81526
-
-
azt hiszem én is mert be akartam rakni egy füvet erre csak egyszínű lett viszont tavalyí bint úgy nézem szó nélkül befogadja így átneveztem a tavalyi San Siro-t és kipróbálom az ideiben, csak mivel nem tudok pontosan stadion napszakot nézni nem tudom az árnyékok jók lesznek-e
Slayer fűpatchában nem látok árnyékokat a gyepen. -
Egy az egyben a 2011es verzióból vette ki. Ahogy nézem mindenki tavalyról dolgozik
-
http://www.filesonic.com/file/1758771164/Netpack_for_PES_2012_Demo_by_pocho_SL.rar -
-
Pro Evolution Soccer 2012 Demo Sound Patch (DSP) by Merdiso
http://www.filesonic.com/file/1758891694/PES_2012_-_Demo_Sound_Patch_by_Merdiso.zip -
"Hát megint csak gratulálni tudok hogy a te értelmezésedben az összeállni=tökéletes..."
Az összeállni szóra nem tanítottak semmit. Értsd rendesen -> Minden kód hibás, mindig lehet rajta javítani...
Ez a Pes szerintem meg már annyira "össze van állva", hogy javítani nem fognak rajta. Le merem fogadni, hogy a 4 csapat értékein se lesznek képesek változtatni, pl Chicharito marad 72-es... -
Includes:
- Russian clubs: CSKA, Lokomotiv, Spartak, Zenit
- Kits, numbers and fonts
- The official ball RPL "Adidas Speedcell"
- New adbords with Russian sponsors
- New nets
- RPL Bunners
- Scoreboard ESPN
[SIZE="3"][COLOR="Blue"]
DOWNLOAD[/COLOR][/SIZE]
Screens:
Credits:
ProXimO, Владимир Михайлович, Promix, Asiat, Gerlamp, KO, Baba Adamu, Txak
Thank you very much
barcafan & juce
Site: PesGame.net © 2011 -
settings.exe
egyszer kb fél perc alatt beállítottam és kész -
hát ha nem akarsz ilyeneket látni :)
#72547 -
Engem az idegesít a legjobban a demoban, hogy minden meccs után újra be kell állítani az irányítást, mert nem menti el a profilokat. :( -
Nagyi2pac #72569 Be lehet? Szerintem nem.:)
Miután kiválasztod a csapatokat utána ott van egy "Stadium" opció, de nem elérhető. Majd a teljesben.:) -
Nagyi2pac #72568 Haha...a régi nagy füvezések.xD Jó is volt az.:D
Amúgy nem tudom hogy mennyit fogok még errefelé járni, de ha lesz időm akkor mindenképp benézek majd és ha jókedvemben találsz akkor esetleg füvezhetünk is egy kicsit.;P -
Szerintem valamit félreértettél :D Amúgy ne állíts olyat, amit nem tudhatsz -
-
Hát megint csak gratulálni tudok hogy a te értelmezésedben az összeállni=tökéletes... -
a stadiont és hogy milyen napszak időjárás hol kell beállítani? -
"Látszik te se programoztál még életedben, soha nem fog elsőre összeállni a kód."
-
200adikra se.
Első dolog amit megtanítottak nekünk, hogy tökéletes program nincs, csak jó kivételkezelő programozó.
-
Látszik te se programoztál még életedben, soha nem fog elsőre összeállni a kód.
Eddig még sose adtak ki ilyen korán demót, inkább örülj és kezeld helyén. Majd 2. demó után jogosan bosszankodhatsz. -
De alapból, olyan nincs, hogy ezt ne vegyék észre a KONAMI-nál... sztem az a tervük, hogy minél szarabb demót adnak ki, annál jobb lesz a játék xd -
Ez még csak béta szerintem, biztos javítanak. Legalábbis remélem, mert tényleg mintha megye 3ból jöttek volna:D -
Videón annyira nem látszik, de olyan lassú volt a lövés, hogy el se gurult a hátsó kapu vasig. -
A kapusokon a rendesben remélem javítanak valamit, mert ez irtózatos. 10 perces meccsen átlag 6 gól esik. Főleg a lapos labdákkal van sok problémája a játéknak, hiába lassúak. Egyszerűen csak eldőlnek mint itt is, mikor ezt életben bármelyik kapus megfogta volna, nem hogy De Gea...
-
Értem. -
mivel nincs még optimalizálva, mindenkinél másképpen megy...
Nálam ráadásul valamikor 0án jó, de legtöbbször 1esen -
Mitől lenne az? Nekem az durva, hogy egy kapura lövésem "fél perc" mire elér a kapuig... -
0-son játszok mindig 2-es nagyon arcade. -
Ti szoktatok állítani a game speeden? (Én mindig 2-esre teszem) -
Breki, nekem ezt írja, ha a progiban akarom visszatölteni a png fájlt.
-
ha az árnyékok rajta vannak azért nem ilyen egyszerű
meg lehet ideiben másképp néz ki ugyanaz a fű, mármint színárnyalatban értem
és kérdés ebben milyen lehet maga a fűtextúra file
de idén nincs sok időm szórakozni vele csak ezek a hupizöldek elborzasztanak -
de mint csalánnak a pisilés :-)
nem volt kivel füvezni :P -
Hát, ha a tavalyi füvek is jók lesznek, akkor tényleg nem lesz sok dolog a játékkal, csak az arcok megcsinálása. -
lcd tv én monitoron jobban világos nekem flatronon pl sokkal sötétebb mig HD TV-n jó szokott lenni
vagyis jobb szokott lenni -
mondjuk ezek az ewo-web-en imádják a hupizöldet tudnám miért...........
http://s7.directupload.net/images/user/110825/boc6h78g.png
én ha szólok nekik olyan mintha a sajátom futtatnám és készíthetek jobbat -
én még nem próbáltam viszont a pes 11-es bin-t beraktam és működik, méghozzá a dupla felbontásút, egész jó lett kicsit túl zöld talán
-
itt szerintem senki énis most halottam róla pedig nagyon jó -
Szeptember legvégén (talán 29.-én) jelenik meg. -
messze van még
de viszont addig még sok mindent javíthatnak rajta!
-
Balázs 17 #72542 október 14 -
Nagyi2pac #72541 PES2011? Ezt már a tavalyi PES-hez is használtátok?:D Picit le vagyok maradva, de ha "új GGS" akkor alap dolog beszerezni egyet belőle.