81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• [HUN]FaTaL
    Nem érted hogy azért nem csinálják meg mert nincs náluk a liszensz? Mivel az EAnél van ezért nem is lesz, mi nem érthető ezen? Nem azért nincsenek benne a ligák, mert a fejlesztők bénák...
  • Chris1781
    Jahh de azt mondom hogy a pest ha a ligákat megcsinálnák mint a fifába ott is egy csomo liga van. És a normális mezeket megcsinálnák. És nem a megjelenés után csinálnának patchokat. Akkor tartson tovább a pes megjelenése de legealább csinálják meg normálissan. Nem azért mondom hogy szidalmazzam a pest mert én is szeretem csak azért mégis ugy jobb lenne ha minden renbe lenne mindennel. a 5* :D

• [HUN]FaTaL
    EAnél van a liszensz ezért nincsene, és nem is lesznek bajnokságok. Mint ahogy nem lesz BL és EL a Fifában sose. A különbség, hogy a ligákat belemoddolják a pesbe kb 1 hónappal a megjelenés után.

A Fifának a játékmenete nekem is jobban tetszik, de vannak benne idegesítő bugok + nekem nagyon hiányoznak az animációk, pl. hogy nincs semmi amikor megnyersz valami bajnokságot, csak kiírja.
  • Chris1781
    nekem csak egy bajom van a pes-el az hogy nem tudják megcsinálni a normális csapatokat-ligákat-mezeket. Van az egész játékba körübelül 9 liga/bajnokság azt ennyi ok az tök jó hogy van benn UEFA-Europa leugea de semmit sem ér az mert nincsenek szinte csapatok. Ne a patchokkal javitsák ha egyszer csinálnak egy játékot a KONAMI akkor csinálják meg normálisan ne egy ilyen fél kezü munkát adjanak ki. EA sokkal jobb.
  • Breki33
    Hú de vároooooooooooom már

• Breki33
    gondolom ezt nem a videókra írod

nekem most peshiányom van és csak a fifa van itt fent :((
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem nagyon hülyén mozognak még mindig. A 2010-ben nem idegesített, valahogy jobb volt mint a 2011-ben, és azt vitték itt is tovább sajnos.

De majd meglátjuk, remélem a passzrendszeren is javítanak, mert sokszor össze-vissza passzolnak a játékosok, köze nincs az erőnek pl. ahhoz, hogy mekkora a csík.
  • Breki33
    speciel ezzel nekem sosem volt bajom pes3-tól kezdve, de ebben is látszik változás, még testalkatban is :-P
  • [HUN]FaTaL
    Kiváncsi leszek, bár a játékosok mozgása még mindig kritikán aluli. :(
  • Breki33
    akkor nem nézted meg a videókat, rengeteg újítás és nem csak a csili vili

Egy év alatt a belsőre gyúrtak rá a külső nagyjából úgyis megfelelő

Direkt ezeket mutatják be játékvideókban !

1 - Overlapping Runs
    2- Diagonal Runs
    3- Dummy Runs
    4- Zonal Defense
    5- Zonal Marking
    6- Off the Ball Controls
  • Neoncsoves
    most az egyszer tényleg jó előérzetem van a FIFAval kapcsolatban. a PES meg kb ugyanaz lesz mint a 2011 :D
  • Breki33
    szerintem pont fordítva
    nagyon állatnak tűnik ez a rész

a fifas hír meg megint kamu lesz..........
    mindig elhiszitek az előzetes videókat :P
  • Neoncsoves
    idén elég nagy bajban lesz a PES. az új fifa nagyon durva lesz PC-n is!
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • TherÖcsy
    köszii sikerült! :)
  • punkers
    A Pes főmappájában belül van egy pesedit selector azt nyisd meg, és menj a Switches menüpontra.Pontosan én sem tudom hogy a ML/BAL1 vagy a ML/BAL2 -re kell kattintani de próbáld ki.
  • TherÖcsy
    Helló. Letöltöttem ezt az patch-et felraktam úgyahogy oda levolt írva, de vmiért nem tok become a Legend módban játszani, mert amint menteni akarok kilép. Tudnál segíteni ? előre is köszi a választ.
  • punkers
    Hali!
    Ha jól tudom több van.Én EZT használom!
  • Krisz018
    Sziasztok!!

Feltettem a játékot és azt szeretném megkérdezni hogy melyik patch.et kell feltennem hogy minden benne legyen?

Előre is köszönöm !!!

Üdv!!
  • Breki33
  • [HUN]FaTaL
    Egy rendes gameplay vidire kiváncsi lennék azért. :) De nem tűnik rossznak.
  • Breki33
  • Rossi1
    Csaó!

Segítsetek légyszíves!

Melyik gombbal lehet fedezni a labdát?
    Sehol nem találom a neten...
  • fodorpetii
    hello, vki linkelne nekem egy olyan patchet amibe benne vannak a legfontosabb dolgok? pl mezek korrekt csapatok, ja és nem 10db van fenn.
    2011 kellene persze :)

Köszönöm szépen, előre is!
  • Breki33
  • visa81

most az ütközésekkel akarja beetetni a népet az ea:

http://4gamers.postr.hu/fifa-12-kiszivargott-video

• [HUN]FaTaL
    Na kiváncsi leszek ebből mennyi valósul meg ténylegesen. :)
  • Breki33
  • Trunks
    Wow, nem semmi! Ezt hogy csináltad? Hogy volt pénzed négy ilyen világklasszisra (Chiellini, Cissokho, Tévez, Higuaín)?
  • Hunor1
    Azóta megoldottam.Csak most meg az ML nem indul el...áhhh
  • Hunor1
    Szevasztok.
    Mezekkel lenne kapcsolatos a kérdésem, remélem segít valaki.Pesedit patchet tettem fel.A kitserverben a GDB könyvtárban vannak a mezeknek a fájljai. A csapatom mezén szerettem volna kicsit változtatni/szinén/
    Tehát a "Kit-png" fájlt behúztam a photoshopba, kicsit változtattam a színén majd "mentés másként" > már létezik felülírja?>igen stb. Nos a változtatott mez nem jelenik meg a játékban...láthatatlan lett:(( vajon mivel lehetne változtatni a textúrán és milyen módszerrel mert úgy látszik a photoshop progi elbacca a fájlt.
  • tobias88
    Kicsit kihalt a topic, de gondoltam a 4. szezon csapatképét azért beteszem: