81526
-
én úgy tudom a pc-st is visszavonták, legalábbis ezt olvastam -
Balázs 17 #72498 elhalasztották a boxos demót, egy váratlan hiba miatt, és csak szeptemberben lesz elérhető -
Ott próbáltam először de nincs senki és semmi :( -
nyugodt vagyok csak nem szeretem az ilyen személyeskedő hozzászólást
aztán ha segítség kell más a hangvétel........
az időtartammal te jöttél elő
térjünk vissza a játékhoz és ha lehet hanyagolj -
próbáld meg a konzolos topikban, már ha van valami topikja ott a játéknak :S én passzolom! -
Azt tudja valaki hogy lehetne leszedni Xboxra a demot? Köszi -
ugyan nem értem számít-e hogy mióta fórumozol, és hogy pontos e a "marakodás" szóhasználat, de sajnálom hogy így felzaklatott a szimpla ("frankó") véleményem. nyugodj meg, köszönöm! -
Marassi Sampdoria version by Riky Forzaroma
installation:
very simple, you make a backup of the file dt07.img, then delete the file from the folder img dt07.img and enter the mine, you will have the adders in place of the San Siro ....
E' solo un dono per tutti i supporters Doriani del Sito,con l'augurio di una VELOCISSIMA risalita in A.
It 'just a gift for all supporters of the Dorians site, with the hope of a rise in A. SPEED
Link:
-
yair gameplay version 0.1&0.2:
change log:
version 0.1- ball physics improvment and GK
version 0.2- 1-no blur 2-improved ball physiics(reminend me of fifa ball physics 3-improved net physics 3-no replay(only on goal)
version 0.1-
version 0.2- -
én most mikor mondtam olyat, hogy minden tökéletes ember????????
soroltam pozitív és negatív dolgokat
én is mondhatnám mi jön elő minden évben......... -
senki se marakodott itt tudtommal
és milyen 10 évről beszélsz????????????
nem a regisztrációtól vagyok itt ....
de most jól megmondtad a frankót azt hiszed.........
a fifát is gamepaddal jobb játszani -
:)) Ez a vita minden évben előjön + az is, hogy Breki33 ugyan azzal a demoval játszik-e mint mindenki más, mivel ált. nála minden tökéletes elsőre:))
Sztem nagyon jó lesz, érezhetően sokkal finomabb a kezelés. A szerelés már nem(csak) az X-el történik, hanem nyomni kell mellé az Rt-t is és időzíteni a belépést. Természetesen a gépnek mindig minden elsőre sikerül^^
Demo meg még nagyon bétának tűnik, sokminden fog változni benne, szerintem design szinten is. Ez így elég puritán. + Az Lwb, Rwb posztok valahogy kimaradtak.
Én totál optimista vagyok a játékkal szemben, simán megveszem majd pcre, xboxra meg havernál úgyis lesz fifa12, ami azért még mindig üti a pcs szintet. -
nem értem minek marakodni a billentyűzet kérdésem. pláne, hogy Breki 10 éve mióta itt van nem engedett a véleményéből soha, akármit magyarázol, de azért megy a vita a semmin.
én is billen tolom és teljesen jól játszható, ügyesen kell "bindelni". persze nem teljes játékélmény, de valaki nem tolja annyit hogy beruházzon egy normális gamepadba, akkor sem ha 3 ezer forint, mert egyszerűen nincs rá szüksége, akkor nem fog és kész. csak panaszkodni fölösleges miatta, ott a FIFA is mint teljesen jó alternatíva, ha ezzel valakinek nehezebb a játék.
pacsi
-
-
Készítettem egy új long kamerát, de még tesztelem
-
mert bill-en nem tudod rendesen kihasználni a játék lehetőségeit értsd már meg
sose értettem hogy hogy lehet egy fociszimulátort bill-el játszani meg, pl autós szimulátort gamepaddal vagy szintén bill-el nyomni
egy hét alatt meg lehet szokni átlag embernek -
"hát igen bill-esek azért jobban hátrányban vannak, mint a gmapeadosok"
Jobban? Szerintem semmi esély billel ezt a játékot így játszani. A játékosok nem indulnak be, nem védekeznek normálisan, miközben az ellen széjjel ver... Sosem értettem, hogy miért nem lehet 2 féle irányítás módot belerakni 1 játékba. -
A Xbox kontroller wifi-vel 12.000 HUF, szal elég drága. Szerintem ez a legjobb, bár vettem annoe gy zsír újat, 3 gomb nyikorgott rajta, és ha új elemet teszek bele, akkor alig akar elindulni, utána jó. Visszavittem, és azt mondták, hogy ez alapból ilyen, hát anyád... Xboxon nem volt "alapból" ilyen... de egy kis zsír v olaj és máris jó... -
Drágább mindig jobb:D Néz valami Logitech két karost, szinte mind jó. -
Az off the ball controll hogy működik, itt arra gondolok amikor játékban van a labda és jobb analóggal irányítom az egyik társat. -
Mennyibe kerül egy Xbox kAR hozzá?? :D Mert én is veszek, vagy rendelek mert már uncsi billel.. vagy milyen ajánlootok? -
Ja bal analóg tényleg :D
Nekem LTre van téve :)
Jobb analóggal is lehet már embert váltani? Nem figyeltem még, csak 1-2 meccset játszottam le. Ennek örülök, a tavalyiban nagyon utáltam, hogy nem lehetett, mert néha össze-vissza váltogatott. Fifában ugye működött a jobb analógos módszer. -
Balázs 17 #72477 hát igen bill-esek azért jobban hátrányban vannak, mint a gmapeadosok
de ezt úgy se lehet elmagyarázni annak aki nem szánt rá legalább 4-5 napot gamepadra -
Az szerintem RT + bal analóg amikor hátrál ha erre gondolsz. -
Nem az emberváltástról beszélek, hanem RT+jobb analóggal "áll elé területet védeni". Ha elég közel van még szerel is magától.
Lehet, hogy alapból nem RT, nem emlékszem mert én átvariálom az irányítást olyanra, mint a Fifában, az jobban kézreáll. -
Igen, jó dolog ez hogy lehet embert váltani jobb analóggal, bár még nehezen áll rá a kezem. -
Meg védekezéshez is kell a jobb analóg. -
Tóbiás mond már meg nekem te hogy az életbe fogsz 360°-ban passzolni, és cselezni ebben a játékban billentyűzettel. -
Most kerestem, de nem találtam az Arsenalost. Úgy látom levették.
"a védekezéshez gamepad........"
Miért is? Semmi extra nincs a gamepadban ami billen ne lenne meg a védekezéshez... -
Arsenalost belinkeled? -
Kitserver 12
- only afs2fs module
http://ifile.it/iw8lt47/kitserver-12.0.0.zip -
hát szerintem rendes többcsapatos az egy-két nap de lehet gyorsak lesznek -
eddig még soha nem volt korai demo amit állítólag visszavontak hivatalosan
a védekezéshez gamepad........
"Ugyanugy mint a 2011-ben, itt is ha gyszerre nyomod a passzt meg a lövést, akkor 2en támadnak le, vagy a lövést és egy másik embert meg irányitasz. Vagy a másik ami még bevállt nekem az az hogy nem letámadok hanem csak hátrálok addig a pontig amig ugy nem érzem hogy egy gyors belépövel elvehetem a lasztit. " -
És kb mikor várható más csapatok?? mennyi idő még elkészítik? -
A szerelésen remélem javítanak, mert ha Robinho-hoz kerül a labda, az nálam már fél gól. Felrúgni nem lehet, mert kicsit botladozik, el nem tud esni, labdát tőle elvenni még 2 emberrel se lehet. Nagyon Demó ez eddig. (Bár az eddigi tapasztalatok alapján a teljes is ez lesz) -
PES 2012 Kit Server 12.0.0 Demo
http://downloads.moddingway.com/file/14376.html -
Láttam gamingaccessen Arsenalosat talán, meg Madridosat -
Az nem megy ilyen gyorsan még csak most jött ki a Demo Editor
olyan van hogy európai-dél amerikai
-
Pár napig tart megszokni a gamepadot kb. Én is nagyon ódzkodtam tőle, aztán kölcsönkértem tavaly havertól és utána vettem egy x360 padot mert sokkal jobb.
Más: Csapatmodok vannak már a demohoz?:) -
Biztos, hogy nem. LEgalább a felük gamepaddel játszik, ahogy én is.. billentyűzeten kész vicc