81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• bela96
    sziasztok.van egy gondom.eddig windows xp professional volt a gépemen.a pes 2011 ment szépen akadozás nélkül de 5 napja fel lett telepitve a windows 7-es és azóta szagat a játék.légyszi segitseget.válaszokat előre is köszi
  • bela96
    sziasztok.van egy gondom.eddig windows xp professional volt a gépemen.a pes 2011 ment szépen akadozás nélkül de 5 napja fel lett telepitve a windows 7-es és azóta szagat a játék.légyszi segitseget.válaszokat előre is kösszi
  • [HUN]FaTaL
    Oda van írva mit kell csinálni. :D

Fel kell telepíteni a .NET 4.0-t.
  • HDave
    A következő hibaüzenet fogad ha elindítom a PESEdit selectort:
    " Az alkalmazás futtatásához előbb telepítenie kell a .NET-keretrendszer
    következő verzióinak egyikét:
    v4.0.30319"
    Számomra elég kínai, aki esetleg ha valaki tudja a megoldást az legyen szíves segíteni.
    PESEDIT patch 2.0 van fent és Become Legend modot szerettem volna kipróbálni, de ez eddig nem jött össze. Eddig csak bajnokságot játszottam és ugye ahoz nem volt szükségem a selectorra.
    Előre is köszönöm.
  • Neoncsoves
    na megtaláltam. Master League 1-et be kell nyomni a Switchesnél
  • Neoncsoves
    üdv! Ismét felpakoltam a játékot az 1.7.1 pesedit patchig, viszont az lenne a problémám, hogy amikor elkezdeném az első training meccsemet Become a Legend módban, akkor kidob a játék azzal hogy PES2011.exe hibát észlelt... van erre megoldás?
  • punkers
    Sziasztok!
    Tud valaki olyan patchet a játékhoz ami régi csapatatokat, játékosat tartalmaz.
  • [HUN]FaTaL
    Ki, vonyít is a játék, hogy töltsem le, de nem merem a pesedit miatt, mert nincs kedvem újratelepíteni a játékot ha széthányja az egészet. :D
  • barcames
    március 15-én most kijött a DLC????
  • Balázs 17
    szevasztok
    PES6:D egy kicsit retrózni akarok, de vmiért elképesztő gyors a gameplay:S
    tudtok esetleg erre vmi megoldást?
  • Tomy Lee
    Azt írja,hogy hiányzik a frissítendő program+ vagy a frissítés egy másik programhoz tartozik.Miez?
  • Tomy Lee
    Nem tudom telepíteni a hivatalos patch-eket mert win7 hibát ír rá wtf van ezzel régen simán felment mind??
  • Tomy Lee
    köszönöm
  • Breki33

miért ne passzolna?
  • Tomy Lee
    Tudsz adni letöltési linket?Meg most töltöm az új pes edit patch-et azt kérdezném még,hogy akkor a magyar kommentár passzol majd a patch-hez is?köszi
  • Breki33
    igaz
  • Tomy Lee
    Hi.Úgy hallottam van magyar kommentár 2011-hez?Igaz ez?
  • csocso14
    Nem rég feltettem ezt a patch-et és az volna a gond, hogy kupáknál kieséses szakaszon döntetlen esetén nincs hosszabbítás és egyszerűen csak az egyiket továbbjuttatja, nem tud valaki rá valami megoldást?
  • Szilcsio
    3. mezről valaki ?
    Hogy lehet megjeleníteni a játékban ? Régen 1,2,3,4-el lehetett de most nem tudom.
  • [HUN]FaTaL
    Nyílvánvalóan a kérdésem arra vonatkozott, hogy jól fog e működni..

#72279: Peseditet raktad fel? Configjában állítsd be a master leaguet. És onnan indítsd a játékot vagy a kitserver/krun.exe-vel.
  • Ledezma

felraktam eggyik patchet és mikor Master Ligában akarok játszani ezt írja valaki tudja miért?
  • punkers
    igen! az más kérdés, hogy jól fog e működni?!
  • [HUN]FaTaL
    PESeditre rá lehet rakni a legújabb DLC-t?
  • Hunor1
    Hali!
    Rég jártam erre sajnos. Azt szeretném megkérdezni hogy valamilyen patch nem jött ki ami esetlen szurkolói zászlókat tenne be a játékba?
    Vagy valami ötlet hogy mivel lehetne a kerítésen lévö drapit megcsinálni valami jó kis zászlónak ? / amin a "football is a beautiful game" vagy mi/
  • Ronaldinho
    Sziasztok!
    Szeretnék megkérni valakit,hogy legyenszíves adjon nekem egy működő linket a PESEdit 1.7.1-es fixről!
    Előre is nagyon köszönöm!
    Minden jót!
    Üdv: Peti!
  • [HUN]FaTaL
    Pesedittel nem lehet csak BL-t játszani (Competition)? 1.7.1, semmilyen más mod nincs fent és akkor is elszáll, vagy még a meccs előtt vagy meccs közben, bármit állítok rajta.
  • Breki33
    nem, mindenkinek írtam
  • Szilcsio
    Ezt nekem írtad Breki ?
  • Breki33
    PES 2011: New DLC revealed

http://www.soccergaming.com/pro-evo/1717/pes-2011-new-dlc-revealed/
  • Szilcsio
    Szevasztok !
    pesedit pecsem van fent 1.7 és hogyan lehet megjeleníteni a mezválasztásnál a 3. számú mezt mert nekem csak idegen meg a hazai jelenik meg?
    Köszi
  • pisztácia
    Köszönöm!
  • Bulykin
    mondjuk ez
  • pisztácia
    pls help!
    Üdv!

Valaki adna linket ahoz a módhoz, ami a valós klubneveket tartalmazza? köszönöm szépen
  • csocso14
    köszi
  • lacinkacinka89
    Üdv! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a csukacsomagokból, hogyan lehet sajátot készíteni? Úgy értem, hogy mondjuk van 2 bootpack-em és abból szeretnék válogatni és egyet csinálni, kiválogatni mind2-ből azokat a csukákat, amik nekem kellenek. Ezt, hogyan lehet megcsinálni? Bajba vagyok a számozásokkal is. Nem tudom melyik cipőhöz milyen szám tartozik, stb.. Valaki help pls!!!
  • kiserik
    Én legutóbb ezt raktam fel:

http://www.pes-patch.com/2011/03/pesvn-patch-2011-version-3-3-04032011.html

Itt lehet választani 4 másodosztály közül.
  • Bulykin
    nekem is így van...elég zavaró
  • csocso14
    nem tudja valaki, hogy mikor letudok egy bajnokságot akkor a bundesliga 2-ből betesz nekem 3 csapatot a 3 kieső helyére, de én az angol bajnokságot tolom szóval ez nekem nem jó van rá valami megoldás?
  • TheBossbuster
    Köszi gyerekek a "segitséget"!
    A PES6J online szerverén várok minden magyart,TheBossbuster néven vagyok ott is,ha valaki nem tudna regelni szivesen segitek ellenben veletek!
    Üdv
  • bestGP
    omg ezen tanultam meg focizni :D
    meg az isspro- mindenek előtt