81526
-
ez kb öt perc -
Rossi1 #72258 Mostanaban Fifa-zok. Szerencsere iden ket fele is lehet kacsintgatni.
De tegnap gondoltam nyomom egy kicsit PES-el. Eskuszom sokkal elvezetesebb es konnyeb a jatek ha elotte FIFa-zol kicsit. Ket akkora golt lottem a MANUTD-val mint meg soha. Pedig nyomom mar par eve.
Es a legszebb, hogy elethuek voltak... Szivesen fel is tennem, de nincs valami nagy turelmem a szerkesztgeteshez. DE jo elmeny volt! -
TheBossbuster #72257 Sziasztok!
A PES 6 ról lenne egy kérdésem!
Letöltöttem kispályát,strand pályákat stb és kitömöritettem a Kitsever GDB mappán belül a stadiums mappába ahogy irta,utána telepitettem a kitsevert, de semmi nem jelenik meg a játéban!
Az azonnali meccs opcióban keresem a pályákat de csak az alap 36 van.
Valakinek valami ötlete?
Megköszönném ha valaki válaszolna!
Üdv -
eva16 #72256 Sajnos egy olyan példányhoz jutottunk, ami csak olasz, spanyol, görög és portugál nyelven tud:(
Tudtok segíteni abban, hogy honnan lehet letölteni angol nyelvet a játékhoz és azt ha megvan, hova kell bemásolni?
Köszi Éva
-
Üdv!
Valaki adna linket ahoz a módhoz, ami a valós klubneveket tartalmazza? köszönöm szépen -
Köszi szépen..de miután feltöltötték egyből meg is találtam:D -
Hm ezis van PC-re, :-)
Pro Soccer cup 2002
-
[Mods] PESEdit.com 2011 Patch 1.6 (Pro Evolution Soccer 2011) [1.6] [Multi]
torrent
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3385643 -
Valaki felrakta egy torrent oldalra a Hungarian commentary patch PES2011-et, valaki megmondaná hogy érdemes leszedni, működik? -
TheBossbuster #72250 Sziasztok!
A PES 6 ról lenne egy kérdésem!
Letöltöttem kispályát,strand pályákat stb és kitömöritettem a Kitsever GDB mappán belül a stadiums mappába ahogy irta,utána telepitettem a kitsevert, de semmi nem jelenik meg a játéban!
Az azonnali meccs opcióban keresem a pályákat de csak az alap 36 van.
Valakinek valami ötlete?
Üdv
-
Szilcsio #72249 Megvan bocsesz -
Szilcsio #72248 Hali emberek!
Valaki tud nekem segíteni pesedit 1.6 pecs van fent elindul a gém csak éppen mikor játszanám a meccset ML-be akor kilép és el sem tudom menteni.
Mi lehet a gond ? -
De jóó lenne már lenne torrent a Pesedit 1.6-róól:/ -
Poolfan #72246 LÉCCIIKSZBOXRAVALAMIJÓPECSET!!!!! -
a visszaolvasás hiánya miatt
szerintem ugyanez
#72180 -
Ledezma #72244 pes edit 1.4 et felraktam és hibát ír ki a játék master ligábol kilép magátol valaki tudja miért? -
-
sziasztok.felraktam ezt a patchet:PES2011 UNREAL PATCH by PES-SERBIA ver. 3.0 .és ha bele megyek a játékba a csapatok mezei nem jok akkor a cimeruk se.meg a bundesliga se jo meg egy két csapat hiányzik.ha tudtok segiteni hogy mi lehet a hiba légyszives segitsetek.válaszokat elore is kosszi. -
van valakinek ezzel tapasztalata???
FirePatch 1.4 -
Bumm:
-
Ledezma #72239 Pes edit patch-ez hova kell menteni oda ahova raktuk a játékot? -
Van már PESedit 1.5 is, teljes átigazolási frissítéssel...(Torres már a Chelsea-ben, óhh je....)
http://pes2008editing.blogspot.com/2011/02/peseditcom-2011-patch-15-coming-soon.html -
2db hozzászólást kellett volna visszaolvasni :D -
Ledezma #72236
valaki tudna adni egy patch-et amivel meglehet csinálni a csapatoknak a logoját meg a mezét eredetire mert nekem még az alap van elöre is köszi :) -
Dunadan11 #72235 Sziasztok
Csak engem zavar nagyon ha egy jobb lábas Sergia Ramos ballal passzol és emiatt eladja vagy másnak is zavaró ez a probléma?
-
http://pes2008editing.blogspot.com/2011/01/peseditcom-2011-patch-14-released.html -
sziasztok.azt akarom kérdezni hogy lehet meg csinálni hogy az angol csapatoknak a mezei és a csapat cimerek jok legyenek.ja meg a nevek.válaszokat elore is kosszi -
Jaja megcsináltam közben, kösz :D -
Pesedit Selector-->Switches-->Master League1-->ok-->És játszasz:D -
Bocs nem tudtam hogy többszöri probléma, azt hittem egyedi, mindjárt körül nézek. :)
#72229: Inkább az angol. -
van már magyar kommentátor is... -
visszaolvasás
hetente megkérdezi valaki, pedig sztem a readme-ben is le van írva -
PESEdittel nem lehet ML-t játszani? Amint felrakom MLnél nem lehet menteni mert kidob az asztalra. :( Minden más kieg nélkül is próbáltam, legújabb DLC-t letöltöttem még a pesedit telepítése előtt. 1.03as patch fent van. Valami ötlet valakinek?:( -
Stadionok, másodosztály (Liga Adelante, Bundesliga 2) van a peseditben is. Láttam már patchet angol másodosztályra is a pesedit honlapján. -
zolee24 #72225 értem de vannak olyan szép képek berakva ami nem hisszem hogy a pesedit pachtöl van gondolok én stadionokra meg a másod osztályra -
nekem csak Pesedit van meg a kommentátor patch amit alább linkelt breki. -
zolee24 #72223 Breki33 ! lennél szives segíteni meik pachet érdemes letölteni a játékhoz nagyon köszöném ha valaki segítene mert nem igazán értek én a pacheléshez :) nagyon szép képeket raktok be esetleg ha lenne valaki olyan kedves és elmondaná hogyan tudom én is ilyen szépé varázsolni a játékot ( linket adjatok ) elöre is köszönöm segítségeteket -
Akkor elszórakozok vele, köszi :) -
pedig egyesével kell
http://www.moddingway.com/zone/modder/73.html -
És csináltál hozzá füveket, vagy tudsz linkelni fűcsomagot, ami jó? Csak ne kelljen egyesével. :) Bár az alap füvek is szépek, de gondolom vannak jobbak.