81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
  • Breki33
    azt hiszem én is mert be akartam rakni egy füvet erre csak egyszínű lett viszont tavalyí bint úgy nézem szó nélkül befogadja így átneveztem a tavalyi San Siro-t és kipróbálom az ideiben, csak mivel nem tudok pontosan stadion napszakot nézni nem tudom az árnyékok jók lesznek-e

Slayer fűpatchában nem látok árnyékokat a gyepen.
  • tobias88
    Egy az egyben a 2011es verzióból vette ki. Ahogy nézem mindenki tavalyról dolgozik
  • Breki33

http://www.filesonic.com/file/1758771164/Netpack_for_PES_2012_Demo_by_pocho_SL.rar
  • Breki33
  • Breki33
    Pro Evolution Soccer 2012 Demo Sound Patch (DSP) by Merdiso

http://www.filesonic.com/file/1758891694/PES_2012_-_Demo_Sound_Patch_by_Merdiso.zip
  • tobias88
    "Hát megint csak gratulálni tudok hogy a te értelmezésedben az összeállni=tökéletes..."

Az összeállni szóra nem tanítottak semmit. Értsd rendesen -> Minden kód hibás, mindig lehet rajta javítani...
    Ez a Pes szerintem meg már annyira "össze van állva", hogy javítani nem fognak rajta. Le merem fogadni, hogy a 4 csapat értékein se lesznek képesek változtatni, pl Chicharito marad 72-es...
  • Breki33

Includes:

- Russian clubs: CSKA, Lokomotiv, Spartak, Zenit
    - Kits, numbers and fonts
    - The official ball RPL "Adidas Speedcell"
    - New adbords with Russian sponsors
    - New nets
    - RPL Bunners
    - Scoreboard ESPN
    [SIZE="3"][COLOR="Blue"]
    DOWNLOAD[/COLOR][/SIZE]

Screens:

Credits:

ProXimO, Владимир Михайлович, Promix, Asiat, Gerlamp, KO, Baba Adamu, Txak

Thank you very much

barcafan & juce

Site: PesGame.net © 2011
  • Breki33
    settings.exe

egyszer kb fél perc alatt beállítottam és kész
  • Breki33
    hát ha nem akarsz ilyeneket látni :)
  • [HUN]FaTaL
    Engem az idegesít a legjobban a demoban, hogy minden meccs után újra be kell állítani az irányítást, mert nem menti el a profilokat. :(
  • Nagyi2pac
    Be lehet? Szerintem nem.:)
    Miután kiválasztod a csapatokat utána ott van egy "Stadium" opció, de nem elérhető. Majd a teljesben.:)
  • Nagyi2pac
    Haha...a régi nagy füvezések.xD Jó is volt az.:D
    Amúgy nem tudom hogy mennyit fogok még errefelé járni, de ha lesz időm akkor mindenképp benézek majd és ha jókedvemben találsz akkor esetleg füvezhetünk is egy kicsit.;P
  • penge96
    Szerintem valamit félreértettél :D Amúgy ne állíts olyat, amit nem tudhatsz
  • Breki33
  • Pethy23
    Hát megint csak gratulálni tudok hogy a te értelmezésedben az összeállni=tökéletes...
  • Breki33
    a stadiont és hogy milyen napszak időjárás hol kell beállítani?
  • tobias88
    "Látszik te se programoztál még életedben, soha nem fog elsőre összeállni a kód."
    -
    200adikra se. Első dolog amit megtanítottak nekünk, hogy tökéletes program nincs, csak jó kivételkezelő programozó.
  • Pethy23
    Látszik te se programoztál még életedben, soha nem fog elsőre összeállni a kód.
    Eddig még sose adtak ki ilyen korán demót, inkább örülj és kezeld helyén. Majd 2. demó után jogosan bosszankodhatsz.
  • penge96
    De alapból, olyan nincs, hogy ezt ne vegyék észre a KONAMI-nál... sztem az a tervük, hogy minél szarabb demót adnak ki, annál jobb lesz a játék xd
  • [HUN]FaTaL
    Ez még csak béta szerintem, biztos javítanak. Legalábbis remélem, mert tényleg mintha megye 3ból jöttek volna:D
  • tobias88
    Videón annyira nem látszik, de olyan lassú volt a lövés, hogy el se gurult a hátsó kapu vasig.
  • tobias88
    A kapusokon a rendesben remélem javítanak valamit, mert ez irtózatos. 10 perces meccsen átlag 6 gól esik. Főleg a lapos labdákkal van sok problémája a játéknak, hiába lassúak. Egyszerűen csak eldőlnek mint itt is, mikor ezt életben bármelyik kapus megfogta volna, nem hogy De Gea...

• penge96
    Értem.
  • tobias88
    mivel nincs még optimalizálva, mindenkinél másképpen megy...
    Nálam ráadásul valamikor 0án jó, de legtöbbször 1esen
  • penge96
    Mitől lenne az? Nekem az durva, hogy egy kapura lövésem "fél perc" mire elér a kapuig...
  • Pethy23
    0-son játszok mindig 2-es nagyon arcade.
  • penge96
    Ti szoktatok állítani a game speeden? (Én mindig 2-esre teszem)
  • tobias88
    Breki, nekem ezt írja, ha a progiban akarom visszatölteni a png fájlt.

• Breki33
    ha az árnyékok rajta vannak azért nem ilyen egyszerű

meg lehet ideiben másképp néz ki ugyanaz a fű, mármint színárnyalatban értem

és kérdés ebben milyen lehet maga a fűtextúra file
    de idén nincs sok időm szórakozni vele csak ezek a hupizöldek elborzasztanak
  • Breki33
    de mint csalánnak a pisilés :-)

nem volt kivel füvezni :P
  • tobias88
    Hát, ha a tavalyi füvek is jók lesznek, akkor tényleg nem lesz sok dolog a játékkal, csak az arcok megcsinálása.
  • Breki33
    lcd tv én monitoron jobban világos nekem flatronon pl sokkal sötétebb mig HD TV-n jó szokott lenni

vagyis jobb szokott lenni
  • Breki33
    mondjuk ezek az ewo-web-en imádják a hupizöldet tudnám miért...........

http://s7.directupload.net/images/user/110825/boc6h78g.png

én ha szólok nekik olyan mintha a sajátom futtatnám és készíthetek jobbat
  • Breki33
    én még nem próbáltam viszont a pes 11-es bin-t beraktam és működik, méghozzá a dupla felbontásút, egész jó lett kicsit túl zöld talán

• Breki33
    itt szerintem senki énis most halottam róla pedig nagyon jó
  • Pethy23
    Szeptember legvégén (talán 29.-én) jelenik meg.
  • Roland10
    messze van még de viszont addig még sok mindent javíthatnak rajta!
  • Balázs 17
    október 14
  • Nagyi2pac
    PES2011? Ezt már a tavalyi PES-hez is használtátok?:D Picit le vagyok maradva, de ha "új GGS" akkor alap dolog beszerezni egyet belőle.