81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    ez kb öt perc
  • Rossi1
    Mostanaban Fifa-zok. Szerencsere iden ket fele is lehet kacsintgatni.

De tegnap gondoltam nyomom egy kicsit PES-el. Eskuszom sokkal elvezetesebb es konnyeb a jatek ha elotte FIFa-zol kicsit. Ket akkora golt lottem a MANUTD-val mint meg soha. Pedig nyomom mar par eve.

Es a legszebb, hogy elethuek voltak... Szivesen fel is tennem, de nincs valami nagy turelmem a szerkesztgeteshez. DE jo elmeny volt!
  • TheBossbuster
    Sziasztok!
    A PES 6 ról lenne egy kérdésem!
    Letöltöttem kispályát,strand pályákat stb és kitömöritettem a Kitsever GDB mappán belül a stadiums mappába ahogy irta,utána telepitettem a kitsevert, de semmi nem jelenik meg a játéban!
    Az azonnali meccs opcióban keresem a pályákat de csak az alap 36 van.
    Valakinek valami ötlete?
    Megköszönném ha valaki válaszolna!
    Üdv
  • eva16
    Sajnos egy olyan példányhoz jutottunk, ami csak olasz, spanyol, görög és portugál nyelven tud:(
    Tudtok segíteni abban, hogy honnan lehet letölteni angol nyelvet a játékhoz és azt ha megvan, hova kell bemásolni?
    Köszi Éva
  • pisztácia
    Üdv!

Valaki adna linket ahoz a módhoz, ami a valós klubneveket tartalmazza? köszönöm szépen
  • Roland10
    Köszi szépen..de miután feltöltötték egyből meg is találtam:D
  • Breki33
    Hm ezis van PC-re, :-)

Pro Soccer cup 2002

• Breki33
    [Mods] PESEdit.com 2011 Patch 1.6 (Pro Evolution Soccer 2011) [1.6] [Multi]
    torrent

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3385643
  • Shevchenko
    Valaki felrakta egy torrent oldalra a Hungarian commentary patch PES2011-et, valaki megmondaná hogy érdemes leszedni, működik?
  • TheBossbuster
    Sziasztok!
    A PES 6 ról lenne egy kérdésem!
    Letöltöttem kispályát,strand pályákat stb és kitömöritettem a Kitsever GDB mappán belül a stadiums mappába ahogy irta,utána telepitettem a kitsevert, de semmi nem jelenik meg a játéban!
    Az azonnali meccs opcióban keresem a pályákat de csak az alap 36 van.
    Valakinek valami ötlete?
    Üdv
  • Szilcsio
    Megvan bocsesz
  • Szilcsio
    Hali emberek!
    Valaki tud nekem segíteni pesedit 1.6 pecs van fent elindul a gém csak éppen mikor játszanám a meccset ML-be akor kilép és el sem tudom menteni.
    Mi lehet a gond ?
  • Roland10
    De jóó lenne már lenne torrent a Pesedit 1.6-róól:/
  • Poolfan
    LÉCCIIKSZBOXRAVALAMIJÓPECSET!!!!!
  • Breki33
    a visszaolvasás hiánya miatt

szerintem ugyanez

• Ledezma
    pes edit 1.4 et felraktam és hibát ír ki a játék master ligábol kilép magátol valaki tudja miért?
  • Breki33
  • bela96
    sziasztok.felraktam ezt a patchet:PES2011 UNREAL PATCH by PES-SERBIA ver. 3.0 .és ha bele megyek a játékba a csapatok mezei nem jok akkor a cimeruk se.meg a bundesliga se jo meg egy két csapat hiányzik.ha tudtok segiteni hogy mi lehet a hiba légyszives segitsetek.válaszokat elore is kosszi.
  • daver88
    van valakinek ezzel tapasztalata???

FirePatch 1.4
  • daver88
    Bumm:

• Ledezma
    Pes edit patch-ez hova kell menteni oda ahova raktuk a játékot?
  • daver88
    Van már PESedit 1.5 is, teljes átigazolási frissítéssel...(Torres már a Chelsea-ben, óhh je....)

http://pes2008editing.blogspot.com/2011/02/peseditcom-2011-patch-15-coming-soon.html
  • [HUN]FaTaL
    2db hozzászólást kellett volna visszaolvasni :D
  • Ledezma

valaki tudna adni egy patch-et amivel meglehet csinálni a csapatoknak a logoját meg a mezét eredetire mert nekem még az alap van elöre is köszi :)
  • Dunadan11
    Sziasztok
    Csak engem zavar nagyon ha egy jobb lábas Sergia Ramos ballal passzol és emiatt eladja vagy másnak is zavaró ez a probléma?
  • daver88
    http://pes2008editing.blogspot.com/2011/01/peseditcom-2011-patch-14-released.html
  • bela96
    sziasztok.azt akarom kérdezni hogy lehet meg csinálni hogy az angol csapatoknak a mezei és a csapat cimerek jok legyenek.ja meg a nevek.válaszokat elore is kosszi
  • [HUN]FaTaL
    Jaja megcsináltam közben, kösz :D
  • Roland10
    Pesedit Selector-->Switches-->Master League1-->ok-->És játszasz:D
  • [HUN]FaTaL
    Bocs nem tudtam hogy többszöri probléma, azt hittem egyedi, mindjárt körül nézek. :)

#72229: Inkább az angol.
  • barcalaci84
    van már magyar kommentátor is...
  • Breki33
    visszaolvasás

hetente megkérdezi valaki, pedig sztem a readme-ben is le van írva
  • [HUN]FaTaL
    PESEdittel nem lehet ML-t játszani? Amint felrakom MLnél nem lehet menteni mert kidob az asztalra. :( Minden más kieg nélkül is próbáltam, legújabb DLC-t letöltöttem még a pesedit telepítése előtt. 1.03as patch fent van. Valami ötlet valakinek?:(
  • [HUN]FaTaL
    Stadionok, másodosztály (Liga Adelante, Bundesliga 2) van a peseditben is. Láttam már patchet angol másodosztályra is a pesedit honlapján.
  • zolee24
    értem de vannak olyan szép képek berakva ami nem hisszem hogy a pesedit pachtöl van gondolok én stadionokra meg a másod osztályra
  • [HUN]FaTaL
    nekem csak Pesedit van meg a kommentátor patch amit alább linkelt breki.
  • zolee24
    Breki33 ! lennél szives segíteni meik pachet érdemes letölteni a játékhoz nagyon köszöném ha valaki segítene mert nem igazán értek én a pacheléshez :) nagyon szép képeket raktok be esetleg ha lenne valaki olyan kedves és elmondaná hogyan tudom én is ilyen szépé varázsolni a játékot ( linket adjatok ) elöre is köszönöm segítségeteket
  • [HUN]FaTaL
    Akkor elszórakozok vele, köszi :)
  • Breki33
    pedig egyesével kell

http://www.moddingway.com/zone/modder/73.html
  • [HUN]FaTaL
    És csináltál hozzá füveket, vagy tudsz linkelni fűcsomagot, ami jó? Csak ne kelljen egyesével. :) Bár az alap füvek is szépek, de gondolom vannak jobbak.