81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Shevchenko
    hogy sikerült kicsomagolnod?
  • Breki33
    [IMG][/IMG]

• Shevchenko
    nállam is.
    valami megoldás?
  • Breki33
    Na megoldottam

Ki is javítottam a Dragao esti csíkozását belerakva ezt is csak így elég macerás meg kéne tőlük szerezni psd-ben ezeket a carpeteket

• Breki33
    én erről a helyről beszélek
    máshol nem tudom, hogy van

itt az arány is számít pl van aki napi három torrentet tud letölteni pont ilyen miatt
  • Shevchenko
    Én nem is tudtam hogy ezért kizárás jár, mostantól jobban figyelek mert már többet is kültem.
  • Breki33
    Hm nálam lemezolvasási hiba.............
  • Breki33
    PES2011-HD-Turf4096x2048-For-All-Stadiums-By-WEYX-KO

http://www.filefront.com/17718486/PES2011-HD-Turf4096x2048-For-All-Stadiums-By-WEYX-KO.7z/
  • Breki33
    nem küldhettem volna pont erről beszélek

nem az a lényeg hogy hogy küldöm
  • Shevchenko
    Privibe nyugodtan küldheted volna,de mindegy megoldottam.
  • Breki33
    Kijött egy full HD turf pack ilyen logókkal megpróbálom elkérni a kinaiaktól

• Breki33
    én még nem raktam fel mert unom, hogy mindig állítgatnom kell utána mindent újra
  • Breki33
    nem

ezért kizárnának és mindig ide kerül fel

egyébként nekem is NOD van csak a tűzfalas, de ez megbízható oldal rég használom
  • Shevchenko
    Azt a torrent fájlt nem tudnád felrakni valahova mert ide regelni kell ráadásul nod beriaszt folyamatosan azon az oldalon.
    köszi
  • Roland10
    Feltettem a Pesedit 1.2-t és nálam a csukák nevei nemjók. meg valamelyiknek a képe! Nálatok?
  • Breki33
    én csak gyümit iszom általában sportolóként

gamepadom meg kb 2004-2005 óta megvan
  • Breki33
    hol is?
  • tobias88
    Ki mire költi! Én inkább eliszom vagy gyűjtök másra
  • bakkerman
    5 akciósan
  • Roland10
    Köszii 10 perce még nemvolt fent.
  • Breki33
    Pesedit 1.2 torrent

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3182784

• Breki33
    ja de már igen

délelőtt még nem volt kirakva
  • Breki33
    még ki se jött szerintem
  • Breki33
    itt nem a gyakoriságról van szó

nekem autósban a szimulátort se jutna eszembe bill-el nyomni

mondjuk most pont bill-el játszok egy új autóst, de az nem szimulátor teljesen
  • Roland10
    Nem tudtok torrentet a Pesedit 1.2-re??
  • tobias88
    Heti 1szer játszok, bőven jó... Heti 1szer autóssal is játszok, még se veszek G25öt...
  • Breki33
    hihetetlen, hogy még mindig bill-el játszotok
  • tobias88
    Billel így van, gamepaddal nem tudom hogy! A lényeg, hogy ha nem középre panyenkázol, hanem egyik oldalt választod, de ott is félig, akkor az mindig gól, bárhogy panyenkázol!
  • wright
    Köszi szépen.
  • Breki33
    ezt most nem teljesen értem

nekem gamepaddal ha sokáig húzom simán mellélövi
  • Breki33
    én aimp2 alá beraktam az adx plugint és hozzárendeltem tc-ben
  • wright
    Sziasztok.
    Milyen programmal lehet meghallgatni külön-külön a letöltött szurkolói hangokat?
  • tobias88
    Ehhez hozzá lehet tenni, hogy mindig gól, ha:
    1. D
    2. fel vagy le fél másodpercig
    3. kaputól elfele nyomni negyed másodpercig

nonszensz...
  • Breki33
    ez is kérés hátha valaki kipróbálta már

"Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni hogy a PES 2011 Sky Tim Patch-ot hogyan lehetne felrakni? Nem vagyok egy béna eddig minden patchot sikerült installálnom viszont ezzel meggyűlt a bajom!Pedig mindent a leírtak szerint csináltam (már amennyire értem az angolt) A segítséget előre is köszönöm!Sziasztok!)"
  • Breki33
    privát kérdés

11-es rúgás újra

"-Három gombot kell egymást követően a megfelelő ideig nyomva tartani (nem egyszerre)

1.Először a lövésgombot megnyomod(Ennek szerintem ebben a részben nincs jelentősége ,hogy meddig)

2.Amikor a játékos elkezd futni a labdához akkor kell a lövés irányt és a lövésmagasságot megadnod egymás után megnyomva a megfelelő keresztgombot.

