81526
-
Nem érted hogy azért nem csinálják meg mert nincs náluk a liszensz? Mivel az EAnél van ezért nem is lesz, mi nem érthető ezen? Nem azért nincsenek benne a ligák, mert a fejlesztők bénák... -
Jahh de azt mondom hogy a pest ha a ligákat megcsinálnák mint a fifába ott is egy csomo liga van. És a normális mezeket megcsinálnák. És nem a megjelenés után csinálnának patchokat. Akkor tartson tovább a pes megjelenése de legealább csinálják meg normálissan. Nem azért mondom hogy szidalmazzam a pest mert én is szeretem csak azért mégis ugy jobb lenne ha minden renbe lenne mindennel. a 5* :D
-
EAnél van a liszensz ezért nincsene, és nem is lesznek bajnokságok. Mint ahogy nem lesz BL és EL a Fifában sose. A különbség, hogy a ligákat belemoddolják a pesbe kb 1 hónappal a megjelenés után.
A Fifának a játékmenete nekem is jobban tetszik, de vannak benne idegesítő bugok + nekem nagyon hiányoznak az animációk, pl. hogy nincs semmi amikor megnyersz valami bajnokságot, csak kiírja. -
nekem csak egy bajom van a pes-el az hogy nem tudják megcsinálni a normális csapatokat-ligákat-mezeket. Van az egész játékba körübelül 9 liga/bajnokság azt ennyi ok az tök jó hogy van benn UEFA-Europa leugea de semmit sem ér az mert nincsenek szinte csapatok. Ne a patchokkal javitsák ha egyszer csinálnak egy játékot a KONAMI akkor csinálják meg normálisan ne egy ilyen fél kezü munkát adjanak ki. EA sokkal jobb. -
Hú de vároooooooooooom már
-
gondolom ezt nem a videókra írod
nekem most peshiányom van és csak a fifa van itt fent :(( -
Szerintem nagyon hülyén mozognak még mindig. A 2010-ben nem idegesített, valahogy jobb volt mint a 2011-ben, és azt vitték itt is tovább sajnos.
De majd meglátjuk, remélem a passzrendszeren is javítanak, mert sokszor össze-vissza passzolnak a játékosok, köze nincs az erőnek pl. ahhoz, hogy mekkora a csík. -
speciel ezzel nekem sosem volt bajom pes3-tól kezdve, de ebben is látszik változás, még testalkatban is :-P -
Kiváncsi leszek, bár a játékosok mozgása még mindig kritikán aluli. :( -
akkor nem nézted meg a videókat, rengeteg újítás és nem csak a csili vili
Egy év alatt a belsőre gyúrtak rá a külső nagyjából úgyis megfelelő
Direkt ezeket mutatják be játékvideókban !
1 - Overlapping Runs
2- Diagonal Runs
3- Dummy Runs
4- Zonal Defense
5- Zonal Marking
6- Off the Ball Controls -
Neoncsoves #72329 most az egyszer tényleg jó előérzetem van a FIFAval kapcsolatban. a PES meg kb ugyanaz lesz mint a 2011 :D -
szerintem pont fordítva
nagyon állatnak tűnik ez a rész
a fifas hír meg megint kamu lesz..........
mindig elhiszitek az előzetes videókat :P -
Neoncsoves #72327 idén elég nagy bajban lesz a PES. az új fifa nagyon durva lesz PC-n is! -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TherÖcsy #72317 köszii sikerült! :) -
punkers #72316 A Pes főmappájában belül van egy pesedit selector azt nyisd meg, és menj a Switches menüpontra.Pontosan én sem tudom hogy a ML/BAL1 vagy a ML/BAL2 -re kell kattintani de próbáld ki. -
TherÖcsy #72315 Helló. Letöltöttem ezt az patch-et felraktam úgyahogy oda levolt írva, de vmiért nem tok become a Legend módban játszani, mert amint menteni akarok kilép. Tudnál segíteni ? előre is köszi a választ. -
punkers #72314 Hali!
Ha jól tudom több van.Én EZT használom! -
Sziasztok!!
Feltettem a játékot és azt szeretném megkérdezni hogy melyik patch.et kell feltennem hogy minden benne legyen?
Előre is köszönöm !!!
Üdv!! -
-
Egy rendes gameplay vidire kiváncsi lennék azért. :) De nem tűnik rossznak. -
-
Rossi1 #72309 Csaó!
Segítsetek légyszíves!
Melyik gombbal lehet fedezni a labdát?
Sehol nem találom a neten... -
fodorpetii #72308 hello, vki linkelne nekem egy olyan patchet amibe benne vannak a legfontosabb dolgok? pl mezek korrekt csapatok, ja és nem 10db van fenn.
2011 kellene persze :)
Köszönöm szépen, előre is! -
-
visa81 #72306
most az ütközésekkel akarja beetetni a népet az ea:
http://4gamers.postr.hu/fifa-12-kiszivargott-video
-
Na kiváncsi leszek ebből mennyi valósul meg ténylegesen. :) -
-
Wow, nem semmi! Ezt hogy csináltad? Hogy volt pénzed négy ilyen világklasszisra (Chiellini, Cissokho, Tévez, Higuaín)? -
Hunor1 #72302 Azóta megoldottam.Csak most meg az ML nem indul el...áhhh -
Hunor1 #72301 Szevasztok.
Mezekkel lenne kapcsolatos a kérdésem, remélem segít valaki.Pesedit patchet tettem fel.A kitserverben a GDB könyvtárban vannak a mezeknek a fájljai. A csapatom mezén szerettem volna kicsit változtatni/szinén/
Tehát a "Kit-png" fájlt behúztam a photoshopba, kicsit változtattam a színén majd "mentés másként" > már létezik felülírja?>igen stb. Nos a változtatott mez nem jelenik meg a játékban...láthatatlan lett:(( vajon mivel lehetne változtatni a textúrán és milyen módszerrel mert úgy látszik a photoshop progi elbacca a fájlt. -
Kicsit kihalt a topic, de gondoltam a 4. szezon csapatképét azért beteszem: