81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Roland10
    Az nekem is gond, hogy nagyon nehéz szerelni! :/
  • tobias88
    "hogy labdával még a leglassabb 40 éves is utol éri C.Ronaldo-t"
    arra utaltam, hogy Cé vezeti a labdát
  • tobias88
    Eddig 2 probléma van a játékkal:
    - nagyon nehéz benne szerelni, gépnek persze könnyen megy, de még a szélső hátvédek is simán lecseleznek nem beszélve Robinho-ról pl
    - a játékosok labdával egy kicsit sem lassabbak (sőt). 2011ben az a baj, hogy labdával még a leglassabb 40 éves is utol éri C.Ronaldo-t, itt meg C.Ronaldo nem éri utol a leglassabb 40 éves-t, ha a labdát vezeti
  • Breki33
    pes2012.rar (6.09 MB)

http://www.multiupload.com/K1KRVAFP08
  • tobias88
    Tavalyihoz képest sokat javult nagyon szerintem. A gép végre gondolkodik, védekezik rendesen, szöglet után nem lövi el mindig kapura a kipattanót, kiszorult helyzetben hazaadja a kapusnak, ami teljesen új! Tavalyihoz képest teljesen más lett, mozgáson ha javítanak akkor jó lesz ez. (kicsit boxos fifás)
  • Pethy23
    Tudna nekem valaki feltölteni egy érintetlen exe-t? Raktam fel egy moddingway-es patch-et ami inter, club america csapatár hozzáadja, de elég erősen beszaggat a replay animáció, néha ott is marad.

Köszi előre is!
  • penge96
    Első zavaró hiba: miért nem képesek normális kapus mozgást animálni? Nevetséges...
  • daver88
    Alakul ez, távoli lövéseknél sokszor mellédurrantak, de azért akad néhány jó lövés...eddigi legtávolabbi, Van Bommel:

Amúgy tényleg nagyon sok a megpattanó lövés, és a kapus nincs a helyzet magaslatán sokszor...reméljük javítják.
  • Pethy23
    Szerintem a beindítás, passz majd elenged és rögtön nyomsz egy jobb analóg irányt.
  • penge96
    Demó...:)
  • Breki33
    támadásban meg jól értem jobb analóg folyamatos nyomása a beindítás?
  • Breki33
    Ezt a gyakorló módot nem lehet végig vinni?

Védekezésben megcsináltam az első kettőt, de nem enged tovább
  • Fyrex
    köszi
  • Balázs 17
    Töröld az img mappából - pes12pv.sfd
  • Fyrex
    introt nem lehet elnyomni? :D
  • Balázs 17
    jó, de ugye azt tudjátok, hogy ez csak az első demo?:D

szeptember közepén érkezik a rendes demo :)
  • penge96
    Ja és még valami, a kamera szaggatást leszámítva le a kalappal az optimalizáció előtt!
  • penge96
    Én maxon játszok, és igen, homályos, de szerintem szép, legalábbis jól áll a játéknak. A passzrendszer tökéletes, csak nagyon nehéz egyszerre két játékost irányítani... :)
    A lövésekkel megint bajban vagyok, úgy mint először a 11-ben is, d pár hét alatt beletanultam :D
    Egyébként van egy külön Training Challenge rész Breki, ott simán meglehet tanulni, és mellette még szórakoztató is.
    Nekem a cselezés még mindig nem megy xD

Amúgy miért ilyen gagyi csapatok vannak? Legalábbis a MU-n kívűl szerintem 2 olasz meg egy portugál csapat kész vicc...
  • Roland10
    de várom már a teljes gamet!
  • Breki33
  • Pethy23
    Igen kicsit homályos, igaz én mediumon játszok.
  • Breki33
    majd ha kipróbálom elmondom, így arra gondoltam sima jobb analóg valamelyik első gombbal nincs leírva a command list-ben?
  • Breki33
    többen homályosnak mondják az optimizálatlan LOD miatt, kiváncsi leszek
  • Pethy23
    A játékosindításra nem sikerült rájönnöm, mi a pontos kombó?

A passz pontossága kicsit fura nekem, teljesen levettem a rásegítést de így elég jól passzolok, lehet csak nem vagyok olyan béna mint gondolnám magamról. FIFA-ban azalatt a pár meccs alatt amit játszottam vele sokkal nehezebb volt passzolni rásegítés nélkül.
  • Pethy23
    Abszoludt nem is vártam hogy tökéletes lesz, csak úgy megemlítem hogy ezek nagyját remélem javítják. Amúgy valóban nagyon nagy élmény a játék, főleg a tovább fejlesztett passzrendszernek és apró cseleknek köszönhetően.
  • Breki33
    Állítólag az ollózás ebben is benne van.

Mi a helyzet a jobb analógos játékosindítással, hogy működik?
    És a többszintű paszrendszerrásegítés milyen lett a demoban?
  • penge96
    Hát, a PES demok általában tényleg elég béták a teljeshez képest, szóval anno a 11 demójában minden lövés kb ollózással történt, a teljesben ez már nagyon ritka volt. Ezeket a dolgokat szinte tuti, hogy javítják, mivel még maga a játék is elég kiegyensúlyozatlan. De azért eddig szerintem ütni fog rendesen ^^
  • Pethy23
    Ami nekem több meccs után nem tetszik:
    -Nagyon sok megpattanó lövés, jó dolog ez de kicsit túlzásba estek vele.
    -Még mindig szeret karaterúgással kapura várni labdát.
    -Továbbá lehetetlen mozdulattal ellőni a labdát.
    -A lövés kicsit kiszámíthatatlan, az biztos hogy tovább kell nyomni a csíkot erősebb lövéshez mint eddig.
    -Bíró továbbra is összevissza mutogat néha. A fújások már viszonylag rendben vannak, előnyszabály után jóval viszont sose ad lapot.
    -Kapus kicsit lehetne jobb a megpattanó lövéseknél.
  • penge96
    Egy dolog zavar engem, hogy má 4 éve minden Demo-ban ha átívelek egy labdát, vagy előre vágom, kicsit szaggat a kamera, miközben 60 fps-el megy. Bár a teljes játékra ez eddig mindig elmúlt
  • Breki33
    Cursors (Ball cusror removal inside)

(Open dt0b.img using GSS then replace the images using GGS on the 2 images of the files unnamed_1 and unnamed_35)
    http://www.multiupload.com/6BO2QAN73O
  • Breki33
    stadium bin at dt07.img
    san siro for day fine
    grass:63
    model:2663
    weather model:1836
    weather textures:236
    parameters:2695
    crowd lightmap:2312

:APPLAUD:so happy now...
    pes2011 stadium prefect to input 2012...:WORSHIP:
  • Breki33
    PES 2012 Demo Ballpack v1 by balkanpesbox.com

http://www.mediafire.com/?8ez0iu7k95e6mdo
  • [HUN]FaTaL
    Eddig ez az egyetlen elfogult hsz van. :)
  • penge96
    Hülye vagy... nem értem, ha ennyire szar, akkor miért nem FIFA-zol? Senkit nem érdekel az alaptalan hülyeségeid... a gyerekes menü meg nem gyerekes, hanem PES-es... ez a játék stílusa, és jól néz ki.
  • Breki33
    Igen ez nem indult eddig el, de közben a rutrackeren megtaláltam fele ekkorában köszi :)
  • Pethy23
    Itt a torrent
  • Breki33
    Nem jelenik meg, rutrackerre gondolsz?
  • daver88
    én kedvenc orosz torrentoldalról töltöttem tegnap, max sebességgel lejött..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3702550
  • Breki33
    adjon már valaki egy működö linket :P
  • Breki33
    na ez a hozzászólás elfogult..........