010-es stadiont akartál berakni Pes 2011-be :P
  • [HUN]FaTaL
    Az F510 asszem a Rumpledpad 2 utódja.
  • Trunks
    Hát ez vicces. Rendeltem a supergamer.huról egy Logitech Rumblepad II-t. Ma ki is hozták, csak helyette egy F510-eset. 8700-at számoltak fel érte ugyanúgy. Szerintetek érdemes kicseréltetnem? :)
  • Pato97
    Sziasztok ! Hogy lehet betenni a Pes 11 be mezeket. A GDB mappába beteszem és nem megy ! Valaki tudna - e segíteni? Megköszönném !Msn címem:[email protected]. üdv pato97.
  • Trunks
    Iszonyatosan idegesít, hogy a 16-oson belül nem lehet becsúszni, mert ha elrúgod a labdát, 11-est ítél. Különben is, a becsúszások megítélése vmi egészen tragikusra sikerült a 2011-ben. Általában ha a labdát rúgod el, lefújja, ha az embert, akkor mehet tovább. A gameplayt javító patch, amit többször linkeltetek, ezen nem segít?

Vmint még egy problémám lenne. Felraktam a PESedit patch 1.0-t, működik is rendesen, de ha lecserélek egy fájlt a kitserverben, vagy akár megnyitom GGS-val az egyik bin fájlt és kicserélem mondjuk az egyik mezt, a játékban marad ugyanúgy. Breki havas Konami stadionját is leszedtem, beraktam, ahogy le volt írva, és semmi. Próbáltam a kitservert leszedni és visszarakni, semmi. Vmi ötlet?
  • Shevchenko
    10-be volt de ott automatikusan döntős voltál, és álltalában a Bocával vagy a River volt az ellenfél.
  • zsilka péter
    Klubvilágbajnokság van a 11-ben szezon közben ha pl. az Interrel vagyok?
  • Breki33
    a legújabbat ami az 1.0-ás most
    elég azt letölteni

már többször el lett magyarázva legalább egy oldalt olvass már vissza

#71842 pl

leírása

PESEDIT PATCH 1.0!!!
    ===========================================================================================
    Tartalma:
    ===========================================================================================
    Összes új csapatris, BATE, Bursaspor, CSKA Moscow, CSKA Sofia, Debreceni VSC, Gent, Hajduk Split, Hapoel, Lausanne, Lech Poznan, Levski Sofia, Lviv, Metalist Kharkiv, Odense, Partizan, Rapid Wien, Red Bull Salzburg, Sheriff Tiraspol, Steaua Bucuresti, BSC Young Boys, Zilina

Korrekt cipők: minden játékosnak a Premier League, Ligue 1, Serie A, Primera Division, Bundesligá ban.

Új labdák:Classic, Tango Mundial 1984, Tricolore 1998, adi5, Jo'bulani, Terapass Powerorange, Brine Indoor, Brine Platinum Orange, Derbystar Brilliant APS, Diadora Cobra, Diadora Trio Blue, Macron Super Brilliant, Total 90 Aerow, Total 90 Tracer EPL, Total 90 Tracer LC, Total 90 Tracer LFP, Total 90 Omni, Nike 5 Green, Nike 5 Yellow, Puma v1.10 Yellow Red

Új cipők:Predator X Black/White/Electricity, adiPure III Black/White/Gold, Copa Mundial, MV Superfly II Safari, Total 90 Laser III Black/Silver/Yellow, Powercat White/Black/Orange, King XL Black/White/Gold, Asics Tigreor Black/Gold, Diadora LX Pro Black/Yellow, Joma Total Fit White/Black, Lotto Zhero Gravity White/Navy, Mizuno Morelia II Black/White

Több mint 50 új hajstílus

Új arcokntonini, Arnautovic, Bebe, Breno, Contento, Coloccini, Diakhate, Eto'o, Gameiro, Gusiev, Javier Hernandez, Joaquin, Kaboul, Lanzafame, Leggrotaglie, Matuidi, Milevskiy, Mykhakyk, Payet, Pedersen, Rafinha, Shevchenko, Srna, Tevez, Wilshere, Yussuf

Új mezekachen, Arsenal, Aston Villa, Blackburn, Bosnia, Canada, Chile, China, Everton, Frankfurt, Freiburg, Fulham, Hannover, Hercules, Hoffenheim, Ingolstadt, Kaiserslautern, Mainz, Man City, Montenegro, Oberhausen, Osnabrück, Paderborn, Palermo, Peru, St. Pauli, Spain, Stoke, Sunderland, Thailand, Trinidad, West Brom, Wigan, Wolverhampton

Új nemzeti csapat címerek

Új statok!
    TELEPÍTÉS !!
    -Töröld ki a PES/kiteserver mappát
    -Telepítő lefuttatása közben válasszátok ki a pes/ mappát
    -Futtasd a pes-t
  • Krisz018
    És a PESEdit.ből melyik verziót töltsem le? elég ha a 1.0-át töltöm le? pls valaki magyarázza el részletesebben.
    Köszi előre is!!