3.Az irányt a felfelé és a lefelé keresztgombok megfelelő ideig való lenyomásával adod meg.(ezzel a kapunak a jobb alsó sarkába vagy a bal alsó sarkába lövi a játékos)Ez eddig tavaly is így volt.

4.Most jön a lényeg mert a jobb és a bal oldali keresztgombbal a lövésmagasságot határozzuk meg .
    -A jobb keresztgombot megfelelő ideig lenyomva tartva erőteljesebben lőhetjük ki a sarkot.
    -A bal oldali keresztgombot megfelelő ideig lenyomva meg lágyan(panyenkásan) is sarokra lőhetünk.

Tehát: Lövés>függőleges keresztgomb>vízszintes keresztgomb

Ezt a három kis mozdulatot kell egymás után elvégezni és begyakorolni.A magasságmegadást (Bal vagy jobb) keresztgombot érdemesebb egy kicsit rövidebb ideig nyomni mint az irányt (le vagy fel)

A traningben érdemes gyakorolni.

nem én írtam csak idézet ráadásul az 5. h idézem ezt a szöveget "
  • Roland10
    Van már Pesedit 1.2 de még nincs fent..:(:D
  • Breki33
    mennyiért adják?
  • bakkerman
    akinek eredeti a gém,mondana pár véleményt az online részről? fasza az online része,lagg,bugok stb...vannak-e ? ma rendeltem meg
  • Breki33
    és az általános leírás

Realistic gameplay for Pes 2011 for Konami patch 1.02
    This Files edit That Have Been Made is only for This Patch Alone & Those Files May Not Be Used In Any Other Patches.
    I work in collaboration with komu (gameplay patch), He work to modify Pes2011.exe bugs, I work to modify file edit abilities
    2 approach different but the same finality. Our works are not in opposition, we think that with this 2 patch we
    can make a best game. If you use komu with realistic gameplay setting by spock2005, komu patch cancell just
    a littles features of realistic gameplay setting. I contact komu and he try to resolve this problem.
    But for me and komu the association of realistic gameplay setting by spock2005 + gameplay by komu will be in the futur
    the better solution.
    You must find your personaly setting, I can't help you about that it's a personally feeling but now you have choice.
    This realistic gameplay setting is for ALL file edit for PES2011 with Patch 1.02 and DLC 1.01. NO UPDATE DLC 2
    To have all the features of the realistic gameplay setting by spock2005 please play in level professional or champion !
    Now you have possibility to play Pes 2011 in different mode.
    1) Pes2011 clean
    2) Pes2011 + realistic gameplay by spock2005
    3) Pes2011 + patch 1.09b gameplay by komu
    4) Pes2011 + realistic gameplay setting by spock2005 + patch 1.09b gameplay by komu

If you will reduce the speed of the game, please read the following information:
    Download free soft: Game speed adjuster - the setting is 9600 + apply and Enjoy !!!

Realistic gameplay setting by spock2005 increase the general quality gameplay for Pes2011 and correct some
    bugs, this setting modify all abilities players and teams of of the game. To increase the realism of the game
    we included the Personality team, some teams have personal manoeuvres in defence and attack - (national teams - club teams:
    National team: Germany- Cote d'Ivoire - Ghana - Brasil - Argentina - Spain- England - Italy - France
    Holland - Portugal- Uruguay - Croatie - Russia - Greece.
    Clubs: Inter - Chelsea - Barcelona- Real Madrid - Milan - Arsenal - Estudiantes de la Plata - Corinthians - Cruzeiro
    Juventus - A. Madrid - Bayern - Lyon - Mancester Utd - Benfica - Porto - Marseille - Villareal - B. Dortmund
    Werder Bremen - PSV - Roma -Lazio - Tottenham - Napoli - Sporting - Valencia - Manchester City - Sevilla
    CSK Moscow - International Porto Alegre - San Paolo.

Realistic gameplay setting 3.2 by spock2005
    Update attack and movements
  • Breki33
    az ez elettőben

Hi everybody

today important update for the following edit online 04.00 pm:
    Pesedit 1.0 + realistic gameplay by spock2005
    OS PATCH 0.3.1 + realistic gameplay by spock2005

Update:
    - best setting of the pressing – players was to far of the ball – defender was slip
    - best calibration of the hesitation shoting – sometime the attack pass the ball never shot
    - best setting for the big teams physic and fantasy attack/defence – Barcelona not defend as Stoke City.
    - Fatigue more real
    - Reduce effect Balloon shot
    - Best shot more real
    - Best long pass more real

Bye